Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sütlaçın acısını yarın sporla çıkartacağım inşallah. Su benim kabusummudur nedir, içemiyorum susamıyorum ırsi galiba annem de hiç içmez. Çoğaltmaya çalışacağım.
böbreklerini seven su içer

@_Vera_ Arrietty_ kızlar çok özür dilerim bu söylediklerim için beni yanlış anlamayın lütfen
Benim hedefim 65 ama zayıf olmak için 60 olmam gerekiyor ilkbaharda ben 100 kilo ile diyete başladım yani zayıf olmak için 40 kilogram vermem gerekiyordu. Ne yalan söyleyeyim sizin bana önerdiğiniz gibi diyet yapamam çünkü yolum çoooook uzun ve bu şekilde beslenmek benim irademi kırıyor. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben sağlıklı yaşam mottosuyla hareket edemiyorum çünkü defalarca kez bunu denedim ve malesef diyetin adına sağlıklı yaşam dediğim an kaçamak yapmak için fırsatım oluyor ve her seferinde süreci tamamlayamadım.. Karbonhidrat ve proteini dengeli şekilde aldığımı düşünüyorum çünkü zaten gün içinde yediğim ekmek max 100 gr. Makro besinler var ve gün içinde yemem gereken 100 gr karbonhidrat 166 gr protein var ben bunları biliyorum. Daha önce kalori hesabı yaptığım için obsesif biri olmaya başladım ve süreç bir kaç kere kendimi kusturmama kadar gitti. Fiziksel sağlığım çok önemli bunu biliyorum ama bir o kadar önemli olan başka bir şey varsa o da ruhsal sağlığım sabahları yumurta peynir bazen çökelek ne bileyim protein içeren böyle şeyler yiyorum ya yağsız ya da sadece bir damla yağ ile tavaya yapışmasın diye yanında da ekmek yiyorum protein olarak akşamları kendimi zorlayarak yiyebildiğim kadar et yiyorum yanında da karbonhidrat olarak pilav makarna veya ekmek. Olabildiğince hareketli bir hayat geçirmeye çalışıyorum bugün ekstra spor ya da yürüyüş yapmadım ama gündelik işler için attığım adım sayısı 8500. İnsülin direncim var zayıflama hızımı etkiliyor belki bilmiyorum ama ilaç kullanmamak için direniyorum yürüyüş yapıyorum hareket ediyorum ve malesef ki elimden gelen bu kadar kabak spagetti tarifi ve diğer bir çok tarifi görüyorum biliyorum youtubedan izliyorum ama ben süreci kabaktan spagetti yiyerek geçiremem. 36 kiloyu iyi bir hızla 6 ayda versem ayda 6 kg zayıflayarak ki bu biraz ütopik yine çok uzun bir süreç ve ben bu süreçten keyif almazsam eğer hiçbir zaman bu kiloları veremem yani benim karakterim için durum şu benim adına sağlıklı yaşam demeden diyette olduğumun bilincinde olmam ve bunun bana getirdiği sınırlamaları bilmem gerekiyor. Bunun sonucunda keyif alarak sağlıklı şekilde zayıflamam gerekiyor ömrüm kilolu olmakla geçtiği için en son mart ayında olmak üzere sayısız diyetisyen tecrübem oldu ve emin olun hiçbiri beslenme rutinimi benim yaptığımdan farklı belirlemedi. Gönül ister ki hızlı zayıflayayım ama keyifsiz bir diyet olduğu için 1 ay yapıp bırakmaktansa daha yavaş zayıflayarak sonunu getirmeyi tercih ederim

Hmm anladım canımm

Birgaripyolcu06 bu kilolar ya gidecek ya gidecek.
Cok rahatsiz ediyor...
Su aralar hazir sagligim yerindeyken, her firsatta hareket etmeye calisiyorum.
Bir anda hersey tersine donup, sadece diyete kalmak da var.
Haklısınız inşaallah azminizle hedefinize ulaşacaksınız eminim

Yaaaaa inan bir an önce zayıf biri olmak için can atıyorummmm

Yarın çalışacağım kızlar tüm gün hatta geceye sarkacak çalışma arkadaşlarımın çoğu + olduğu için çok zorlu bir süreçten geciyoruz bu beni çok zorluyor ..
Kolaylıklar dilerim canım MorVampirellam o kadar zor bir süreçten geçiyoruz ki... En kısa zamanda her şey düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Hem iş hem diyet seni zorluyor çokkk iyi anlıyorum ama bu zor günler geçtiğinde şöyle MorVampirella sen bi tatili hak ettin dediğinde aynada zorluklara rağmen olumlu yönde değişmiş çıtır mı çıtır bi kadın göreceksin. Buna eminim ve başaracağına da tüm kalbimle inanıyorum.

Menülerini yazmayan diyetdaşlarım nerelerdesiniz ?? Ödülleri dalıp takımı unutmayın sakınnn
O zaman hemen menümü yazayım
Sabah
Sucuklu mantarli yumurta 1 dilim ekmek 1 zeytin
Öğle sekersiz turk kahvesi
Aksam
2 yk bulgur pilavı
Bir kase kadar didilmis tavuk
1 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 mil leslie 315 puan
Offf yine etiket yapamiyorum

Kendine çok çok güzel güzel bir hedef koymuşsun canım ve yazılarınla kendini çoook güzel ifade etmişsin çok teşekkür ederiz. Aslında seni katı diyetlere zorlamak gibi bir niyetimiz hiç olmadı inan bana. Sendeki zayıflama azmi beni çok etkiledi geldiğinden beri. Karbonhidrat alımı azıcık azaltsan çok çok daha iyi kilolar verebileceğine inandığımız için yol göstermek istedik. Ama uzun bir yolumuz var önümüzde senin bu yolda keyif alarak ilerlemen bizim için çok önemli. Takıma bizlere yeni yeni alışıyorsun. İstersen diyetisyen menünü birlikte inceleyelim birlikte acaba tatlı krizleri tuttuğunda neler yiyebiliriz bakalım. Bu yolda sen yalnız değilsin burda kocaman bir aileyiz biz. Ve tek bir isteğimiz var senin ve diğer tüm üyelerimizin hedeflerine ulaşması. Ben kaptanımız burda gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Sizlerin mutlu olması motive olarak bu yolda ilerlemesi bizi ne kadar mutlu ediyor tarif bile edemem. Ama birlikte başaracağımıza inanıyorum seni şurda istediğin kiloyla mezun etmeden burdan ayrılmam söz

Boşver etiketi ben yakaladım mesajını çok güzel bir gün olmuş canım leslieeee en en sevdiğim tebrik ederim pazartesi tartısına hazır mısın

❤ boyle diyerek motive oldum. ıyi bir hafta beni bekliyor

Valla canim arti geliyorum bn genelde pazartesileri ama cumaya toparliyorum bakalim yarin gorcez durumu
Artılar moralimizi bozmamalı aksine cumaya daha da hırslandırmalı. Ne güzel kilolar vermişsin şuana kadar eminim gerisi de gelicek olmadı sana da havadan destek veririz hemen

Artılar moralimizi bozmamalı aksine cumaya daha da hırslandırmalı. Ne güzel kilolar vermişsin şuana kadar eminim gerisi de gelicek olmadı sana da havadan destek veririz hemen
Bnde tsm senin sporlara bakiyordum ya sen her hafta birinci olmak zorunda misin bi biraz sakin spor yap biz de birinci olalim aaa ayıp ama adim atip leslie yapcam diye uyumuyon galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…