Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su içemedim canım, yumurtlama haftamdayım birde oda etki ediyormuş
Su okadar önemli ki kendimden biliyorum ..Esnek bir diyet uyguluyorum ama hergun olmazsa olmazim 2,5 lt 3 arası su,Bu benim rahat kilo vermemi sağlıyor .Şuan reglimin 2.gunu ona rağmen eksi çıktım bunu suya ve içtiğim bitki çayına borçluyum bence

Menüm
Sabah:
Soğuk kahve
Öğlen:
1 muz
Akşam:
Domates, marul, kabak ve tostta yağsız pişirilmiş ton balığı toplarıyla salata

midem yine kötü bugün, nedenini anlamış değilim henüz. Havalar soğuk üşüttüm mü ne. Şimdi kendime çay yaptım onu içeceğim.

Su: hesapladım ama 1 litre içmişimdir
Spor: 10 köprü - 30 puan
1 saat ev işi - 120 puan
5 kat merdiven - 150 puan
1500 ipsiz atlama - 3000 puan
5500 adım - 275 puan

Arrietty_ Sismaniye Yawrukush

Son düzenleme:
Yattığım yerden kaldiracaksiniz beni o sayılar ne öyle

Hay maşallah spora bak canım cidden kendi yaptığım a spor demem seninkimi görünce o derece
Biraz daha yapicam gibi duruyor ben yere yan yatıp bacak ac kapa da yapiyorum ama onun neye girdiğini bilmedigim için hesaplamiyorum,ev işlerini de öyle saat tutup yapamam onu da yazmıyorum o yüzden

Biraz daha yapicam gibi duruyor ben yere yan yatıp bacak ac kapa da yapiyorum ama onun neye girdiğini bilmedigim için hesaplamiyorum,ev işlerini de öyle saat tutup yapamam onu da yazmıyorum o yüzden
Daha bunları yazsan acaba kaç olacak bende öyle bi temizlik yapınca saati belli oluyo onun dışında zaten benim yaramaz oturtmuyo ki yerimde

@_Vera_ Yawrukush Arrietty_
Sabah(08.30)
1 dilim kepek ekmeği kk peynir 5 zeytin
Öğlen(13.00)
Çorba
Akşam(20.30)
4 yk taze fasulye 2 yk pilav
2 lt su
1.30 saat yürüyüş (360 puan)
2000 ipsiz atlama(4000 puan)
10 mekik (30 puan)
4.390 puan toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…