Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E-brulim canım diyeti bozmam şuan ki artimin sebebini bilmiyordum ama sonunda regl oldum 1 saat önce sanırım ondan böyle birden +2 oldu . Yoksa diyeti bırakacak lüksüm yok malesef en azından 65 e kadar

E-brulim canım diyeti bozmam şuan ki artimin sebebini bilmiyordum ama sonunda regl oldum 1 saat önce sanırım ondan böyle birden +2 oldu . Yoksa diyeti bırakacak lüksüm yok malesef en azından 65 e kadar
Regl iken cogumuz felaket artilar ile geliyoruz.
Sen gecen hafta da Pazartesine arti ile baslayinca canin skldi bence. Menu de paylas listede de devam etmeni isterim

Teşekkür ederim veram bu aralar zor geçiyor. Sabah işe gittim 2 saat sonra geri geldim işler öyle karıştı ki
Allah allah ne oldu ki öyle?
Cuma 69,6
Pazartesi 69
-600 gram
Arrietty_ @_Vera_ @Tanssss
işte sana yakışan bir tartı tebrik ederim
pazartesi kilo bildirimim (regl den dolayı şişlik var ineceğini düşünüyorum cumaya kadar )

30 ekim cuma günü : 55.7
bugün (2 kasım ) : 56.6
6 kasım cuma hedefim : 55.0

@_Vera_ Arrietty_
regl şişliğine rağmen eksiyle başlamışız haftaya süper
ne kadar ayrıntılı listeler bunlar , ellerinize emeklerinize sağlık
teşekkür ederiz Arrietty_ kaptanımız arı gibi maşallah bende ona destek olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Aslında canını sıkan şey ortaya çıktığına göre listeden ayrılmayı tekrar bi gözden geçir derim cumaya kadar vaktimiz var cuma tartınla birlikte bize kesin kararını bildir olur mu ?

Hem bebek hem diyet kolay değil canım. Sen içinden nasıl geçiyorsa öyle yap ama ben bırakmamandan yanayım kaptanlarımın dediği gibi. En azından bir kez daha düşün

İçiliyor kaptanım
Leslie de yapıldı 15 dakika. Vaktim olunca tekrar yapacağım. Yoga da yaptım ama pek beğenemedim sıkıcı geldi biraz. Leslie yaparım daha iyi
Yoga bana da sıkıcı geldi leslie de yapmıcam bugün valla temizlik yaptım biraz şimdi gömülmüşüm yatağa tembellik çökmüşşşş cağnım kaslarım dinlensin bir güncük
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.8
Bugun 69.3
Cumaya hedef 68.3
Yirmilik disimi cektirdim cektirince daha da agrimaya basladi bugun spor falan yapamam büyükihtimal bi de bas agrisi eklendi offf offff
@_Vera_ Arrietty_
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer umarım

@_Vera_ Arrietty_ Sevgili kaptanlarim takım arkadaşlarim . Bı kaç hafta önce buraya geldiğimde kalbinizin takımın kapıları açtınız bana hepiniz birbirinizden harika kizlarsinizAma benim sorunum hem takımda, hem günlükte arkadaşlarla bu yolda yuremeye çalıştım ne yazikki istediğim aktifligi saglayamadim iki grupta da
Aktif olmayınca konuşmaları kaçırınca adaptasyon sorunu yaşıyorum ..En azından bir tarafta devam edip hakkını vermeye çalışiyim birlikte yürümenin diye düşünüyorum
Hepinize teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Bugün dışardaydım suyu hiç içemedim bugün toplam 500 ml anca olmuştur ama yatana kadar 1.5 tl içecem toplam 2 olsun en azndan

Sabah:1 dilim yumurtalı ekmek 3 zeytin

Öglen:Yemem için çok çok zorlanıldım ısrarların karşınsnda hatır için yedim çeyrek kıymalı pide

Akşam:1 kepçe çorba 1 kase karnabar yemeği 1 dilim ekmek yarım soğan

Sporum yok daha sadece 10 dk yürüyüş saat 8 gibi chole ting karın ve bacak yapacam 15 dk da leslie

Valla da unuttum nolacak benim bu su imtihanim? Cok icince yutamıyorum sanki derde bak
Havadan destek veriyim sende iç ama olur mu
Arada olur canım öyle menüler. Ufacık yemişsin zaten canını sıkma suyu telafi etmeye bak,

İyi akşamlarrr çok mutluyum evlenmeden önceki kabanıma giremiyodum resmen ve bugun bi denemek istedim kolları azcık dar olmakla beraber olduuuu ve kışa kadar ben girerim bunun içine demiştim başardım . yaza kadar da istediğim kiloya gelirim ben bu gazla

Girmişken menümü de yazayım malum 4 30 da bitiyo benim yeme işi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle köz patlıcanlı yoğurtlu salata
Ara kuru erik 2 tane
Akşam kuru dut ve kuru üzümlü yulaf lapası
Suyum 3 lt
Spor 4 mile leslie 1 saat ev temizliği 540 puan sanırım toplam doğrudur umarım
Arrietty_ @_Vera_

Adına o kadar sevindim ki kankim inanılmaz motive ediyor insanı bedenindeki değişimi görmek tartıdan daha çok motive ediyor.
Süpersin canım maşallah x41

eksiyle değil kaptanım artıyla başladım 1kg :)

Adına o kadar sevindim ki kankim inanılmaz motive ediyor insanı bedenindeki değişimi görmek tartıdan daha çok motive ediyor.

Süpersin canım maşallah x41
Valla aynen öyle kıyafetlerim hep bollaştı çok seviniyorum dolabımı yenileyecem yeni bişe almıyorum daha

Kızlar bende niyeyse 8 saat inşaatta çalışmış duvar ustası gibi yorgunum bugün. Dün köyde açık hava çarptı herhalde. Tabloları yarın yapcam kusuruma bakmayın.
Menümü yazayım
Sabah yarım haşlanmış mısır
Öğle 2 köz kapya 2 havuç 2 yk makarna
Akşam 2 yk kabak yemeği 3 yk makarna 2 kuru incir salata
Ara 5 üzüm kurusu minik minik
Su 2.5 spor ev içinde 3500 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…