Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Misafire rağmen iyi tutmuşsun kendini. Sütlaç için insan bir spor yapar ama ya
pide biraz fazla onun haricinde güzel
Biraz fazla geldi bana canım ama düzenini bilmiyorum belki böyle yiyerek kilo veriyorsundur.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş

Canım 4.takım çıtırları epeyce bi bildirim etiket var. Ama ödevlerden kafamı kaldıramıyorum tüm hafta aman yaparım dedim ve son dkya sıkıştılar. Yarın inşallah geçmişi okuyup alıntılarımı yapıcam. Herkese çok huzurlu bir gece dilerim. İyi geceler kızlar

Güzel kaptanım yeni dönebiliyorum bu mesaja.. Yürekten hissettim kalbinin güzelliğini ben burda senin iyi ki tanıdım :) Gel yine olur mu bizi çok bırakma :) Arrietty_ kaptanım tebrik ederim hayırlı olsun senin adına da sevindim :) ikinizi de severim :)

İyi geceler kolay gelsin

Guzel gecmis günün. Misafir telasindan spora vakit kalmamis. Ama guzel dengeli beslenmissin
Ise gidince zor oluyor, baya yorgun oluyor insan.
Menu ve adimlarin guzel. Suyu biraz daha arttimaya calis
Yine guzel bir gun. Su ve spor yokmu?

Biraz az olmus ama guzel beslenmissin
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 parca yufka
Aksam
Lahmacun ve biraz muhallebi ödül olarak
Su 3 lt
Spor 5000 adim 250p
3 4 saat ev isi yemek falan bunun puana gerek yok yarisma dışıya
Arrietty_ @_Vera_
Afiyet olsun ödülün canim
Su 3 L

Gunaydin kizlar
Hayirli pazarlar
Bugun menu, su ve sporunuza odaklanin
Yarin kontrol tarti günü
Fotografsiz bildirim yapiyoruz.

Menüleri eksik baya kisiler var
@_Vera_ etiketleyip bildirim yapiyor menu tablosu ile. Ödül ögünü kalmadi artik. Spor cezasi eklenir ve kacamak olarak algilanir :)) Menu tablosunda spor cezaniz var mi kontrol edin ve yaptiginizda belirtin.
Lutfen menulerinizi yazin. Aktif olmayincada geliyor kilolar. Ayrica Ilk sayfada ki kurallarda geciyor bu. Tekrar kurallari okumanizi Rica ediyorum.

Ben ise gidiyorum

Ellerine saglik canim
Ne iyi yapmissin diyetisyeninle goruserek.
Halledersin biliyorum
Teşekkür ederim kaptanım iki gündür spor yapamadım bugün yürüyüş yapacağım ev temizligim bitince :)

Günaydın kızlar dünkü menüm
Kahvaltı 1 simit (ödül)
Yağsız sebzeli omlet domates salatalık
Ara 2 lahana dolma
Akşam 3kase yayla çorbası
Su 1 lt spor 6000 adım 1000 atlama 2300 puan
Arrietty_ @_Vera_

Dün evde büyük temizlik vardı, ben de artık evdeyim diye beraber giriştik annemle. Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi
Saat 8.00: 2 yumurta+ 2 dilim peynir+ yarım simit+ 5 zeytin
Saat 15.00: yarım simit+ 2 tatlı kaşığı labne peynir
Saat 20.00: sütlü kahve
Su 2lt civarı
Spor: tüm gün ev işi
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…