Yok artık ama yaMENÜM
SABAH
7 zeytin 1 incir (2)
Soğuk kahve
ÖĞLEN
4 yada 5 Köfte (unuttum kaç olduğunu) eşliğinde salata (havuç, kapya, ıspanak, ceviz, avokado)
3 biber kızartması
Yarım dilim ekmek
ARA
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM
5 fındık 7 kuru üzüm
SU
1.5 litre
SPOR
Bollywood workout part 1 - 150 puan
800 zıplama - 1600 puan
20 dumbıllı yan yağlar hareketi - 60 puan
160 basamak merdiven - 48 puan
15 dakika titreşim aleti - 150 puan
8000 adım - 400 puan
18 köprü - 54 puan
Geçmiş olsun canım umarım sıkıntılı bişey değildir. Yarın görüşürüz artıkkk@_Vera_ canım rakibem sanırım bugün de seni sporda gayretle geçtimyarın randevum olduğu için bu kadar spor yapamam. Sana beni geçmen için güzel bir fırsat veriyorum. İnşallah ağrısız bir gün geçirirsin
Yok artık ama yaaslında biliyordum böyle olacağını yarına yetiştirmem gereken proje olmasaydı ek spor yapacaktım ama sorun yok önümüzde daha çoook gün var.
Yarına hazırlık yaptım sadece gülüm, dişçi de randevum var, git gel epey bir zaman kaybı olacak. Kızım da yarın evde, onunla artık ne kadar yapabilirsem yaparım. Yarın birinciliğe sen oynayacaksınGeçmiş olsun canım umarım sıkıntılı bişey değildir. Yarın görüşürüz artıkkk
Azıcık yemişsin bugün. Güzel bir gün olmuş tebrik ederim. Kontrol tartın bol eksili olur umarım
Ya bu kadarcık yemekle nasıl duruyorsun gün boyu çok az yemişsin sporlar şahaneMenum
Sabah lor yumurta bir közlenmiş biber domates
Ara ceviz
Aksam tavuk corbasi domates yeşillik
Ara elma
Su 2 litre
Spor 4000 adim 5 dk pilates topu üzerinde hareket 5 dk bisiklet surme
Bak ya nasıl da damarımi biliyoranca vaktim oldu Özgem
Bu yakın zamanda rakibelerim ile ben olabilirizzayıflık uğruna her saatte spor mübah
Yapma canım salla gitsin, hiç yorma boşuna kendini, hedefin alt tarafı 1.5 kilo onu da vermeyiverirsin olur biterzaten ben hedefine ulaşacağına inanıyorum yapma spor falan, hepimiz geçelim seni
Yarin kontrol tarti günü degil miii bn unuttum onu bileydim biraz spor yapardim gerci misafir vardi yapamazdim daAzıcık yemişsin bugün. Güzel bir gün olmuş tebrik ederim. Kontrol tartın bol eksili olur umarım
Ya bu kadarcık yemekle nasıl duruyorsun gün boyu çok az yemişsin sporlar şahane
Ben Vera yi tutuyorum@_Vera_ canım rakibem sanırım bugün de seni sporda gayretle geçtimyarın randevum olduğu için bu kadar spor yapamam. Sana beni geçmen için güzel bir fırsat veriyorum. İnşallah ağrısız bir gün geçirirsin
Hadi o zaman benimle de iddiaya girseneBak ya nasıl da damarımi biliyorBen gazla çalışırım ne iddalara girdim zamanında oynama benim duygularımla
Kardeşimle iddaya girmiştim 1 ayda 8 kilo vererek ben kazanmıştım
Su içme haşlanmış yumurta yeme gibi yarislardada madalyam vardır
Vera beni geçer belki ama sadece belkiBen Vera yi tutuyorumBence seni sporda geçer
Bende severim gulum, yemek olmadiginda en buyuk kurtaricidir, ucuzdur, sagliklidir ve envayi cesit varyasyonlarini yapabiliyorsun, afiyet olsun gulum :)Allah'tan seviyorum yumurtayı kaptancigim Rahat bı Bukadsr daha yiyebilirimAma akşam insan yemek yemek istiyor oyuzden ne zaman bidaha yaparim bilemiyorum
Haklisin guzelim, o ter akacak ki ,citir olunsun :))Ben şimdi indim eliptikten dusumu aldım buraya geldim
Ter akitmadan bu yağlar gitmiyor be kaptan biraz şartları zorlamak lazım hayaller uğruna
Evet bekliyorum boyle bir performans sizden :))anca vaktim oldu Özgem
Bu yakın zamanda rakibelerim ile ben olabilirizzayıflık uğruna her saatte spor mübah
Yapma canım salla gitsin, hiç yorma boşuna kendini, hedefin alt tarafı 1.5 kilo onu da vermeyiverirsin olur biterzaten ben hedefine ulaşacağına inanıyorum yapma spor falan, hepimiz geçelim seni
Kahvaltinda ozel bir diyet mi yaptin gulum, gunun gayet guzel olmus :)MENÜM
SABAH
7 zeytin 1 incir (2)
Soğuk kahve
ÖĞLEN
4 yada 5 Köfte (unuttum kaç olduğunu) eşliğinde salata (havuç, kapya, ıspanak, ceviz, avokado)
3 biber kızartması
Yarım dilim ekmek
ARA
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM
5 fındık 7 kuru üzüm
SU
1.5 litre
SPOR
Bollywood workout part 1 - 150 puan
800 zıplama - 1600 puan
20 dumbıllı yan yağlar hareketi - 60 puan
160 basamak merdiven - 48 puan
15 dakika titreşim aleti - 150 puan
8000 adım - 400 puan
18 köprü - 54 puan
Yine guzel birgun kuzum:)
Guzel bir gun daha canim :)Menum
Sabah lor yumurta bir közlenmiş biber domates
Ara ceviz
Aksam tavuk corbasi domates yeşillik
Ara elma
Su 2 litre
Spor 4000 adim 5 dk pilates topu üzerinde hareket 5 dk bisiklet surme
Takima dondugun icin bende mutluyum canim :))Geçmişi okudum muhabbet çok güzelmiş kaçırmışımtakıma geri dönmek çok iyi geldi hemen sporumu yaptım
Arrietty_ kaptanım 45 dk fitness 3 le çarpıyorsam 135 puan adım sayım 6 binlerdeydi ama tam hatırlamıyorum saatin sarji bitti
Takimimizda ne cevherler varmis da haberimiz yokmus :)Bak ya nasıl da damarımi biliyorBen gazla çalışırım ne iddalara girdim zamanında oynama benim duygularımla
Kardeşimle iddaya girmiştim 1 ayda 8 kilo vererek ben kazanmıştım
Su içme haşlanmış yumurta yeme gibi yarislardada madalyam vardır
4 adet ikram biskuviye (ki kendisini cook severim, ogrencilik yillarimin vazgecilmeziydi :)) minik bir ceza geliyor :)İyi geceler herkese :)
Saat 11.30 > 3 yk Yulaf ezmesi+ 1 çay bardağı süt+ 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi+1 kare bitter çikolata
Saat 15.00> 1 mandalina
Saat 18.00> 3 tahta kaşık menemen+ kereviz salatası+ 4 tane ikram
4000 adım> 200 puan
Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| ODUL | ||||||
| |||||||
| 5DK A | ODUL | 10DKA | ||||
@_Vera_ | ODUL | 50M | |||||
G GCA | ODUL | MUAF | MUAF | ||||
@nanekekik | 10DK A | ||||||
B Beklenen2 | ODUL | ||||||
@Sivaskayseri | ODUL | ||||||
| ODUL 30M | ||||||
| 50M | 30S | |||||
| ODUL | ||||||
| ODUL | ||||||
B barga | |||||||
| ODUL | ||||||
| ODUL | ||||||
| 50M | ||||||
| 10DK A | ODUL | |||||
P Periannem | 30M | ODUL | 50S | ||||
| ODUL | ||||||
| |||||||
| ODUL | 50M |
evet canim kiz isteme söz nişan derken haftasonu fazla kacamakli oldu. hafta ici toparlarim insallahCanim dikkat et o halde hafta sonlari :)
Yanlis hatirlamiyorsam anne ve baban saglik sektorunde calisiyordu degil mi kuzum?
Iyiler mi , bu virusten etkilenmediniz insallah degil mi?
Ahhh sabahtan beri ne cok is yaptim bir bilsen canim...
Keske dedigin gibi arkamizdan birisi evin islerini hep yapsa :)
Poniyle kavustunuz sonunda, gozunuzaydin :)))
Guzel birgun olmus canim :)
Bende harika tempolu , hic oturmadigim birgun gecirdim canim..
Evindesin artik degil mi:)
Guzel bir gun daha :)
Gayet guzel olmus canim :)
Tatliyi odule saydim kuzum, nasilsin konusamadik epeydir :)
Offf odullerin n guzeli kunefeeeee, yaktin beni :)))
Cumayi odule saydim Eminecim ama cumartesi kacamakli olmus..
Nasilsin canim, cocuklar, okul nasil?
Guzel bir gun olmus Banucum, keyfin sagligin nasil canim?
tamamdir cnm hakettik cezayi yapcak birsey yok. hafta ici daha cok calismak gerekecek artik.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar esmeriiim MUAF stitch 5 DK DANS ODUL Poni Bon Sismaniye 5DK A ODUL 10DKA @_Vera_ ODUL 50M G GCA ODUL MUAF MUAF @nanekekik 10DK A B Beklenen2 MUAF MUAF ODUL @Sivaskayseri ODUL fyzanur 10DKA ODUL 30M 50M bnnu 50M 30S Birgaripanne ODUL Alp_BuRc ODUL B barga MUAF Mor Vampirella ODUL Birgaripyolcu06 ODUL Arrietty_ 50M MUAF E-brulim 10DK A ODUL P Periannem 30M ODUL 50S Hyt-123 MUAF ODUL Fitt_anne SPOR? sserendipity ODUL 50M
esmeriiim , stitch , Poni Bon , Sismaniye , bnnu , Birgaripanne , B barga , Birgaripyolcu06 , Hyt-123 , sserendipity menulerinizi bekliyorum, lutfen menulerinizi duzenli yazin kizlar...
NOT:Arrietty_ , @_Vera_ kaptanlarim odul ogunlerinin haricinde kacamak yapan arkadaslarimizin puanlarindan eksiltecegiz demistik kurallar geregi biliyorsunuz, bu durumda ceza alan arkadaslar:
Sismaniye , @_Vera_ , sserendipity , P Periannem bu arkadaslarimizin spor puanlarindan 100 puan dusuruyoruz.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar esmeriiim MUAF stitch 5 DK DANS ODUL Poni Bon Sismaniye 5DK A ODUL 10DKA @_Vera_ ODUL 50M G GCA ODUL MUAF MUAF @nanekekik 10DK A B Beklenen2 MUAF MUAF ODUL @Sivaskayseri ODUL fyzanur 10DKA ODUL 30M 50M bnnu 50M 30S Birgaripanne ODUL Alp_BuRc ODUL B barga MUAF Mor Vampirella ODUL Birgaripyolcu06 ODUL Arrietty_ 50M MUAF E-brulim 10DK A ODUL P Periannem 30M ODUL 50S Hyt-123 MUAF ODUL Fitt_anne SPOR? sserendipity ODUL 50M
esmeriiim , stitch , Poni Bon , Sismaniye , bnnu , Birgaripanne , B barga , Birgaripyolcu06 , Hyt-123 , sserendipity menulerinizi bekliyorum, lutfen menulerinizi duzenli yazin kizlar...
NOT:Arrietty_ , @_Vera_ kaptanlarim odul ogunlerinin haricinde kacamak yapan arkadaslarimizin puanlarindan eksiltecegiz demistik kurallar geregi biliyorsunuz, bu durumda ceza alan arkadaslar:
Sismaniye , @_Vera_ , sserendipity , P Periannem bu arkadaslarimizin spor puanlarindan 100 puan dusuruyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?