Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

12 ders mi hangi dersleri aldın. Bende ders çalışmaktan yıldım. Bamya güzelmiş seninle öğrendim. Hiç noodle yemedim tadı kötüdür diye hep uzak durdum yorumlarını merak ediyorum.

Ya bamyaya bayılıyorum ben de . Geçen irilerini zeytinyağı bol baharat ve birazda Mısır unuyla karıştırıp fırına attım. Çıtır çıtır oldu. Kızım da çok sevdi valla. Dedim her haliN güzel Canım bamya

inşallah kuzum valla ben 2-3 haftaya mezun olur muyum derken sabahki kilom dehşete düşürdü. Normalde az da olsa yerdim mantı ama otur sıfır diyorum kendime
Bu günleri birlikte aşıcaz bende 1.2 kg artı geldim bari bişey yiyeydim ona yanmam. Hamburgerler gözümde kala kala kilo aldım

Bu günleri birlikte aşıcaz bende 1.2 kg artı geldim bari bişey yiyeydim ona yanmam. Hamburgerler gözümde kala kala kilo aldım
Aynısını düşündüm ben de. Bütün Fastfood ürünlerini severim. Hayır gidip bir bigmc götürsem anlarım ben bunu hakettim derim ama o da yok neyin artısı bu arkadaş

Aynısını düşündüm ben de. Bütün Fastfood ürünlerini severim. Hayır gidip bir bigmc götürsem anlarım ben bunu hakettim derim ama o da yok neyin artısı bu arkadaş
Vücudumuz artıyı hazır ettim yiyiver gari diyor ama düşme onun oyunlarınaaaaa. Yeşil çay detoksu yapalım mı çarşamba perşembe 2 gün

Vücudumuz artıyı hazır ettim yiyiver gari diyor ama düşme onun oyunlarınaaaaa. Yeşil çay detoksu yapalım mı çarşamba perşembe 2 gün

yoook öyle yağma el mi Yaman bey mi Yaman diyoruz vücudumuza. Yapalım veracığım detoksumuzu. Tadına bayılmıyorum ama bu hafta 2 gün anca kurtarır P Periannem eşim sen de yap. Yarım litre suya 2 poşet yeşil çay, 10 dk demlensin.yarım limon 1 şişe soda. Öğlene kadar içileceeek ödemler gideceeeek

Ben gerçekten çok faydasını görüyorum onun. Karnım düzleşiyor Hyt-123 eşim sende yap istersen

Ozgecim, kusura bakma cok kosusturmacali gecti son birkac gun. Bugun yazacagim menumu

yakşamlar :)

stitch

sabah: salamlı omlet, domates, salatalık, az fıstıkezmesi, lor peyniri, 1 dilim ekmek
akşam: 1.5 uskumru, arpacık soğan, 1 kapya, yeşil salata

spor yapmadım, su 2 litreden fazladır

cok guzel bir menu olmus, biraz da spor olsa harika olurmus. Bugun nasil gidiyor? :)

Yawrukush B barga Arrietty_
Gelsin cezalar

Persembe
Sabah 2yumurtadan omlet, domates, peynir, biber, cay
Aksam firinda balkabagi ile kavurma
Su ve spor kotuydu maalesef, evde kizimlaydik, grip asisi oldu

Cuma
Sabah yok
Oglen firinda balkabagi ile kiyma (sonunda bitti )
Aksam Firinda balik, salata
Su 1-2lt arasi, spor yuruyus 8bin adim "1600PUAN"

Ctesi
Sabah ispanakli gozleme, 1 dilim kek, kahve
Aksam bol sebzeli ve balikli makarna (makarnasi azdi)
Su 1-2lt arasi, spor yuruyus 7bin adim, ev isi 1saat kadar "1700PUAN"

Pazar
Sabah 2 yumurtadan mantarli omlet, yarim avocado, 2 dilim hellim, cay
Oglen kalan sebzeli ve balikli makarna
Ara 1kadeh sarap
Aksam Yarim tabak corba (kizimla paylasik), 1dilim kek
Su 1-2lt arasi, spor yuruyus 7bin adim, ev isi 3 saat kadar "2300PUAN"

Bugun
Sabah 1haslanmis yumurta
Oglen mantarli pilav (aslinda guvec gibi, tum tencerede 1cay bardagi pirinc var, daha cok sebze) ve kavurma (yagsiz etten duduklude pisti), ayran
Aksama salata ile kavurmadan yemeyi planliyorum
Su henuz cok az, ama 2lt’ye yaklasirim
Spor bugun yorgun hissediyorum, eve gidince de cok isim var, yapamayacagim sanirim

Kilo Bildirim
Cuma 68.0
Bugun 68.6

Haftanin Spor Puan Tablosu

Haftanin esleriCuma+ HaftasonuPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
sserendipity & esmeriiim
350​
Sismaniye & E-brulim
3910​
North River & Alp_BuRc
1255​
E English_teacherrr & Canfeb
5160​
Arrietty_ & Birgaripyolcu06
3884​
@_Vera_ Hyt-123
6673​
B barga & stitch
Fitt_anne & B Beklenen2
2340​
P Periannem & G GCA
350​
Yawrukush
750​

Kizlar puanlarinizi hesaplamayi unutmayin .

Yawrukush Kaptanim cuma gunun gozumden kacti galiba. Tekrar bakip ekleyecegim. simdi fark ettim.
Pc i isteyen bir minigim var

12 ders mi hangi dersleri aldın. Bende ders çalışmaktan yıldım. Bamya güzelmiş seninle öğrendim. Hiç noodle yemedim tadı kötüdür diye hep uzak durdum yorumlarını merak ediyorum.
Hangi dersleri almadım ki. Eşyadan tut borçlardan çık bir de 26 saat kendim ders veriyorum. Devreler yandı iyice
şu tabaktaki tek karbonhidrat brokoli konjac noodle ilk defa denedim. Asla gerçek noodle gibi değil :) ama 0 karbonhidrat olması bir artı tabii.

Eklentiler

• 900B561A-76AF-4B49-A60A-ED93A71C7F6B.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 25
Trendyoldan mı aldın bende sipariş vereyim

Canim bu hafta yazmayayacaktim ama yazayim, cuma 13bin, cumartesi 15bin, dun 20bin adim attim.
Esim yok diye yazmayayim demistim kuzum.
48bin adim=2400 puan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…