Kendini iyi hissetmeme sebebin artı çıkman mı? Bunu telafi edebiliriz bu şekilde kendini depresyona sokma. Sen diyet ve diyetsiz hayat arasında bi karmaşadasın istersen seni liste dışına alalım sistemi oturtalım sonra tekrar listeye alalım ne dersinDünden sonra artı cikmamam imkansizdi zaten..
Kaptanim bana izin verebilir misin ben kendimi hic iyi hissetmiyorum @Yawrukush
İnsanlık hali olabilir bende + geldim bu hafta dediğim gibi telafi ederiz ama bunuÖzür dilerim herkesten ..
Bende 700ml siseme 1 limon suyu sktim iciyorum yavas yavas :)Nasıl gidiyo kızlar ben baya gaza geldim kahvaltımı yaptım elimde suyumla burayi takip ediyorum
Olabilir bence normal saf su bile iştahi kesiyo sanırım sabah ac karnina 2 bardak icince kahvaltı yapasım gelmiyo simdi kalktım ev işi yapıyorum sonrada leslieBende 700ml siseme 1 limon suyu sktim iciyorum yavas yavas :)
Kahvalti yapmadim daha. Ac degilim. Limonlu su istah kesiyor mu acaba
Ay eklemiştim aslında gitmemişTesekkur ederim canim, yemis kadar oldum
Kuzum spordandir. Kas yaptin. Bu hafta sirf cardio yapalim. Leslie, yuruyus. Bak bakalim Pazartesi sana guzel bir eksi cikmiyor mu
Tebrik ederimCanfeb
Fotograf da istiyorum :)) Kullanici ismi ve tarih ile
Attım canımFotosuz bildirim geçersiz sayılıyor. Lütfen fotoğraf atar mısın yoksa takım etkilenecek bundan
Bencede bu sonBazen geldiğim oluyor ama kafada bitirdim galiba bu defainşallah bu son diyet denemem olacak çünkü başarılı olacağım
Tebrik ederim canımKılo bıldırımı de yapayım
Gecen cuma 62.000
Pazartesı tartı. 62.500
Bu hafta cuma 61.800
Fark -200 gr
Farkın az olmasına uzuluyomuyum hayırrrr63 ten dusemedıgım gunlerı unutmadım
@YawrukushArrietty_ @_Vera_
TebriklerGünaydın kızlarrr
Geçen hafta =73.5
Bu hafta=73.2
Ama wc çıkmadım o zaman tam 73 tür değilmi kızlar
@YawrukushArrietty_ @Tanssss
Feyzoşum harikasınGünaydın kizlar :) hic öyle hissetmesem de tartı beni kilo vermis gösterdi , çok şiş hissediyorum kendimi aslinda
30 ekim kilo bildirimim
Gecen cuma :57.2
Bu cuma :55.7
Fark : 1.5
Yüzde : %2.6
@YawrukushArrietty_ @TanssssEki Görüntüle 2712913
Oleeey
Tebrik ederim
Tebrik ederim kaptanımParmagimi saklama cabami gormezden gelin. Obur sefer parmak coraplarimi giyecegim :))
Geçen hafta: 63.9
Bu hafta: 63.0
Eki Görüntüle 2712928
Fark:0,900
Yüzde:1,41
Gelecek hafta için hedef kilo: 62.5
@_Vera_ @Yawrukush
Harika bir eksi daha
haftaya toparlayacağına eminimGünaydın canım arkadaşlarım tartınin yüzünüze güldüğü bir gün olsun
Ne yazikki bana pek gülmedi
Ne edelim daha burlardayiz nasıl olsa er yada geç eksiye düşecek o tartı
Geçen hafta 75.1
bu hafta 75.6
Eki Görüntüle 2712950
Bozma moralini gülüm, bu kadar spor olunca artı da normal. Haftaya güzel eksi gelecekBekleyemedim çünkü wcye gittim tartıldım 67.2 çıktım bu seferde iyice sinielerim bozuldukardeşimi okula bırakmam gerekiyordu bişeyler yiyip çıktım ordan da markete yolladı anam beni ama moralim berbat oldu ilk defa takıma artı geliyorum hemde bu kadar spora rağmen
Tebrikler canım
Tesekkur ederim canım daha güzel olacakBencede bu songidecek bütün fazlalıklar. Çıtırlık yolunda ilk adımı attın gerisi de gelecek
Tebrik ederim canım
Tebrikler
Feyzoşum harikasın
Oleeey
Tebrik ederim
Tebrik ederim kaptanımay ben o morları çorap sandım
Harika bir eksi daha
haftaya toparlayacağına eminim
Bozma moralini gülüm, bu kadar spor olunca artı da normal. Haftaya güzel eksi gelecek
Tebrikler canım
Anonimmm canım seni de tebrik ederim, -500 ile çok güzel bir başlangıç yapmışsın
çok güzel bir gün olmuş29 Ekim ne yedim?
7.30 3yk Yulaf ezmesi+ 1cay bardağı süt+ tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
12.00 1 elma ve mandalina
14.00 4yk yoğurt ve 8 badem
18.00 4 çatal Makarna
2lt su
harika bir eksi gelmiş.Nasıl rahat hissedeceksen öyle olsungunaydin kizlarr
gecen hafta 74.7
bu hafta 74.1
fark 0.6
%0.80
@YawrukushArrietty_ kizlar bu hafta izne ayrilmak istiyorum. yoruldum sanirim. izin fikri 3 haftadir kafamda. biliyorum arti kilo ile donecegim ama suan izne ayrilmaya ihtiyacim var. en fazla iki hafta icinde dönerim insallah.
muhteşem
İşlerinde kolaylıklar dilerimGunaydın kızlar
Bu hafta aktıf olamamaktan bende memnun degılım takımı ozluyorum gıremeyınce motıvemide etkılıyor ama bu hafta yoğun bı hafta gecırdim ısyerı tasınıyor ben yek çalışıyorum falan
Bedenım bırda olmasada ruhum burda
@_Vera_ @Yawrukush
takılma bende de var 67 68 beni salmıyor bir türlü ama eksi eksidir tebrik ederim.Kılo bıldırımı de yapayım
Gecen cuma 62.000
Pazartesı tartı. 62.500
Bu hafta cuma 61.800
Fark -200 gr
Farkın az olmasına uzuluyomuyum hayırrrr63 ten dusemedıgım gunlerı unutmadım
@YawrukushArrietty_ @_Vera_
ooo süper eksiGünaydın kızlarrr
Geçen hafta =73.5
Bu hafta=73.2
Ama wc çıkmadım o zaman tam 73 tür değilmi kızlar
@YawrukushArrietty_ @Tanssss
teşekkür ederim canımDoğum gününmüydü güzelimmmiyiki doğmuşsun herşey gönlünce olsunnn
ayy benim gözümden kaçmış demekki afedersin ama takıma gelmenin eksisi hemen yanmışız muhteşem vallahi tebrik ederimSadece dun menumu yazmadim.ask olsun surekli burdayim
Günaydın kizlar :) hic öyle hissetmesem de tartı beni kilo vermis gösterdi , çok şiş hissediyorum kendimi aslinda
30 ekim kilo bildirimim
Gecen cuma :57.2
Bu cuma :55.7
Fark : 1.5
Yüzde : %2.6
@YawrukushArrietty_ @TanssssEki Görüntüle 2712913
harika tebrik ederim
ah leslie canım leslie herkes leslie ve adımdan yana galibaLeslie
Teşekkür ederimDaha bugün başladım bakalım şuu yüzde hesaplama olayını önümzdeki hafta yapaym diye düşündüm
Hadi bismillah o zaman
GeldiArrietty_ kaptanım yeni tartın gelmedi mi daha?
Vera ve sen deli gibi spor yapinca tabiKilo bildirimim
Geçen hafta: 70.8 kg
Bu hafta: 71.1 kg
Fark: +300 g
Yüzde: -0.42%
Bu benim daha ilk tartım ama bu takımdaİşlerinde kolaylıklar dilerimumarım bu hafta çok çok aktif olacağın bir hafta olur
takılma bende de var 67 68 beni salmıyor bir türlü ama eksi eksidir tebrik ederim.
ooo süper eksi
teşekkür ederim canım
ayy benim gözümden kaçmış demekki afedersin ama takıma gelmenin eksisi hemen yanmışız muhteşem vallahi tebrik ederim
maşallah tebrik ederim kankim
harika tebrik ederim
ah leslie canım leslie herkes leslie ve adımdan yana galiba
aslında kural gereği bu hafta da yapman lazım bu kuralları kadınlar kulübü belirlediği için esnetemiyoruz.
Geçen hafta:73.0
Bu hafta:72.5
Fark:-500
Yüzde73.0-72.5)=0.5
0.5x100=50
50/73=0.68
Gelecek hafta için hedef kilo: ??
yüzde hesabını da örnek olarak yapmış oldum kafanda soru işareti kalmasın canım.Takım ve kurallarla ilgili aklına takılan ne varsa bana sorabilirsin istediğin zaman.
canım sende yüzde hesabı yapar mısın bu arada eksini de tebrik ederim
Ne kadar sabırlısın öyle kaptanımGelditarti degisimi haftaya yapacagim. Korkuyorum ama analog ile dijital arasinda fark var diye. Obur sefer oyle olmustu. Suan paketinde beni bekliyor
derdin 100 gram olsun ben seve seve keseceğim cezayı ama
O eksi gelecek bu hafta olmadı ama haftaya olacak eminim canını sıkma hiçGünaydın canım arkadaşlarım tartınin yüzünüze güldüğü bir gün olsun
Ne yazikki bana pek gülmedi
Ne edelim daha burlardayiz nasıl olsa er yada geç eksiye düşecek o tartı
Geçen hafta 75.1
bu hafta 75.6
Eki Görüntüle 2712950
harika bir eksi tebrik ederim.
Enerjin harikaNasıl gidiyo kızlar ben baya gaza geldim kahvaltımı yaptım elimde suyumla burayi takip ediyorum
Afiyet olsun kaptanım limonlu zayıflatır ödem attırır diyorlar ama bendeki ödemi diyalizle ancak atarım herhalde bu nedir 2 haftadır ödem ödemBende 700ml siseme 1 limon suyu sktim iciyorum yavas yavas :)
Kahvalti yapmadim daha. Ac degilim. Limonlu su istah kesiyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?