Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmiyorum çok yiyemiyorum yiyince pişman oluyorum ya kilo aldıysam diye
aynı durum bende de var . Yeşil çay içsem ister misin ödem yapsın diyorum kendi kendime
Eline sağlık kankim yarın a bomba gibi dönüyorum bende artık
kankimmm haydi bekliyorum seni buraları bırakma sakın
Ben bu gün 4 saat yürüdüm canım yani 20 bin adım onuda yazdın ?
canım her gün menü ve spor tablosunu gün geriden yapıyorum çünkü menüleri ertesi gün sabaha kadar yazan çıtırlar var tablo hep eksik kalıyor öyle.Yani bugün attığın adımı yarının tablsounda göreceksin.Bugün paylaştığım cumartesinin tabloları.
Misafirler gittiyseeee DİK DUR EĞİLME BU TAKIM SENİNLE HAVADAN DESTEK DE GELİYOR HEMENNNN

Bugunku leslie+50 dakikalik yuruyusteki adim sayisi.
HARİKA MAŞALLAH

Umarim kalmaz. Ben su elimde ki listeye baslayim.
Bazi seyler benlik degil bakalim es gecerek fark edecek mi

Benim de kilodan yana ümidim yok feyzoşum. Sen bence hedefine ulaşacaksın, 55.6 cepte

ekmek herkese yaramıyor canım :) ben 4 dilimi geçeyim bana da aldırıyor . bugün ben de iyi ce bozdum diyeti cumaya kadar toparlayım kendimi hemen . su içemiyorum ben hiç sorma oyy oyy

1 kasım menüm
sabah : 2 haşlanmış yumurta
4 dilim ekmek
peynir
zeytin

akşam : 6 köfte
3 dilim ekmek
salata
2 tabak tarhana çorbası

ara : 5 ceviz
kuru yemiş
mandalina
veee çikolata yiyerek bugün ki menümü en kötü menü ilan ediyorum . ekmekler ve çikolata sebebiyle verdiğim kiloyu geri alacağım bu hafta

spor : yok
su : 3 bardak vay bana vayy kendime neler ettim bugün

Arrietty_ @_Vera_

Evet yarın sporum yerinde inşallah ben et sevmiyorum o yüzden pilav makarna ekmek yemediğim zaman gün içinde aldığım kalori çok düşük kalıyor ve doymuyorum asla eti boş yiyemem o yüzden tavuklu salatalar vs hiç yiyebileceğim şeyler değil

Yine harika bir gun olmus.
Pazartesi kontrol tarti günümüz. Ona katilmayi dusunuyormusunuz?

Hep karbonhidrat olmus canim. Insulinin ile sorun yok muydu sende? Ben mi yanlis hatirliyorum
Evet var @_Vera_ kızlar siz ve sanırım bu gruptaki herkes ekmeği veya karbonhidratı çok fazla kesiyorsunuz aslında bu da sağlıksız bir beslenme şekli diyetisyenim bana sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ekmek veya dengi şekilde öğüne göre 4-6 kaşık makarna yiyebileceğimi aksi durumda da kaslarımın eriyeceğini söyledi yani 25 gramdan 150 gram ekmek yiyebileceğimi söyledi bilmiyorum ben sizler gibi diyet yapamam

Neler seviyorsun? Mutfakda zaman gecirmeyi sever misin?
Hergün et Yemek zorunda degilsin. Ki etsiz bile cok guzel tarifler var.
Pizza istiyor benim canim kac gundur. Saglikli bir version tarifi var elimde.
Pilav yerine Karnibahar i rendeleyip pilav gibi tukete bilirsin. Biraz tereyag veya zeytinyag da kavurarak.
Makarna da kalorisiz Makarna var. Shirataki noodle veya en güzeli kabak spagetti. Kaloriye bakmamak gerek.
Yag, protein ve karbonhidrat ne kadar tukettigine bakmam gerek

Dengeli olmasi onemli. Hic Sebze tuketmeyip sirf ekmek ise her ögün, kilo vermeye engel. Alman gereken besinleri almiyorsun ozaman. Makarna, pilav elbet yenir. 2 - 3 yk kadar tek ogun. Yaninda salata veya et olsa dengeli oluyor

Geçen hafta diyetin ilk haftasını atmıştım. 68leri de görmüştüm. Tabii şimdi kaçım bilmiyorum ama diyetisyenin 2.haftasi bu şekildeydi. Bu diyeti bana 3 gün önerdi, 3 gün sonra başka bir liste daha var. O da 3 günlük. Bu 3 gün buna uyacağım. Benimle yapacak olanlar olursa daha motive olurum tabii :)
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne

@_Vera_ ben cuma menüm için etiketlemiştim sizi menüm çok kötü olduğu için diğer arkadaşları kötü etkilemeyim diye yazmamıştım . şimdi de unuttum o gün neler yediğimi
aaa şimdi hatırladım özür dilerim ya unutmuşum yarın tabloda güncelleme yapcam
Kızlar telefonda en dogru adımsayar programı hangisidir indrdim bi kac tane telefon sallansa adım olarak sayıyor
androide samsung health indirebiliyorsun galiba onu tavsiye ederim.
ekmek yiyerek kilo verdiğini bildiğim için menüne Arrietty_ kaptan yorum yapsın ben çekimser kaldım
et yanına yapabileceğin sağlıklı tarifler var aslında karbonhidrat olmazsa olmaz besin taşlarından biridir.Karbonhidrat alan ölür demiyoruz takım olarak yediğin bir kapya biberde bile ağırlıklı karbonhidrat var mesele şu ki diyette doğal ve dengeli karbonhidrat alımı önemlidir.Makarna elbette yenir protein ağırlıklı bir menüde ekmek yemezsin yerine 2 3 yemek kaşığı makarna yersin ve menünü dengelersin. Ama sen mesela kahvalıtını karbonhidrat olarak yapmışsın diğer öğününü de öyle.Karbonhidrat alımına dengeli diyebilir miyiz sence?

yarın bende kendime göre uyarlayıp bunu deniyim bakalım 67 68 bandına takıldım kaldım teşekkür ederim.

Ellerine sağlık canım
Kızlar telefonda en dogru adımsayar programı hangisidir indrdim bi kac tane telefon sallansa adım olarak sayıyor
StepsApp’i bir deneyebilirsin canım

gec olmadan menumu de paylasayim.

Sabah 1 h yumurta peynir salatalik

Ogle 4 yk kabak 2 lahana sarmasi yogurt

Ara uzum

Aksam bol ıspanaklı yarim saç boregi ayran

Ara uzum.

21.45 de şekerli katmer yedim. cok canim çekti yedim ama üzerine 2 litre su içtim.

Spor 10.000 adim 500 puan
su 3 litre

Kızlar kusura bakmayın yoğun bir gündü uğrayamadım o nedenle. Sabah kahvaltıya annemlerdeydik akşamına da kayınvalidemlere geçtik. Görümcem beni uzun zamandır görmüyordu, çok zayıflamışsın dedi mutlu oldum

menümü de yazayım hemen
Sabah: 1,5 dilim ekmek, kk beyaz peynir, 4 badem dolgulu zeytin, 1 dilim sucuk.
Ara: 2 kaşık sütlaç
Akşam: 1 kepçe nohut yemeği, 2 yk pilav.
Ara: şekersiz çay, 3-5 fındık
Su: 1,5 litre
Spor: özel olarak yapamadım
3000 adım - 150
4x80 basamak - 96 puan

Yarın yine bomba gibi aranızdayım

harika bir gün olmuş ödül öğünü yapmamıştın diye hatırlıyorum zaten ödülümüzü yapıverdik. Adımlar şahane
zayıflamışsın iltifatları almana çook sevindim seni bolca motive etmişti eminim.Ayrıca kahvaltı yaptığını görmek de çok güzel.Ödülümüzü yaptıydık sütlaç üzdü. Suyunda hep çok az.2 bardak su cezası kestim.hayırlı olsun efenim.

Sütlaçın acısını yarın sporla çıkartacağım inşallah. Su benim kabusummudur nedir, içemiyorum susamıyorum ırsi galiba annem de hiç içmez. Çoğaltmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…