Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sporun çok güzel olmuş. Tek fazlalık ekmek, kilo gitmiyor demiştin, belki bünyeye şoklama olur yarından itibaren azaltırsan.

Motivasyonunu kaybedenler
Altda cikan konulardan en ustdekini mutlaka okuyun

Cok guzel yazmis konu sahibi

MENÜM
SABAH
1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
Roka
AKŞAM
Salata (roka, kırmızı lahana, ceviz, mozarella, avokado)
SU
1,5 litre
SPOR
2 saat ev işi - 240 puan
3500 adım - 175 puan

Arrietty_ @_Vera_
menü süper ama su az o sular içilecek benden sana 2 bardak 2 su cezası
her şey mükemmel ama ekmek accık fazla kaçmış kaptanım.Benden sana 10 mekik cezası gelsin
Cavdar dedigim soyle

Eski mayali
Yedim bitti. Mideme bayadir rahatti. Ama tum gün rahatsiz oldum. Sebep olarakda ekmek bence

Yarin sirf protein besleneyim yumurta ile
çok güzel görünüyor afiyet olsun.

İyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorum Rabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi

Çok etkileyici bir yazı çok beğendim
Tamam kaptanım hemen yudumluyorum ve 2 litreyi tamamlıyorum
Allah hepsinin yardımcısı olsun

İyi geceler hanımlar
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara kahve
1 kare çikolata

Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu

20.00
Yarım kase sütlaç

2 lt su ,Spor yok A arrietty @_Vera_

Yaaa sağol bacım

Peki adım kaç puan ki onu bilmiyorum

@_Vera_ mile bide adımların puanını bana yazarmısın canım ona göre hesaplarım yarın

Teşekkür ederim :)
Yazdım kaptanım. Diyetisyenimle de görüştük ona da tartı fotoğrafı gönderdim halledeceğim inşallah.

Sagol canim.
Bir kac yillik hareketsizlik metabolizmami cok yavaslatti. Su aralar sagligim iyiyken bir yandan hareket edip, diger yandan yediklerime biraz daha dikkat ediyorum.
Bu fazlaliklardan aylar surse de insaallah kurtulacagim.
Hoşgeldiniz ben dilek

Afiyet olsun arkadaşım gayet güzel bence

Burnundan fitil fitil gelmiş simitle börek resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…