Bende Ögle molasindayim göz atayim dedim :)Iyi pazarlartemizlik molasında bi bakayım dedim size ❤
2 gün ödül yapmissin resmen :) umarim bugun daha iyi geciyordur.Evet ya sormabirde ceza alacağım daha gelecek gibi
Akşam evde değilim ama sorun değil herkes biliyor diyette olduğumu hayır bu kiloda diyet yapmasam ayıp olur zaten :)Merhaba kızlar gününüz nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Biz bahçemize geldik dedemi görmeye. Dedem de patates felan almış kızartırız diye. Ama su gibi patatesler. Ödül öğünüm geçtiği için ben yemem yanına tavuk yapalım bari ben onu yiyim dedim. İrademi tebrik ediyorum. Sizin de ödül öğünleriniz bitti dimi? Yarın kontrol tartımız var.
Teşekkürler kaptanım
Tunaydin canım evet Ankara malesef buz gibi bugün bende kombiyi yaktım çocuklar hasta olmasın diye. Dikkat et bebise kalın giydi birazTunaydin arkadaşlarAnkara çok soğuk bugün .Merkezi sistem ısıtmada sitenin .Acmadilar arıza varmis buz gibi evin için bebegim hasta olmasa bari
Yarın oğlanın okulu açılıyor eksikleri var belki AVM ye gideriz eşim evde belki ben gitmem çamaşırlari hallederim duruma göre bakicam artık
Tunaydin canımGünaydın güzel takım❤
Ben yeni görüyorum tünaydın canımGünaydın
Sanada canımİyi pazarlar
İyi yapmışsın canım sanada iyi PazarlarIyi pazarlartemizlik molasında bi bakayım dedim size ❤
İradenize hayran kaldım her durumda baştan saçma yapmıyorsunuz bahane üretipSaglikli ve mutlu pazarlar...
Ogleden sonra kizimla, torunum gelecek.
Onlar gelene kadar ev sporumu yapayim.
Pazar gunleri illaki programda degisiklikler oluyor.
Yeter ki saglik olsun, canlar sag olsun...
Afiyet olsun canım tebrik ederim kendini tutuyorsun ne güzelMerhaba kızlar gününüz nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Biz bahçemize geldik dedemi görmeye. Dedem de patates felan almış kızartırız diye. Ama su gibi patatesler. Ödül öğünüm geçtiği için ben yemem yanına tavuk yapalım bari ben onu yiyim dedim. İrademi tebrik ediyorum. Sizin de ödül öğünleriniz bitti dimi? Yarın kontrol tartımız var.
Afiyet olsun o zaman ne güzel size göre menüler varAkşam evde değilim ama sorun değil herkes biliyor diyette olduğumu hayır bu kiloda diyet yapmasam ayıp olur zaten :)
Maşallah enerjiniz ne güzelBirgaripyolcu06 bu kilolar ya gidecek ya gidecek.
Cok rahatsiz ediyor...
Su aralar hazir sagligim yerindeyken, her firsatta hareket etmeye calisiyorum.
Bir anda hersey tersine donup, sadece diyete kalmak da var.
Çook sevindim bu şekilde karar almana kendini diyet moduna sokma bence bi karar verip periannem artık sağlıklı yaşıcaksın bu kilolar sana zararlı diyip yoluna devam et. Stajının ilk gününde başarılar dilerim canımHerkese iyi pazarlar, okuyanlar bilir güzel başlayan cuma günüm köyü bitmişti. Şimdi bile artıda hissediyorum ama pazartesiye, milli diyet günümüze, bomba gibi başlayacağım. Cuma gününe yine 68leri görerek girmek istiyorum. Önümüzdeki cuma günü de ilk defa adliye stajima gideceğim. O yüzden biraz da heyecanlıyım. Bu hafta hepimiz için çok çok güzel geçer inşallah.
Arrietty_
@_Vera_
Canim bende seni iyi ki tanidimGüzel kaptanım yeni dönebiliyorum bu mesaja.. Yürekten hissettim kalbinin güzelliğini ben burda senin iyi ki tanıdım :) Gel yine olur mu bizi çok bırakma :)Arrietty_ kaptanım tebrik ederim hayırlı olsun senin adına da sevindim :) ikinizi de severim :)
Menü tablosu nedir ben bilmiyorum2 gün ödül yapmissin resmen :) umarim bugun daha iyi geciyordur.
Menu tablosunu ben guncelleyecegim. Oraya eklerim minik cezalarini
benim gibi :)Canim biraktim evet ama ugruyorum yine, iyisindir umarim
Evet canim aliskanliklardan kolay vazgecilmiyor.benim gibi :)
iyiyim şükür özgecim. cumaya tartılacağım ben de
bakalım durum kötüyse geri döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?