HosgeldinizYaptım galiba artık tamamen hazırımaaaa olmamış
İşe gitmeden yap kız 24 dk toplamıEvet amaa sabahları dükkandayımm müşterilerim o haşde görürse beni bidaha gelmezler bana bende iflas ederim Allah korusunama akşam yapıcamm sabahta yürüyüş falan
Ben giyiyorum 15 kilodan sonra1 ayın sonunda geceliklere kavuşursun bacım sen beni dinleee sabah 2 set akşam 2 set yap
Evet o zaman olurrİşe gitmeden yap kız 24 toplamı
Benim barbieli pijamam var. Bekarlık sultanlıkBen giyiyorum 15 kilodan sonra
Canim sizlerde cok seviliyorsunuz,operim afacanlari tabiki..❤Hoşçakal özgecim her zaman desteğini bizden esirgemedin tek tek hepimizi sordun merak ettin cok sağol canım hersey için seviliyorsunaras ve akını kocaman öp yerimize teyzelerinden bu öpücük dersin ama arada uğra buralara canım
Anlaştık o zaman. İşe gitmeden 2 set yap işten gelince 2 setEvet o zaman olurr
Benimde penguenli varBenim barbieli pijamam var. Bekarlık sultanlık
Gecmis olsun canimİyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok işitmiş kendi eline göre bakmış bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim ki ödem filan olmasjn yarına
Selam kizlar yarin kilo bildirimi yaparken lutfen es yarismasina katilip katilmayacaginizi belirtir misiniz
Yine yeniden listelere donucez
Unutmayin es yarismasi demek iki kisilik dev kadro demek
Birlikte destek olup daha cok kilo vermek demek
Lutfen belirtin
Es yarismasi nedir
Es olarak diger cumaya kadar menulerimize yorum yapmak
Spora suya tesvik etmek
Sorumluluk almaktir
Simdiden bol kilo verilen bir cuma olsun❤ ❤❤ ❤
Tamam zaten sabah toplam 20 dk oluyorAnlaştık o zaman. İşe gitmeden 2 set yap işten gelince 2 set
Yok kiz bu hafta donuyoruz ben neyi kacirdim acabaArrietty_ kaptanım bu haftada single player değil miydik
Özel bir gün olur arada ama telafi edelim olur mu lütfen yarın tartı atmayı unutma 2 eksik bildirimin varKizlar arkadaşımn isteme töreni vardi tum gun onun yanındaydım gelemedim hic. Ama menum cok kotu yazmak istemiyorum
Çoook teşekkür ederim
Rabbim beterinden korusun .İyki hemen anlayipda daha kötü olmasına sebep vermemişsin cnm .Bununla geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok işitmiş kendi eline göre bakmış bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim ki ödem filan olmasjn yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?