Diş cektirme sonrasi agri ne zormus ya hoplatiyo agri resmen bi açliktan ölcem valla bisey de yiyemiyomYoga bana da sıkıcı geldileslie de yapmıcam bugün valla temizlik yaptım biraz şimdi gömülmüşüm yatağa tembellik çökmüşşşş cağnım kaslarım dinlensin bir güncük
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer umarım
Kiz Makarna cok olmusKızlar bende niyeyse 8 saat inşaatta çalışmış duvar ustası gibi yorgunum bugün. Dün köyde açık hava çarptı herhalde. Tabloları yarın yapcam kusuruma bakmayın.
Menümü yazayım
Sabah yarım haşlanmış mısır
Öğle 2 köz kapya 2 havuç 2 yk makarna
Akşam 2 yk kabak yemeği 3 yk makarna 2 kuru incir salata
Ara 5 üzüm kurusu minik minik
Su 2.5 spor ev içinde 3500 adım
Iyi aksamlar canim. Izin günümu bu aksam?iyi akşamlar kızlar
Su kismina gelene kadar cok guzeldi
Afiyet olsun cok guzel gorunuyor. Evet malesef. Sürekli planlamaya ihtiyac duyuyorum ben. Daha bu aksam yemegini yapmadan yarin ne yapsam diye dusunuyorum benEki Görüntüle 2714561
bolca salata yaptim yarim cay bardagi da kinoa ekledim.
diyette kendine ozel yiyecekler yapmayinca cok daha zor oluyor.
Afiyet olsun aksam karbonhidrat yogun olsada günün hafif gecmis. Sporlarin ile de zaten eritmissindir. Begendim o yuzden :))
Baya yogun oldu. Is cikisi cocuklari al, sonra ufak bir market alisverisi. Eve gel sporu cikar aradan, Yemek yap, ye derken saat 17.30 oldu burada :)İyi akşamlar canım iyiyim çok şükür sen nasılsın yoğun bi gün olmuş senin için allah kolaylık versin valla
Begendim ben menuyu.
Bu hafta kiyamadi Sana Vucudun herhal. Gecen hafta cok cabaladin ama o eksi den kurtulmayanapiyim her pazartesi 2 kg arti olunca 200 gr a sevindim
Benim ki 10 senedir bekliyor. Kizim gorup denemek istedi. Topuklu ayakkabilarima goz diktigi gibi gelinligimede dikti. Sakla bunu bana diye
Geçmiş olsun gülüm
Oh bir güzel dinlen bugün yarın devamYoga bana da sıkıcı geldileslie de yapmıcam bugün valla temizlik yaptım biraz şimdi gömülmüşüm yatağa tembellik çökmüşşşş cağnım kaslarım dinlensin bir güncük
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer umarım
ikiniz birde nasıl karar aldınız öyle gitmeye@_Vera_Arrietty_ Sevgili kaptanlarim takım arkadaşlarim . Bı kaç hafta önce buraya geldiğimde kalbinizin takımın kapıları açtınız bana hepiniz birbirinizden harika kizlarsiniz Ama benim sorunum hem takımda, hem günlükte arkadaşlarla bu yolda yuremeye çalıştım ne yazikki istediğim aktifligi saglayamadim iki grupta da
Aktif olmayınca konuşmaları kaçırınca adaptasyon sorunu yaşıyorum ..En azından bir tarafta devam edip hakkını vermeye çalışiyim birlikte yürümenin diye düşünüyorum
Hepinize teşekkür ederim hakkınızı helal edin
ay motivasyon patlaması yaşanıyorİyi akşamlarrr çok mutluyum evlenmeden önceki kabanıma giremiyodum resmen ve bugun bi denemek istedim kolları azcık dar olmakla beraberolduuuu ve kışa kadar ben girerim bunun içine demiştim başardım . yaza kadar da istediğim kiloya gelirim ben bu gazla
Hoplatiyo valla ağrı yeni bi agri kesici içtim gecerse biseyler yicem cok açım kati yeme dedi doktor da corba yapmaya halim yok evde danone var onu yicemEli masali seniiciyoruz iciyoruz
Bence cumaya harika eksi gelecek
Oyt. Cok gecmis olsun. Ben cektireli baya oldu ama hala hatirliyorum o aci ve sureci. Dinlen sen canim
Okadarcik pide den bisey olmaz. Dengeli beslenme olmus. Sadece su az. Ama sende farkindasin
Ne kadar guzel bir haber bu. Muthis bir duygudur eminim. Tebrik ederim canim
Diyecek soz yok. Hepsi harika
Yaaa evet olsun olsun da yenisini alıyım yeterki bol olsunGeçmiş olsun gülüm
Oh bir güzel dinlen bugün yarın devamzaten gün aşırı yapılması daha iyi aslında yoksa kaslar hiç dinlenemiyor.
ikiniz birde nasıl karar aldınız öyle gitmeyeyolunuz açık olsun
ay motivasyon patlaması yaşanıyoreski kıyafetlerin olması insanı ayrı bir gaza getiriyor. Gör bak bir daha ki kışa üstüne çuval gibi olacak o
Hayran Hayran okuyorum sizin bildiriminizi. Ne kadar guzel masallah. Sizin gibi 3 sabahdir Bende 500 ml limonlu su iciyorum. Gerci bugun 1L ictim. Galiba baya etkili@_Vera_ ,Arrietty_
Herkese hayirli aksamlar...
Gune rutinim 400 ml'lik bir bardak ilik limonlu su ile basladim...
KAHVALTI:
Bir buyuk kapya biber.
3 sivri biber.
1 salatalik.
5 badem.
5-6 adet dut kurusu.
3 zeytin.
2 ince dilim t.bugday ekmeginden peynirli tost.
1 haslanmis yumurta.
1 bardak acik cay.
Kahvaltidan hemen sonra sade Turk kahvesi.
ARA:
Limon dilimli yesil cay.
1 gun kurusu kayisi
2 findik.
OGLE:
6 adet buharda pismis bruksel lahanasi.
Uzerine bol pul biberli yogurt.
ARA:
1 kupa limon dilimli yesil cay.
2 cig findik
1 gun kurusu kayisi.
AKSAM:
3 izgara kofte.
1 s.bardagi kefir.
SPOR:
Sabah yuruyusu+ Aksam yuruyusu= 11552 adim
TOPLAM PUAN= 577
Cok cok gecmis olsunDiş cektirme sonrasi agri ne zormus ya hoplatiyo agri resmen bi açliktan ölcem valla bisey de yiyemiyom
Gecmis olsun canim...Diş cektirme sonrasi agri ne zormus ya hoplatiyo agri resmen bi açliktan ölcem valla bisey de yiyemiyom
Çok geçmiş olsun canımDiş cektirme sonrasi agri ne zormus ya hoplatiyo agri resmen bi açliktan ölcem valla bisey de yiyemiyom
Limonlu pekmezli iciyorum genelde.Hayran Hayran okuyorum sizin bildiriminizi. Ne kadar guzel masallah. Sizin gibi 3 sabahdir Bende 500 ml limonlu su iciyorum. Gerci bugun 1L ictim. Galiba baya etkili
Cok cok gecmis olsun(
Oyle yap canim. Sen muafsin bugun menu ve spordanHoplatiyo valla ağrı yeni bi agri kesici içtim gecerse biseyler yicem cok açım kati yeme dedi doktor da corba yapmaya halim yok evde danone var onu yicem
Nasil bir tadi oluyor pekmezde katinca?Limonlu pekmezli iciyorum genelde.
Hastaligimin nuksetmemesi icin bagisiklik sistemim guclu olmali.
Ayrica metabolizmayi da hizlandiriyormus.
Elimden geldigince caba gosteriyorum, insaallah saglikli bir sekilde fazlaliklardan kurtulurum. Hepimiz kurtulalim...
Bizde 3 cesit dogal pekmez var. Keciboynuzu, uzum ve dut. Tadi bana en uygun olani dut pekmezi. Dogrudan pekmezi yer gibi olmuyor. Limon ve su tadini hafifletiyor.Nasil bir tadi oluyor pekmezde katinca?
Benim pekmez ile tramvam var gerci.
7 yasindan beri astimim var ve cocugum olana kadar 50kgdum. Ergenligimde de ayniydim. Annem, Turkiye ye gidince teyzemin aklina uyup her sabah zorla 1 kasik yemem icin diretirdi
Teşekkür ederimKiz Makarna cok olmus
Sabah da cok az olmus
Iyi aksamlar canim. Izin günümu bu aksam?
Su kismina gelene kadar cok guzeldi
Afiyet olsun cok guzel gorunuyor. Evet malesef. Sürekli planlamaya ihtiyac duyuyorum ben. Daha bu aksam yemegini yapmadan yarin ne yapsam diye dusunuyorum benesimi de diyete ikna ettigim icin bir tik daha kolay oluyor. Ama bize farkli cocuklara farkli yapiyorum bazi günler. Oyle olunca baya vaktim geciyor mutfakda. Aslinda cok severim yapmayi Yemek, mutfakda olmayi. Boga burcuyum nede olsa :))
Afiyet olsun aksam karbonhidrat yogun olsada günün hafif gecmis. Sporlarin ile de zaten eritmissindir. Begendim o yuzden :))
Baya yogun oldu. Is cikisi cocuklari al, sonra ufak bir market alisverisi. Eve gel sporu cikar aradan, Yemek yap, ye derken saat 17.30 oldu burada :)
Bende iyiyim canim. 2 gun izinliyim cok mutluyum o yuzden
Begendim ben menuyu.
Bu hafta kiyamadi Sana Vucudun herhal. Gecen hafta cok cabaladin ama o eksi den kurtulmaya
Benim ki 10 senedir bekliyor. Kizim gorup denemek istedi. Topuklu ayakkabilarima goz diktigi gibi gelinligimede dikti. Sakla bunu bana diye
Teşekkür ederimÇok severim salataları. Afiyet olsun harika görünüyor. Bende bu aralar havuç rendeleyip sumak limon nar ekşisi ile yiyorum ona taktım
Yine harika bir gün canım maşallah
Balım keklik benim kankam bikacgundur konuşuyorduk bu konuyu zaten .Ama aynı anda söylememiz tesadüfGeçmiş olsun gülüm
Oh bir güzel dinlen bugün yarın devamzaten gün aşırı yapılması daha iyi aslında yoksa kaslar hiç dinlenemiyor.
ikiniz birde nasıl karar aldınız öyle gitmeyeyolunuz açık olsun
ay motivasyon patlaması yaşanıyoreski kıyafetlerin olması insanı ayrı bir gaza getiriyor. Gör bak bir daha ki kışa üstüne çuval gibi olacak o
Kullanici | Gecen Cuma kg | Pazartesi Kontrol kg | Cuma Hedef kg |
| 63 kg | 67 kg (Tarti degisikligi) | 66,5 kg |
E English_teacherrr | 104 kg | 105,3 kg | 103 kg |
| 71,1 kg | 71.4 kg | |
| 65,4 kg | 66,5 kg | |
R Ruhumunfreski | 95,4 kg | 95.1 kg | |
| 68,6 kg | 68.5 kg | |
| 65,5 kg | 65,7 kg | |
| 69.6 kg | 69 kg | |
| 55,7 kg | 56,6 kg | 55 kg |
| 79,8 kg | 79,8 kg | |
B Beklenen2 | 68,8 kg | 69,3 kg | 68,3 kg |
| 89,5 kg | 89,8 kg |
Sizde öyle canım, inşallah başarılı bir şekilde kilolarınızdan ebediyen kurtulursunuzBalım keklik benim kankam bikacgundur konuşuyorduk bu konuyu zaten .Ama aynı anda söylememiz tesadüf
Teşekkür ederim ebrucugum umarım en kısa zamanda hakettiğin bedene kavuşursun
hedef kilom 67.8Iyi aksamlar kizCuma Hedef Tablosu
Eski usul devam ediyoruz. Pazartesi kontrol tartisi ve cumaya hedef belirliyoruz.
Evet pazartesi arti cikiyoruz cogumuz. Sebebide fazla salip rahat olmak diye dusunuyorum . Ayrica haftasonu pek aktif olmamakda buna sebep oluyor.
Cumaya bol eksiler
Kullanici Gecen Cuma kg Pazartesi Kontrol kg Cuma Hedef kg Arrietty_ 63 kg 67 kg (Tarti degisikligi) 66,5 kg E English_teacherrr 104 kg 105,3 kg 103 kg E-brulim 71,1 kg 71.4 kg Canfeb 65,4 kg 66,5 kg R Ruhumunfreski 95,4 kg 95.1 kg Alp_BuRc 68,6 kg 68.5 kg Sismaniye 65,5 kg 65,7 kg Mor Vampirella 69.6 kg 69 kg fyzanur 55,7 kg 56,6 kg 55 kg Birgaripyolcu06 79,8 kg 79,8 kg B Beklenen2 68,8 kg 69,3 kg 68,3 kg CanTorun 89,5 kg 89,8 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?