- 29 Ekim 2020
- 63
- 172
- 43
Tabiki olabilir neden olmasınSana anlaşılabildiğini hissettirmek beni çok mutlu etti canımhislerini o kadar iyi anlıyorum ki... Ama hepimiz aynı gemideyiz inan bana. İstersen yarın menülerini ve sporlarını birlikte gözden geçirip alışma sürecini nasıl daha güzel yönetebiliriz bakalım. Ne dersin?
Hadi bakalım müjdeli haberlerimeBöyle düşünüyosan çoktan gelmiş seninde zayıflama zamanın ve iraden canım bu sefer olacak inanıyorum ben kendime sende inan
Regl döneminiz yakınsa benim kilom 1.5 kg kadar artıyor o dönemdeGunaydin hanimlar...
Cuma tartisi: 89,5
Pzrt tartisi: 89,8
Fark: + 0.3 kg
Gun icinde yediklerim harfiyen listemdeki gibi.
Cumadan beri leslie yuruyusune ilave gece yuruyusleri yaptim...( 3 km civari)
Ya yanlis bir seyler var veya haftada 2 kez tartilmak insani yaniltabiliyor.
Cuma gunu de benzer bir sonuc alirsam, o zaman uzerine daha fazla dusunup, yemek listeme ufak dokunuslar yapacagim.
Yoksa -0.5 kg degil, - 0.3 kg dahi olsa aynen devam ederim.
Komsum sag olsun sabahlari yuruyuste eslik edebilecegini soyledi. Havalar musait oldukca leslie yerine acik hava yuruyusu yapayim. Geceleri de yine esimle cikarim.
Harekette bereket vardir.
400 gram eksiyle başlamak harika,Günaydın sevgili takım arkaslarim bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim sabah oğlan için 6 kalktık kızda uyandı sonra bı saat kadar uyumusuZ oldu bu saatUyku saatlerini düzenlemem lazım
Cuma 75.6
Bugün 75.2
Hedefim 74.5
Aslında diyetisyeninle bunu konuşmalısın canım. Sevmediğin bir şeyi yazmamalı ya da o öğünde yemek istemediğin bişeyi koymamalı. Diyetisyenler reçete gibi yazıp listeyi al bunu yap diyorlar bazen ama ondan da pek hayır gelmiyor.Tabiki olabilir neden olmasınnormal şartlarda sabah kahvaltıda istediğim kadar yeşillik sebze+2 haşlanmış yumurta veya 1 haşlanmış yumurta+1 kibrit kutusu peynir veya haşlanmış yumurtasız daha çok peynir şekersiz çay ve 2 dilim ekmek(25*2=50 gr)+5-7 zeytin diyor ve şöyle ki ben akşam yemeklerinde sebze yeşillik yemeyi çok severim ama sabah kahvaltılarında çok yediğim zaman hani su içmenin ve hamurişini nispeten az yemeninde etkisiyle midemi bulandırıyor çay içmeyi sevmiyorum o yüzden içmiyorum zeytin yemeyi de sevmiyorum zeytin yerine 2 tane ceviz yiyebilirsin dedi gün içinde çok acıktığım günler yiyorum.
Şimdi 2 haşlanmış yumurta ve avuç içi kadar ekmek yiyeceğim birazdan
Öğle yemeğini es geçiriyorum çünkü zaten kahvaltı geç yaptığım için gerek kalmıyor
Akşam yemeğinde sulu yemeğin posasından 4 kaşık+2 dilim ekmek veya 4-6 kaşık makarna+1 kase yoğurt veya 2 bardak ayran et içinde ölçüler ve değişim tabloları var ama ana fikir bu normalde yoğurdu çok severim geçen hafta aldıkları yoğurdu sevmediğim birinden almışlar tiksindim yemeyedün yeniden yoğurt aldım yoğurtlarmı yemeye başlayacağım veya ayran işte her neyse
Normalde sabah öğle arası 1 öğle akşam arası 1 akşamdan sonra 2 porsiyon meyve yeme hakkım var 1 porsiyonda örneğin 1 küçük elma 1 küçük portakal yarım muz gibi değişimleri var
Ben sabah akşam arası meyve yemiyorum genelde yersem akşam yiyorum o da bazen çok acıkıyorum ondan acıkmazsam onu da yemiyorum biraz aralıklı orucu benimsemeye çalışıyorum dadiyetisyenim haftada 3 gün 45 dk yürüyüş yazdı ama ben pek buna uymuyorum daha çok hareket etmeye çalışıyorum
Ha bu arada günde min 2 lt su ve yatmadan 2 saat önce bir şey yemek yasak
Durum bu
Ne güzel eksiyle başlanan bir haftaKızlar bu arada cuma 95.4 düm şimdi 95.1 im ben şimdi kahvaltıya gidiyorum
Tebrik ederim seni de eksiyle başlanmış bir hafta dahakilo kontrol
gecen cuma 68.6
Pazartesi 68.5
Cuma tartısı yüzünü güldürecek eminim.cuma 65.5
pzt 65.7
sukur bu haftam haftasonu toparlamakla gecmeyecek
Çok doğru tespit ablacımKizlar baskuldeki rakamlara takilip ne canimizi sikalim, ne de gevseklik gosterelim.
Kacamaklarimiz varsa, herhangi bir sebepten yeterince hareket etmediysek kendimize ceki duzen verelim.
Bunlarin hic birinin olmadigini dusunuyorsak, sabir ve istikrarla yolumuza devam edelim.
Belki ufak tefek dokunuslar sorunu cozer.
Sabah yuruyusumu git-gel de sayarsam 4 km olarak yaptim.
Nasipse aksama da esimle yaparim.
Aslolan olabildigince hareketli olmak ve beslenme seklimizi en saglikli hale getirip, omur boyu oyle devam etmek.
Yoksa cok dusuk kalorilerle baskulde dusuk sayilari gormek mumkun.
Ya sonra?
Sagligimizdan olacagimiz gibi, bikkinlik yasayip verilen kilolari fazlasiyla geri alabiliriz.
Kilo verme isi, sabir isi.
Benim sloganim bu...
Ayrılmak isteyişine üzüldüm canım. Yalnız başına diyetini daha çok bozmaz mısın?@_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
Kızlar vakit bulup çok gelip gidemiyorum inanın listedekiler kim free kim hala oturtamadim.Bugünde muhteşem bir artım var 83.2 yine +2 ödemim var benim genelde böyle olur zaten ödemlerin kadınıyım bu haftada onlardan kurtulmak için uğraşacağım ve bu süreç beni yoruyor bebekle katı diyetler o yüzden ayrılmak istiyorum izin hakkım yok bu nedenle cuma bildirim yaparim kendi isteğiyle ayrıldı yazarsınız .
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım ama burası senin takımın bizi bırakma lütfen azminden de vazgeçme. Bebekle zor bir süreç yaşıyorsun biliyoruz ama senin başaracağına da inancım sonsuz. Menülerini sporlarını görmek istiyorum. Tablodan hiç çıkarmıcam seni. Bizimlesinnnnn@_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
Kızlar vakit bulup çok gelip gidemiyorum inanın listedekiler kim free kim hala oturtamadim.Bugünde muhteşem bir artım var 83.2 yine +2 ödemim var benim genelde böyle olur zaten ödemlerin kadınıyım bu haftada onlardan kurtulmak için uğraşacağım ve bu süreç beni yoruyor bebekle katı diyetler o yüzden ayrılmak istiyorum izin hakkım yok bu nedenle cuma bildirim yaparim kendi isteğiyle ayrıldı yazarsınız .
@_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
Teşekkür ederim veram bu aralar zor geçiyor. Sabah işe gittim 2 saat sonra geri geldim işler öyle karıştı ki ..Kolaylıklar dilerim canım MorVampirellam o kadar zor bir süreçten geçiyoruz ki... En kısa zamanda her şey düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Hem iş hem diyet seni zorluyor çokkk iyi anlıyorum ama bu zor günler geçtiğinde şöyle MorVampirella sen bi tatili hak ettin dediğinde aynada zorluklara rağmen olumlu yönde değişmiş çıtır mı çıtır bi kadın göreceksin. Buna eminim ve başaracağına da tüm kalbimle inanıyorum.
Harika bir menü ve spor :)Günaydın herkese dün
Sabah(9:40)
2 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
1kase çorba
3 YK bulgur
Salata 2dilim hellimle
Akşam
1 kase çorba
Salata
Fırında sebzeli tavuk
Su:2 lt spor: 15dk Leslie + ütü dans ederken+ mutfak dolabı silme
ekmek çok kötü oldu çekimser kalma hiç , 7 dilim çok fazla benim için bile . 4 dilimi geçirince kilo alıyorumaaa şimdi hatırladım özür dilerim ya unutmuşum yarın tabloda güncelleme yapcam
androide samsung health indirebiliyorsun galiba onu tavsiye ederim.
ekmek yiyerek kilo verdiğini bildiğim için menüneArrietty_ kaptan yorum yapsın ben çekimser kaldım
et yanına yapabileceğin sağlıklı tarifler var aslında karbonhidrat olmazsa olmaz besin taşlarından biridir.Karbonhidrat alan ölür demiyoruz takım olarak yediğin bir kapya biberde bile ağırlıklı karbonhidrat var mesele şu ki diyette doğal ve dengeli karbonhidrat alımı önemlidir.Makarna elbette yenir protein ağırlıklı bir menüde ekmek yemezsin yerine 2 3 yemek kaşığı makarna yersin ve menünü dengelersin. Ama sen mesela kahvalıtını karbonhidrat olarak yapmışsın diğer öğününü de öyle.Karbonhidrat alımına dengeli diyebilir miyiz sence?
ne kadar ayrıntılı listeler bunlar , ellerinize emeklerinize sağlıkTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
Isim Cuma Cumartesi @esmeriiim ? ? Sismaniye Ödül Muaf ? @_Vera_ Ödül North River Ödül Muaf @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri Ödül 100İA Muaf fyzanur ? Muaf @Canfeb Ödül Alp_BuRc @barga ? Ödül Muaf Mor Vampirella Spor? @Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ 10M E-brulim Ödül @Periannem Ödül Ödül Muaf @Smneapdullah @Tekrar dene Ödül Muaf 20M Muaf @sserendipity ? ? CanTorun @Anonimmm R Ruhumunfreski Ödül 50M
@esmeriiim Canım 2 gündür bildirim yapmıyorsun.Her şey yolunda mı ?
Sismaniye cumartesi bildimini ya ben gözden kaçırdım ya da bildirim yapmamışsın dönüş yaparsan çok sevinirim.
@sserendipity canım izne henüz ayrılmadın haftaya ayrılacaksın bildirim yaparsan çok sevinirim.
@Periannem @bargafyzanur Cuma bildirimi yapmamışsınız kızlarcım menüleri yazarsanız çok sevinirim.
SU YARIŞMAMIZ
Yarışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.
İsim Cumartesi Toplam Su CanTorun 6 lt @Anonimmm 5.5 lt R Ruhumunfreski 3 lt Arrietty_ 5 lt @Canfeb 2.2 lt @Smneapdullah 5.5 lt Alp_BuRc 4 lt North River 2 lt @_Vera_ 4.5 lt @Tekrar dene 4.5 lt @Beklenen2 5 lt Sismaniye 2 lt @Birgaripyolcu06 4.5 lt @Sivaskayseri 5 lt fyzanur 1 lt E-brulim 1 lt Mor Vampirella 1.5 lt @Periannem 2 lt @barga 2.5 lt
CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.
Cumartesi Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA
Kullanici Leslie Adım Toplam @Sivaskayseri 4000 200 @esmeriiim @_Vera_ 5 13.000 adım 1.175 Sismaniye @Beklenen2 5000 250 North River fyzanur Alp_BuRc 15.000 adım 750 @barga Mor Vampirella 7000 350 @Birgaripyolcu06 30 dk yürüyüş+8000 adım 520 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim 8500 adım 425 @Periannem @Smneapdullah 3 mil 1saat +40 dk yürüyüş 795 @Tekrar dene @sserendipity @Canfeb 1 saat yürüyüş+6000 adım 540 CanTorun 4 mil 35 dk yürüyüş 565 @Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş+15700 Adım 1.155
KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.
Teşekkür ederim ama diyeti bırakma lüksüm yok sadece burayı takip etmek zorunluyor liste sorumluluğuda var hazır olduğumda denerim tekrarNorth River takimdan ayrilman, eger kilo verme cabandan vazgecmek anlamina gelmiyorsa, nasil rahat edeceksen oyle yap.
Ama vazgececeksen lutfen kal...
Sağol canım aynen bebekle zorluyor malesefKendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım ama burası senin takımın bizi bırakma lütfen azminden de vazgeçme. Bebekle zor bir süreç yaşıyorsun biliyoruz ama senin başaracağına da inancım sonsuz. Menülerini sporlarını görmek istiyorum. Tablodan hiç çıkarmıcam seni. Bizimlesinnnnn
teşekkür ederim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?