Aman kiz bir yilla kisitlama sende en guzel anilarin bu yasinla baslasin de
Yok kiz bu hafta donuyoruz ben neyi kacirdim acaba
Oda doğruAman kiz bir yilla kisitlama sende en guzel anilarin bu yasinla baslasin de
Olabildigince okuyorum ama kacti demek kiArrietty_ kaptanım bireysel yarışı bir hafta daha yapacağımızı onaylamıştı Tans kaptanım. Sen yoktun bir kaç gündür gözünden mi kaçtı yoksa geçmişi mi okumadın
Çok güzel bir günMenü Çarşamba & Perşembe
Sabah (9.40)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka
Arae (11:00)
Sütlü Nescafe
Öğle (14:00)
4 YK yeşil fasulye
1 kase yayla çorbası
Akşam (17:00)
1 kase yayla çorbası
&&&&&&
Sabah(10:00)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka
Öğle (13:00)
1 kabak sote
1 kk peynir
Ara (16:00)
Sütlü filtre kahve
Akşam(18:00)
Kabak sote
1 kk peynir
3yk yoğurt
Aselamlar
sabah: yulaflı ve soğanlı omlet. değişik bi kombo oldu. tavsiye ederim desem de yalan, etmem desem de.
akşam: 250 gr uskumru, yanında biber-soğan-domates
su: 1 bile olmamıştır. nası halledicez bu işi?
spor: 30 dk bisiklet - 300 p
Çok teşekkür ederim tansu kaptanım.Veracim dogum gunun mu
Mutlu saglikli huzurlu bir omur gecirmen duasiyla
Çoook teşekkür ederim
Aman kiz bir yilla kisitlama sende en guzel anilarin bu yasinla baslasin de
Şimdiden eline koluna sağlık canımBu hafta herkes hangi spora daha çok yönelmek istiyor yazabilir mi? Çünkü ortak bir spor bulursak belki atıyorum adımlama orda bireysel olarak yarışırız ve herkesin katılımı olur. Diğer türlü bazı diyetdaşlarımız pek sessiz kalıyor.
Bir diğer yarışımız su...
Bu hafta sularımızı tablo yapacağım ve haftanın en çok su içeni, bu su içme düzenli olacak elbette bir günde oturup 5 lt içmeyi saymam, +2000 puanın da sahibi olacak. Yarından itibaren tablomuzu yapacağım.
Bende zıplamadan yana değilim bu hafta. Bir grup zıp zıp alıyor puanları gidiyor. Diğer grup sessiz kalıyor. Adım çok güzel fikir. Evden çıkamayanlar çocuk korona vs. Leslie de olabilir. Bi fikirleri görelimŞimdiden eline koluna sağlık canım
spor da zıplamadan yana değilim, puanlar aşırı yükseliyor zıplamayanlar geride kalıyor. Ben adımdan yanayım, kim daha çok adım atarsa kazanır
kaptanım, en fazla su içen mi kazanacak?
Editorumuz tarafindan hazirlanan yarisma bireysel listesini asagidaki linke tiklayarak gorebilirsiniz kizlar :)
5. sirada yer alip ,takimimizin adini ilk 10'a sokan arkadasimizsserendipity ' de ayrica tebrik ediyorum.
NOT: Bu liste sadece esas listedeki arkadaslarimizi kapsiyor, liste disinda kilo veren arkadaslarimiz bu listede malesef yoklar.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . Seydan94 (9. Takım) ► 17.06.15 ► 103,50 ► 63,70 ► 39,80 ► 38,45% 2 . mefkurem (9. Takım) ► 05.01.15 ► 110,60 ► 69,80 ► 40,80 ► 36,89% 3 . ApriL_2007 (1. Takım) ► 20.06.14 ► 102,00 ► 64,90 ► 37,10 ► 36,37% 4 . fatmanurkaya (7. Takım) ► 25.06.15 ►...www.kadinlarkulubu.com
Herkese günaydın
Tartı öncesi dengeli bir gün geçirmenizi dilerim
sserendipity bireysel yarışta ki beşinciliğini tebrik ederim canım
canim arkadaşlarım... cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu. ben 94 ile baslamadim ki 84 ile basladim. o yuzden verdigim kilo yanlis yazilmis.. ne yazik ki o listede benim adim simdilik olamiycak.
Sadece şimdilikcanim arkadaşlarım... cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu. ben 94 ile baslamadim ki 84 ile basladim. o yuzden verdigim kilo yanlis yazilmis.. ne yazik ki o listede benim adim simdilik olamiycak.
Su içmek benim isimBu hafta herkes hangi spora daha çok yönelmek istiyor yazabilir mi? Çünkü ortak bir spor bulursak belki atıyorum adımlama orda bireysel olarak yarışırız ve herkesin katılımı olur. Diğer türlü bazı diyetdaşlarımız pek sessiz kalıyor.
Bir diğer yarışımız su...
Bu hafta sularımızı tablo yapacağım ve haftanın en çok su içeni, bu su içme düzenli olacak elbette bir günde oturup 5 lt içmeyi saymam, +2000 puanın da sahibi olacak. Yarından itibaren tablomuzu yapacağım.
Sıkıntın her neyse tez vakitte geçer inşallah canımKizlar kusura bakmayın ailevi bı mevzu oldugu için pek iyi değilim bugün.
Menümü yaziyim
Sabah
2dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Ballı süt
Domates salatalık
Öğle
7 kaşık nohut yemeği
Bı kase yoğurt
Salata
Akşam
Kahve ve 4 adet ceviz
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 120 puan
En kısa sürede halledersiniz inşallah cnm .Rabbim feraha çıkarsınKizlar kusura bakmayın ailevi bı mevzu oldugu için pek iyi değilim bugün.
Menümü yaziyim
Sabah
2dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Ballı süt
Domates salatalık
Öğle
7 kaşık nohut yemeği
Bı kase yoğurt
Salata
Akşam
Kahve ve 4 adet ceviz
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 120 puan
Amin inşallah canım umudum yok o kişiden ama inşaallahSıkıntın her neyse tez vakitte geçer inşallah
Amin canım çok sağolEn kısa sürede halledersiniz inşallah cnm .Rabbim feraha çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?