İnanır mısın artık hobi haline getirdim spor işini canım sıkılınca açıyorum bi leslie neşemizi buluyoruzBnde tsm senin sporlara bakiyordum ya sen her hafta birinci olmak zorunda misin bi biraz sakin spor yap biz de birinci olalim aaa ayıp ama adim atip leslie yapcam diye uyumuyon galiba
Ayy o zaman yarin makarna yemeliyimEvet var @_Vera_ kızlar siz ve sanırım bu gruptaki herkes ekmeği veya karbonhidratı çok fazla kesiyorsunuz aslında bu da sağlıksız bir beslenme şekli diyetisyenim bana sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ekmek veya dengi şekilde öğüne göre 4-6 kaşık makarna yiyebileceğimi aksi durumda da kaslarımın eriyeceğini söyledi yani 25 gramdan 150 gram ekmek yiyebileceğimi söyledi bilmiyorum ben sizler gibi diyet yapamam
Aslında hepimizin metabolizması farklı. Ben kendimden biliyorum mesela ekmek makarna vs yersem bayburttan istanbula yürüyeyim istersem yine kilo veremem. Ama fyzanur kilo verebiliyor. Biraz da olayı bu açıdan değerlendirmek gerek. Makarna yeme demiyorum ye afiyet olsunAyy o zaman yarin makarna yemeliyim
Yapmaya calisayim canim olabilir bnde 70 de baya takılı kalmistim ordan ciktim sukur inşallah dönmem geri ortayaİnanır mısın artık hobi haline getirdim spor işini canım sıkılınca açıyorum bi leslie neşemizi buluyoruzama 67 bandında takıldım kaldım salmıyor beni bu hafta birlikte leslie yapalım mı günde 3 mile en az ne dersin
Yaa desteğin için çok teşekkür ederimKendine çok çok güzel güzel bir hedef koymuşsun canım ve yazılarınla kendini çoook güzel ifade etmişsin çok teşekkür ederiz. Aslında seni katı diyetlere zorlamak gibi bir niyetimiz hiç olmadı inan bana. Sendeki zayıflama azmi beni çok etkiledi geldiğinden beri. Karbonhidrat alımı azıcık azaltsan çok çok daha iyi kilolar verebileceğine inandığımız için yol göstermek istedik. Ama uzun bir yolumuz var önümüzde senin bu yolda keyif alarak ilerlemen bizim için çok önemli. Takıma bizlere yeni yeni alışıyorsun. İstersen diyetisyen menünü birlikte inceleyelim birlikte acaba tatlı krizleri tuttuğunda neler yiyebiliriz bakalım. Bu yolda sen yalnız değilsin burda kocaman bir aileyiz biz. Ve tek bir isteğimiz var senin ve diğer tüm üyelerimizin hedeflerine ulaşması. Ben kaptanımız burda gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Sizlerin mutlu olması motive olarak bu yolda ilerlemesi bizi ne kadar mutlu ediyor tarif bile edemem. Ama birlikte başaracağımıza inanıyorum seni şurda istediğin kiloyla mezun etmeden burdan ayrılmam söz
Ayar kaçmadığı sürece ekmek dengi olarak yenebilir neden olmasınAyy o zaman yarin makarna yemeliyim
Sana anlaşılabildiğini hissettirmek beni çok mutlu etti canımYaa desteğin için çok teşekkür ederimvalla çok zorlanıyorum ne yalan söyleyeyim dün yediğim simitler böreklerin üstüne birde hazımsızlık çekiyorum kilomda değişim görmemek beni hem üzüyor hemde kendime kızmama sebep oluyor. Ne yalan söyleyeyim ben yaşamak için yiyenlerden değil de yemek için yaşayanlardanım iş böyle olunca yemeğini kısıtlamak canının istediğini yiyememek beni strestlendiriyor aynı zamanda çizgiyi bozunca da kendime kızmama sebep oluyor.. valla artık canıma tak etti gerçekten artık zayıflamak istiyorum seneye yazın kendime renkli renkli elbiseler almak istiyorum zaten kadınlar kulübünde hesap açmamın temel sebebi beni anlayan, benimle aynı şeyleri yaşayan insanların olması temennisiydi ve bana umduğumu bulduğumu bu mesajda gösterdin teşekkür ederim
Günaydın kaptanım. Aynı çıkmışız ama şu 67yi görmekten ne kadar sıkıldım sana anlatamam. Ne yapalım da 66.5 olsunGunaydin kizlar
Bu sabah itibari ile tarti degisikligi yaptim. Analog yerine yeni dijital tartim ile tartildim.
Haftasonu test etmistim 10kg dumbell ile ve arada baya fark oldugunu gosteriyordu.
Neyse gelelim kiloya
Pazartesi kontrol tarti :67.0 kg
Cuma ya 66,5 gorurum insallah
Ben suyu arttirdim faydasi olacak mi gorecegiz.Günaydın kaptanım. Aynı çıkmışız ama şu 67yi görmekten ne kadar sıkıldım sana anlatamam. Ne yapalım da 66.5 olsun
Senle aynı durumdayız kendimi gördüm resmen msjlarında canım bende kendimi bildim bileli hep kilolu biriydim ve artık tak dedi seneye yaza istediğimi giymek istiyorum inşallahYaa desteğin için çok teşekkür ederimvalla çok zorlanıyorum ne yalan söyleyeyim dün yediğim simitler böreklerin üstüne birde hazımsızlık çekiyorum kilomda değişim görmemek beni hem üzüyor hemde kendime kızmama sebep oluyor. Ne yalan söyleyeyim ben yaşamak için yiyenlerden değil de yemek için yaşayanlardanım iş böyle olunca yemeğini kısıtlamak canının istediğini yiyememek beni strestlendiriyor aynı zamanda çizgiyi bozunca da kendime kızmama sebep oluyor.. valla artık canıma tak etti gerçekten artık zayıflamak istiyorum seneye yazın kendime renkli renkli elbiseler almak istiyorum zaten kadınlar kulübünde hesap açmamın temel sebebi beni anlayan, benimle aynı şeyleri yaşayan insanların olması temennisiydi ve bana umduğumu bulduğumu bu mesajda gösterdin teşekkür ederim
selam, ben sana başka bir bir bakış açısı daha önereceğim. bilmiyorum çalışıyor musun, eğer çalışıyorsan iş yerinde tatlılar börekler yerine sağlıklı atıştırmalıkla günü kapatabilirsin, meyve grissini filan. eğer evdeysen kendini meşgul edecek başka şeylere yönel, uğraş edin, hem vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın hem de acıktığını hatırlamazsın. yemek vakti kararınca yedikten sonra masadan kalk, tv karşısında hiçbirşey yeme çünkü ne yediğini anlamayıp aşırıya kaçabiliyorsun. bir de diyet piskolojisine girme rahatla sağlıklı besleniyorum diye düşün. Son olarak lütfen ama lütfen kendine ben yemek için yaşayanlardanım cümlesini bir kez daha kurma , önce bu piskolojini değiştirYaa desteğin için çok teşekkür ederimvalla çok zorlanıyorum ne yalan söyleyeyim dün yediğim simitler böreklerin üstüne birde hazımsızlık çekiyorum kilomda değişim görmemek beni hem üzüyor hemde kendime kızmama sebep oluyor. Ne yalan söyleyeyim ben yaşamak için yiyenlerden değil de yemek için yaşayanlardanım iş böyle olunca yemeğini kısıtlamak canının istediğini yiyememek beni strestlendiriyor aynı zamanda çizgiyi bozunca da kendime kızmama sebep oluyor.. valla artık canıma tak etti gerçekten artık zayıflamak istiyorum seneye yazın kendime renkli renkli elbiseler almak istiyorum zaten kadınlar kulübünde hesap açmamın temel sebebi beni anlayan, benimle aynı şeyleri yaşayan insanların olması temennisiydi ve bana umduğumu bulduğumu bu mesajda gösterdin teşekkür ederim
40 km mi bisikletle miBen suyu arttirdim faydasi olacak mi gorecegiz.
Carsamba 40km bisiklet surecegim belki o fayda ederbir isim icin gitmem lazim, araba yerine bisikleti alacagim. O gun bayilirim yogunlukdan :)
40 km de çok değil mi kaptanımBen suyu arttirdim faydasi olacak mi gorecegiz.
Carsamba 40km bisiklet surecegim belki o fayda ederbir isim icin gitmem lazim, araba yerine bisikleti alacagim. O gun bayilirim yogunlukdan :)
yeniden seni burda görmek çok güzelgünaydın kızlarrr
60,7 ile buradayımmm... ne kadar nankör şu kilo kontrolü, aşırıya da kaçmadım ama geçen haftadan 400 gr aldımkilomuzu sabit tutmak için ne yapmalıyız , diyet kadar dikkat etmedim evet ama pastalar börekler tatlılar filan da yemedim, bir iki kek yedim oğlumun doğum gününde o da 400 gr aldırmaz
özledim buraları
genelde 2 kez tartılmak yanıltabiliyor.Hemen hemen hepimiz artı geliyoruz pazartesi günleri. Haftasonu yediğimiz ödüller vücudun topladığı ödem bağısak aktivitemiz hepsi etkiliyor aslında. Kaslarınızda da bir miktar şişlik oluyor spordan dolayı ama bu geçici bir durum eğer cuma da dediğiniz gibi çıkarsa o zaman acaba ne yapabiliriz diye birlikte bir düşünürüz tatlı canınızı buna sıkmadan cumaya odaklanalımGunaydin hanimlar...
Cuma tartisi: 89,5
Pzrt tartisi: 89,8
Fark: + 0.3 kg
Gun icinde yediklerim harfiyen listemdeki gibi.
Cumadan beri leslie yuruyusune ilave gece yuruyusleri yaptim...( 3 km civari)
Ya yanlis bir seyler var veya haftada 2 kez tartilmak insani yaniltabiliyor.
Cuma gunu de benzer bir sonuc alirsam, o zaman uzerine daha fazla dusunup, yemek listeme ufak dokunuslar yapacagim.
Yoksa -0.5 kg degil, - 0.3 kg dahi olsa aynen devam ederim.
Komsum sag olsun sabahlari yuruyuste eslik edebilecegini soyledi. Havalar musait oldukca leslie yerine acik hava yuruyusu yapayim. Geceleri de yine esimle cikarim.
Harekette bereket vardir.
kimin kankisi beee sen ne kilolar verdin sana bu artı nedir ki bu haftayı çok güzel değerlendirip eksiye düşeceğine inanıyorum
Sıkma canını pazartesi artı çıkıp da cumaya çok iyi kilo verenlerden olabilirsin. sabah yürüyüşlerinin eminim çok faydası olacakGunaydin hanimlar...
Cuma tartisi: 89,5
Pzrt tartisi: 89,8
Fark: + 0.3 kg
Gun icinde yediklerim harfiyen listemdeki gibi.
Cumadan beri leslie yuruyusune ilave gece yuruyusleri yaptim...( 3 km civari)
Ya yanlis bir seyler var veya haftada 2 kez tartilmak insani yaniltabiliyor.
Cuma gunu de benzer bir sonuc alirsam, o zaman uzerine daha fazla dusunup, yemek listeme ufak dokunuslar yapacagim.
Yoksa -0.5 kg degil, - 0.3 kg dahi olsa aynen devam ederim.
Komsum sag olsun sabahlari yuruyuste eslik edebilecegini soyledi. Havalar musait oldukca leslie yerine acik hava yuruyusu yapayim. Geceleri de yine esimle cikarim.
Harekette bereket vardir.
çok teşekkürler canım, özledim buraları resmen40 km de çok değil mi kaptanım
yeniden seni burda görmek çok güzel
genelde 2 kez tartılmak yanıltabiliyor.Hemen hemen hepimiz artı geliyoruz pazartesi günleri. Haftasonu yediğimiz ödüller vücudun topladığı ödem bağısak aktivitemiz hepsi etkiliyor aslında. Kaslarınızda da bir miktar şişlik oluyor spordan dolayı ama bu geçici bir durum eğer cuma da dediğiniz gibi çıkarsa o zaman acaba ne yapabiliriz diye birlikte bir düşünürüz tatlı canınızı buna sıkmadan cumaya odaklanalım
kimin kankisi beee sen ne kilolar verdin sana bu artı nedir ki bu haftayı çok güzel değerlendirip eksiye düşeceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?