Öyle yapayim bari bi yarin olsun da bakalım durumaBirlikte yaparız yarın 45 dk cumartesi 45 dk yaparız
Kıyamam kankamaAşk olsun kaptanım ya, birinciliği bana çok gördüninsan bir kankasına takıma yeni geldin, hoşgeldin, sefalar getirdin, bu hafta birincilik senin olsun der.
Yaaaaaa geçtin bizii şimdi kalkıp spor yapardım ama üstümden tır geçmiş gibiyim halim yokkkkBen demiştim ama birinci olurum diye
olabilirrr
Ya ben zıplamaktan sıkıldım ama başka bişey mi bulsakYaaaaaa geçtin bizii şimdi kalkıp spor yapardım ama üstümden tır geçmiş gibiyim halim yokkkk
Olur ya benimde bacaklarım ağrıyor artıkYa ben zıplamaktan sıkıldım ama başka bişey mi bulsak
Leslie yapalım mı yürüyüş ve leslie olsun kulvarımız bi de sana atmıştım ya leslie karın egzersizleri. Bak karın egzersizini düzenli yap fark 1 haftada göreceksin görmezsen gel ben burdayım felanOlur ya benimde bacaklarım ağrıyor artık
Tamammm olurt zaten göbeğim vartr nefret ediyorum göbeğim yüzünden gecelik bile giymiyorum eşimeLeslie yapalım mı yürüyüş ve leslie olsun kulvarımız bi de sana atmıştım ya leslie karın egzersizleri. Bak karın egzersizini düzenli yap fark 1 haftada göreceksin görmezsen gel ben burdayım felan
Sizin elinize dussem cig cig yiyeceksiniz beni anlasildiSeni cok ozleyecegiz kaptanim fazla uzatma 3 5 kilo al gel zayiflatalim
Kotu kaptanlar geliyor
Tamammm olurt zaten göbeğim vartr nefret ediyorum göbeğim yüzünden gecelik bile giymiyorum eşime
Evet amaa sabahları dükkandayımm müşterilerim o haşde görürse beni bidaha gelmezler bana bende iflas ederim Allah korusun1 ayın sonunda geceliklere kavuşursun bacım sen beni dinleee sabah 2 set akşam 2 set yap
Canim squat , agirlikli bacak egzersizleri vs yapma.zıplamaktan şizofren olacam vallahi
Yawrukush kaptanım bu arada sana bir sorum olacak.Benim alt bacağım kalın ve kaslı vücut yapısı öyle ailenin ama bu ip atlamalar bende messi baldırı yapmaz demi biraz daha kalınlaşırsa pantolon bulamıcam çünkü.
sabah
4 çatal menemen
yarım dilim ekmek
domates
öğle
2 yk nar
1 mandalina
yarım elma
akşam
4 yk patlıcan söğürtme
3 yk makarna
1 mandalina
su 2 lt
spor
3000 ipsiz ip atlama 6000 puan
25 jj 75 puan
10.000 adım 500 puan
Arrietty_ @E-brulim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?