Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Haklısın aslında spor olayı bu hafta bi çekişme ortamı vardı ondan dolayı böyle oldu. Daha makul sporlara döneceğim bu hafta. Bu arada dediğin şeyi anladım. Haha sonunda anladım. Aslında biz pazartesini şundan dolayı yapıyoruz herkes için haftasonu ödüllü ve dinlenmeli geçiyor. Pazartesi artı geliniyor. Bu ödül ve dinlenmeyi makul seviyede tutmak ve artı geldiğimizi bilip o haftayı kontrol altında tutmak için bunu yapıyoruz. Ama bu sistemi bi hafta daha deneyelim çünkü herkeste bi regl sorunu vardı. Olmazsa dediğin gibi yaparız teşekkür ederimKızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
@_Vera_ canım Perşembe eksi olup cuma artı olmak en sinir bozucusu ama sporun ödemidir Perşembe azalt istersen vücudun dinlensin hem karışmak gibi olmasın ama vermem gereken kilo var daha şimdi az yeyip çok spor yapıyorsun ilerde vücudun daha az yemek ve daha çok spor isteyecek inan bu regl dönemini bile etkileyecek kendimden tecrübe ile sabit bence dinlenmek için fırsat tanı vücuduna
Fitt_anne menülerin iyiydi canım neden artı geldiğini bende anlayamadım
Mor Vampirella kendinde demişsin Perşembe hazirlarken yemişsin artinin sebebi belli , umarım izin eski motiveni geri getirir ama izni uzatma bence uzayınca işler ters yöne gidiyor
Demek istediğini tam olarak şuan anladım ben yanlış anlamışım dediğini evet çok haklısın bundan sonra hedefleri cumadan alalım.Resmen gözetleniyor gibi hissettiriyor bugün altta çıkan konu
"Neden yapamadığını biliyorum "diyor kacamaklarimi gördü galiba
bende seni çok seviyorum canım benimCanim severek yaptim , cok iyi bak kendine..
Canim kisa zaman once tanistik ama cok sevdim seni, her sey gonlunce olsun.
Feyzos kuzum , ne cok yillar, anilar biriktirdik..
Sen beni ne zaman istersen hep yaninda bulacaksin bunu biliyorsun..
Uzulecek hicbir sey yok, ben sohbete ,dertlesmeye gelecegim guzelim..
Seni seviyorum....
Canim benim tesekkur ederim, cok iyi bak kendine..
Hepsini seve seve yaptim , sizlerde ozenle secilmis, cok kiymetli insanlarsiniz canim..
Umarim diledigin her seye ulasirsin, sinavlarinda simdiden basarilar. (basaracagina eminim)
Her zaman mesajini bekliyorum :)
Yazarim tabi canim, cok iyi bak kendine..
Hyt-123 geçmiş olsun canım , senin nezninde başta İzmir'e .Biz kuzenlere ulaşamadık çok merak ettik ulaştığımızda kuzenim ağlıyordu çok kötü olmuş Allah'tan birşey yok onlarda ama hepimizin başı sağolsun .
Kavun çok olmuş ama bence açlığı kalorisi düşük şeylerde gidermeye çalış istersen leblebi ye mesela açlık hissini çok çabuk giderir12-14 adet dilinmiş kavun yedim
Daha önce kalp krizi geçirmişti maalesef, ondan sonra bir takım sorunlar çıktı. Kalp damarlarında sanırım sorun var. Pazartesi annem uzmana gösterecek inşallah büyük bir sorun yoktur.Tebrikler canım
Anneannenin sonuçları nasıl çıktı? Afiyet olsun güzel bir ödül olmuş çiğ köfte, canım çekti
Aslında meyve ile ara öğün önerdiği için diyetisyenim genelde akşamları meyve yiyorum ama dediğin gibi leblebi de denenebilirKavun çok olmuş ama bence açlığı kalorisi düşük şeylerde gidermeye çalış istersen leblebi ye mesela açlık hissini çok çabuk giderir
Tarcinli sut bu durumlarda iyi oluyor. Gece yag yakimina da iyi geliyor. Esimin annesi bir donem diyetisyen rehberliginde diyet yapmisti, bizzat diyetisyenin kendisinden duydum. Esimde de bu sorun oluyor ve tarcinli sut sihir etkisi yapiyor.Bu saatlerde bana aşırı bir açlık çöküyor
Bir hafta ara verelim, risk almaya gerek yok. Tesekkur ederim canim...Detoks sularını maximum 15 gün tüketmelisiniz fazlası zararlı olabilir hatta diyetisyenler 1 hafta öneriyor ara verin bence
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. İnşallah önemli bir şey yoktur.Daha önce kalp krizi geçirmişti maalesef, ondan sonra bir takım sorunlar çıktı. Kalp damarlarında sanırım sorun var. Pazartesi annem uzmana gösterecek inşallah büyük bir sorun yoktur.
Ama meyve sayın çok fazla porsiyon olarak bakarsan anlarsın dediğimi yarım porsiyon felan veriliyor geneldeAslında meyve ile ara öğün önerdiği için diyetisyenim genelde akşamları meyve yiyorum ama dediğin gibi leblebi de denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?