iyi aksamlar B barga Cok hafif ama guzel gecmis menun.günaydın, dünkü menüm:
sabah: 1/3 simit, 2 yumurta, peynir, yeşil zeytin, domates-salatalık
öğlen: 1 cennet hurması, kuruyemiş
akşam: biraz haşlanmış hindi ile mercimek yemeği
su: 2.5 vardır benceama tam takip edemedim
spor: 1 saat yürüdüm - 240p
Aslinda pazartesine birakmak yerine mesela oglen yazdin ya sen bu mesaji. O an itibari ile baslamak gerek diyor bazi uzmanlar :)Herkese iyi pazarlar, okuyanlar bilir güzel başlayan cuma günüm köyü bitmişti. Şimdi bile artıda hissediyorum ama pazartesiye, milli diyet günümüze, bomba gibi başlayacağım. Cuma gününe yine 68leri görerek girmek istiyorum. Önümüzdeki cuma günü de ilk defa adliye stajima gideceğim. O yüzden biraz da heyecanlıyım. Bu hafta hepimiz için çok çok güzel geçer inşallah.
Arrietty_
@_Vera_
Iyi aksamlar canimIyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor, herkesler iyidir umarim
Sen bu chloe thing i sevdin bence :))Iyi aksamlar arkadaşlar herkese simdiden afiyet olsun
Sabah gec uyandım 1 soğan ve 1 yumurtadan kavurdum yanina çeyreğin çeyreği bazlama 3 yesil 3 siyah zeytin
Ara da 2 si 1 arada neskafe
Saat 4 gibi yarım ayva
Akşam 18.30: 1 kepce ev yapımı ezogelin çorbası 1 bucuk parca balık ve mor kelem salatası
Spor saat 3 gibi chole ting bacak,chole ting karın ve 15 dk leslie
Bugün soğuktu baya suyu az içtim 1 litre anca yatana kadar da 1 bucuk lt icerim
Birazdan tekrar spor yapacam
Az olmus canim menü. Miden mi kuculdu ?:)
Isim | Cuma | Cumartesi |
| ? | ? |
| Ödül Muaf | ? |
@_Vera_ | Ödül | |
| Ödül | |
B Beklenen2 | Ödül | |
E English_teacherrr | Ödül | 100İA Muaf |
| ? | |
| Ödül | |
| ||
B barga | ? | Ödül Muaf |
| ||
| Ödül | |
| 10M | |
| Ödül | |
P Periannem | Ödül | Ödül Muaf |
| ||
| Ödül Muaf | 20M Muaf |
| ? | ? |
| ||
| ||
R Ruhumunfreski | Ödül | 50M |
İsim | Cumartesi Toplam Su |
| 6 lt |
| 5.5 lt |
R Ruhumunfreski | 3 lt |
| 5 lt |
| 2.2 lt |
| 5.5 lt |
| 4 lt |
| 2 lt |
@_Vera_ | 4.5 lt |
| 4.5 lt |
B Beklenen2 | 5 lt |
| 2 lt |
| 4.5 lt |
E English_teacherrr | 5 lt |
| 1 lt |
| 1 lt |
| 1.5 lt |
P Periannem | 2 lt |
B barga | 2.5 lt |
Kullanici | Leslie | Adım | Toplam |
E English_teacherrr | 4000 | 200 | |
| |||
@_Vera_ | 5 | 13.000 adım | 1.175 |
| |||
B Beklenen2 | 5000 | 250 | |
| |||
| |||
| 15.000 adım | 750 | |
B barga | |||
| 7000 | 350 | |
| 30 dk yürüyüş+8000 adım | 520 | |
| 14.800 adım | 740 | |
| 8500 adım | 425 | |
P Periannem | |||
| 3 mil | 1saat +40 dk yürüyüş | 795 |
| |||
| |||
| 1 saat yürüyüş+6000 adım | 540 | |
| 4 mil | 35 dk yürüyüş | 565 |
| - | 1 saat yürüyüş | 240 |
R Ruhumunfreski | 2 mil | 40 dk yürüyüş+15700 Adım | 1.155 |
Kahvaltı akşam yemeği arası yeşil çay yazmayı unutmuşumKahvaltı da 1/6 somun ekmek
Menemen+peynir+2 tane patates kızartması
Akşam bir kase pilav+ haşlama et
1.5lt su
Cuma Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA
Kullanici Leslie Adım Toplam E English_teacherrr esmeriiim @stitch @_Vera_ 13.000 adım 650 Sismaniye B Beklenen2 North River fyzanur Alp_BuRc 5.000 adım 250 B barga Mor Vampirella Birgaripyolcu06 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim P Periannem Hyt-123 2 mil 1 saat yürüyüş 450 Fitt_anne sserendipity Canfeb 1 saat yürüyüş CanTorun 2 mil 35 dk yürüyüş 355 Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş 370
KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.
Iyi aksamlar kizlar. Eve geldim direk mutfaga girdim. 2,5 5 saat oldu yeni oturdum. Yemek, kek, bulasigi kaldir derken zaman su gibi gecti.
Sporumu yapinca günün ozetini yazacagim
Bilmiyorum çok yiyemiyorumiyi aksamlar B barga Cok hafif ama guzel gecmis menun.
Aslinda pazartesine birakmak yerine mesela oglen yazdin ya sen bu mesaji. O an itibari ile baslamak gerek diyor bazi uzmanlar :)
Hadi bakalim, yarin tam destek devam. Aktif olmak burda cidden ise yariyor.
Staj heyecani ne güzel
Iyi aksamlar canimBenim yogun ama iyi. Sükür halimize.
Sen nasilsin?
Sen bu chloe thing i sevdin bence :))
Afiyet olsun menu guzel. Su az,ama sende farkindasin. Kiz hava soguk diye icmek zor mu oluyor?Ne kadar soguk merak ettim
Az olmus canim menü. Miden mi kuculdu ?:)
Spor ve su harika
Eline sağlık kankim yarın a bomba gibi dönüyorum bende artıkTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
Isim Cuma Cumartesi esmeriiim ? ? Sismaniye Ödül Muaf ? @_Vera_ Ödül North River Ödül Muaf B Beklenen2 Ödül E English_teacherrr Ödül 100İA Muaf fyzanur ? Muaf Canfeb Ödül Alp_BuRc B barga ? Ödül Muaf Mor Vampirella Spor? Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ 10M E-brulim Ödül P Periannem Ödül Ödül Muaf Hyt-123 Fitt_anne Ödül Muaf 20M Muaf sserendipity ? ? CanTorun Anonimmm R Ruhumunfreski Ödül 50M
esmeriiim Canım 2 gündür bildirim yapmıyorsun.Her şey yolunda mı ?
Sismaniye cumartesi bildimini ya ben gözden kaçırdım ya da bildirim yapmamışsın dönüş yaparsan çok sevinirim.
sserendipity canım izne henüz ayrılmadın haftaya ayrılacaksın bildirim yaparsan çok sevinirim.
P Periannem B bargafyzanur Cuma bildirimi yapmamışsınız kızlarcım menüleri yazarsanız çok sevinirim.
SU YARIŞMAMIZ
Yarışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.
İsim Cumartesi Toplam Su CanTorun 6 lt Anonimmm 5.5 lt R Ruhumunfreski 3 lt Arrietty_ 5 lt Canfeb 2.2 lt Hyt-123 5.5 lt Alp_BuRc 4 lt North River 2 lt @_Vera_ 4.5 lt Fitt_anne 4.5 lt B Beklenen2 5 lt Sismaniye 2 lt Birgaripyolcu06 4.5 lt E English_teacherrr 5 lt fyzanur 1 lt E-brulim 1 lt Mor Vampirella 1.5 lt P Periannem 2 lt B barga 2.5 lt
CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.
Cumartesi Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Kullanici Leslie Adım Toplam E English_teacherrr 4000 200 esmeriiim @_Vera_ 5 13.000 adım 1.175 Sismaniye B Beklenen2 5000 250 North River fyzanur Alp_BuRc 15.000 adım 750 B barga Mor Vampirella 7000 350 Birgaripyolcu06 30 dk yürüyüş+8000 adım 520 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim 8500 adım 425 P Periannem Hyt-123 3 mil 1saat +40 dk yürüyüş 795 Fitt_anne sserendipity Canfeb 1 saat yürüyüş+6000 adım 540 CanTorun 4 mil 35 dk yürüyüş 565 Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş+15700 Adım 1.155
Camasirlar bitmiyordusabahtir temizlik yapiyorum camasir suyu doldu cigerimin her bir zerresine
4 makine camasir katlamam lazim en sevmedigim is
cooook yorgunuuum
beni bekleme kaptan
Ben bu gün 4 saat yürüdüm canım yani 20 bin adım onuda yazdın ?TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
Isim Cuma Cumartesi esmeriiim ? ? Sismaniye Ödül Muaf ? @_Vera_ Ödül North River Ödül Muaf B Beklenen2 Ödül E English_teacherrr Ödül 100İA Muaf fyzanur ? Muaf Canfeb Ödül Alp_BuRc B barga ? Ödül Muaf Mor Vampirella Spor? Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ 10M E-brulim Ödül P Periannem Ödül Ödül Muaf Hyt-123 Fitt_anne Ödül Muaf 20M Muaf sserendipity ? ? CanTorun Anonimmm R Ruhumunfreski Ödül 50M
esmeriiim Canım 2 gündür bildirim yapmıyorsun.Her şey yolunda mı ?
Sismaniye cumartesi bildimini ya ben gözden kaçırdım ya da bildirim yapmamışsın dönüş yaparsan çok sevinirim.
sserendipity canım izne henüz ayrılmadın haftaya ayrılacaksın bildirim yaparsan çok sevinirim.
P Periannem B bargafyzanur Cuma bildirimi yapmamışsınız kızlarcım menüleri yazarsanız çok sevinirim.
SU YARIŞMAMIZ
Yarışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.
İsim Cumartesi Toplam Su CanTorun 6 lt Anonimmm 5.5 lt R Ruhumunfreski 3 lt Arrietty_ 5 lt Canfeb 2.2 lt Hyt-123 5.5 lt Alp_BuRc 4 lt North River 2 lt @_Vera_ 4.5 lt Fitt_anne 4.5 lt B Beklenen2 5 lt Sismaniye 2 lt Birgaripyolcu06 4.5 lt E English_teacherrr 5 lt fyzanur 1 lt E-brulim 1 lt Mor Vampirella 1.5 lt P Periannem 2 lt B barga 2.5 lt
CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.
Cumartesi Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
Kullanici Leslie Adım Toplam E English_teacherrr 4000 200 esmeriiim @_Vera_ 5 13.000 adım 1.175 Sismaniye B Beklenen2 5000 250 North River fyzanur Alp_BuRc 15.000 adım 750 B barga Mor Vampirella 7000 350 Birgaripyolcu06 30 dk yürüyüş+8000 adım 520 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim 8500 adım 425 P Periannem Hyt-123 3 mil 1saat +40 dk yürüyüş 795 Fitt_anne sserendipity Canfeb 1 saat yürüyüş+6000 adım 540 CanTorun 4 mil 35 dk yürüyüş 565 Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş+15700 Adım 1.155
Yine harika bir gun olmus.Merhaba hanimlar...
Umarim herkes guzel bir pazar gecirmistir.
Raporumu vereyim...
Gune buyuk bir bardak limonlu ilik su ve iki kuru erikle basladim. Metabolizmamin yeniden hizlanmasina yardimci olur insaallah.
Kahvalti:
Bir buyuk kapya biberi.
4 sivri biber.
1 salatalik.
1 haslanmis yumurta.
3 zeytin.
5 cig badem.
T. bugday ekmeginden peynirli tost.
1 bardak acik cay.
Ara: 1 buyuk kupa limon dilimli yesil cay.
6-7 adet cekirdekli kuru uzum.
Oglen:
Yogurtlu, pul biberli semizotu.
Ara: 1 kucuk mandalina, 2 ceviz ici.
Aksam:
Bol domates ve aci biberli hindi sote.
1 bardak kefir.
3 lt su.
Spor:
Leslie 2 mil.
30×7=210 puan
6290 adim
314 puan
TOPLAM:314+210=514 puan
Hep karbonhidrat olmus canim. Insulinin ile sorun yok muydu sende? Ben mi yanlis hatirliyorumKahvaltı da 1/6 somun ekmek
1.5lt su
Sagol canim, sabah tartilirim insaallah...Yine harika bir gun olmus.
Pazartesi kontrol tarti günümüz. Ona katilmayi dusunuyormusunuz?
Hep karbonhidrat olmus canim. Insulinin ile sorun yok muydu sende? Ben mi yanlis hatirliyorum
Ödüller yapıldı haftaya tam motive devam ediyoruz değil mi ??İyi geceler hanımlar
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara kahve
1 kare çikolata
Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu
20.00
Yarım kase sütlaç
2 lt su ,Spor yok @Arrietty_ @_Vera_
canım leslienin 1 dksı 7 puan 1 mile 15 dk. 100 adım 5 puan
pideyi ödül saymadım çünkü öğle ve sabah öğünü birleşmiş sporda var.Dün gelemedim çalışıyordum sabah 8de başladımgece 4 tü mesai bitişim ..
Sabah
Yiyemedim
Öğle
1 kıymalı pide
Salata
Ayran
Akşam
Sulu köfte
Yoğurt
Su 1,5 L
Adım7 bin 350 P
@YawrukushArrietty_ @_Vera_
çok güzel bir günSabah
1 küçük kase melemen
1 kk beyaz 1 kk dil peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta ,
Söğüş
1 dl çavdar
Öğle
Barbunda 8 kaşık
Yoğurt
Akşam
Yulaf lapası
Ara
1 elma+1 süt
@YawrukushArrietty_ @_Vera_
ahahah hala aramakkkk bende mi öyle bi ceza versem kendime sevilmeyen akraba iğne ipliğe çevirecek bizi
ödülü yazdımmm
Ödül hakkını dolduran bir diyetdaşım daha.Cuma tartısı için tam gaz motiveyiz
hahaha ev işi öldürmez süründürürDün evde büyük temizlik vardı, ben de artık evdeyim diye beraber giriştik annemle. Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi
Saat 8.00: 2 yumurta+ 2 dilim peynir+ yarım simit+ 5 zeytin
Saat 15.00: yarım simit+ 2 tatlı kaşığı labne peynir
Saat 20.00: sütlü kahve
Su 2lt civarı
Spor: tüm gün ev işi
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
mikemmel bir günnnGünaydın herkese dün menüsünü yazayım
Sabah(10;00)
1.5 yumurta
1 kk peynir
1 wasa
Öğle
4yk sebzeli kara bulgur
3yk nohut
1 kase cacık
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 kaseden az tarhana çorbası
2 YK tavuk
2yk nohut
Salata
Su:2 lt spor: yokArrietty_ Birgaripanne @_Vera_
Simit ödülümüzü yaptık. Ödül hakkımız bitti.Cuma tartısı yüzümü güldürecek bence cumaya hazırızgünaydın, dünkü menüm:
sabah: 1/3 simit, 2 yumurta, peynir, yeşil zeytin, domates-salatalık
öğlen: 1 cennet hurması, kuruyemiş
akşam: biraz haşlanmış hindi ile mercimek yemeği
su: 2.5 vardır benceama tam takip edemedim
spor: 1 saat yürüdüm - 240p
Chloe thing yapıyor aman yarabbiIyi aksamlar arkadaşlar herkese simdiden afiyet olsun
Sabah gec uyandım 1 soğan ve 1 yumurtadan kavurdum yanina çeyreğin çeyreği bazlama 3 yesil 3 siyah zeytin
Ara da 2 si 1 arada neskafe
Saat 4 gibi yarım ayva
Akşam 18.30: 1 kepce ev yapımı ezogelin çorbası 1 bucuk parca balık ve mor kelem salatası
Spor saat 3 gibi chole ting bacak,chole ting karın ve 15 dk leslie
Bugün soğuktu baya suyu az içtim 1 litre anca yatana kadar da 1 bucuk lt icerim
Birazdan tekrar spor yapacam
Ya tamam al birincilik senin olsun bu adımlar nedir böyle maşallah
Spor yapamadım diyip 14.750 adım atmanGünün özeti
Sabah 6.00
Sahanda 2 yumurta
Ögle 11.00
2 haslanmis yumurta
5gr mayonez
Ara 15.30
2 dilim kasar
3 dilim hindi füme
Aksam 17.30
4 firinda kofte, ceviz buyuklugunde
3 y.k körili lahana kavurmasi
Su
3,5 L
Spor
14bin adim 750 puan
@_Vera_
çok çok güzel bir gün maşallahMerhaba hanimlar...
Umarim herkes guzel bir pazar gecirmistir.
Raporumu vereyim...
Gune buyuk bir bardak limonlu ilik su ve iki kuru erikle basladim. Metabolizmamin yeniden hizlanmasina yardimci olur insaallah.
Kahvalti:
Bir buyuk kapya biberi.
4 sivri biber.
1 salatalik.
1 haslanmis yumurta.
3 zeytin.
5 cig badem.
T. bugday ekmeginden peynirli tost.
1 bardak acik cay.
Ara: 1 buyuk kupa limon dilimli yesil cay.
6-7 adet cekirdekli kuru uzum.
Oglen:
Yogurtlu, pul biberli semizotu.
Ara: 1 kucuk mandalina, 2 ceviz ici.
Aksam:
Bol domates ve aci biberli hindi sote.
1 bardak kefir.
3 lt su.
Spor:
Leslie 2 mil.
30×7=210 puan
50 dk yuruyus.
50×4=200 puan
TOPLAM: 410 puan
kahvaltıda karbonhidrat akşam karbonhidrat bu şekile sağlıklı bir diyet yapamazsın kilo versen bile yağdan veremezsin.Sana tavsiyem fatsecret uygulamasını indirim gün boyunca yediklerini orda takip etmen karbonhidrat ağırlıklı beslendiğini sende göreceksin.Kahvaltı da 1/6 somun ekmek
1.5lt su
kasların dinlensin bugün ama yarınnn bombayız dimi sözzz müüüKahvaltı akşam yemeği arası yeşil çay yazmayı unutmuşum
Veee hareketsiz bir gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?