Hosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Bizlerde seni ozledik . O 400gr artiyi sen hemencecik verirsin.günaydın kızlarrr
60,7 ile buradayımmm... ne kadar nankör şu kilo kontrolü, aşırıya da kaçmadım ama geçen haftadan 400 gr aldımkilomuzu sabit tutmak için ne yapmalıyız , diyet kadar dikkat etmedim evet ama pastalar börekler tatlılar filan da yemedim, bir iki kek yedim oğlumun doğum gününde o da 400 gr aldırmaz
özledim buraları
20km otede minik bir sehreselam, ben sana başka bir bir bakış açısı daha önereceğim. bilmiyorum çalışıyor musun, eğer çalışıyorsan iş yerinde tatlılar börekler yerine sağlıklı atıştırmalıkla günü kapatabilirsin, meyve grissini filan. eğer evdeysen kendini meşgul edecek başka şeylere yönel, uğraş edin, hem vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın hem de acıktığını hatırlamazsın. yemek vakti kararınca yedikten sonra masadan kalk, tv karşısında hiçbirşey yeme çünkü ne yediğini anlamayıp aşırıya kaçabiliyorsun. bir de diyet piskolojisine girme rahatla sağlıklı besleniyorum diye düşün. Son olarak lütfen ama lütfen kendine ben yemek için yaşayanlardanım cümlesini bir kez daha kurma , önce bu piskolojini değiştir
40 km mi bisikletle miben en son hamilelikten önce bisikletle eymir gölü çevresini 4 tur ile 40 km yapmıştım . 4 saat sürmüştü Yolculuk nereye . Müthiş yağ yakarsın
Bi temizlik yapcam ben sonra oğluş uyuyunca leslieHepimiz bi artı yada sabit geldik kızlar cumaya kadar sıfır kaçamak. Bol su sularımız çok az. Bugün spor planınız nedir?
Benimde temizlik yapmam lazım eviBi temizlik yapcam ben sonra oğluş uyuyunca leslie
Aynenn yürüyüş zor bizim burada buzzz leslie 3 mile varımBenimde temizlik yapmam lazım evigötürüyor resmen 1 e kadar ödevimi halletmem lazım sonra temizlik leslieye derman kalırsa 3 mile da leslie. Yürüyüşe çıkamam hava buzzzz
Beni avmnin yemek katına sal yarım saatte 5 kilo almazsam adım vera değilGünaydın kızlar
66.5 çıktım + 1.1
3gunde bir kilo vermek istesem veremem almayı nasıl başardım acaba
Bu hafta vegan beslenicem inşallah kanki sana da tavsiye ederimAynenn yürüyüş zor bizim burada buzzz leslie 3 mile varım
Öyle gercekten dün uzun zaman sonra 10000 adım attım bugün onun şerefine eksi bekliyordum halbukiBeni avmnin yemek katına sal yarım saatte 5 kilo almazsam adım vera değilah bu ödüller pazartesimizi hep üzüyor
Sadece sebze mi kanki mesela peynir filan yokmu yoğurtBu hafta vegan beslenicem inşallah kanki sana da tavsiye ederim
ya hep öyle oluyor o kadar spor yaptım kesin 3kg 750 gram çıkıcam artık tartıda eridim bittim diyorum hoberey +500 ekliyor.Öyle gercekten dün uzun zaman sonra 10000 adım attım bugün onun şerefine eksi bekliyordum halbukikismet cumaya artik
sebze ağırlıklı beslenicem yoğurt süt yok ama yemeğin içinde azıcık kıyma felan olunca yerim o kadar da vegan değiliz yaniSadece sebze mi kanki mesela peynir filan yokmu yoğurt
Tamamdır ama peynirle yoğurt yemeden duramammmya hep öyle oluyor o kadar spor yaptım kesin 3kg 750 gram çıkıcam artık tartıda eridim bittim diyorum hoberey +500 ekliyor.Canan Karatay hocamıza sesleniyorum yardım et bizeeee
sebze ağırlıklı beslenicem yoğurt süt yok ama yemeğin içinde azıcık kıyma felan olunca yerim o kadar da vegan değiliz yanipeyniri de sevmem zaten pek yemicem ama peynirsiz asla dersen sen ye 1 porsiyon ay 1 porsiyon peynir ne kadar ki bilemedim şimdi yani azıcık ye
Kızı kreşe bırakıp gelince yarım saat leslie ardından yogaya başlamayı düşündümHepimiz bi artı yada sabit geldik kızlar cumaya kadar sıfır kaçamak. Bol su sularımız çok az. Bugün spor planınız nedir?
Merhaba kızlar gününüz nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Biz bahçemize geldik dedemi görmeye. Dedem de patates felan almış kızartırız diye. Ama su gibi patatesler. Ödül öğünüm geçtiği için ben yemem yanına tavuk yapalım bari ben onu yiyim dedim. İrademi tebrik ediyorum. Sizin de ödül öğünleriniz bitti dimi? Yarın kontrol tartımız var.
Veracigim hem aktiflik hem menulere harika bir hafta olucakÖdüller yapıldı haftaya tam motive devam ediyoruz değil mi ??
canım leslienin 1 dksı 7 puan 1 mile 15 dk. 100 adım 5 puan
pideyi ödül saymadım çünkü öğle ve sabah öğünü birleşmiş sporda var.
çok güzel bir gün
ahahah hala aramakkkk bende mi öyle bi ceza versem kendime sevilmeyen akraba iğne ipliğe çevirecek bizi
ödülü yazdımmmartık ödül yok. Tamamen cuma tartımıza odaklanıyoruz değil mi ? Bekle cuma tartısı biz geliyoruzzzz
Ödül hakkını dolduran bir diyetdaşım daha.Cuma tartısı için tam gaz motiveyiz
hahaha ev işi öldürmez süründürürspordan muaf tuttum seni canım ama ödülünü yaptın artık ödül yok.Yoksa cuma tartısı bizi üzebilir.
mikemmel bir günnn
Simit ödülümüzü yaptık. Ödül hakkımız bitti.Cuma tartısı yüzümü güldürecek bence cumaya hazırız
Chloe thing yapıyor aman yarabbiya onu yapabilene saygım sonsuz.Artık kıymetlimisss dicem sana.Leslie dedim beni kalbimden vurdun.pek pek severim leslie
Ya tamam al birincilik senin olsun bu adımlar nedir böyle maşallah
Spor yapamadım diyip 14.750 adım atmançook güzel gün kaptanım
çok çok güzel bir gün maşallah
kahvaltıda karbonhidrat akşam karbonhidrat bu şekile sağlıklı bir diyet yapamazsın kilo versen bile yağdan veremezsin.Sana tavsiyem fatsecret uygulamasını indirim gün boyunca yediklerini orda takip etmen karbonhidrat ağırlıklı beslendiğini sende göreceksin.
kasların dinlensin bugün ama yarınnn bombayız dimi sözzz müüü
Çok özür dilerim argom için ama ben biraz yumurta yumurta ağza dayananınca harekete geçenlerdenim galibaselam, ben sana başka bir bir bakış açısı daha önereceğim. bilmiyorum çalışıyor musun, eğer çalışıyorsan iş yerinde tatlılar börekler yerine sağlıklı atıştırmalıkla günü kapatabilirsin, meyve grissini filan. eğer evdeysen kendini meşgul edecek başka şeylere yönel, uğraş edin, hem vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın hem de acıktığını hatırlamazsın. yemek vakti kararınca yedikten sonra masadan kalk, tv karşısında hiçbirşey yeme çünkü ne yediğini anlamayıp aşırıya kaçabiliyorsun. bir de diyet piskolojisine girme rahatla sağlıklı besleniyorum diye düşün. Son olarak lütfen ama lütfen kendine ben yemek için yaşayanlardanım cümlesini bir kez daha kurma , önce bu piskolojini değiştir
40 km mi bisikletle miben en son hamilelikten önce bisikletle eymir gölü çevresini 4 tur ile 40 km yapmıştım . 4 saat sürmüştü Yolculuk nereye . Müthiş yağ yakarsın
Yaa inşallah bana umut verdi buSenle aynı durumdayız kendimi gördüm resmen msjlarında canım bende kendimi bildim bileli hep kilolu biriydim ve artık tak dedi seneye yaza istediğimi giymek istiyorum inşallahbence birlikte yapabiliriz bunu inanıyorum artık önceden yapar bıkar bırakırdım ilk defa 4 aydır diyetteyim 20 ye yakın kilo verdim devamı da gelecek inşallah
Böyle düşünüyosan çoktan gelmiş seninde zayıflama zamanın ve iraden canım bu sefer olacak inanıyorum ben kendime sende inanYaa inşallah bana umut verdi buben her zaman zayıflamanın bir zamanı olduğuna inanan biriyim çünkü kafa olarak ona hazır olmak gerekiyor bu defa kendimi daha bir azimli görüyorum ki bunda 4. Takımın üstümde hissettiğim sorumluluğuda etkili umarım benimde zamanım gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?