Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah ikinci dalga size uğramaz, durumlar zaten karışık yeterince. Ay Allah kolaylık versin gülüm, en azından iki kardeş birbirini oyalamayı başarıyordur öyle düşün. Tek çocuk olunca daha zor, yalnız sıkıldığı için dönüp dolaşıp sana sarıyor.

Aynen öyleee

Günaydın sportif kızlar

Gunaydin
Bizimkilerde heycandan 5de kalkti
İyi gezmeler canım

benim de artık bir eşim var oleeeyyy

Sismaniye rekabet sever misin canım?

Ödülün anasını ağlatmışsın kaptanım

Öğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?

Sizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyoo bısey olması lazım benı dürten dürtülmem lazım ya usenıyorum
Üşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksın spor ile daha çabuk kilo vereceğin de bonusu. Bu seni yeterince dürtmüyor mu?

gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
çok geçmiş olsun, inşallah biran önce geçer Sıcak belki faydalı olur.

tatli rekabeti cok severim canim. soyle bol sair atismali falan.
Lusi cigimle cok yapardik 3. takimdayken

Alp_BuRc eşim neredesin günaydın bol enerjik ,bol hareketli kacamaksiz hafta sonunuz değil mi hafta içi zaten muhteşem olacağız
Biraz gec gordum canim. Nasilsin. Sporlar egsersizler guzel olacak bu hafta .sende ki bu enerjiyle biz bayragi kimseyi vermeyiz Ben biraz kacamak yaptim dun 2 tatli kasigi cokokrem bugun de 2 tatli kasigi bal yedimodul olunca tatli istegimi gidereyim dedim

Sende mi if yapıyosun canım bende yapıyorum bana çok iyi geliyo if akşam 4 30 5 gibi bitiriyorum normalde akşamları bişe atıştırmadan duramazdım böyle olunca sorumlu hissediyorum ve yemiyorum sabah 10 a kadar 2 yada 3 oluyo öğünlerim güzel gidiyo benimki

Kactan dustun canim 62 ye
gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
Gecmis olsun canim
Agrin gecince isinma hareketleri yap boyun icin hafif hafif boylece kuvvetlenirsin
Hayal ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…