böbreklerini seven su içerSütlaçın acısını yarın sporla çıkartacağım inşallah. Su benim kabusummudur nedir, içemiyorum susamıyorumırsi galiba annem de hiç içmez. Çoğaltmaya çalışacağım.
otup duruyo kurutma makinesi simdi cikarmazsam bi de utu isi cikacak basima.Camasirlar bitmiyordu
Sabah Bende 1 makina calistirdim ciktim. Kurumuslar. Gormezlik geliyorum
Hmm anladım canımmaynı durum bende de var . Yeşil çay içsem ister misin ödem yapsın diyorum kendi kendime
kankimmm haydi bekliyorum seni buraları bırakma sakın
canım her gün menü ve spor tablosunu gün geriden yapıyorum çünkü menüleri ertesi gün sabaha kadar yazan çıtırlar var tablo hep eksik kalıyor öyle.Yani bugün attığın adımı yarının tablsounda göreceksin.Bugün paylaştığım cumartesinin tabloları.
Misafirler gittiyseeee DİK DUR EĞİLME BU TAKIM SENİNLEHAVADAN DESTEK DE GELİYOR HEMENNNN
Eki Görüntüle 2714114
HARİKA MAŞALLAH
Haklısınız inşaallah azminizle hedefinize ulaşacaksınız eminimBirgaripyolcu06 bu kilolar ya gidecek ya gidecek.
Cok rahatsiz ediyor...
Su aralar hazir sagligim yerindeyken, her firsatta hareket etmeye calisiyorum.
Bir anda hersey tersine donup, sadece diyete kalmak da var.
Yaaaaa inan bir an önce zayıf biri olmak için can atıyorummmmÖdüller yapıldı haftaya tam motive devam ediyoruz değil mi ??
canım leslienin 1 dksı 7 puan 1 mile 15 dk. 100 adım 5 puan
pideyi ödül saymadım çünkü öğle ve sabah öğünü birleşmiş sporda var.
çok güzel bir gün
ahahah hala aramakkkk bende mi öyle bi ceza versem kendime sevilmeyen akraba iğne ipliğe çevirecek bizi
ödülü yazdımmmartık ödül yok. Tamamen cuma tartımıza odaklanıyoruz değil mi ? Bekle cuma tartısı biz geliyoruzzzz
Ödül hakkını dolduran bir diyetdaşım daha.Cuma tartısı için tam gaz motiveyiz
hahaha ev işi öldürmez süründürürspordan muaf tuttum seni canım ama ödülünü yaptın artık ödül yok.Yoksa cuma tartısı bizi üzebilir.
mikemmel bir günnn
Simit ödülümüzü yaptık. Ödül hakkımız bitti.Cuma tartısı yüzümü güldürecek bence cumaya hazırız
Chloe thing yapıyor aman yarabbiya onu yapabilene saygım sonsuz.Artık kıymetlimisss dicem sana.Leslie dedim beni kalbimden vurdun.pek pek severim leslie
Ya tamam al birincilik senin olsun bu adımlar nedir böyle maşallah
Spor yapamadım diyip 14.750 adım atmançook güzel gün kaptanım
çok çok güzel bir gün maşallah
kahvaltıda karbonhidrat akşam karbonhidrat bu şekile sağlıklı bir diyet yapamazsın kilo versen bile yağdan veremezsin.Sana tavsiyem fatsecret uygulamasını indirim gün boyunca yediklerini orda takip etmen karbonhidrat ağırlıklı beslendiğini sende göreceksin.
kasların dinlensin bugün ama yarınnn bombayız dimi sözzz müüü
Kolaylıklar dilerim canım MorVampirellam o kadar zor bir süreçten geçiyoruz ki... En kısa zamanda her şey düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Hem iş hem diyet seni zorluyor çokkk iyi anlıyorum ama bu zor günler geçtiğinde şöyle MorVampirella sen bi tatili hak ettin dediğinde aynada zorluklara rağmen olumlu yönde değişmiş çıtır mı çıtır bi kadın göreceksin. Buna eminim ve başaracağına da tüm kalbimle inanıyorum.Yarın çalışacağım kızlar tüm gün hatta geceye sarkacak çalışma arkadaşlarımın çoğu + olduğu için çok zorlu bir süreçten geciyoruz bu beni çok zorluyor ..
O zaman hemen menümü yazayımMenülerini yazmayan diyetdaşlarım nerelerdesiniz ?? Ödülleri dalıp takımı unutmayın sakınnn
Kendine çok çok güzel güzel bir hedef koymuşsun canım ve yazılarınla kendini çoook güzel ifade etmişsin çok teşekkür ederiz. Aslında seni katı diyetlere zorlamak gibi bir niyetimiz hiç olmadı inan bana. Sendeki zayıflama azmi beni çok etkiledi geldiğinden beri. Karbonhidrat alımı azıcık azaltsan çok çok daha iyi kilolar verebileceğine inandığımız için yol göstermek istedik. Ama uzun bir yolumuz var önümüzde senin bu yolda keyif alarak ilerlemen bizim için çok önemli. Takıma bizlere yeni yeni alışıyorsun. İstersen diyetisyen menünü birlikte inceleyelim birlikte acaba tatlı krizleri tuttuğunda neler yiyebiliriz bakalım. Bu yolda sen yalnız değilsin burda kocaman bir aileyiz biz. Ve tek bir isteğimiz var senin ve diğer tüm üyelerimizin hedeflerine ulaşması. Ben kaptanımız burda gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Sizlerin mutlu olması motive olarak bu yolda ilerlemesi bizi ne kadar mutlu ediyor tarif bile edemem. Ama birlikte başaracağımıza inanıyorum seni şurda istediğin kiloyla mezun etmeden burdan ayrılmam söz@_Vera_Arrietty_ kızlar çok özür dilerim bu söylediklerim için beni yanlış anlamayın lütfen
Benim hedefim 65 ama zayıf olmak için 60 olmam gerekiyor ilkbaharda ben 100 kilo ile diyete başladım yani zayıf olmak için 40 kilogram vermem gerekiyordu. Ne yalan söyleyeyim sizin bana önerdiğiniz gibi diyet yapamam çünkü yolum çoooook uzun ve bu şekilde beslenmek benim irademi kırıyor. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben sağlıklı yaşam mottosuyla hareket edemiyorum çünkü defalarca kez bunu denedim ve malesef diyetin adına sağlıklı yaşam dediğim an kaçamak yapmak için fırsatım oluyor ve her seferinde süreci tamamlayamadım.. Karbonhidrat ve proteini dengeli şekilde aldığımı düşünüyorum çünkü zaten gün içinde yediğim ekmek max 100 gr. Makro besinler var ve gün içinde yemem gereken 100 gr karbonhidrat 166 gr protein var ben bunları biliyorum. Daha önce kalori hesabı yaptığım için obsesif biri olmaya başladım ve süreç bir kaç kere kendimi kusturmama kadar gitti. Fiziksel sağlığım çok önemli bunu biliyorum ama bir o kadar önemli olan başka bir şey varsa o da ruhsal sağlığımsabahları yumurta peynir bazen çökelek ne bileyim protein içeren böyle şeyler yiyorum ya yağsız ya da sadece bir damla yağ ile tavaya yapışmasın diye yanında da ekmek yiyorum protein olarak akşamları kendimi zorlayarak yiyebildiğim kadar et yiyorum yanında da karbonhidrat olarak pilav makarna veya ekmek. Olabildiğince hareketli bir hayat geçirmeye çalışıyorum bugün ekstra spor ya da yürüyüş yapmadım ama gündelik işler için attığım adım sayısı 8500. İnsülin direncim var zayıflama hızımı etkiliyor belki bilmiyorum ama ilaç kullanmamak için direniyorum yürüyüş yapıyorum hareket ediyorum ve malesef ki elimden gelen bu kadar kabak spagetti tarifi ve diğer bir çok tarifi görüyorum biliyorum youtubedan izliyorum ama ben süreci kabaktan spagetti yiyerek geçiremem. 36 kiloyu iyi bir hızla 6 ayda versem ayda 6 kg zayıflayarak ki bu biraz ütopik yine çok uzun bir süreç ve ben bu süreçten keyif almazsam eğer hiçbir zaman bu kiloları veremem yani benim karakterim için durum şu benim adına sağlıklı yaşam demeden diyette olduğumun bilincinde olmam ve bunun bana getirdiği sınırlamaları bilmem gerekiyor. Bunun sonucunda keyif alarak sağlıklı şekilde zayıflamam gerekiyor ömrüm kilolu olmakla geçtiği için en son mart ayında olmak üzere sayısız diyetisyen tecrübem oldu ve emin olun hiçbiri beslenme rutinimi benim yaptığımdan farklı belirlemedi. Gönül ister ki hızlı zayıflayayım ama keyifsiz bir diyet olduğu için 1 ay yapıp bırakmaktansa daha yavaş zayıflayarak sonunu getirmeyi tercih ederim
Boşver etiketi ben yakaladım mesajınıO zaman hemen menümü yazayım
Sabah
Sucuklu mantarli yumurta 1 dilim ekmek 1 zeytin
Öğle sekersiz turk kahvesi
Aksam
2 yk bulgur pilavı
Bir kase kadar didilmis tavuk
1 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 mil leslie 315 puan
Offf yine etiket yapamiyorum
❤ boyle diyerek motive oldum. ıyi bir hafta beni bekliyorharika bir gün olmuş ödül öğünü yapmamıştın diye hatırlıyorum zaten ödülümüzü yapıverdik. Adımlar şahane
zayıflamışsın iltifatları almana çook sevindim seni bolca motive etmişti eminim.Ayrıca kahvaltı yaptığını görmek de çok güzel.Ödülümüzü yaptıydık sütlaç üzdü. Suyunda hep çok az.2 bardak su cezası kestim.hayırlı olsun efenim.
Valla canim arti geliyorum bn genelde pazartesileri ama cumaya toparliyorum bakalim yarin gorcez durumuBoşver etiketi ben yakaladım mesajınıçok güzel bir gün olmuş canım leslieeee en en sevdiğim tebrik ederim pazartesi tartısına hazır mısın
Artılar moralimizi bozmamalı aksine cumaya daha da hırslandırmalı. Ne güzel kilolar vermişsin şuana kadar eminim gerisi de gelicekValla canim arti geliyorum bn genelde pazartesileri ama cumaya toparliyorum bakalim yarin gorcez durumu
Huhuuu buyrun efenim şu yarış pistinin bi tozunu attır❤ boyle diyerek motive oldum. ıyi bir hafta beni bekliyor
Bnde tsm senin sporlara bakiyordum ya sen her hafta birinci olmak zorunda misin bi biraz sakin spor yap biz de birinci olalim aaa ayıp ama adim atip leslie yapcam diye uyumuyon galibaArtılar moralimizi bozmamalı aksine cumaya daha da hırslandırmalı. Ne güzel kilolar vermişsin şuana kadar eminim gerisi de gelicekolmadı sana da havadan destek veririz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?