Bugün artı çıkan tayfa olarak dişimizi sıkıp cumada zafer dansı yapıcaz
12 ders miVera seni de bamyacı yaptım ya sonunda ben :) ama aşırı güzel değil mi yaw.
Ben bugün konjac noodle aldım. Deneyince yorumlayacağım bakalım.
Ders çalışaraköldüm ya
12 ders almayı nasıl düşündüm hiç bilmiyorum ben
Ya bamyaya bayılıyorum ben de . Geçen irilerini zeytinyağı bol baharat ve birazda Mısır unuyla karıştırıp fırına attım. Çıtır çıtır oldu. Kızım da çok sevdi valla. Dedim her haliN güzel Canım bamyaVera seni de bamyacı yaptım ya sonunda ben :) ama aşırı güzel değil mi yaw.
Ben bugün konjac noodle aldım. Deneyince yorumlayacağım bakalım.
Ders çalışaraköldüm ya
12 ders almayı nasıl düşündüm hiç bilmiyorum ben
Bu günleri birlikte aşıcazinşallah kuzum valla ben 2-3 haftaya mezun olur muyum derken sabahki kilom dehşete düşürdü. Normalde az da olsa yerdim mantı ama otur sıfır diyorum kendime
Aynısını düşündüm ben de. Bütün Fastfood ürünlerini severim. Hayır gidip bir bigmc götürsem anlarım ben bunu hakettim derim ama o da yok neyin artısı bu arkadaşBu günleri birlikte aşıcazbende 1.2 kg artı geldim bari bişey yiyeydim ona yanmam. Hamburgerler gözümde kala kala kilo aldım
Vücudumuz artıyı hazır ettim yiyiver gari diyor ama düşme onun oyunlarınaaaaa. Yeşil çay detoksu yapalım mı çarşamba perşembe 2 günAynısını düşündüm ben de. Bütün Fastfood ürünlerini severim. Hayır gidip bir bigmc götürsem anlarım ben bunu hakettim derim ama o da yok neyin artısı bu arkadaş
Vücudumuz artıyı hazır ettim yiyiver gari diyor ama düşme onun oyunlarınaaaaa. Yeşil çay detoksu yapalım mı çarşamba perşembe 2 gün
Ben gerçekten çok faydasını görüyorum onun. Karnım düzleşiyor
Ozgecim, kusura bakma cok kosusturmacali gecti son birkac gun. Bugun yazacagim menumuTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar esmeriiim 100JJ Yawrukush ODUL stitch 50M Sismaniye 100 JJ 5DK A 5DK A ODUL @_Vera_ MUAF MUAF MUAF -- MUAF ODUL G GCA North River 10DK A ODUL B Beklenen2 ODUL Canfeb ODUL E English_teacherrr ODUL Alp_BuRc B barga ODUL 100IA Birgaripyolcu06 Arrietty_ E-brulim ODUL P Periannem ODUL Hyt-123 ODUL Fitt_anne MUAF SPOR? sserendipity ODUL SPOR?
Kizlar lutfen menulerinizi yazmaya ozen gosterin!!stitch , Sismaniye , esmeriiim
Menulerinizle beraber egzersiz ve suyunuzu da yazmayi unutmayin.
yakşamlar :)
stitch
sabah: salamlı omlet, domates, salatalık, az fıstıkezmesi, lor peyniri, 1 dilim ekmek
akşam: 1.5 uskumru, arpacık soğan, 1 kapya, yeşil salata
spor yapmadım, su 2 litreden fazladır
Ben 1.2 kg artı geldim kaptanım derdoyum sen nasılsınSelamlar kizlar,nasilsiniz ,haftanin ilk gunu nasil geciyor?
canim zor bir hafta gecirdin dert etme, toparlayabildigimiz kadar toparlariz cumaya.:)Ben 1.2 kg artı geldim kaptanım derdoyum sen nasılsın
O zaman randevumu alayım beennKıyamam yabaygın olacaksın bir şey hissetmeyeceksin öyle düşün. Benimkileri bayıltmadan çektiler, canım çok tatlıdır, hala hayattaysam bil ki o kadar da kötü değil
Haftanin esleri | Cuma+ Haftasonu | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| 350 | |||||
| 3910 | |||||
| 1255 | |||||
E
English_teacherrr
&
| 5160 | |||||
| 3884 | |||||
@_Vera_
| 6673 | |||||
B
barga
&
| ||||||
| 2340 | |||||
P Periannem & G GCA | 350 | |||||
| 750 |
Hangi dersleri almadım ki. Eşyadan tut borçlardan çık12 ders mihangi dersleri aldın. Bende ders çalışmaktan yıldım. Bamya güzelmiş seninle öğrendim. Hiç noodle yemedim tadı kötüdür diye hep uzak durdum yorumlarını merak ediyorum.
Trendyoldan mı aldın bende sipariş vereyimHangi dersleri almadım ki. Eşyadan tut borçlardan çıkbir de 26 saat kendim ders veriyorum. Devreler yandı iyice
şu tabaktaki tek karbonhidrat brokolikonjac noodle ilk defa denedim. Asla gerçek noodle gibi değil :) ama 0 karbonhidrat olması bir artı tabii.
Canim bu hafta yazmayayacaktim ama yazayim, cuma 13bin, cumartesi 15bin, dun 20bin adim attim.Haftanin Spor Puan Tablosu
Haftanin esleri Cuma+ Haftasonu Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam sserendipity & esmeriiim 350Sismaniye & E-brulim 3910North River & Alp_BuRc 1255E English_teacherrr & Canfeb 5160Arrietty_ & Birgaripyolcu06 3884@_Vera_ Hyt-123 6673B barga & stitch Fitt_anne & B Beklenen2 2340P Periannem & G GCA 350Yawrukush 750
Kizlar puanlarinizi hesaplamayi unutmayin .
Yawrukush Kaptanim cuma gunun gozumden kacti galiba. Tekrar bakip ekleyecegim. simdi fark ettim.
Pc i isteyen bir minigim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?