Boşuma kalkma kaptanım, hesabıma göre birinci sensinİlla kaldırıcaksınız yattığım yerden
Canim Ebrum duygularimiz karsilikli, bende yerin ayri, veda etmek yok gulum, gorusmek uzere..Zaten artı çıkacağım bu kadar yaptım canım. Haftaya kapışmaya devam inşallah
Canım kaptanım aslında söyleyecek o kadar çok şey var ki ama bir yazmaya başlarsam ben sulu göz dayanamam. Takıma verdiğin emeklerden dolayı tebrik ederim. Takımımızı gözün arkada kalmayacağı en doğru kişiye emanet ettinArrietty_ kaptanım en güzel şekilde bizim hakkımızdan gelecektir Özgem yolun açık olsun, veda etmek istemiyorum çünkü hep buralarda olacağına eminim. Seviliyorsun kaptanım
Aramıza hoşgeldin
Seni cok ozleyecegiz kaptanim fazla uzatma 3 5 kilo al gel zayiflatalim❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.
Bugun takimimiziArrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim ..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil .. @_Vera_ ve Birgaripanne kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...❤
Yaptım galiba artık tamamen hazırımüstte mesaj bildirim yerleri var orda profil resminin üstüne tıkla açılan pencereden hesap detaylarına gel orda aşağı doğru in başlangıç kilosu ve güncel kilo kısmı var gerekli bilgileri girersen seninde ibrelerin çıkarr
çıkmadı ama halaYaptım galiba artık tamamen hazırım
wuhuuu olduDeneme
Tamam olur valla ya şuan dünya kadar ütü yaptim kisliklari ayirdim yarin cuma hedefime ulasamazsam 90 dk leslie nasil yapcam onu düşünüyorumKankam rakibeler bilendi puanlar havada uçuşacak haftaya buralardan uzak kalma seninle şöyle herkesi bi geçelim ne dersin?
Birlikte yaparız yarın 45 dk cumartesi 45 dk yaparızTamam olur valla ya şuan dünya kadar ütü yaptim kisliklari ayirdim yarin cuma hedefime ulasamazsam 90 dk leslie nasil yapcam onu düşünüyorum
tebriklerDeneme
Menü süper kaptanım takım işleri ile uğraşmaktan günün yoğun geçti sporu yarın bomba gibi gelirsinIyi aksamlar kizlar
Gunun ozeti
sabah 1 hindi fume ile tost
ara
1 avuc brezilya bademi
ogle
2 dilim karpuz
aksam
1 döner
ayran
spor
yok
su 2 L
@_Vera_
Aslinda tum gun yattim? Dizi izleyip manga okudumMenü süper kaptanım takım işleri ile uğraşmaktan günün yoğun geçti sporu yarın bomba gibi gelirsin
Hosbuldumm umarım bir daha almamak üzeretebrikler
Hosgeldin aramiza
Umarim birlikte veririz fazlaliklari
Hoşçakal özgecim her zaman desteğini bizden esirgemedin tek tek hepimizi sordun merak ettin cok sağol canım hersey için seviliyorsun❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.
Bugun takimimiziArrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim ..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil .. @_Vera_ ve Birgaripanne kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...❤
zıplamaktan şizofren olacam vallahi
Yawrukush kaptanım bu arada sana bir sorum olacak.Benim alt bacağım kalın ve kaslı vücut yapısı öyle ailenin ama bu ip atlamalar bende messi baldırı yapmaz demi biraz daha kalınlaşırsa pantolon bulamıcam çünkü.
sabah
4 çatal menemen
yarım dilim ekmek
domates
öğle
2 yk nar
1 mandalina
yarım elma
akşam
4 yk patlıcan söğürtme
3 yk makarna
1 mandalina
su 2 lt
spor
3000 ipsiz ip atlama 6000 puan
25 jj 75 puan
10.000 adım 500 puan
Arrietty_ E-brulim
Aşk olsun kaptanım ya, birinciliği bana çok gördünBen demiştim ama birinci olurum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?