- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Evet Trendyoldan söyledim. Gluteni ve karbosu olmadığı için şişkinlik hissettirmiyor.Trendyoldan mı aldın bende sipariş vereyim
Harika gorunuyor afiyet olsun canim :)Hangi dersleri almadım ki. Eşyadan tut borçlardan çıkbir de 26 saat kendim ders veriyorum. Devreler yandı iyice
şu tabaktaki tek karbonhidrat brokolikonjac noodle ilk defa denedim. Asla gerçek noodle gibi değil :) ama 0 karbonhidrat olması bir artı tabii.
Selamlar kizlar,nasilsiniz ,haftanin ilk gunu nasil geciyor?
[/QUOTEİyiyim kaptanım yeni geldim eve dışardaydım bende sen nasılsın
Ben istiyordummm katıldım çekilişeinstagramda “fitsiniz” sayfası xiaomi mi tartı çekilişi yapıyorArrietty_ sen istiyordun galiba canım, katılmak istersen diye yazayım dedim.
Karıştırmışım kaptanım kusura bakmaBen istiyordummm katıldım çekilişebende takip ediyorum. Harika bi sayfa. Teşekkür ederim
yapalım 1000 ip oldu 5000 de adım kaç köprü yapalım ??Kızlar
Karıştırmışım kaptanım kusura bakmaSayfayı bende çok seviyorum, çok güzel bilgiler paylaşıyorlar. Köprü hareketi çok faydalıymış, yapsak mı canım?
Bu arada kaç zıpladın bir durum güncellemesi yapsana
Yanlış anlamadıysam 1.gün 10 köprü 2.gün 12 değil mi?? Bana uyar yapalım. Senin kaç oldu zıplama
Teşekkür ederim özgecim :)Harika gorunuyor afiyet olsun canim :)
Aynen senin gibi anladım. Tamam o zaman çamaşırlarımı katlayıp kaldırdıktan sonra köprülerimi yapacağımYanlış anlamadıysam 1.gün 10 köprü 2.gün 12 değil mi?? Bana uyar yapalım. Senin kaç oldu zıplama
Artinin sebebi ne sence menülerinde sorun yoksa odemdir cnmGünaydın Kızlar, bana pek güzel bir başlangıç olmadı@Periannem
Cuma : 57,60
Bugün: 58,40
Hedef: 57,50
1 kilo garantiCuma günü
80.5
Pazartesi
80.2
Cumaya hedef
79.5
Güzel eksi ,1 olur sankiCuma 64. 1
Pazartesi 63.9
Ben bu cuma Yinede Hedef 63.7 diyeyim
Pek guveniymiyorum vucuduma
Bugun Boy oynasina bir bakayim dedim. Kendim incelme goruyorum
cumaya kaç olucak bakalim
sporun ödemi ..Bukadsr artı olman için iyi bozman gerekir diyeti ama menülerinde gayet iyi cnm moralini bozma bir gün dinlendir vücudunu brnceGeçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Hedef 66.8
Yani ben bu işten hiçbir şey anlamadım kilo alınır da 1.2 kilo alacak kadar naptım ki
Afiyet olsun canım güzel menü sarma fazla değil bence benim ip bini geçti yazayim menümüİyi akşamlar menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin domates ve salatalık
Öğlen bişe yemedim
Akşam kayınvalidemdeydik malesef lahana sarması yapmış bende 6 7 tane yedim salata ile birlikte
Suyum 2 lt
Spor 4 mile lesli 60*7=420 puan
100 ip *2=200 puan
50 squat *3=150 puan toplam =770 puan
1000 e tamamlayamadım eşim sen naptınCanfeb Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Ben hiç dolma pirinç pilavı filan yemedim de bayadır bana çok gibi geldi yaa korktum ama mecbur yedimAfiyet olsun canım güzel menü sarma fazla değil bence benim ip bini geçti yazayim menümü
Unuturmuyum hiç canımOlur canim sıkıntı deil bildirim yapmayi unutma
Tamda benn
Maşallah canım menüde sporda süperMenum
Sabah 1 h yumurta 2 yk lor
Ara elma ceviz
Ogle 3 kofte 2 dilim ekmek sogan
Aksam kara lahana yogurt
Ara armut
Su 2 litre
Spor 100 jj 300 ip 5000 adim toplam puan 1150
North River Yawrukush Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?