Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar gününüz nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Biz bahçemize geldik dedemi görmeye. Dedem de patates felan almış kızartırız diye. Ama su gibi patatesler. Ödül öğünüm geçtiği için ben yemem yanına tavuk yapalım bari ben onu yiyim dedim. İrademi tebrik ediyorum. Sizin de ödül öğünleriniz bitti dimi? Yarın kontrol tartımız var.

Akşam evde değilim ama sorun değil herkes biliyor diyette olduğumu hayır bu kiloda diyet yapmasam ayıp olur zaten :)

Tunaydin arkadaşlar Ankara çok soğuk bugün .Merkezi sistem ısıtmada sitenin .Acmadilar arıza varmis buz gibi evin için bebegim hasta olmasa bari

Yarın oğlanın okulu açılıyor eksikleri var belki AVM ye gideriz eşim evde belki ben gitmem çamaşırlari hallederim duruma göre bakicam artık

Tunaydin canım evet Ankara malesef buz gibi bugün bende kombiyi yaktım çocuklar hasta olmasın diye. Dikkat et bebise kalın giydi biraz

Günaydın güzel takım
Tunaydin canım
Ben yeni görüyorum tünaydın canım
Sanada canım
Iyi pazarlar temizlik molasında bi bakayım dedim size ❤
İyi yapmışsın canım sanada iyi Pazarlar
Saglikli ve mutlu pazarlar...
Ogleden sonra kizimla, torunum gelecek.
Onlar gelene kadar ev sporumu yapayim.
Pazar gunleri illaki programda degisiklikler oluyor.
Yeter ki saglik olsun, canlar sag olsun...
İradenize hayran kaldım her durumda baştan saçma yapmıyorsunuz bahane üretip
Afiyet olsun canım tebrik ederim kendini tutuyorsun ne güzel

Herkese iyi pazarlar, okuyanlar bilir güzel başlayan cuma günüm köyü bitmişti. Şimdi bile artıda hissediyorum ama pazartesiye, milli diyet günümüze, bomba gibi başlayacağım. Cuma gününe yine 68leri görerek girmek istiyorum. Önümüzdeki cuma günü de ilk defa adliye stajima gideceğim. O yüzden biraz da heyecanlıyım. Bu hafta hepimiz için çok çok güzel geçer inşallah.
Arrietty_
@_Vera_

Akşam evde değilim ama sorun değil herkes biliyor diyette olduğumu hayır bu kiloda diyet yapmasam ayıp olur zaten :)
Afiyet olsun o zaman ne güzel size göre menüler var
Birgaripyolcu06 bu kilolar ya gidecek ya gidecek.
Cok rahatsiz ediyor...
Su aralar hazir sagligim yerindeyken, her firsatta hareket etmeye calisiyorum.
Bir anda hersey tersine donup, sadece diyete kalmak da var.
Maşallah enerjiniz ne güzel
Çook sevindim bu şekilde karar almana kendini diyet moduna sokma bence bi karar verip periannem artık sağlıklı yaşıcaksın bu kilolar sana zararlı diyip yoluna devam et. Stajının ilk gününde başarılar dilerim canım

Canim biraktim evet ama ugruyorum yine, iyisindir umarim

Canim bende seni iyi ki tanidim
Topigine artik duzenli gelecegim, tekrar bana yer var mi

Iyi aksamlar arkadaşlar herkese simdiden afiyet olsun

Sabah gec uyandım 1 soğan ve 1 yumurtadan kavurdum yanina çeyreğin çeyreği bazlama 3 yesil 3 siyah zeytin

Ara da 2 si 1 arada neskafe

Saat 4 gibi yarım ayva

Akşam 18.30: 1 kepce ev yapımı ezogelin çorbası 1 bucuk parca balık ve mor kelem salatası

Spor saat 3 gibi chole ting bacak,chole ting karın ve 15 dk leslie

Bugün soğuktu baya suyu az içtim 1 litre anca yatana kadar da 1 bucuk lt icerim

Birazdan tekrar spor yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…