Leslie yapmanın mükafatını cuma günü göreceksin kankimBugunkü menüm
Sabah yulaf lapası içinde kuru üzüm ve kuru incirli
Öğle haşlanmış brokoli ve yoğurt
Ara 1 galeta ve küçük bi parça çikolata cezama razıyım regl olcam sanırım çok tatşı istedi canım
Akşam ton balıklı salata
Suyum 2.5 lt spor 3000 adım 45 dk ×3=135 puan 4 mile leslie 60 dk *7=420 puan toplam 555 puan
Yawrukush @Tanssss Arrietty_ @Canfeb senin günün nasıldı eşim bugun sporda pek aktif olamadım öğleye kadar başım çok ağrıdı günümü etkiledi
Yaaa inşallah öyle güzel bi sayı görürüm karşımda cumaya niyeyse sanki bişe yapmıyo gibi hissediyorum kendimiLeslie yapmanın mükafatını cuma günü göreceksin kankimben çok güzel kilo vermiştim
Teşekkür ederimm canım yaMenünün güzelliği çikolatayı örtüyorafiyet olsun canım. Sporun da güzel olmuş.
Yok yok gayet iyi bi gün olmuş dişçi randevusu aldın mı?@_Vera_Yawrukush Arrietty_
İyi akşamlar
Sabah(08.30)
1 hy 5 küçük domatesler varya ondan1 salatalık 1 biber
Öğlen(13.00)
4 yk taze fasulye 3 yk pilav
Akşam
(18.45)
5 yk menemen 3 yk makarna
2 lt su
2 saat yürüyüş (480 puan)
100 ip atlama (200 puan)
1 saat temizlik (120 puan)
Sporum çok yetersiz kaldı ama dişim çok ağrıyordu yapamadımm
Toplam puan 800
Leslie tüm kasları çalıştıran bi egzersiz normal yürüyüşten daha etkili bak cuma günü görüceksinYaaa inşallah öyle güzel bi sayı görürüm karşımda cumaya niyeyse sanki bişe yapmıyo gibi hissediyorum kendimi
Ya bende bugun farkettim aslında 600 küsüt kalori yazıyodu yedikten sonra baktım baya kalorili bişeymiş salata ya katıyorum da sanırım az az katılacak yenecekse salatanın içineTakım arkadaşlarım size bir sorum olacak ton balığını nasıl yiyorsunuz ben konserve aldım baktım kalorisine 600+ minik bir konserve ondan salata yapsam aşırı kalori almış olmaz mıyım? Sizlerin farklı tarifleri varsa denemek isterim.
Ya bende bugun farkettim aslında 600 küsüt kalori yazıyodu yedikten sonra baktım baya kalorili bişeymiş salata ya katıyorum da sanırım az az katılacak yenecekse salatanın içine
Çok güzel bir gün olmuş kaptanım 4 dilim kaşar birazcık fazla mı acaba ama adımlar şahaneMenu yazip kaciyorum
Sabah 2 dilim cavdar 4dilim kasar
Ögle 100 gr yogurt 1 avuc brezilya Bademi
Aksam
200 gr balik
1 dilim kek
Su 2 L
Spor
30dk Bikeerg 210
13bin adim 650
Toplam 860 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Canım hiç üzülme, gidecek onlar cumaya kadar. Sen her şeyi doğru yapıyorsun. Kendine güvenYa ben tartıya çıktım sabah wc den sonra hemde ama 74.1 çıktım ama ben bol spor ve yememe dikkat ediyorum çok üzüldüm yaageçen hafta yani chma günü 73.5 ti
Pilav ve makarna görüyorum@_Vera_Yawrukush Arrietty_
İyi akşamlar
Sabah(08.30)
1 hy 5 küçük domatesler varya ondan1 salatalık 1 biber
Öğlen(13.00)
4 yk taze fasulye 3 yk pilav
Akşam
(18.45)
5 yk menemen 3 yk makarna
2 lt su
2 saat yürüyüş (480 puan)
100 ip atlama (200 puan)
1 saat temizlik (120 puan)
Sporum çok yetersiz kaldı ama dişim çok ağrıyordu yapamadımm
Toplam puan 800
Bence hepsini koyma salataya, iki güne paylaştırsan kaloriyi düşürmüş olursun.Takım arkadaşlarım size bir sorum olacak ton balığını nasıl yiyorsunuz ben konserve aldım baktım kalorisine 600+ minik bir konserve ondan salata yapsam aşırı kalori almış olmaz mıyım? Sizlerin farklı tarifleri varsa denemek isterim.
Hem ekmek hem kek biraz fazla olmuş sankiMenu yazip kaciyorum
Sabah 2 dilim cavdar 4dilim kasar
Ögle 100 gr yogurt 1 avuc brezilya Bademi
Aksam
200 gr balik
1 dilim kek
Su 2 L
Spor
30dk Bikeerg 210
13bin adim 650
Toplam 860 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Light ton balığı var mı acaba? Bizim burda ay çiçeği yağı içerisinde ve kendi suyu içerisinde iki farklı çeşiti bulunuyor. Yağlı olanın kalorisi daha yüksek.Bu videoda kalorisi çok düşük diyor ama
Ben hiç denk gelmedim ama varmışLight ton balığı var mı acaba? Bizim burda ay çiçeği yağı içerisinde ve kendi suyu içerisinde iki farklı çeşiti bulunuyor. Yağlı olanın kalorisi daha yüksek.
Yarısını kullan o zaman canım öyle de doyurucu olur.Ben hiç denk gelmedim ama varmışmarket market gezemediğim için dardanel aldım kendi suyunda
Evet karanfil iyi geliyor en azından biraz rahatlıyorum ama sonra tekrarlıyor dr gidene kadar çekicem bu ağrıyıCanım hiç üzülme, gidecek onlar cumaya kadar. Sen her şeyi doğru yapıyorsun. Kendine güven
Pilav ve makarna görüyorumneyse ki azar azar yemişsin. Sporun da gayet iyi canım. Dişin için karanfil işe yaramadı mı benim eltim pamuğa sirke döküp bastırıyordu, birde onu dene istersen.
Bence hepsini koyma salataya, iki güne paylaştırsan kaloriyi düşürmüş olursun.
Hem ekmek hem kek biraz fazla olmuş sanki
Allah allah ilginçBu videoda kalorisi çok düşük diyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?