Bence 1 bardak neskafeli yada tarçınlı süt iç açlığını bastiracaktirçok teşekkür ederimm ama şuan çok açım domates yesem mi acaba kalorisi az
Bir Sifir daha at arkadan canimKaptanım yanlış mı yaptım9000 adımın yarısı 4500 puan dedim
Ayva sezonu acildi miBugünki menü
Kahvaltı: yumurta , peynir, domates, salatalık
Ögle: 1 ayva, 1 yaş hurma
Aksam: fasülye yemegi, yogurt
Spor: 10000 adım
Su okadar önemli ki kendimden biliyorum ..Esnek bir diyet uyguluyorum ama hergun olmazsa olmazim 2,5 lt 3 arası su,Bu benim rahat kilo vermemi sağlıyor .Şuan reglimin 2.gunu ona rağmen eksi çıktım bunu suya ve içtiğim bitki çayına borçluyum benceSu içemedim canım, yumurtlama haftamdayım birde oda etki ediyormuş
Biraz daha mı zipliyim ne demek istiyorsunAynen senin gibi anladım. Tamam o zaman çamaşırlarımı katlayıp kaldırdıktan sonra köprülerimi yapacağım
Zıplama olarak şuan bende 1000 deyim
Ben tamamen çıkarmaktan yana değilim canım az da olsa karbonhidratda gerekli tüm öğünlerde bence tabiBen hiç dolma pirinç pilavı filan yemedim de bayadır bana çok gibi geldi yaa korktum ama mecbur yedim
Yattığım yerden kaldiracaksiniz beni o sayılar ne öyleMenümü yazayım bende zibilyon ödevim var onları yapayım.
sabah 2 haşlanmış yumurta 2 kapya biber 5 yeşil zeytin çeyrek dilim elma 1 yk çökelek adaçayı
öğle 2 havuç 3 yk zeytinyağlı patlıcan
akşam 1 kase dövme çorbası 2 havuç 3 kornişon turşu
ara 2 kuru incir çay
su saymadım ama baya içtim
spor 5500 adım 275 puan
1600 ipsiz ip atlama 3200 puan
10 mekik 30
10 köprü 30
toplam 3535puan
Hyt-123 Arrietty_ Yawrukush
1500 yaptım canım ama genç arkadaşım Vera beni geçmişBiraz daha mı zipliyim ne demek istiyorsun
Biraz daha yapicam gibi duruyorHay maşallah spora bak canım cidden kendi yaptığım a spor demem seninkimi görünce o derece
Çocuğu yatirayim kaldığım yerden devam edeyim1500 yaptım canım ama genç arkadaşım Vera beni geçmiş
Daha bunları yazsan acaba kaç olacakBiraz daha yapicam gibi duruyorben yere yan yatıp bacak ac kapa da yapiyorum ama onun neye girdiğini bilmedigim için hesaplamiyorum,ev işlerini de öyle saat tutup yapamam onu da yazmıyorum o yüzden
Şuan kaçdasınÇocuğu yatirayim kaldığım yerden devam edeyim
Enerjiyi nerden buluyorsun. Benimkiler uyudu 1 saat once. Devirdim totoyuÇocuğu yatirayim kaldığım yerden devam edeyim
En son karnımın sol tarafım ağırdı bıraktım 200 durmadan atlayınca, tamm demiştim ama dinlenince geçti şu an atlayabilirimEnerjiyi nerden buluyorsun. Benimkiler uyudu 1 saat once. Devirdim totoyu
1150de kalmıştım canımŞuan kaçdasın
Benimki de hopluyor koltuğa çıkıp anasının oğluDaha bunları yazsan acaba kaç olacakbende öyle bi temizlik yapınca saati belli oluyo onun dışında zaten benim yaramaz oturtmuyo ki yerimde
Harikasın1150de kalmıştım canım
İnşallah canımİnşallah güzel bir rakam görürsün tartida bu menü spor fazlası ile hak ediyor
@_Vera_Menümü yazayım bende zibilyon ödevim var onları yapayım.
sabah 2 haşlanmış yumurta 2 kapya biber 5 yeşil zeytin çeyrek dilim elma 1 yk çökelek adaçayı
öğle 2 havuç 3 yk zeytinyağlı patlıcan
akşam 1 kase dövme çorbası 2 havuç 3 kornişon turşu
ara 2 kuru incir çay
su saymadım ama baya içtim
spor 5500 adım 275 puan
1600 ipsiz ip atlama 3200 puan
10 mekik 30
10 köprü 30
toplam 3535puan
Hyt-123 Arrietty_ Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?