Ayy yok suan zaten imkansızAma 10 lt de çok su zehirlenmesi olma aman dikkat et
ceza mı istiyorsun hahaha en sevdiğimmmm afiyet olsun çiğköfteyi deneyeceğim
estağfurullah çıkıntılık ne demek ama ben demek istediğini anlamadım nasıl yapalım yanitakımımız demokratik bir takım fikirlere açığız
Özge kaptanım sadece artık kaptan değil ama bizi gerçekten emanet edilebilecek en iyi kişiye emanet etti.Arrietty_ kaptanımız @Yawrukushtan aldığı bayrağı çok daha güzel yerlere taşıyacak hiç şüphen olmasın.
Normalde pazartesine kadar bitmiş olması lazım bu cezaların.Ama pazartesini de dahil edelim.
sen yeter ki iste ex eşim 500 mekik senindir
@Smneapdullah kankalar başlamışlar bile zıplamaya ama kızlar haftamızın puan yarışı leslie ve yürüyüş
Nick | cuma | hedef | sonuc |
Nanekekik | 81.2 | 80.7 | 80.5. |
Tekrar dene | 75.6 | 75 | 75.1 |
Sende canım ama arada ugrayacagin için görüşürüz yine dimiCanim
im severek yaptim , cok iyi bak kendine..
Canim kisa zaman once tanistik ama cok sevdim seni, her sey gonlunce olsun.
Feyzos kuzum , ne cok yillar, anilar biriktirdik..
Sen beni ne zaman istersen hep yaninda bulacaksin bunu biliyorsun..
Uzulecek hicbir sey yok, ben sohbete ,dertlesmeye gelecegim guzelim..
Seni seviyorum....
Canim benim tesekkur ederim, cok iyi bak kendine..
Hepsini seve seve yaptim , sizlerde ozenle secilmis, cok kiymetli insanlarsiniz canim..
Umarim diledigin her seye ulasirsin, sinavlarinda simdiden basarilar. (basaracagina eminim)
Her zaman mesajini bekliyorum :)
Yazarim tabi canim, cok iyi bak kendine..
Zamanla oturur her şey canım kendini sıkıntıya sokmaHaklısın ne diyeyimumarım kendime hakim olabilirim
Ptesi | hedef | sonuc | ceza | |
Nanekekik | 82 | 81.0 | 81.2 | bulasik |
Hosgeldin canim guzel bir baslangic
Tebrikler canimKılo bıldırımı de yapayım
Gecen cuma 62.000
Pazartesı tartı. 62.500
Bu hafta cuma 61.800
Fark -200 gr
Farkın az olmasına uzuluyomuyum hayırrrr63 ten dusemedıgım gunlerı unutmadım
@YawrukushArrietty_ @_Vera_
Tebrikler canimGünaydın kızlarrr
Geçen hafta =73.5
Bu hafta=73.2
Ama wc çıkmadım o zaman tam 73 tür değilmi kızlar
@YawrukushArrietty_ Birgaripanne
Tebrikler canimGünaydın kizlar :) hic öyle hissetmesem de tartı beni kilo vermis gösterdi , çok şiş hissediyorum kendimi aslinda
30 ekim kilo bildirimim
Gecen cuma :57.2
Bu cuma :55.7
Fark : 1.5
Yüzde : %2.6
@YawrukushArrietty_ Birgaripanne Eki Görüntüle 2712913
Tebrikler canimGünaydın kızlarrr hedefime ulaşmış bulunmaktayım ve çok mutluyum
Geçen cuma 104.7
Bugun 104
Haftaya hedefim 103 inşallah
Eşli yarışmaya katılacağım olursaBirgaripanne Arrietty_ @_Vera_
Tebrikler canimParmagimi saklama cabami gormezden gelin. Obur sefer parmak coraplarimi giyecegim :))
Geçen hafta: 63.9
Bu hafta: 63.0
Eki Görüntüle 2712928
Fark:0,900
Yüzde:1,41
Gelecek hafta için hedef kilo: 62.5
@_Vera_ @Yawrukush
Tebrikler canim
Haftaya daha dikkat ederiz canimGünaydın canım arkadaşlarım tartınin yüzünüze güldüğü bir gün olsun
Ne yazikki bana pek gülmedi
Ne edelim daha burlardayiz nasıl olsa er yada geç eksiye düşecek o tartı
Geçen hafta 75.1
bu hafta 75.6
Eki Görüntüle 2712950
Fazla spor goz cikardi galiba
Tebrikler canim
Tebrikler canimAy eklemiştim aslında gitmemişEki Görüntüle 2713019
HosgeldinHadi bismillah o zaman
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 70.8 kg
Bu hafta: 71.1 kg
Fark: +300 g
Yüzde: -0.42%
Keske bu haftadan deneseydin birGelditarti degisimi haftaya yapacagim. Korkuyorum ama analog ile dijital arasinda fark var diye. Obur sefer oyle olmustu. Suan paketinde beni bekliyor
Hemen hemen sabit canim daha fazla deil ya toparlarizEki Görüntüle 2713032
65.6
65.5
-0.1
%0.15
malesef pek ic acici bi sonucla gelemedim.
pazartesi neredeyse +2 kg idim cabalarim ancak onu silmeye yetti.
bu haftasonu cosmayip haftaya cuma telafi edecegim
Aaa bende katilayimYeni Haftanın Yarışmaları
Kızlar bu hafta sporda Leslie ve Adım yarışımız var.Herkes bireysel olarak yarışacak.İyi olan kazansın.
Bir diğer yarışımız ise su içme.Kurallar şöyle:
1- Düzenli olarak içilen sular kabul edilecektir.Günlük tablo yapılacaktır.
2- Düzenli olarak en çok suyu içen 1.olacak ve sporda +2000 puanın sahibi olacak.
3-Günü gününe yapılmayan bildirimler kabul edilmeyecektir.
Aaaa bende soyleyim o zaman4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA CUMA TARTISI DURUM E English_teacherrr 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak 104.0 @esmeriiim 62.4 61.8 ? 61.8 @Birgaripyolcu06 79.4 79.0 500 ip atlama Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak 63.0 @sserendipity 75.1 74.2 50 squat 74.1 @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak 67.0 @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 10.000 adım fazla atıcak 68.6 North River 83.3 80.5 dans ederek ütü yapacak 81.2 @Tekrar dene 75.2 74.2 Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek 75.6 E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak 71.1 @stitch 68.0 66.5 Oyuncakları ayıklamak @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak 65.4 Mor Vampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek 69.6 @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout @Periannem 70.3 69.0 Ertelediği tel. konuşmasını yapacak @pisi pisi kopatim 66.9 65.0 1 hafta hiç şeker yok 65.5 @Smneapdullah 74.0 73.0 Ütü yapacak 73.2 @fyzanur 56.4 56.0 1 saat yürüyüş yapacak 55.7
Tablomuzda iki adet emoji var.
: hedefi tutturanlar
: hedefi tutturamayanlar
Hedefi tutturamaynlar cezalarını pazartesi tartısına kadar yapmalılar.Günlere bölerek bitirebilirsiniz.
Yok canim sabitte olmuyorEki Görüntüle 2713091 kizlar malesef sanırım
Geçen cuma 79.8
Bugün 79.8
Haftaya hedef 79.0
Yüzde yok değil mi
Allah yardimcin olsun cooook zorMalesef bizim erkek kuramıyor dengeyi.. kurabileceginide hiç zannetmiyorum
Tebrikler canimEki Görüntüle 2713111
Gecen cuma 69.4
Bugün 68.8 hedefimi tam tutturmusum
Fark 600 gr
Yüzde 0.86
Hedifim 68
Cezam 4 mil leslie olsun
Arrietty_ @_Vera_
Gunaydin kizlar, kilom cok fena
Gecen hafta:67.1
Bugun 68.9
Fark +1.8
Fark 2.68%
Tebrikler canim
Tebrikler canimEki Görüntüle 2713146
Geçen hafta cuma 69.60
Bugün 68.85
Arkadaki fark 0.75
Yüzde 1.0
Haftaiçi çok iyi gidip hafta sonu mahvediyorum motivasyonumu. Umarım bu haftasonu kötü geçmez. Ama şu telefon konuşmasını yapmayayım diye çok kastım kendimi :) bu cezamı pazartesiye de uygulamak istiyorum. Pazartesi 69.0 in üstüne çıkarsam yine ceza kesin bana :)
Anneannemin sonuçları bugün çıkacak, genel kontrol tarzı bir şeydi. Annem ve babam izin alamayinca ben götürmüştüm hastaneye.
Çiğköfte kızartması da ayrı güzel oluyor aklınızda olsun. Çiğ yemek istemeyenlere birebir çözüm :) tavada kofta gibi çevire çevire pişirdim. Yumurtaya batırıp da yapanlar var.
@Yawrukush @_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
Hosgeldin canimMerhaba hanimlar...
53 yasimda bir anneanneyim.
Saglik sorunlarindan dolayi, 2.5 yil kadar bir sureyi cok hareketsiz gecirdim, ozellikle bir yili yatarak gecti.
Bir suredir kendimi iyi hissediyorum ve emanetlerden kurtulmaya kararliyim.
19 eylulden beri beslenme duzenime ufak dokunuslar yaptim ve en onemlisi sagligim elverdikce 2 mil leslie yaptim, bugun itibariyle 6.6 kg verdim.
96.1 kilodan 89.5 kiloya dustum.
Ilk hedefim 85 kg. ikinci hedefim 75 kg ve son hedefim de hastaliktan onceki kilom 68 kg.
Kilo koruma surecinde de insaallah 66'ya dusmeyi umuyorum.
Saglik ve bol eksili gunler bizim olsun.
Menun coook guzel canimBismillah diyerek bugunku menumu yazayim.
Gune ilik limonlu ve pekmezli suyla basladim.
Kahvalti: Kapya biber, yesil biber, domates, salatalik, haslanmis yumurta, 3 zeytin, T.B. ekmeginden peynirli tost, 5 badem, 7-8 dut kurusu.
Kahvaltidan sonra sade kahve ictim.
Oglende: Taze fasulye, yogurt.
Aksam: Booool kiymali ve boool domatesli biber dolmasi ve kefir. Dolmada pirinc yok, 1 kg bibere 1/3 bardak bulgur koydum.
Su ana kadar 2 lt su ictim. 7.30 gibi zerdecal+zencefil+tarcinli yogurt kurum var. Bu kuru pazartesi ve cuma seklinde, haftada iki kez yapiyorum. Kurden sonra da yatana kadar yudum yudum yesil elma+limon+cubuk tarcinli detoks suyumu icerim...
Gun icinde 2 mil leslie yaptim, ayrica iki buyuk kupa dogal demleme yesil cay ictim...
Videoyu yuklesen boylece surekli net yemezSporu suana kadar ancak yarım saat yürüyüş 1 saat ev işi seklinde oldu birazdan yapacam yarım saat egzersiz yapmayı düsünüyorum ben de leslie istiyodum ama int. Yetmiyor
1 paket karam odul saysak11.30 1 haşlanmış yumurta+çeyrek yufka ekmek+yarım kibrit kutusu peynir+biraz otlu peynir
13.30 1 paket karam(insülin direncim olduğu için bazen tatlı krizi tutuyor )
14.00 20 dk ev süpürme (40 puan)
30 dk 2 mil leslie (210 puan)
17.30 Çeyrek somun ekmek+ciğer kavurması+ yeşillik
18.20 40 dk yürüyüş ( 160 puan)
1 lt su ( su içmeyi sevmiyorum) uyumadan 1 lt daha içmeye çalışırım
Kronik böbrek taşı sorunum var ürologlar bana hep günde muhakkak 1 limon suyunu tüket der. Ama bence arada bir dinlendirin böbreklerinizi. Bi hafta için bi hafta içmeyin. Tarçın uzun vadede şeker dengesini değiştirebiliyorKizlar elma+limon+cubuk tarcinli suyumuzu esim de, ben de 15 gundur hergun 1 lt iciyoruz.
Buna ara vermek gerekiyor mu, bilginiz var mi?
Esimin tv karsisinda cekirdek yeme aliskanligini yenmesine yardimci olmak icin basladik. Atistirma ihtiyaci duydugunda yudum yudum iciyor, tadini da sevdi.
Fayda umarken zarar gormeyelim.
Hergun ictigimiz 3lt suyun 1 lt'si bu sekilde...
@_Vera_ anlatamadım galiba bu senin liste
Misal bizim şuan ki liste bu şekilde ama normalde ben cuma 81.2 iken ptesi 82 çıkıp hedefi 81 yapınca aslında haftalık hedefim 200 g oluyor yani ptesi artı cikmaya engel için cumaya göre yapsak diğer msjda yazdığım gibi misal
Ptesi hedef sonuc ceza Nanekekik 82 81.0 81.2 bulasik
Bende acikinca once su icerim hala acligim devam ediyorsa yerimYaa demek ki bünyen fazla su tüketiyorO zaman sana nasıl uyuyorsa öyle yapman daha doğru Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu insanın ihtiyacı olan su susadığında içtiği kadardır vücut zaten çok akıllı neye ihtiyacı varsa onun için sinyal verir yemeğe ihtiyacın varsa acıkırsın suya ihtiyacın varsa susarsın bunu bir kalıba sokmamak gerek diyor
kankim harika menü ödülünü de yapmış oldun pişman olma su ve spor şahaneİyi akşamlar kızlar menüm Sabah yumurta salatası bol yeşillikli 1 dilim tulum peyniri incirli kürüm 1 dilim tb ekmeği
Öğlen şehriye çorbası 2 kase
Ödül olarak irmik helvası yedim valla pişman oldum keşke yemeseydim
Akşam saç kavurma 2 kaşık bulgur pilavı
Suyum 2.5 lt spor 700 ip atlama 1000 e tamamlayacamCanfeb Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_
Öncelikle takima hosgeldinizKizlar elma+limon+cubuk tarcinli suyumuzu esim de, ben de 15 gundur hergun 1 lt iciyoruz.
Buna ara vermek gerekiyor mu, bilginiz var mi?
Esimin tv karsisinda cekirdek yeme aliskanligini yenmesine yardimci olmak icin basladik. Atistirma ihtiyaci duydugunda yudum yudum iciyor, tadini da sevdi.
Fayda umarken zarar gormeyelim.
Hergun ictigimiz 3lt suyun 1 lt'si bu sekilde...
afiyet olsun kaptanım menü şahane.Birinci belli oldu kızlar kaptanımız bomba gibi geldi haftayaGec olmadan menümü paylasayim
Sabah 10da
2 yunurts
1 ck tereyag
1 yk baharatli labne
1 avuc brezilya Bademi
1 buyuk Hindi fume
Ara 14de
4 hurma
Aksam 17. De
4yk salats
2 parca tavuk
Su 2 L
Spor
2 saat yuruyus
14.800 adim 740 puan
1 saat bikeerg bisiklet 420 puan
Toplam 1.160
@_Vera_
İnşallahZamanla oturur her şey canım kendini sıkıntıya sokma
Tamamdır suyu halledeceğimHosgeldin canim guzel bir baslangic
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Haftaya daha dikkat ederiz canim
Fazla spor goz cikardi galiba
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Hosgeldin
Ben de diger bir kaptan yardimcisiyim ama bu haftalar cok yogun bir kapt yard insAllah pazar gunu islerim bitecek tamamen donecem
Keske bu haftadan deneseydin bir
Hemen hemen sabit canim daha fazla deil ya toparlariz
Aaa bende katilayim
Aaaa bende soyleyim o zaman
Haftaya hedef kilomla birlikte
Yok canim sabitte olmuyor
Allah yardimcin olsun cooook zor
Esim boyle birsey yapsa kendide ailemi aramali deyip kesip atiyorum ben
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Hosgeldin canim
Menun coook guzel canim
Videoyu yuklesen boylece surekli net yemez
1 paket karam odul saysak
1 lt su ceza vermemiz lazim daha cok icmen icin 2 bardak yatana kadar
Aramıza hoşgeldinizMerhaba hanimlar...
53 yasimda bir anneanneyim.
Saglik sorunlarindan dolayi, 2.5 yil kadar bir sureyi cok hareketsiz gecirdim, ozellikle bir yili yatarak gecti.
Bir suredir kendimi iyi hissediyorum ve emanetlerden kurtulmaya kararliyim.
19 eylulden beri beslenme duzenime ufak dokunuslar yaptim ve en onemlisi sagligim elverdikce 2 mil leslie yaptim, bugun itibariyle 6.6 kg verdim.
96.1 kilodan 89.5 kiloya dustum.
Ilk hedefim 85 kg. ikinci hedefim 75 kg ve son hedefim de hastaliktan onceki kilom 68 kg.
Kilo koruma surecinde de insaallah 66'ya dusmeyi umuyorum.
Saglik ve bol eksili gunler bizim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?