Kolay gelsin.İyi akşamlar kızlar keyifler nasıl? Biz eve yeni geldik, yerleştirilecek bir sürü alışveriş beni bekliyor. Çamaşır desen o da sıradaişlerimi halledeyim tekrar uğrarım
Hosbuldum, su icmeyi seviyorum...Öncelikle takima hosgeldiniz
Bir zarari olabilecegini düsünmüyorum. Afiyet olsun. Kiskandim su miktarinizi. Ne güzel.
HosbuldummmAramıza hoşgeldiniz
Hepimizi tebrik ederim kızlar. Ama haftaya derece gelmesi dileğiyleKizlar 4. Olduk bu hafta
@MorVampirella canim malesef etap sonuncusu oldun
Altda ki ekledigim topic e en gec Persembe yazman gerek,hatayi nerede yaptin diye.
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Detoks sularını maximum 15 gün tüketmelisiniz fazlası zararlı olabilir hatta diyetisyenler 1 hafta öneriyor ara verin benceKizlar elma+limon+cubuk tarcinli suyumuzu esim de, ben de 15 gundur hergun 1 lt iciyoruz.
Buna ara vermek gerekiyor mu, bilginiz var mi?
Esimin tv karsisinda cekirdek yeme aliskanligini yenmesine yardimci olmak icin basladik. Atistirma ihtiyaci duydugunda yudum yudum iciyor, tadini da sevdi.
Fayda umarken zarar gormeyelim.
Hergun ictigimiz 3lt suyun 1 lt'si bu sekilde...
Teşekkür ederim canımHosgeldin canim guzel bir baslangic
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Haftaya daha dikkat ederiz canim
Fazla spor goz cikardi galiba
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Hosgeldin
Ben de diger bir kaptan yardimcisiyim ama bu haftalar cok yogun bir kapt yard insAllah pazar gunu islerim bitecek tamamen donecem
Keske bu haftadan deneseydin bir
Hemen hemen sabit canim daha fazla deil ya toparlariz
Aaa bende katilayim
Aaaa bende soyleyim o zaman
Haftaya hedef kilomla birlikte
Yok canim sabitte olmuyor
Allah yardimcin olsun cooook zor
Esim boyle birsey yapsa kendide ailemi aramali deyip kesip atiyorum ben
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Hosgeldin canim
Menun coook guzel canim
Videoyu yuklesen boylece surekli net yemez
1 paket karam odul saysak
1 lt su ceza vermemiz lazim daha cok icmen icin 2 bardak yatana kadar
Evetceza mı istiyorsun hahaha en sevdiğimmmm afiyet olsun çiğköfteyi deneyeceğim
estağfurullah çıkıntılık ne demek ama ben demek istediğini anlamadım nasıl yapalım yanitakımımız demokratik bir takım fikirlere açığız
Özge kaptanım sadece artık kaptan değil ama bizi gerçekten emanet edilebilecek en iyi kişiye emanet etti.Arrietty_ kaptanımız @Yawrukushtan aldığı bayrağı çok daha güzel yerlere taşıyacak hiç şüphen olmasın.
Normalde pazartesine kadar bitmiş olması lazım bu cezaların.Ama pazartesini de dahil edelim.
sen yeter ki iste ex eşim 500 mekik senindir
Hyt-123 kankalar başlamışlar bile zıplamaya ama kızlar haftamızın puan yarışı leslie ve yürüyüş
Saol canımHosgeldin canim guzel bir baslangic
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Haftaya daha dikkat ederiz canim
Fazla spor goz cikardi galiba
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Hosgeldin
Ben de diger bir kaptan yardimcisiyim ama bu haftalar cok yogun bir kapt yard insAllah pazar gunu islerim bitecek tamamen donecem
Keske bu haftadan deneseydin bir
Hemen hemen sabit canim daha fazla deil ya toparlariz
Aaa bende katilayim
Aaaa bende soyleyim o zaman
Haftaya hedef kilomla birlikte
Yok canim sabitte olmuyor
Allah yardimcin olsun cooook zor
Esim boyle birsey yapsa kendide ailemi aramali deyip kesip atiyorum ben
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Hosgeldin canim
Menun coook guzel canim
Videoyu yuklesen boylece surekli net yemez
1 paket karam odul saysak
1 lt su ceza vermemiz lazim daha cok icmen icin 2 bardak yatana kadar
Afiyet olsun canım , bana nasıl 500 ip atliyorsun derken bak 1000 leri zorluyorsunİyi akşamlar kızlar menüm Sabah yumurta salatası bol yeşillikli 1 dilim tulum peyniri incirli kürüm 1 dilim tb ekmeği
Öğlen şehriye çorbası 2 kase
Ödül olarak irmik helvası yedim valla pişman oldum keşke yemeseydim
Akşam saç kavurma 2 kaşık bulgur pilavı
Suyum 2.5 lt spor 700 ip atlama 1000 e tamamlayacamCanfeb Arrietty_ @Tanssss @_Vera_
Geçmiş olsun canımMenümü yazayım ve çıkayım çok yorgunum ve yorucu bir gündü malum depremde oldu çok üzücübaşımız sağolsun Bende his ettim iş yerimin han tarafında çatlak oluştu yaaa oysaki istanbul
Valla öyle de öldüm amaAfiyet olsun canım , bana nasıl 500 ip atliyorsun derken bak 1000 leri zorluyorsun
Canım bak bu listede pazartesi tartısı varya onun yerine cuma tartısı ile karsilastirsak (yani iki cuma arasında karşılaştırma olacak )ptesi çoğu kişi zaten arti geliyor ve hedefler düşük tutuluyor bu sebeple onun için diyorum valla suan bende kendimden şüphe etmeye başladım4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA CUMA TARTISI DURUM E English_teacherrr 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak 104.0 @esmeriiim 62.4 61.8 ? 61.8 Birgaripyolcu06 79.4 79.0 500 ip atlama Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak 63.0 @sserendipity 75.1 74.2 50 squat 74.1 @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak 67.0 @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 10.000 adım fazla atıcak 68.6 North River 83.3 80.5 dans ederek ütü yapacak 81.2 @Tekrar dene 75.2 74.2 Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek 75.6 @E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak 71.1 @stitch 68.0 66.5 Oyuncakları ayıklamak @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak 65.4 @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek 69.6 @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout @Periannem 70.3 69.0 Ertelediği tel. konuşmasını yapacak @pisi pisi kopatim 66.9 65.0 1 hafta hiç şeker yok 65.5 Hyt-123 74.0 73.0 Ütü yapacak 73.2 @fyzanur 56.4 56.0 1 saat yürüyüş yapacak 55.7
Tablomuzda iki adet emoji var.
: hedefi tutturanlar
: hedefi tutturamayanlar
Hedefi tutturamaynlar cezalarını pazartesi tartısına kadar yapmalılar.Günlere bölerek bitirebilirsiniz.
Olsun her gün yapmaya çalış alışıyorsun zaten 2-3gune bende 2000 yapamadım bugünValla öyle de öldüm ama
Tövbe bismillah o nasıl saçma birseymis gelin ağaç kavugundan mi çıktı sanki yıllarca onu büyüten anne babaya gitmeyecek niye koca buldum diye Allah böyle insanlara önce insaf sonra akıl fikir versinZaten bi erkek ailesine cok düşkün olunca olmuyo bi türlü mesela bizdede kaynanam gelin evlenince ailesine akrabalarina gitmezmis adetlerimiz böyle dedi bana bnde o zaman sen kizini evlenince ne ara ne sor gelip gitmesin size dedim.bizim adetlerde de kiz annesine de akrabalarina da gider kendimi degistiremem dedim esimde git ama annem gile soyleme gittiğini dedi bnde esimi rahatsız etmesinler diye 5 kere gidince bunlarin 3 ünü soylemiyom oyle bir denge kurduk yani diyecegim aradaki dengeyi erkek kurmali her zaman
Ben ikinizi de anladim da sizi size anlatabilirmiyim bilmiyorumCanım bak bu listede pazartesi tartısı varya onun yerine cuma tartısı ile karsilastirsak (yani iki cuma arasında karşılaştırma olacak )ptesi çoğu kişi zaten arti geliyor ve hedefler düşük tutuluyor bu sebeple onun için diyorum valla suan bende kendimden şüphe etmeye başladım
Bu daha da iyiBen ikinizi de anladim da sizi size anlatabilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?