Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Bizlerde seni ozledik . O 400gr artiyi sen hemencecik verirsin.
Su miktarini bir gozden gecir. Birde yesillik miktarini cogalt belki faydasi Olur. Deneye deneye cozecegz vucudumuzu

Günaydın herkese dün
Sabah(9:40)
2 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
1kase çorba
3 YK bulgur
Salata 2dilim hellimle

Akşam
1 kase çorba
Salata
Fırında sebzeli tavuk

Su:2 lt spor: 15dk Leslie + ütü dans ederken+ mutfak dolabı silme

20km otede minik bir sehre goz doktoru randevum var. Telefona gore 1 saatimi alir. Zaten giderken yokus asagi, bisikletliler icinde yol var. Ama Eve kac saat de gelirim bilmiyorum. Pisman olmam ve umarim hava benden yana Olur

Bi temizlik yapcam ben sonra oğluş uyuyunca leslie
Benimde temizlik yapmam lazım evi götürüyor resmen 1 e kadar ödevimi halletmem lazım sonra temizlik leslieye derman kalırsa 3 mile da leslie. Yürüyüşe çıkamam hava buzzzz

Benimde temizlik yapmam lazım evi götürüyor resmen 1 e kadar ödevimi halletmem lazım sonra temizlik leslieye derman kalırsa 3 mile da leslie. Yürüyüşe çıkamam hava buzzzz
Aynenn yürüyüş zor bizim burada buzzz leslie 3 mile varım

Günaydın kızlar
66.5 çıktım + 1.1
3gunde bir kilo vermek istesem veremem almayı nasıl başardım acaba
Beni avmnin yemek katına sal yarım saatte 5 kilo almazsam adım vera değil ah bu ödüller pazartesimizi hep üzüyor

Beni avmnin yemek katına sal yarım saatte 5 kilo almazsam adım vera değil ah bu ödüller pazartesimizi hep üzüyor
Öyle gercekten dün uzun zaman sonra 10000 adım attım bugün onun şerefine eksi bekliyordum halbuki kismet cumaya artik

Öyle gercekten dün uzun zaman sonra 10000 adım attım bugün onun şerefine eksi bekliyordum halbuki kismet cumaya artik
ya hep öyle oluyor o kadar spor yaptım kesin 3kg 750 gram çıkıcam artık tartıda eridim bittim diyorum hoberey +500 ekliyor. Canan Karatay hocamıza sesleniyorum yardım et bizeeee
Sadece sebze mi kanki mesela peynir filan yokmu yoğurt
sebze ağırlıklı beslenicem yoğurt süt yok ama yemeğin içinde azıcık kıyma felan olunca yerim o kadar da vegan değiliz yani peyniri de sevmem zaten pek yemicem ama peynirsiz asla dersen sen ye 1 porsiyon ay 1 porsiyon peynir ne kadar ki bilemedim şimdi yani azıcık ye

Tamamdır ama peynirle yoğurt yemeden duramammm

Veracigim hem aktiflik hem menulere harika bir hafta olucak

Günaydın sevgili takım arkaslarim bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim sabah oğlan için 6 kalktık kızda uyandı sonra bı saat kadar uyumusuZ oldu bu saat Uyku saatlerini düzenlemem lazım
Cuma 75.6
Bugün 75.2
Hedefim 74.5

Çok özür dilerim argom için ama ben biraz yumurta yumurta ağza dayananınca harekete geçenlerdenim galiba okulda bile hep finallerde kalırım butlerde gecemi gündüzüme katıp geçerim (çalışmıyorum öğrenciyim hala bu arada) adına sağlıklı yaşam diyerek başladığım her hareketim hüsranla sonuçlandı çünkü bir açığını buluyorum ya işte bir ısırık çikolatadan nolacak sonuçta yediğin miktar önemli diye alınan bir ısırık ikinci ısırığı beraberinde getiriyor TV karşısında bir şey yeme alışkanlığım pek yok

Yaa inşallah bana umut verdi bu ben her zaman zayıflamanın bir zamanı olduğuna inanan biriyim çünkü kafa olarak ona hazır olmak gerekiyor bu defa kendimi daha bir azimli görüyorum ki bunda 4. Takımın üstümde hissettiğim sorumluluğuda etkili umarım benimde zamanım gelmiştir

Böyle düşünüyosan çoktan gelmiş seninde zayıflama zamanın ve iraden canım bu sefer olacak inanıyorum ben kendime sende inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…