Duraklama olabilir cnm yada cuma aşırı yemeklerim alakbulak etti metoyuKızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
@_Vera_ canım Perşembe eksi olup cuma artı olmak en sinir bozucusu ama sporun ödemidir Perşembe azalt istersen vücudun dinlensin hem karışmak gibi olmasın ama vermem gereken kilo var daha şimdi az yeyip çok spor yapıyorsun ilerde vücudun daha az yemek ve daha çok spor isteyecek inan bu regl dönemini bile etkileyecek kendimden tecrübe ile sabit bence dinlenmek için fırsat tanı vücuduna
Fitt_anne menülerin iyiydi canım neden artı geldiğini bende anlayamadım
@MorVampirella kendinde demişsin Perşembe hazirlarken yemişsin artinin sebebi belli , umarım izin eski motiveni geri getirir ama izni uzatma bence uzayınca işler ters yöne gidiyor
Sakin ol ve elindeki yiyecekleri dolaba geri birak balkona cik derin derin nefes alSanırım bu telefon konuşmasını bu hafta o kadar çok istemedim ki geldi yine beni buldu. Cezam aramaktı ona göre kilo verdim ama maalesef yine de yapmak zorunda kaldım.Daha sonra gelen duygusal açlık krizini de iyi idare edemedim. Moralim çok bozuldu, ne güzel 68leri gördüm diyorken yine tutamadım. Pazartesi tartıda ne göreceğim çok merak ediyorum. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Bu şekilde kendimi tutamayınca hiçbir şeyi yapmak istemiyorum.
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne
Moralini bozma telafi edeceğiz şuan uzun uzun yazamıyorum yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama yarın konuşalım bu konuyu ve bu hafta nasıl toparlarız bakalım canımSanırım bu telefon konuşmasını bu hafta o kadar çok istemedim ki geldi yine beni buldu. Cezam aramaktı ona göre kilo verdim ama maalesef yine de yapmak zorunda kaldım.Daha sonra gelen duygusal açlık krizini de iyi idare edemedim. Moralim çok bozuldu, ne güzel 68leri gördüm diyorken yine tutamadım. Pazartesi tartıda ne göreceğim çok merak ediyorum. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Bu şekilde kendimi tutamayınca hiçbir şeyi yapmak istemiyorum.
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne
Dogru vucudun ihtiyaclarini degistirelim derken spor aliskanligi daha cok kasin sarkma ihtimali daha kotu sonra sporu azaltincaKızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
@_Vera_ canım Perşembe eksi olup cuma artı olmak en sinir bozucusu ama sporun ödemidir Perşembe azalt istersen vücudun dinlensin hem karışmak gibi olmasın ama vermem gereken kilo var daha şimdi az yeyip çok spor yapıyorsun ilerde vücudun daha az yemek ve daha çok spor isteyecek inan bu regl dönemini bile etkileyecek kendimden tecrübe ile sabit bence dinlenmek için fırsat tanı vücuduna
Fitt_anne menülerin iyiydi canım neden artı geldiğini bende anlayamadım
@MorVampirella kendinde demişsin Perşembe hazirlarken yemişsin artinin sebebi belli , umarım izin eski motiveni geri getirir ama izni uzatma bence uzayınca işler ters yöne gidiyor
Cuma ödülü olmus aslında kalori olarak baksan normaldir ama karbon ağırlıklı olunca öyle olmuyor ,yediysen keyfini çıkar canım odulumdu yedim bu bana iyi gelecek diye düşünMenümü yazmaya geldim ama uykusuzluktan gözlerim kapanıyor. Adam akıllı okuyamadım geçmişi.
Sabah 1 simit (kepekli) 2 biber peynir sucuk
Öğle 2 kuru incir
Akşam 1 kase domates çorbası 1 kase et suyuna çorba 2 havuç
Akşam 1 dilim revani ödül öğünümdü aslında ödül fazla kaçtı simit de var pff.
Su 2 lt
Spor 13000 adım 650 puan
seninde benim gibi kuru birgun olmuş canım afiyet olsunSelam kızlarMenümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.30
10 dilim kadar patates kızartması
1dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
7 zeytin
Salatalık
2 ,3 çatal sucuklu omlet
2 tk tahinpekmez
Ara neskafe 10 fındık
Akşam 18.00
2 dilim pizza küçük kase kısır domates salatalık çay..
2,5 lt su Spor yok maalesef
Rica ederimBir hafta ara verelim, risk almaya gerek yok. Tesekkur ederim canim...
Kahvaltı ile öğle yemeği arası bir porsiyon öğle ile akşam arası 1 akşamdan sonra da 2 porsiyon aslında normalde de ben pek umursamıyorumAma meyve sayın çok fazla porsiyon olarak bakarsan anlarsın dediğimi yarım porsiyon felan veriliyor genelde
Hani 90 Ken ilk diyete basladigim zaman var ya 0 kacamakli yarın tekrar o şekilde basliycam 69 inmedende gevsemiycem .Cuma ödülü olmus aslında kalori olarak baksan normaldir ama karbon ağırlıklı olunca öyle olmuyor ,yediysen keyfini çıkar canım odulumdu yedim bu bana iyi gelecek diye düşün
seninde benim gibi kuru birgun olmuş canım afiyet olsun
Cuma gün menü böyle olursa haftaici nasıl olur kimbilirafiyet olsun kaptanım menü şahane.Birinci belli oldu kızlar kaptanımız bomba gibi geldi haftaya
Amin valla inşallah Allah akil verir şükür ki esim bnm tarafimda ailesini pek dinlemezTövbe bismillah o nasıl saçma birseymis gelin ağaç kavugundan mi çıktı sanki yıllarca onu büyüten anne babaya gitmeyecek niye koca buldum diye Allah böyle insanlara önce insaf sonra akıl fikir versin
Kiraz sapi cayi bobreklere zarar veriyormus canim bobreklerdeki su emilimini sagliyormus bi arkadasa doktoru soylemis
Bnde anlamadim vallaNorth River normalde çabuk anlayan biriyim kendimi salak gibi hissediyorum. Fikrini anlasam değerlendirip olur ya da olmaz derim yani sistemimizi daha güzelleştirecek her fikir harika ama cumaya göre yapsak derken kastın nedir? Anlayamıyorum özür dilerim
Canim neden hedefi ptesi tartisina gore seciyoruz, cuma gunu asil tarti gunu olduu icin senin hedef tabloda cuma tartisi, bir sonraki cuma hedefi ve ceza olmasi gerekmez mi diyor arkadasimiz. Bence de dogru cunku haftasonu kacamagi ptesi tartisini aldatiyorNorth River normalde çabuk anlayan biriyim kendimi salak gibi hissediyorum. Fikrini anlasam değerlendirip olur ya da olmaz derim yani sistemimizi daha güzelleştirecek her fikir harika ama cumaya göre yapsak derken kastın nedir? Anlayamıyorum özür dilerim
4. Mu olmusuz yaaa bnce bu takim 1.ligi hak ediyor kizlar bu hafta sıkı tutalim bnce menuleri ve sporlari degil mi @_Vera_Kizlar 4.lugunuzu kutluyorum.
Izmir'deki deprem cok uzdu beni, orada yasayan arkadaslarim iyisinizdir insallah hepiniz, Allah milletimizin yardimcisi olsun..
Hepinize iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?