aynı durum bende de var . Yeşil çay içsem ister misin ödem yapsın diyorum kendi kendimeBilmiyorum çok yiyemiyorumyiyince pişman oluyorum ya kilo aldıysam diye
kankimmm haydi bekliyorum seni buraları bırakma sakınEline sağlık kankim yarın a bomba gibi dönüyorum bende artık
canım her gün menü ve spor tablosunu gün geriden yapıyorum çünkü menüleri ertesi gün sabaha kadar yazan çıtırlar var tablo hep eksik kalıyor öyle.Yani bugün attığın adımı yarının tablsounda göreceksin.Bugün paylaştığım cumartesinin tabloları.Ben bu gün 4 saat yürüdüm canım yani 20 bin adım onuda yazdın ?
Misafirler gittiyseeee DİK DUR EĞİLME BU TAKIM SENİNLEiyi akşamlar bugun çok fena bi gündü sanırım diyete başladım başlayalı ilk kez bu kadar pişman oldum yediklerimden hiç de menü yazmak istemiyorum bu yüzden ama mecbur yazcam cezama razıyım ama bi daha olmayacak söz
Sabab kahvaltı da 1 dilim tb ekmeği 1 tane haşlanmış yumurta 1 dili peynir domates ve salatalık 3 4 zeytin
Öğle şekersiz nescafe
Akşam patatesli mantı bi kase kadarhiç yemedim mantı ama bugun mecbur kaldım diyelim misafirim de gitti yolcu ettim toparlanabilirim artık spor yok
Suyum 2.5 ltArrietty_ Birgaripanne @_Vera_
HARİKA MAŞALLAHBugunku leslie+50 dakikalik yuruyusteki adim sayisi.
Umarim kalmaz. Ben su elimde ki listeye baslayim.
Bazi seyler benlik degil bakalim es gecerek fark edecek mi
Benim de kilodan yana ümidim yok feyzoşum. Sen bence hedefine ulaşacaksın, 55.6 cepte
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @esmeriiim 30S @stitch 30M MUAF @pisi pisi kopatim @_Vera_ 100IA MUAF @nanekekik @Beklenen2 10DK A 50S @Sivaskayseri fyzanur 50S Canfeb 50S Alp_BuRc 30M @barga 10DK A @MorVampirella @Birgaripyolcu06 Arrietty_ E-brulim P Periannem SPOR? @Smneapdullah @Tekrar dene 30S @sserendipity
Arrietty_ kaptanim bugunun spor puani cezasi alan uyeleri,
Canfeb v fyzanur arkadaslarimiz , 50 spor puani cezasi aldilar..
4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA @Sivaskayseri 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak @esmeriiim 62.4 61.8 ? @Birgaripyolcu06 79.4 79.0 500 ip atlama Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak @sserendipity 75.1 74.2 50 squat @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak Alp_BuRc 69.0 68.5 10.000 adım fazla atıcak @nanekekik 83.3 80.5 dans ederek ütü yapacak @Tekrar dene 75.2 74.2 Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak @stitch 68.0 66.5 Oyuncakları ayıklamak @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout P Periannem 70.3 69.0 Ertelediği tel. konuşmasını yapacak @pisi pisi kopatim 66.9 65.0 1 hafta hiç şeker yok @Smneapdullah 74.0 73.0 Ütü yapacak fyzanur 56.4 56.0 1 saat yürüyüş yapacak
KIZLAR HEDEFLERİMİZİ HATIRLAYALIM...
KİMLER HEDEFİ TUTTURMAYA YAKLAŞTIM DİYOR??
YARIN HEPİMİZ HEDEFLERİ TUTTURURUZ UMARIM
ekmek herkese yaramıyor canım :) ben 4 dilimi geçeyim bana da aldırıyor . bugün ben de iyi ce bozdum diyeti cumaya kadar toparlayım kendimi hemen . su içemiyorum ben hiç sorma oyy oyyTarti da oyle bir secenek yok ki. Ay tavsiye üzerine aldim birde
Ama agirliklari koyunca dogru dijital. Demir birde agirliklar. Ici dolu olan degil
fyzanur normale gore az yemissin ama tok tuttu herhal?
Bugun Sana benzeyip cok ekmek yedimbana iyi gelmiyor Sana geldigi gibi sadece tok tutuyor o yonden iyi
Su baya az olmus
Evet yarın sporum yerinde inşallahÖdüller yapıldı haftaya tam motive devam ediyoruz değil mi ??
canım leslienin 1 dksı 7 puan 1 mile 15 dk. 100 adım 5 puan
pideyi ödül saymadım çünkü öğle ve sabah öğünü birleşmiş sporda var.
çok güzel bir gün
ahahah hala aramakkkk bende mi öyle bi ceza versem kendime sevilmeyen akraba iğne ipliğe çevirecek bizi
ödülü yazdımmmartık ödül yok. Tamamen cuma tartımıza odaklanıyoruz değil mi ? Bekle cuma tartısı biz geliyoruzzzz
Ödül hakkını dolduran bir diyetdaşım daha.Cuma tartısı için tam gaz motiveyiz
hahaha ev işi öldürmez süründürürspordan muaf tuttum seni canım ama ödülünü yaptın artık ödül yok.Yoksa cuma tartısı bizi üzebilir.
mikemmel bir günnn
Simit ödülümüzü yaptık. Ödül hakkımız bitti.Cuma tartısı yüzümü güldürecek bence cumaya hazırız
Chloe thing yapıyor aman yarabbiya onu yapabilene saygım sonsuz.Artık kıymetlimisss dicem sana.Leslie dedim beni kalbimden vurdun.pek pek severim leslie
Ya tamam al birincilik senin olsun bu adımlar nedir böyle maşallah
Spor yapamadım diyip 14.750 adım atmançook güzel gün kaptanım
çok çok güzel bir gün maşallah
kahvaltıda karbonhidrat akşam karbonhidrat bu şekile sağlıklı bir diyet yapamazsın kilo versen bile yağdan veremezsin.Sana tavsiyem fatsecret uygulamasını indirim gün boyunca yediklerini orda takip etmen karbonhidrat ağırlıklı beslendiğini sende göreceksin.
kasların dinlensin bugün ama yarınnn bombayız dimi sözzz müüü
Ara ara içtim açıkdıkça:)3 kase corba nasil ictin
Evet var @_Vera_ kızlar siz ve sanırım bu gruptaki herkes ekmeği veya karbonhidratı çok fazla kesiyorsunuz aslında bu da sağlıksız bir beslenme şekli diyetisyenim bana sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ekmek veya dengi şekilde öğüne göre 4-6 kaşık makarna yiyebileceğimi aksi durumda da kaslarımın eriyeceğini söyledi yani 25 gramdan 150 gram ekmek yiyebileceğimi söyledi bilmiyorum ben sizler gibi diyet yapamamYine harika bir gun olmus.
Pazartesi kontrol tarti günümüz. Ona katilmayi dusunuyormusunuz?
Hep karbonhidrat olmus canim. Insulinin ile sorun yok muydu sende? Ben mi yanlis hatirliyorum
Evet yarın sporum yerinde inşallahben et sevmiyorum o yüzden pilav makarna ekmek yemediğim zaman gün içinde aldığım kalori çok düşük kalıyor ve doymuyorum asla eti boş yiyemem o yüzden tavuklu salatalar vs hiç yiyebileceğim şeyler değil
Evet var @_Vera_ kızlar siz ve sanırım bu gruptaki herkes ekmeği veya karbonhidratı çok fazla kesiyorsunuz aslında bu da sağlıksız bir beslenme şekli diyetisyenim bana sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ekmek veya dengi şekilde öğüne göre 4-6 kaşık makarna yiyebileceğimi aksi durumda da kaslarımın eriyeceğini söyledi yani 25 gramdan 150 gram ekmek yiyebileceğimi söyledi bilmiyorum ben sizler gibi diyet yapamam
aaa şimdi hatırladım özür dilerim ya unutmuşum yarın tabloda güncelleme yapcam@_Vera_ ben cuma menüm için etiketlemiştim sizi menüm çok kötü olduğu için diğer arkadaşları kötü etkilemeyim diye yazmamıştım . şimdi de unuttum o gün neler yediğimi
androide samsung health indirebiliyorsun galiba onu tavsiye ederim.Kızlar telefonda en dogru adımsayar programı hangisidir indrdim bi kac tane telefon sallansa adım olarak sayıyor
ekmek yiyerek kilo verdiğini bildiğim için menüne1 kasım menüm
sabah : 2 haşlanmış yumurta
4 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam : 6 köfte
3 dilim ekmek
salata
2 tabak tarhana çorbası
ara : 5 ceviz
kuru yemiş
mandalina
veee çikolata yiyerek bugün ki menümü en kötü menü ilan ediyorum . ekmekler ve çikolata sebebiyle verdiğim kiloyu geri alacağım bu hafta
spor : yok
su : 3 bardak vay bana vayy kendime neler ettim bugün
Arrietty_ @_Vera_
et yanına yapabileceğin sağlıklı tarifler var aslında karbonhidrat olmazsa olmaz besin taşlarından biridir.Karbonhidrat alan ölür demiyoruz takım olarak yediğin bir kapya biberde bile ağırlıklı karbonhidrat var mesele şu ki diyette doğal ve dengeli karbonhidrat alımı önemlidir.Makarna elbette yenir protein ağırlıklı bir menüde ekmek yemezsin yerine 2 3 yemek kaşığı makarna yersin ve menünü dengelersin. Ama sen mesela kahvalıtını karbonhidrat olarak yapmışsın diğer öğününü de öyle.Karbonhidrat alımına dengeli diyebilir miyiz sence?Evet yarın sporum yerinde inşallahben et sevmiyorum o yüzden pilav makarna ekmek yemediğim zaman gün içinde aldığım kalori çok düşük kalıyor ve doymuyorum asla eti boş yiyemem o yüzden tavuklu salatalar vs hiç yiyebileceğim şeyler değil
yarın bende kendime göre uyarlayıp bunu deniyim bakalım 67 68 bandına takıldım kaldım teşekkür ederim.Geçen hafta diyetin ilk haftasını atmıştım. 68leri de görmüştüm. Tabii şimdi kaçım bilmiyorum ama diyetisyenin 2.haftasi bu şekildeydi. Bu diyeti bana 3 gün önerdi, 3 gün sonra başka bir liste daha var. O da 3 günlük. Bu 3 gün buna uyacağım. Benimle yapacak olanlar olursa daha motive olurum tabii :)
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne
Eki Görüntüle 2714131
Ellerine sağlık canımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
Isim Cuma Cumartesi @esmeriiim ? ? @pisi pisi kopatim Ödül Muaf ? @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül Muaf @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri Ödül 100İA Muaf fyzanur ? Muaf Canfeb Ödül Alp_BuRc @barga ? Ödül Muaf @MorVampirella Spor? @Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ 10M E-brulim Ödül P Periannem Ödül Ödül Muaf @Smneapdullah @Tekrar dene Ödül Muaf 20M Muaf @sserendipity ? ? @CanTorun Anonimmm R Ruhumunfreski Ödül 50M
@esmeriiim Canım 2 gündür bildirim yapmıyorsun.Her şey yolunda mı ?
@pisi pisi kopatim cumartesi bildimini ya ben gözden kaçırdım ya da bildirim yapmamışsın dönüş yaparsan çok sevinirim.
@sserendipity canım izne henüz ayrılmadın haftaya ayrılacaksın bildirim yaparsan çok sevinirim.
P Periannem @bargafyzanur Cuma bildirimi yapmamışsınız kızlarcım menüleri yazarsanız çok sevinirim.
SU YARIŞMAMIZ
Yarışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.
İsim Cumartesi Toplam Su @CanTorun 6 lt Anonimmm 5.5 lt R Ruhumunfreski 3 lt Arrietty_ 5 lt Canfeb 2.2 lt @Smneapdullah 5.5 lt Alp_BuRc 4 lt @nanekekik 2 lt @_Vera_ 4.5 lt @Tekrar dene 4.5 lt @Beklenen2 5 lt @pisi pisi kopatim 2 lt @Birgaripyolcu06 4.5 lt @Sivaskayseri 5 lt fyzanur 1 lt E-brulim 1 lt @MorVampirella 1.5 lt P Periannem 2 lt @barga 2.5 lt
@CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.
Cumartesi Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA
Kullanici Leslie Adım Toplam @Sivaskayseri 4000 200 @esmeriiim @_Vera_ 5 13.000 adım 1.175 @pisi pisi kopatim @Beklenen2 5000 250 @nanekekik fyzanur Alp_BuRc 15.000 adım 750 @barga @MorVampirella 7000 350 @Birgaripyolcu06 30 dk yürüyüş+8000 adım 520 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim 8500 adım 425 P Periannem @Smneapdullah 3 mil 1saat +40 dk yürüyüş 795 @Tekrar dene @sserendipity Canfeb 1 saat yürüyüş+6000 adım 540 @CanTorun 4 mil 35 dk yürüyüş 565 Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş+15700 Adım 1.155
KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.
StepsApp’i bir deneyebilirsin canımKızlar telefonda en dogru adımsayar programı hangisidir indrdim bi kac tane telefon sallansa adım olarak sayıyor
harika bir gün olmuş ödül öğünü yapmamıştın diye hatırlıyorum zaten ödülümüzü yapıverdik. Adımlar şahanegec olmadan menumu de paylasayim.
Sabah 1 h yumurta peynir salatalik
Ogle 4 yk kabak 2 lahana sarmasi yogurt
Ara uzum
Aksam bol ıspanaklı yarim saç boregi ayran
Ara uzum.
21.45 de şekerli katmer yedim. cok canim çekti yedim ama üzerine 2 litre su içtim.
Spor 10.000 adim 500 puan
su 3 litre
zayıflamışsın iltifatları almana çook sevindim seni bolca motive etmişti eminim.Ayrıca kahvaltı yaptığını görmek de çok güzel.Ödülümüzü yaptıydık sütlaç üzdü. Suyunda hep çok az.2 bardak su cezası kestim.hayırlı olsun efenim.Kızlar kusura bakmayın yoğun bir gündü uğrayamadım o nedenle. Sabah kahvaltıya annemlerdeydik akşamına da kayınvalidemlere geçtik. Görümcem beni uzun zamandır görmüyordu, çok zayıflamışsın dedimutlu oldum
menümü de yazayım hemen
Sabah: 1,5 dilim ekmek, kk beyaz peynir, 4 badem dolgulu zeytin, 1 dilim sucuk.
Ara: 2 kaşık sütlaç
Akşam: 1 kepçe nohut yemeği, 2 yk pilav.
Ara: şekersiz çay, 3-5 fındık
Su: 1,5 litre
Spor: özel olarak yapamadım
3000 adım - 150
4x80 basamak - 96 puan
Yarın yine bomba gibi aranızdayım
Sütlaçın acısını yarın sporla çıkartacağım inşallah. Su benim kabusummudur nedir, içemiyorum susamıyorumharika bir gün olmuş ödül öğünü yapmamıştın diye hatırlıyorum zaten ödülümüzü yapıverdik. Adımlar şahane
zayıflamışsın iltifatları almana çook sevindim seni bolca motive etmişti eminim.Ayrıca kahvaltı yaptığını görmek de çok güzel.Ödülümüzü yaptıydık sütlaç üzdü. Suyunda hep çok az.2 bardak su cezası kestim.hayırlı olsun efenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?