Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatli rekabeti cok severim canim. soyle bol sair atismali falan.
@Lusi cigimle cok yapardik 3. takimdayken
Harika o zaman sen iyileşir iyileşmez çekişmeli kapışmamız başlasın çok mutluyum
Yaptın mı canım ben şimdi 2 mile yaptım az dinlenim yine yapcam 2 mile yapamazsan cezaa var demii @_Vera_
Eyvah eyvah cezalar fena

If diyetini çok seviyorum, aslında diyet denmez sadece bir beslenme biçimi. Bunu yaşam tarzına uydurup ömür boyu uygulayabilirsin hiç zorluk çekmeden. Benim beslenme tarzım benziyor aslında if’e, akşam yemeğimi en geç 6 gibi yiyorum sonra bir şey yemiyorum. Sabahları da çalıştığım için bol çay tüketmeye çalışıyorum. Bir şey yiyene kadar öğleni geçiyor. Saatlere bağlı değilim ama uygulamaya geçeceğim bende inşallah. İf ile çok güzel kilolar vereceksin

KIZLAR UMARIM TARTILMIYORSUNUZ
TARTILANLAR BILDIRIN
CEZANIZI KESELIM
Tartılmak yasak mı kaptanım

Bilekliği aldım geödim Allahım çok güzel ı love you bim şimdi 2 mile leslie yapcam.
Güle güle kullan canım Bilekliğinle attığın her adım yağdan gitsin inşallah

Yasak deil cezali haftada 3 gun pazartesi cuma ve istedigin bir gun yok fazla tartilirsan dogruyu yaz sonra yakalarsam iki kati ceza veririm

Markasi ne canim
Bu kurali bilmiyordum, o zaman cezamı rica edeyim kaptanım kurallara boynumuz kıldan ince.

bilekliğimin markası xiaomi canım model mi 4.

Arrietty_ E English_teacherrr Hyt-123 kızlaar sporlar ne alemde? 1 mile leslie ve ardından 12 dk pilates yaptım 40 mekik sabah için iyidir şimdi bime gidicem akıllı bileklik gelmiş. Ona bakmaya

Valla Eve simdi girdik. 8.30 da cikmistik
Leslie e gececegim simdi. Sabah 15dk bikeerg yaptim.
Saatin hayirli olsun canim
Benim hesap uymadi bugun. Baya bir ödül ogunu oldu sanki. Tek ogun olarak gececek o yuzden gunum

Kızlar merhaba size bişe danışmak istiyorum ben şuan 3 aydır bi diyetisyene gidiyorum bazen 2 haftaya bir bazen 3 haftaya bayada iyi para bayılıyorum ve diyetisyenim çok ilgisiz sadece benim kontrole gittiğimde muhattap oluyoruz oda tartılıyorum ve liste veriyo bana bitti bu kadar verdiği liste aynı zaten de kendi geziyo tozuyo zoruma gidiyo verdiğim paralar bi daha gitmeme kararı aldım buraya da girdikten sonra iyice soğudum msj attım gelemeyeceğim bi daha diye sadece tamam demiş iyice sinir oldum sizce doğrumu yaptım yanlış mı kusuruma bakmayın uzun oldu biraz

Ay neden kötü yapasın seninle ilgilenmesi için para veriyorsun. Paranın karşılığını alamıyorsan neden devam edesin ki... Kendine online bi diyetisyen bulabilirsin hatta diyetisyensiz bile devam edebilirsin ama paranı gerçekten faydası olan birine vermelisin bence.

Demi ya bende öyle düşünüyorum az çok ne yiyip ne yememem gerektiğini biliyorum toplam 17 kilo verdim ama kendi çabamla bana kattığı tek şey motivasyon du onu da artık sizlerle sağlıyorum cuma günü tartılacam diye düşünüp motive oluyorum sizler sayesinde spora teşvik ediliyorum daha ne olsun demi

Tanıdığım biri diyetisyene gidiyor 1.300 veriyor ama yemeği her gün geliyor her öğün sonrası diyetisyeni arıyor neler yedin ek bişey yedin mi geceleri arıyor detoks saatini hatırlatmak için yazıyor gün içinde sevgili gibi mesajlaşıyorlar tartımını yapıyor. Aldığı parayı hak ediyor. Yemekleri soğumasın diye günde 3 öğün ayrı geliyor hemde yemekler. Spor saatlerinde arıyor görüntülü ekibiyle spor yapıyorlar sizin diyetisyen baya suya sabuna dokunmadan para alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…