- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Misafire rağmen iyi tutmuşsun kendini. Sütlaç için insan bir spor yapar ama yaİyi geceler hanımlar
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara kahve
1 kare çikolata
Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu
20.00
Yarım kase sütlaç
2 lt su ,Spor yok @Arrietty_ @_Vera_
pide biraz fazla onun haricinde güzelDün gelemedim çalışıyordum sabah 8de başladımgece 4 tü mesai bitişim ..
Sabah
Yiyemedim
Öğle
1 kıymalı pide
Salata
Ayran
Akşam
Sulu köfte
Yoğurt
Su 1,5 L
Adım7 bin 350 P
@YawrukushArrietty_ @_Vera_
Biraz fazla geldi bana canım ama düzenini bilmiyorum belki böyle yiyerek kilo veriyorsundur.Sabah
1 küçük kase melemen
1 kk beyaz 1 kk dil peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta ,
Söğüş
1 dl çavdar
Öğle
Barbunda 8 kaşık
Yoğurt
Akşam
Yulaf lapası
Ara
1 elma+1 süt
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Güzel kaptanım yeni dönebiliyorum bu mesaja.. Yürekten hissettim kalbinin güzelliğini ben burda senin iyi ki tanıdım :) Gel yine olur mu bizi çok bırakma :)❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.
Bugun takimimiziArrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim ..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil .. @_Vera_ ve Birgaripanne kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...❤
Evet ya sormaBurnundan fitil fitil gelmiş simitle börek resmen
İyi geceler kolay gelsinCanım 4.takım çıtırları epeyce bi bildirim etiket var. Ama ödevlerden kafamı kaldıramıyorum tüm hafta aman yaparım dedim ve son dkya sıkıştılar. Yarın inşallah geçmişi okuyup alıntılarımı yapıcam. Herkese çok huzurlu bir gece dilerim. İyi geceler kızlar
Guzel gecmis günün. Misafir telasindan spora vakit kalmamis. Ama guzel dengeli beslenmissinİyi geceler hanımlar
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara kahve
1 kare çikolata
Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu
20.00
Yarım kase sütlaç
2 lt su ,Spor yok @Arrietty_ @_Vera_
Ise gidince zor oluyor, baya yorgun oluyor insan.Dün gelemedim çalışıyordum sabah 8de başladımgece 4 tü mesai bitişim ..
Sabah
Yiyemedim
Öğle
1 kıymalı pide
Salata
Ayran
Akşam
Sulu köfte
Yoğurt
Su 1,5 L
Adım7 bin 350 P
Yine guzel bir gun. Su ve spor yokmu?Sabah
1 küçük kase melemen
1 kk beyaz 1 kk dil peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta ,
Söğüş
1 dl çavdar
Öğle
Barbunda 8 kaşık
Yoğurt
Akşam
Yulaf lapası
Ara
1 elma+1 süt
Afiyet olsun ödülün canim
Ellerine saglik canimTeşekkür ederim :)
Yazdım kaptanım. Diyetisyenimle de görüştük ona da tartı fotoğrafı gönderdim halledeceğim inşallah.
Guzel gecmis günün. Misafir telasindan spora vakit kalmamis. Ama guzel dengeli beslenmissin
Ise gidince zor oluyor, baya yorgun oluyor insan.
Menu ve adimlarin guzel. Suyu biraz daha arttimaya calis
Yine guzel bir gun. Su ve spor yokmu?
Biraz az olmus ama guzel beslenmissin
Afiyet olsun ödülün canim
Su 3 L
Teşekkür ederim kaptanımEllerine saglik canim
Ne iyi yapmissin diyetisyeninle goruserek.
Halledersin biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?