Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diş cektirme sonrasi agri ne zormus ya hoplatiyo agri resmen bi açliktan ölcem valla bisey de yiyemiyom

Kiz Makarna cok olmus
Sabah da cok az olmus

iyi akşamlar kızlar
Iyi aksamlar canim. Izin günümu bu aksam?

Su kismina gelene kadar cok guzeldi

Eki Görüntüle 2714561
bolca salata yaptim yarim cay bardagi da kinoa ekledim.
diyette kendine ozel yiyecekler yapmayinca cok daha zor oluyor.
Afiyet olsun cok guzel gorunuyor. Evet malesef. Sürekli planlamaya ihtiyac duyuyorum ben. Daha bu aksam yemegini yapmadan yarin ne yapsam diye dusunuyorum ben esimi de diyete ikna ettigim icin bir tik daha kolay oluyor. Ama bize farkli cocuklara farkli yapiyorum bazi günler. Oyle olunca baya vaktim geciyor mutfakda. Aslinda cok severim yapmayi Yemek, mutfakda olmayi. Boga burcuyum nede olsa :))

Afiyet olsun aksam karbonhidrat yogun olsada günün hafif gecmis. Sporlarin ile de zaten eritmissindir. Begendim o yuzden :))

İyi akşamlar canım iyiyim çok şükür sen nasılsın yoğun bi gün olmuş senin için allah kolaylık versin valla
Baya yogun oldu. Is cikisi cocuklari al, sonra ufak bir market alisverisi. Eve gel sporu cikar aradan, Yemek yap, ye derken saat 17.30 oldu burada :)
Bende iyiyim canim. 2 gun izinliyim cok mutluyum o yuzden

Sabah
Melemen
1 dl çavdar
Çay

Öğle
1 sb ayran+ 1 sb üzüm

Akşam
Et sote
Salata

Su 1,5 L
Spor ev işi başka bişi yok :)
Arrietty_ @_Vera_ @Tanssss
Begendim ben menuyu.
napiyim her pazartesi 2 kg arti olunca 200 gr a sevindim
Bu hafta kiyamadi Sana Vucudun herhal. Gecen hafta cok cabaladin ama o eksi den kurtulmaya
Benim ki 10 senedir bekliyor. Kizim gorup denemek istedi. Topuklu ayakkabilarima goz diktigi gibi gelinligimede dikti. Sakla bunu bana diye

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.8
Bugun 69.3
Cumaya hedef 68.3
Yirmilik disimi cektirdim cektirince daha da agrimaya basladi bugun spor falan yapamam büyükihtimal bi de bas agrisi eklendi offf offff
@_Vera_ Arrietty_
Geçmiş olsun gülüm
Oh bir güzel dinlen bugün yarın devam zaten gün aşırı yapılması daha iyi aslında yoksa kaslar hiç dinlenemiyor.
ikiniz birde nasıl karar aldınız öyle gitmeye yolunuz açık olsun

ay motivasyon patlaması yaşanıyor eski kıyafetlerin olması insanı ayrı bir gaza getiriyor. Gör bak bir daha ki kışa üstüne çuval gibi olacak o

Hoplatiyo valla ağrı yeni bi agri kesici içtim gecerse biseyler yicem cok açım kati yeme dedi doktor da corba yapmaya halim yok evde danone var onu yicem

Yaaa evet olsun olsun da yenisini alıyım yeterki bol olsun

Hayran Hayran okuyorum sizin bildiriminizi. Ne kadar guzel masallah. Sizin gibi 3 sabahdir Bende 500 ml limonlu su iciyorum. Gerci bugun 1L ictim. Galiba baya etkili
Diş cektirme sonrasi agri ne zormus ya hoplatiyo agri resmen bi açliktan ölcem valla bisey de yiyemiyom
Cok cok gecmis olsun (

Hayran Hayran okuyorum sizin bildiriminizi. Ne kadar guzel masallah. Sizin gibi 3 sabahdir Bende 500 ml limonlu su iciyorum. Gerci bugun 1L ictim. Galiba baya etkili

Cok cok gecmis olsun (
Limonlu pekmezli iciyorum genelde.
Hastaligimin nuksetmemesi icin bagisiklik sistemim guclu olmali.
Ayrica metabolizmayi da hizlandiriyormus.
Elimden geldigince caba gosteriyorum, insaallah saglikli bir sekilde fazlaliklardan kurtulurum. Hepimiz kurtulalim...

Nasil bir tadi oluyor pekmezde katinca?
Benim pekmez ile tramvam var gerci.
7 yasindan beri astimim var ve cocugum olana kadar 50kgdum. Ergenligimde de ayniydim. Annem, Turkiye ye gidince teyzemin aklina uyup her sabah zorla 1 kasik yemem icin diretirdi

Bizde 3 cesit dogal pekmez var. Keciboynuzu, uzum ve dut. Tadi bana en uygun olani dut pekmezi. Dogrudan pekmezi yer gibi olmuyor. Limon ve su tadini hafifletiyor.
Sifa niyetine deyip, likir likir iciveriyorum.

Teşekkür ederim

Balım keklik benim kankam bikacgundur konuşuyorduk bu konuyu zaten .Ama aynı anda söylememiz tesadüf
Teşekkür ederim ebrucugum umarım en kısa zamanda hakettiğin bedene kavuşursun

Cuma Hedef Tablosu
Iyi aksamlar kiz
Eski usul devam ediyoruz. Pazartesi kontrol tartisi ve cumaya hedef belirliyoruz.
Evet pazartesi arti cikiyoruz cogumuz. Sebebide fazla salip rahat olmak diye dusunuyorum . Ayrica haftasonu pek aktif olmamakda buna sebep oluyor.

Cumaya bol eksiler

KullaniciGecen Cuma kgPazartesi Kontrol kgCuma Hedef kg
Arrietty_ 63 kg67 kg (Tarti degisikligi)66,5 kg
E English_teacherrr 104 kg105,3 kg103 kg
E-brulim 71,1 kg71.4 kg
Canfeb 65,4 kg66,5 kg
R Ruhumunfreski 95,4 kg95.1 kg
Alp_BuRc 68,6 kg68.5 kg
Sismaniye 65,5 kg65,7 kg
Mor Vampirella 69.6 kg69 kg
fyzanur 55,7 kg56,6 kg55 kg
Birgaripyolcu06 79,8 kg79,8 kg
B Beklenen2 68,8 kg69,3 kg68,3 kg
CanTorun 89,5 kg89,8 kg

Balım keklik benim kankam bikacgundur konuşuyorduk bu konuyu zaten .Ama aynı anda söylememiz tesadüf
Teşekkür ederim ebrucugum umarım en kısa zamanda hakettiğin bedene kavuşursun
Sizde öyle canım, inşallah başarılı bir şekilde kilolarınızdan ebediyen kurtulursunuz

hedef kilom 67.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…