Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar 4.takimin citirlari

Yarin tarti günü.
Sabah ac karnina, wc sonrasi tartilip, en gec saat 17'ye kadar, TARTI FOTOGRAFINIZLA, KULLANICI ADINIZ ve BUGUNUN TARIHI'nin yazili oldugu bir kagitta fotografta gorunecegi sekilde kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Bu sekilde yapmadiginiz bildirimler malesef gecerli sayilmiyor. Bu durumda bildirim yapmamis sayiliyorsunuz ve bir sonraki hafta yuzdeleriniz bolunuyor, bu da takimimiz icin kotu oluyor..
Lutfen bildirimlerinizi kurala uyarak yapin. Asil listede olanlar Sizler icin bu kural daha cok

Yarin sabah bol eksiler ile gorusmek üzere

Kahvaltı 10
1 bardak süt 4 kaşık yulaf ezmesi 2 ceviz 2 incir birazda kakou ile karışım

15.00
Neskafe 2 kare bitter 1 elma 1 salatalık

Akşam 18.00
2 servis kaşığı mantar sote
3 kaşık yoğurtlu kereviz
1 küçük kase ezme

2,5 lt su. Büyük bardak ödem çayı Yawrukush

İyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok işitmiş kendi eline göre bakmış bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim ki ödem filan olmasjn yarına

Menü Çarşamba & Perşembe
Sabah (9.40)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka

Arae (11:00)
Sütlü Nescafe

Öğle (14:00)
4 YK yeşil fasulye
1 kase yayla çorbası

Akşam (17:00)
1 kase yayla çorbası

&&&&&&

Sabah(10:00)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka

Öğle (13:00)
1 kabak sote
1 kk peynir

Ara (16:00)
Sütlü filtre kahve

Akşam(18:00)
Kabak sote
1 kk peynir
3yk yoğurt

Olur ya benimde bacaklarım ağrıyor artık
Leslie yapalım mı yürüyüş ve leslie olsun kulvarımız bi de sana atmıştım ya leslie karın egzersizleri. Bak karın egzersizini düzenli yap fark 1 haftada göreceksin görmezsen gel ben burdayım felan

Leslie yapalım mı yürüyüş ve leslie olsun kulvarımız bi de sana atmıştım ya leslie karın egzersizleri. Bak karın egzersizini düzenli yap fark 1 haftada göreceksin görmezsen gel ben burdayım felan
Tamammm olurt zaten göbeğim vartr nefret ediyorum göbeğim yüzünden gecelik bile giymiyorum eşime

Selam kizlar yarin kilo bildirimi yaparken lutfen es yarismasina katilip katilmayacaginizi belirtir misiniz

Yine yeniden listelere donucez

Unutmayin es yarismasi demek iki kisilik dev kadro demek
Birlikte destek olup daha cok kilo vermek demek
Lutfen belirtin

Es yarismasi nedir
Es olarak diger cumaya kadar menulerimize yorum yapmak
Spora suya tesvik etmek
Sorumluluk almaktir
Simdiden bol kilo verilen bir cuma olsun ❤❤

1 ayın sonunda geceliklere kavuşursun bacım sen beni dinleee sabah 2 set akşam 2 set yap
Evet amaa sabahları dükkandayımm müşterilerim o haşde görürse beni bidaha gelmezler bana bende iflas ederim Allah korusun ama akşam yapıcamm sabahta yürüyüş falan

Canim squat , agirlikli bacak egzersizleri vs yapma.
Ip atlamayida cok abartma kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…