Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanırım bu telefon konuşmasını bu hafta o kadar çok istemedim ki geldi yine beni buldu. Cezam aramaktı ona göre kilo verdim ama maalesef yine de yapmak zorunda kaldım.Daha sonra gelen duygusal açlık krizini de iyi idare edemedim. Moralim çok bozuldu, ne güzel 68leri gördüm diyorken yine tutamadım. Pazartesi tartıda ne göreceğim çok merak ediyorum. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Bu şekilde kendimi tutamayınca hiçbir şeyi yapmak istemiyorum.
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne

Duraklama olabilir cnm yada cuma aşırı yemeklerim alakbulak etti metoyu

Sakin ol ve elindeki yiyecekleri dolaba geri birak balkona cik derin derin nefes al
Ben basaracagim de
Sakince iceri gir
1 bardak su ic ve aksami unut
Sabahleyin tekrar basla

Moralini bozma telafi edeceğiz şuan uzun uzun yazamıyorum yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama yarın konuşalım bu konuyu ve bu hafta nasıl toparlarız bakalım canım

Dogru vucudun ihtiyaclarini degistirelim derken spor aliskanligi daha cok kasin sarkma ihtimali daha kotu sonra sporu azaltinca

Menümü yazmaya geldim ama uykusuzluktan gözlerim kapanıyor. Adam akıllı okuyamadım geçmişi.
Sabah 1 simit (kepekli) 2 biber peynir sucuk
Öğle 2 kuru incir
Akşam 1 kase domates çorbası 1 kase et suyuna çorba 2 havuç
Akşam 1 dilim revani ödül öğünümdü aslında ödül fazla kaçtı simit de var pff.
Su 2 lt
Spor 13000 adım 650 puan

Selam kızlar Menümü yazayım dahada geç olmadan

Kahvaltı 11.30
10 dilim kadar patates kızartması
1dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
7 zeytin
Salatalık
2 ,3 çatal sucuklu omlet
2 tk tahinpekmez

Ara neskafe 10 fındık

Akşam 18.00
2 dilim pizza küçük kase kısır domates salatalık çay..

2,5 lt su Spor yok maalesef

Cuma ödülü olmus aslında kalori olarak baksan normaldir ama karbon ağırlıklı olunca öyle olmuyor ,yediysen keyfini çıkar canım odulumdu yedim bu bana iyi gelecek diye düşün
seninde benim gibi kuru birgun olmuş canım afiyet olsun

Ama meyve sayın çok fazla porsiyon olarak bakarsan anlarsın dediğimi yarım porsiyon felan veriliyor genelde
Kahvaltı ile öğle yemeği arası bir porsiyon öğle ile akşam arası 1 akşamdan sonra da 2 porsiyon aslında normalde de ben pek umursamıyorum yani mesela normal şartlarda 3 ana öğün diyor diyetisyen ama ben geç uyandığım için 2 öğün yapıyorum yani biraz diyeti kendime göre yonttum galiba bakalım haftaya cuma ne kadar fark olacak

Hani 90 Ken ilk diyete basladigim zaman var ya 0 kacamakli yarın tekrar o şekilde basliycam 69 inmedende gevsemiycem .Ahanda buraya yazıyorum

Tövbe bismillah o nasıl saçma birseymis gelin ağaç kavugundan mi çıktı sanki yıllarca onu büyüten anne babaya gitmeyecek niye koca buldum diye Allah böyle insanlara önce insaf sonra akıl fikir versin
Amin valla inşallah Allah akil verir şükür ki esim bnm tarafimda ailesini pek dinlemez

Bugünkü menüm sabah
Hindiba kahve
Öğle
Ceyrek tost
Aksam
Karni yarik 1 tane
Ara
Şekersiztürk kahvesi soda
Su 2 lt
Spor 100 ip atladim ama haftanin sporu degilmis yarin insallah leslie yaparim
Bu arada yarin annem gilde lahmacun yiyecegiz aksama bn ödül olarak hem lahmacun hemde birazcik tatli yesem olur mu veya yesem cezam ne olur simdiden bilim de ona gore kendimi hazirlayayim
@_Vera_ Arrietty_ Birgaripanne

Kizlar 4.lugunuzu kutluyorum.
Izmir'deki deprem cok uzdu beni, orada yasayan arkadaslarim iyisinizdir insallah hepiniz, Allah milletimizin yardimcisi olsun..
Hepinize iyi geceler..

Bnde anlamadim vallayani cezalar cumaya kadar hedefi tutturmayinca oluyor ptesi tartiso tabloda sadece kendimizi durumumuzu gorup onlem almak icin var

Canim neden hedefi ptesi tartisina gore seciyoruz, cuma gunu asil tarti gunu olduu icin senin hedef tabloda cuma tartisi, bir sonraki cuma hedefi ve ceza olmasi gerekmez mi diyor arkadasimiz. Bence de dogru cunku haftasonu kacamagi ptesi tartisini aldatiyor
Mesela ben gecen cuma 67.1dim, ptesi 68.0 hedef 66.9tu. Hedefi 67.1 secsem sanki 900gr hedefliyor gibi gorunecegim, oysa haftasonu kacamagindan kurtulup sabit kalmak gercek hedef
Sen tabloya hem cuma hem ptesi tartisini koy

Kizlar 4.lugunuzu kutluyorum.
Izmir'deki deprem cok uzdu beni, orada yasayan arkadaslarim iyisinizdir insallah hepiniz, Allah milletimizin yardimcisi olsun..
Hepinize iyi geceler..
4. Mu olmusuz yaaa bnce bu takim 1.ligi hak ediyor kizlar bu hafta sıkı tutalim bnce menuleri ve sporlari degil mi @_Vera_ Arrietty_

sabah
1 kase musli

11.00 2 wasa 1 tk fistik ezmesi

15.00
2 dlm tb ekmegi ile tost
3 cicek brokoli haslanmis
1 koz biber domates zeytin

19.00
yarim cennet hurmasi
1 mandalina

19.30
1 tane kiymali karayip boregi (495 kalori )
haslanmis brokoli zeytin yagli limonlu

su 2 lt
spor yok
adimlarimi da saaai takmadig icin sayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…