Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ Canım benim doğum günün kutlu olsun .En güzel yaşımi yaşadım dediğin bir yaş olsun inşallah

Çok güzel bir gün
Harika bir gün
Veracim dogum gunun mu
Mutlu saglikli huzurlu bir omur gecirmen duasiyla
Çok teşekkür ederim tansu kaptanım.
@_Vera_ Canım benim doğum günün kutlu olsun .En güzel yaşımi yaşadım dediğin bir yaş olsun inşallah
Çoook teşekkür ederim
Aman kiz bir yilla kisitlama sende en guzel anilarin bu yasinla baslasin de

Bu hafta herkes hangi spora daha çok yönelmek istiyor yazabilir mi? Çünkü ortak bir spor bulursak belki atıyorum adımlama orda bireysel olarak yarışırız ve herkesin katılımı olur. Diğer türlü bazı diyetdaşlarımız pek sessiz kalıyor.

Bir diğer yarışımız su...
Bu hafta sularımızı tablo yapacağım ve haftanın en çok su içeni, bu su içme düzenli olacak elbette bir günde oturup 5 lt içmeyi saymam, +2000 puanın da sahibi olacak. Yarından itibaren tablomuzu yapacağım.

Şimdiden eline koluna sağlık canım
spor da zıplamadan yana değilim, puanlar aşırı yükseliyor zıplamayanlar geride kalıyor. Ben adımdan yanayım, kim daha çok adım atarsa kazanır
kaptanım, en fazla su içen mi kazanacak?

Bende zıplamadan yana değilim bu hafta. Bir grup zıp zıp alıyor puanları gidiyor. Diğer grup sessiz kalıyor. Adım çok güzel fikir. Evden çıkamayanlar çocuk korona vs. Leslie de olabilir. Bi fikirleri görelim Arrietty_ kaptanımız da nasıl uygun görürse öyle yapalım.

Herkese günaydın
Tartı öncesi dengeli bir gün geçirmenizi dilerim
sserendipity bireysel yarışta ki beşinciliğini tebrik ederim canım

canim arkadaşlarım... cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu. ben 94 ile baslamadim ki 84 ile basladim. o yuzden verdigim kilo yanlis yazilmis.. ne yazik ki o listede benim adim simdilik olamiycak.

canim arkadaşlarım... cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu. ben 94 ile baslamadim ki 84 ile basladim. o yuzden verdigim kilo yanlis yazilmis.. ne yazik ki o listede benim adim simdilik olamiycak.
Sadece şimdilik sen adını en kısa zamanda o listeye yazdırırsın hemde en üst sıralara

Kizlar kusura bakmayın ailevi bı mevzu oldugu için pek iyi değilim bugün.
Menümü yaziyim

Sabah
2dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Ballı süt
Domates salatalık

Öğle
7 kaşık nohut yemeği
Bı kase yoğurt
Salata

Akşam
Kahve ve 4 adet ceviz

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 120 puan

Su içmek benim isimAma spor olsrak eliptikten başkasını yapamam cnm bu dönem

Sıkıntın her neyse tez vakitte geçer inşallah canım

En kısa sürede halledersiniz inşallah cnm .Rabbim feraha çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…