Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Leslie yapmanın mükafatını cuma günü göreceksin kankim ben çok güzel kilo vermiştim

Leslie yapmanın mükafatını cuma günü göreceksin kankim ben çok güzel kilo vermiştim
Yaaa inşallah öyle güzel bi sayı görürüm karşımda cumaya niyeyse sanki bişe yapmıyo gibi hissediyorum kendimi

@_Vera_ Yawrukush Arrietty_
İyi akşamlar
Sabah(08.30)
1 hy 5 küçük domatesler varya ondan 1 salatalık 1 biber
Öğlen(13.00)
4 yk taze fasulye 3 yk pilav
Akşam
(18.45)
5 yk menemen 3 yk makarna
2 lt su
2 saat yürüyüş (480 puan)
100 ip atlama (200 puan)
1 saat temizlik (120 puan)
Sporum çok yetersiz kaldı ama dişim çok ağrıyordu yapamadımm
Toplam puan 800

Yok yok gayet iyi bi gün olmuş dişçi randevusu aldın mı?

Yaaa inşallah öyle güzel bi sayı görürüm karşımda cumaya niyeyse sanki bişe yapmıyo gibi hissediyorum kendimi
Leslie tüm kasları çalıştıran bi egzersiz normal yürüyüşten daha etkili bak cuma günü görüceksin

Takım arkadaşlarım size bir sorum olacak ton balığını nasıl yiyorsunuz ben konserve aldım baktım kalorisine 600+ minik bir konserve ondan salata yapsam aşırı kalori almış olmaz mıyım? Sizlerin farklı tarifleri varsa denemek isterim.

Ya bende bugun farkettim aslında 600 küsüt kalori yazıyodu yedikten sonra baktım baya kalorili bişeymiş salata ya katıyorum da sanırım az az katılacak yenecekse salatanın içine

Ya bende bugun farkettim aslında 600 küsüt kalori yazıyodu yedikten sonra baktım baya kalorili bişeymiş salata ya katıyorum da sanırım az az katılacak yenecekse salatanın içine
Bu videoda kalorisi çok düşük diyor ama

Menu yazip kaciyorum

Sabah 2 dilim cavdar 4dilim kasar

Ögle 100 gr yogurt 1 avuc brezilya Bademi

Aksam
200 gr balik
1 dilim kek

Su 2 L
Spor
30dk Bikeerg 210
13bin adim 650

Toplam 860 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Çok güzel bir gün olmuş kaptanım 4 dilim kaşar birazcık fazla mı acaba ama adımlar şahane

Ya ben tartıya çıktım sabah wc den sonra hemde ama 74.1 çıktım ama ben bol spor ve yememe dikkat ediyorum çok üzüldüm yaa geçen hafta yani chma günü 73.5 ti
Canım hiç üzülme, gidecek onlar cumaya kadar. Sen her şeyi doğru yapıyorsun. Kendine güven
Pilav ve makarna görüyorum neyse ki azar azar yemişsin. Sporun da gayet iyi canım. Dişin için karanfil işe yaramadı mı benim eltim pamuğa sirke döküp bastırıyordu, birde onu dene istersen.
Bence hepsini koyma salataya, iki güne paylaştırsan kaloriyi düşürmüş olursun.
Menu yazip kaciyorum

Sabah 2 dilim cavdar 4dilim kasar

Ögle 100 gr yogurt 1 avuc brezilya Bademi

Aksam
200 gr balik
1 dilim kek

Su 2 L
Spor
30dk Bikeerg 210
13bin adim 650

Toplam 860 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Hem ekmek hem kek biraz fazla olmuş sanki

Light ton balığı var mı acaba? Bizim burda ay çiçeği yağı içerisinde ve kendi suyu içerisinde iki farklı çeşiti bulunuyor. Yağlı olanın kalorisi daha yüksek.
Ben hiç denk gelmedim ama varmış market market gezemediğim için dardanel aldım kendi suyunda

Bende menümü paylaşayım

Saat 10:00
Soğuk kahve
500 ml papatya çayı
Saat 14:00
3 ceviz dolgulu gurma
Saat 17:00
3 dilim tostta pişirilmiş patlıcan üstüne mozarella peyniri ve domates yanına ıspanaklı, havuçlu, avokadolu salata
Su: 1,5 litre
Spor: 2 defa yukarı, 1 defa aşağı 5 kat merdiven - 80’er basamak 720 puan
12 köprü - 36 puan
2000 adım - 100 puan
100 jj - 300 puan

koşturmacalı bir gün oldu, spora vakit ayıramadım maalesef. Belki kızı yatırdıktan sonra bir şeyler daha yapabilirim.

Evet karanfil iyi geliyor en azından biraz rahatlıyorum ama sonra tekrarlıyor dr gidene kadar çekicem bu ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…