Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabiki olabilir neden olmasın normal şartlarda sabah kahvaltıda istediğim kadar yeşillik sebze+2 haşlanmış yumurta veya 1 haşlanmış yumurta+1 kibrit kutusu peynir veya haşlanmış yumurtasız daha çok peynir şekersiz çay ve 2 dilim ekmek(25*2=50 gr)+5-7 zeytin diyor ve şöyle ki ben akşam yemeklerinde sebze yeşillik yemeyi çok severim ama sabah kahvaltılarında çok yediğim zaman hani su içmenin ve hamurişini nispeten az yemeninde etkisiyle midemi bulandırıyor çay içmeyi sevmiyorum o yüzden içmiyorum zeytin yemeyi de sevmiyorum zeytin yerine 2 tane ceviz yiyebilirsin dedi gün içinde çok acıktığım günler yiyorum.
Şimdi 2 haşlanmış yumurta ve avuç içi kadar ekmek yiyeceğim birazdan

Öğle yemeğini es geçiriyorum çünkü zaten kahvaltı geç yaptığım için gerek kalmıyor
Akşam yemeğinde sulu yemeğin posasından 4 kaşık+2 dilim ekmek veya 4-6 kaşık makarna+1 kase yoğurt veya 2 bardak ayran et içinde ölçüler ve değişim tabloları var ama ana fikir bu normalde yoğurdu çok severim geçen hafta aldıkları yoğurdu sevmediğim birinden almışlar tiksindim yemeye dün yeniden yoğurt aldım yoğurtlarmı yemeye başlayacağım veya ayran işte her neyse
Normalde sabah öğle arası 1 öğle akşam arası 1 akşamdan sonra 2 porsiyon meyve yeme hakkım var 1 porsiyonda örneğin 1 küçük elma 1 küçük portakal yarım muz gibi değişimleri var
Ben sabah akşam arası meyve yemiyorum genelde yersem akşam yiyorum o da bazen çok acıkıyorum ondan acıkmazsam onu da yemiyorum biraz aralıklı orucu benimsemeye çalışıyorum da diyetisyenim haftada 3 gün 45 dk yürüyüş yazdı ama ben pek buna uymuyorum daha çok hareket etmeye çalışıyorum
Ha bu arada günde min 2 lt su ve yatmadan 2 saat önce bir şey yemek yasak

Durum bu

Regl döneminiz yakınsa benim kilom 1.5 kg kadar artıyor o dönemde kilo çok ilginç bir şey tuvalete çıkıp çıkmamak bile aşırı değiştiriyor her şeyi canınızı sıkmayın cuma - olacağınıza inanıyorum

Kizlar baskuldeki rakamlara takilip ne canimizi sikalim, ne de gevseklik gosterelim.

Kacamaklarimiz varsa, herhangi bir sebepten yeterince hareket etmediysek kendimize ceki duzen verelim.
Bunlarin hic birinin olmadigini dusunuyorsak, sabir ve istikrarla yolumuza devam edelim.
Belki ufak tefek dokunuslar sorunu cozer.

Sabah yuruyusumu git-gel de sayarsam 4 km olarak yaptim.
Nasipse aksama da esimle yaparim.

Aslolan olabildigince hareketli olmak ve beslenme seklimizi en saglikli hale getirip, omur boyu oyle devam etmek.
Yoksa cok dusuk kalorilerle baskulde dusuk sayilari gormek mumkun.
Ya sonra?
Sagligimizdan olacagimiz gibi, bikkinlik yasayip verilen kilolari fazlasiyla geri alabiliriz.
Kilo verme isi, sabir isi.
Benim sloganim bu...

400 gram eksiyle başlamak harika,
Aslında diyetisyeninle bunu konuşmalısın canım. Sevmediğin bir şeyi yazmamalı ya da o öğünde yemek istemediğin bişeyi koymamalı. Diyetisyenler reçete gibi yazıp listeyi al bunu yap diyorlar bazen ama ondan da pek hayır gelmiyor.
Kızlar bu arada cuma 95.4 düm şimdi 95.1 im ben şimdi kahvaltıya gidiyorum
Ne güzel eksiyle başlanan bir hafta
kilo kontrol
gecen cuma 68.6
Pazartesi 68.5
Tebrik ederim seni de eksiyle başlanmış bir hafta daha
cuma 65.5
pzt 65.7
sukur bu haftam haftasonu toparlamakla gecmeyecek
Cuma tartısı yüzünü güldürecek eminim.

@_Vera_ Arrietty_ Birgaripanne
Kızlar vakit bulup çok gelip gidemiyorum inanın listedekiler kim free kim hala oturtamadim.Bugünde muhteşem bir artım var 83.2 yine +2 ödemim var benim genelde böyle olur zaten ödemlerin kadınıyım bu haftada onlardan kurtulmak için uğraşacağım ve bu süreç beni yoruyor bebekle katı diyetler o yüzden ayrılmak istiyorum izin hakkım yok bu nedenle cuma bildirim yaparim kendi isteğiyle ayrıldı yazarsınız .

Çok doğru tespit ablacım
Ayrılmak isteyişine üzüldüm canım. Yalnız başına diyetini daha çok bozmaz mısın?

Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım ama burası senin takımın bizi bırakma lütfen azminden de vazgeçme. Bebekle zor bir süreç yaşıyorsun biliyoruz ama senin başaracağına da inancım sonsuz. Menülerini sporlarını görmek istiyorum. Tablodan hiç çıkarmıcam seni. Bizimlesinnnnn

North River kucuk bebek ile zordur elbet.
Sen nasil istersen canim. Seni tanimak güzeldi.

Teşekkür ederim veram bu aralar zor geçiyor. Sabah işe gittim 2 saat sonra geri geldim işler öyle karıştı ki ..
Harika bir menü ve spor :)

ekmek çok kötü oldu çekimser kalma hiç , 7 dilim çok fazla benim için bile . 4 dilimi geçirince kilo alıyorum

ne kadar ayrıntılı listeler bunlar , ellerinize emeklerinize sağlık

North River takimdan ayrilman, eger kilo verme cabandan vazgecmek anlamina gelmiyorsa, nasil rahat edeceksen oyle yap.
Ama vazgececeksen lutfen kal...
Teşekkür ederim ama diyeti bırakma lüksüm yok sadece burayı takip etmek zorunluyor liste sorumluluğuda var hazır olduğumda denerim tekrar
Sağol canım aynen bebekle zorluyor malesef
North River kucuk bebek ile zordur elbet.
Sen nasil istersen canim. Seni tanimak güzeldi.
teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…