- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Regl iken cogumuz felaket artilar ile geliyoruz.E-brulim canım diyeti bozmam şuan ki artimin sebebini bilmiyordum ama sonunda regl oldum 1 saat önce sanırım ondan böyle birden +2 oldu . Yoksa diyeti bırakacak lüksüm yok malesef en azından 65 e kadar
Allah allah ne oldu ki öyle?Teşekkür ederim veram bu aralar zor geçiyor. Sabah işe gittim 2 saat sonra geri geldim işler öyle karıştı ki
işte sana yakışan bir tartı tebrik ederim
regl şişliğine rağmen eksiyle başlamışız haftaya süper
teşekkür ederizne kadar ayrıntılı listeler bunlar , ellerinize emeklerinize sağlık
Aslında canını sıkan şey ortaya çıktığına göre listeden ayrılmayı tekrar bi gözden geçir derim cumaya kadar vaktimiz var cuma tartınla birlikte bize kesin kararını bildir olur mu ?E-brulim canım diyeti bozmam şuan ki artimin sebebini bilmiyordum ama sonunda regl oldum 1 saat önce sanırım ondan böyle birden +2 oldu . Yoksa diyeti bırakacak lüksüm yok malesef en azından 65 e kadar
Artı olnadığına göre cuma harika bir sonuç gelecekKizlar kusura bakmayın tartı sonucumu yazmayi unuttum ev işine dalıp
Cuma 79.8 bugün de aynı sabit malesef
Hem bebek hem diyet kolay değil canım. Sen içinden nasıl geçiyorsa öyle yap ama ben bırakmamandan yanayım kaptanlarımın dediği gibi. En azından bir kez daha düşünE-brulim canım diyeti bozmam şuan ki artimin sebebini bilmiyordum ama sonunda regl oldum 1 saat önce sanırım ondan böyle birden +2 oldu . Yoksa diyeti bırakacak lüksüm yok malesef en azından 65 e kadar
İçiliyor kaptanımSularımızı içmeyi unutmuyoruz değil mi çıtırlarrrrr
Yoga bana da sıkıcı geldiİçiliyor kaptanım
Leslie de yapıldı 15 dakika. Vaktim olunca tekrar yapacağım. Yoga da yaptım ama pek beğenemedim sıkıcı geldi biraz. Leslie yaparım daha iyi
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer umarım
Valla da unuttumSularımızı içmeyi unutmuyoruz değil mi çıtırlarrrrr
Havadan destek veriyim sende iç ama olur muValla da unuttumnolacak benim bu su imtihanim? Cok icince yutamıyorum sanki derde bak
Arada olur canım öyle menüler. Ufacık yemişsin zaten canını sıkma suyu telafi etmeye bak,Bugün dışardaydım suyu hiç içemedim bugün toplam 500 ml anca olmuşturama yatana kadar 1.5 tl içecem toplam 2 olsun en azndan
Sabah:1 dilim yumurtalı ekmek 3 zeytin
Öglen:Yemem için çok çok zorlanıldım ısrarların karşınsnda hatır için yedim çeyrek kıymalı pide
Akşam:1 kepçe çorba 1 kase karnabar yemeği 1 dilim ekmek yarım soğan
Sporum yok daha sadece 10 dk yürüyüş saat 8 gibi chole ting karın ve bacak yapacam 15 dk da leslie
Adına o kadar sevindim ki kankimİyi akşamlarrr çok mutluyum evlenmeden önceki kabanıma giremiyodum resmen ve bugun bi denemek istedim kolları azcık dar olmakla beraberolduuuu ve kışa kadar ben girerim bunun içine demiştim başardım . yaza kadar da istediğim kiloya gelirim ben bu gazla
Süpersin canım maşallah x41Girmişken menümü de yazayım malum 4 30 da bitiyo benim yeme işi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle köz patlıcanlı yoğurtlu salata
Ara kuru erik 2 tane
Akşam kuru dut ve kuru üzümlü yulaf lapası
Suyum 3 lt
Spor 4 mile leslie 1 saat ev temizliği 540 puan sanırım toplam doğrudur umarım
Arrietty_ @_Vera_
eksiyle değil kaptanım artıyla başladım 1kg :)Allah allah ne oldu ki öyle?
işte sana yakışan bir tartı tebrik ederim
regl şişliğine rağmen eksiyle başlamışız haftaya süper
teşekkür ederizArrietty_ kaptanımız arı gibi maşallah bende ona destek olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Aslında canını sıkan şey ortaya çıktığına göre listeden ayrılmayı tekrar bi gözden geçir derim cumaya kadar vaktimiz var cuma tartınla birlikte bize kesin kararını bildir olur mu ?
Valla aynen öyle kıyafetlerim hep bollaştı çok seviniyorum dolabımı yenileyecem yeni bişe almıyorum dahaAdına o kadar sevindim ki kankiminanılmaz motive ediyor insanı bedenindeki değişimi görmek tartıdan daha çok motive ediyor.
Süpersin canım maşallah x41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?