Bende güya 2 mile sabab yapim dedim oğlum izin vermedi ki yapim o uyuyunca artıkArrietty_ E English_teacherrr Hyt-123 kızlaar sporlar ne alemde? 1 mile leslie ve ardından 12 dk pilates yaptım 40 mekik sabah için iyidir şimdi bime gidicem akıllı bileklik gelmiş. Ona bakmaya
İnşallah ikinci dalga size uğramaz, durumlar zaten karışık yeterince. Ay Allah kolaylık versin gülüm, en azından iki kardeş birbirini oyalamayı başarıyordur öyle düşün. Tek çocuk olunca daha zor, yalnız sıkıldığı için dönüp dolaşıp sana sarıyor.Canim esas listede degilsin sorun degil :)
Burada da ilk basta herkes cok panik olmustu canim ,sonra normale donduk ama yine 2. dalga gelicek deniliyor..
O zaman muhtemelen sizin suan yasadiginiz durumlari yasariz bizde..
Tebrikler tekrar canim.
Kesinlikle haklisin biz 7 bucuk aydir o durumdayiz, halada okullar acilmadi..
Cocuklarla tum gun arbede halindeyiz.
Masallah kuzuna canim
Benim kucugum aralikta 4 yasini bitiriyor, buyugumde 7 bucuk yasinda canim...
Tebrikler canim..
Guzel birgun olmus canim :)
Evet canim simdi onu halledecegim :)
Odulun afiyet olsun canim:)
Dondurma odul olmus canim afiyet olsun :)
Bebisin biraz buyur ve daha rahatlarsin umarim canim..
Ohhh masallah ne guzel bir hafta sonu sizi bekliyor :)
Odulun afiyet olsun canim :)
Pilatesini de tavsiye ederim abs videosunh da karın yağlarına çok iyiBende güya 2 mile sabab yapim dedim oğlum izin vermedi ki yapim o uyuyunca artık
Bende 2 mile yaptım 1000 ip atlama şuanlık ve şimdi temizlik yapıcamArrietty_ E English_teacherrr Hyt-123 kızlaar sporlar ne alemde? 1 mile leslie ve ardından 12 dk pilates yaptım 40 mekik sabah için iyidir şimdi bime gidicem akıllı bileklik gelmiş. Ona bakmaya
Aynen öyleeeGünaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn
Hahahah kaptanım çok güldüm yasen oğlan anası olarak takımda alıştırma yapıyorsun 10 sene sonra özge kaptanım "maşallah gelin kızımızda pek güzel beş kilo fazlası var ben takımda çözerim o iş bende "
İyi gezmeler canımGunaydin
Bizimkilerde heycandan 5de kalkti
YENI ES LISTEMIZ
1. @sserendipity & @esmeriiim
2.Sismaniye & E-brulim
3. @nanekekik &Alp_BuRc
4. E English_teacherrr & @Canfeb
5.Arrietty_ & @Birgaripyolcu06
6.Hyt-123 & @_Vera_
7. @barga & @stitch
8.Fitt_anne & B Beklenen2
9. @Periannem & @GCA
Guzel arkadaslarim birbirleriyle es olan arkadaslarim , tum hafta birbirlerini menulerine etiketleyecekler, birbirlerinin menulerine yorum yapacaklar, egzersiz yapmaya tesvik edecekler, kacamak yapmalarina engel olacaklar, isterlerse saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler.
Cuma gunu hem sporda, hem kilo verme yuzdesinde 1. olan esler odul olarak ,bir sonraki haftanin eslerini secmeye hak kazanacaklar..
Herkese keyifli haftalar diliyorum.
@MorVampirella ,Birgaripanne es yarismasina katilmak isterseniz haber verin kizlar.
Ödülün anasını ağlatmışsın kaptanımCUMA MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2706368
OGLEDEN SONRA 16DA (odulun dibine vurma ogunu)
2 tane kiymali tortilla boregi
10 tane cig kofte+marul
1 kasik koz patlican salatasi
1 dilim kek
Su:2ltye tamamlayacagim
Spor: Cig kofteyi yogururken saatimi cikarttim sonra gec farkettim kolumda olmadigini birkac saatim gitti bosa, tam yatarken paylasacagim adimlarimi fotolu olarak.
Öğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?İf sankı benı kıtlıyor ya yada benım kcrdıgım arada yedıgım bıseyler oluyo galıba oğün dışında bısey yememek gerek galıba. Bakalım karbonhıdratı tutabıldığim kadar düşük tutucam
Üşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksınSizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyoobısey olması lazım benı dürten dürtülmem lazım ya usenıyorum
çok geçmiş olsun, inşallah biran önce geçergunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
Günaydın sportif kızlar
İyi gezmeler canım
benim de artık bir eşim var oleeeyyy
Sismaniye rekabet sever misin canım?
Ödülün anasını ağlatmışsın kaptanım
Öğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?
Üşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksınspor ile daha çabuk kilo vereceğin de bonusu. Bu seni yeterince dürtmüyor mu?
çok geçmiş olsun, inşallah biran önce geçerSıcak belki faydalı olur.
Biraz gec gordum canim. Nasilsin. Sporlar egsersizler guzel olacak bu hafta .sende ki bu enerjiyle biz bayragi kimseyi vermeyizAlp_BuRc eşim neredesin günaydın bol enerjik ,bol hareketli kacamaksiz hafta sonunuz değil mi hafta içi zaten muhteşem olacağız
Yaptın mı canım ben şimdi 2 mile yaptım az dinlenim yine yapcam 2 mile
Sende mi if yapıyosun canım bende yapıyorum bana çok iyi geliyo if akşam 4 30 5 gibi bitiriyorum normalde akşamları bişe atıştırmadan duramazdım böyle olunca sorumlu hissediyorum ve yemiyorum sabah 10 a kadar 2 yada 3 oluyo öğünlerim güzel gidiyo benimkiGünaydın sportif kızlar
İyi gezmeler canım
benim de artık bir eşim var oleeeyyy
Sismaniye rekabet sever misin canım?
Ödülün anasını ağlatmışsın kaptanım
Öğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?
Üşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksınspor ile daha çabuk kilo vereceğin de bonusu. Bu seni yeterince dürtmüyor mu?
çok geçmiş olsun, inşallah biran önce geçerSıcak belki faydalı olur.
Kactan dustun canim 62 yeHosgeldın canımmBen ıkı gun kabak detoksu 2 gun yumurta detoksu yaptım sukur 62 lerı gorebıldım kıtlenmıstım umarım gıder arka arkaya. Sen bırakmıştın dıyetı ama dıkkat edıyoshndur almamak ıcın emınım artık cıkmazsın umarım
Gecmis olsun canimgunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
Hayal ettimdeGünaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn
Hahahah kaptanım çok güldüm yasen oğlan anası olarak takımda alıştırma yapıyorsun 10 sene sonra özge kaptanım "maşallah gelin kızımızda pek güzel beş kilo fazlası var ben takımda çözerim o iş bende "
Çok ağır çok korkunç cezalar varYaptın mı canım ben şimdi 2 mile yaptım az dinlenim yine yapcam 2 mileyapamazsan cezaa var demii @_Vera_
Bilekliği aldım geödim Allahım çok güzel ı love you bimBende 2 mile yaptım 1000 ip atlama şuanlık ve şimdi temizlik yapıcam
Ahh ahh eski günler seni yenmek bi daha bi daha ve bi dahatatli rekabeti cok severim canim. soyle bol sair atismali falan.
Lusi cigimle cok yapardik 3. takimdayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?