Sporun çok güzel olmuş. Tek fazlalık ekmek, kilo gitmiyor demiştin, belki bünyeye şoklama olur yarından itibaren azaltırsan.Günün özeti
Sabah evden cikmadan 15 dk bikeerg
Saat 9da
2 dilim cavdar
4 dilim kasar
Ögle 12.de
Sogan, domates ve sumakli salata
2 parca tavuk
Dunden kalan ve dun aksam ile ayni miktar
Aksam 17de
2 dilim cavdar
200 gr Körili balik
4 ince dilim pancar tursusu
Aksam sporu
Su 3L
14bin adim 700 puan
45dk bikeerg
420 ip atlama
@_Vera_
menü süper ama su az
her şey mükemmel ama ekmek accık fazla kaçmış kaptanım.Benden sana 10 mekik cezası gelsinGünün özeti
Sabah evden cikmadan 15 dk bikeerg
Saat 9da
2 dilim cavdar
4 dilim kasar
Ögle 12.de
Sogan, domates ve sumakli salata
2 parca tavuk
Dunden kalan ve dun aksam ile ayni miktar
Aksam 17de
2 dilim cavdar
200 gr Körili balik
4 ince dilim pancar tursusu
Aksam sporu
Su 3L
14bin adim 700 puan
45dk bikeerg
420 ip atlama
@_Vera_
çok güzel görünüyor afiyet olsun.Cavdar dedigim soyle
Eski mayali
Yedim bitti. Mideme bayadir rahatti. Ama tum gün rahatsiz oldum. Sebep olarakda ekmek bence
Yarin sirf protein besleneyim yumurta ile
Çok etkileyici bir yazı çok beğendimMotivasyonunu kaybedenler
Altda cikan konulardan en ustdekini mutlaka okuyun
Neden yapamadığını biliyorum
Cok iyi biliyorum. Ben hep bununla yasadim. Bu yüzden seninle konuşur gibi hem seni sana anlatmak hem de kendi yontemlerimden bahsetmek istiyorum. Uzunca bir yazı olacak. O yüzden özellikle irade konusunda yardıma ihtiyacı olan arkadaşım, lütfen ayrilma. Yaşadığın her şeyle yakından...www.kadinlarkulubu.com
Cok guzel yazmis konu sahibi
Tamam kaptanım hemen yudumluyorum ve 2 litreyi tamamlıyorummenü süper ama su azo sular içilecek benden sana 2 bardak 2 su cezası
her şey mükemmel ama ekmek accık fazla kaçmış kaptanım.Benden sana 10 mekik cezası gelsin
çok güzel görünüyor afiyet olsun.
Allah hepsinin yardımcısı olsunİyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorumRabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi
Ya masallah. Caliskan insanin hali bir baska oluyor. Ben hemen Ilk firsatda oturuyorum :))
saatimde de ev içinde attığım 3.000 adım var 150 puandan toplam 675 puan ediyor.
lahmacun çekti canım hesporların çok güzel ama haftanın yarışı adım ve mile olduğu için onları ekleyebiliyorum sadece.Saat cinsinden yazınca az puan alıyorsun bence adım olarak hesapla ki adım olarak hesaplayanlardan geride kalma.
yarım simit olmasa mükemmel menü ah o yarım simitttt
chloe thing o kadar zor ku 35 mil leslie yapayım ama 5 dk onu yapmıyım tebrik ederim
Ben akıllı saat aldım bimden mi fit felan almak istemedim ilk etapta nasıl bişey kullanımı nasıl felan bi test ediyim dedim ama canavar gibi çıktı sana da tavsiye ederim.50 tl fiyatı da muadillerine göre aşırı uygun
atom karınca mübarekenerjine hayranım bacısı
senin için yorumlarına felan bakayım dedim kadının biri şey yazmış 82 kiloydum 104 kilo çıkıyorum o kadar kilo almadığıma eminim.Xiaomide güncelleme yapmasını verilerini tekrar girmesi gerektiğini söylemiş kaptanım.dene istersen bi
Teşekkür ederim :)Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
@_Vera_ canım Perşembe eksi olup cuma artı olmak en sinir bozucusu ama sporun ödemidir Perşembe azalt istersen vücudun dinlensin hem karışmak gibi olmasın ama vermem gereken kilo var daha şimdi az yeyip çok spor yapıyorsun ilerde vücudun daha az yemek ve daha çok spor isteyecek inan bu regl dönemini bile etkileyecek kendimden tecrübe ile sabit bence dinlenmek için fırsat tanı vücuduna
Fitt_anne menülerin iyiydi canım neden artı geldiğini bende anlayamadım
Mor Vampirella kendinde demişsin Perşembe hazirlarken yemişsin artinin sebebi belli , umarım izin eski motiveni geri getirir ama izni uzatma bence uzayınca işler ters yöne gidiyor
Yazdım kaptanım. Diyetisyenimle de görüştük ona da tartı fotoğrafı gönderdim halledeceğim inşallah.Mor Vampirella canim ilk firsatda su iki topic e yazman gerek. Aksi taktirde takim ceza alir. Dün konunun birini eklememissim . O yuzden tekrar hatirlatma gibi oldu bu
Nerede hata yaptigini ve
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Saglikli bir tarif de paylasman gerek canim
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Hoşgeldiniz ben dilekSagol canim.
Bir kac yillik hareketsizlik metabolizmami cok yavaslatti. Su aralar sagligim iyiyken bir yandan hareket edip, diger yandan yediklerime biraz daha dikkat ediyorum.
Bu fazlaliklardan aylar surse de insaallah kurtulacagim.
Burnundan fitil fitil gelmiş simitle börek resmenKızlar bugün sabah kahvaltıyı dışarda yapmak zorunda kaldım simit ve börek yedim ayarı fazla kaçırdığımı düşünüp dengelemek için çarşıdan eve yürüyeyim dedim demez olaydımpert oldum resmen 15700 (157*5=785) adım atmışım ayaklarımın altı ağrıyor
Akşam da küçük bir lahmacun+yeşillik+ayran
Teşekkür ederim :)Afiyet olsun çok güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?