ayy özür dilerim karıştırmışım bazen çorba oluyor benim kafameksiyle değil kaptanım artıyla başladım 1kg :)
ya bende aynı şeyi düşünüyorum yeni kıyafet almayıp iyice zayıflayıp sonra yeni bir dolap yapmakkk.Başarıcaz biz bunu kankim.kilo alamyı gayet başardık vermeyide başarıcaz eminimValla aynen öyle kıyafetlerim hep bollaştı çok seviniyorum dolabımı yenileyecem yeni bişe almıyorum daha
ekmekler dengeli olmuş bugün
Evet nası alıysak veriliyo işte demi kankimayy özür dilerim karıştırmışım bazen çorba oluyor benim kafam
ya bende aynı şeyi düşünüyorum yeni kıyafet almayıp iyice zayıflayıp sonra yeni bir dolap yapmakkk.Başarıcaz biz bunu kankim.kilo alamyı gayet başardık vermeyide başarıcaz eminim
İyi akşamlar canım iyiyim çok şükür sen nasılsın yoğun bi gün olmuş senin için allah kolaylık versin vallaIyi aksamlar kizlar. Nasilsiniz?
Is den sonra kosusturmakdan anca girdim. Gecmisi okuyup doneyim
Çok severim salataları. Afiyet olsun harika görünüyor. Bende bu aralar havuç rendeleyip sumak limon nar ekşisi ile yiyorum ona taktımEki Görüntüle 2714561
bolca salata yaptim yarim cay bardagi da kinoa ekledim.
diyette kendine ozel yiyecekler yapmayinca cok daha zor oluyor.
Yine harika bir gün canım maşallah
Yaparsin senKontrol tartısı
Cuma: 71.1
Pazartesi: 71.4
Fark: +0.3
Yeni hafta için planım bol su içerek ödemlerden şişliklerden kurtulmak
Ben bisiklet surdum evde. Palnimda oydu. Hava felaket yagmurlu ve ruzgar var. Resmen savuruyor insani yururkenHepimiz bi artı yada sabit geldik kızlar cumaya kadar sıfır kaçamak. Bol su sularımız çok az. Bugün spor planınız nedir?
Ödem dir diye teselli edelim kendimizi?Günaydın kızlar
66.5 çıktım + 1.1
3gunde bir kilo vermek istesem veremem almayı nasıl başardım acaba
Burasida buz vallaAynenn yürüyüş zor bizim burada buzzz leslie 3 mile varım
Vegan beslenme fikri iyi fikir. Yardimci oluyor bayaBu hafta vegan beslenicem inşallah kanki sana da tavsiye ederim
Çok güzel bir gün canımSabah
Melemen
1 dl çavdar
Çay
Öğle
1 sb ayran+ 1 sb üzüm
Akşam
Et sote
Salata
Su 1,5 L
Spor ev işi başka bişi yok :)
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Senden Bekledigim birseydi. Okadar guzel ilerliyorsun ki. Azmine hayranimkilo kontrol
gecen cuma 68.6
Pazartesi 68.5
Cok guldum mesajinacuma 65.5
pzt 65.7
sukur bu haftam haftasonu toparlamakla gecmeyecek
Okadar haklisin ki. Tartiya bakip moral bozmak yok. Saglikli beslendim suyumu da aksatmadim diyorsan elbet o eksi gelirKizlar baskuldeki rakamlara takilip ne canimizi sikalim, ne de gevseklik gosterelim.
Kacamaklarimiz varsa, herhangi bir sebepten yeterince hareket etmediysek kendimize ceki duzen verelim.
Bunlarin hic birinin olmadigini dusunuyorsak, sabir ve istikrarla yolumuza devam edelim.
Belki ufak tefek dokunuslar sorunu cozer.
Sabah yuruyusumu git-gel de sayarsam 4 km olarak yaptim.
Nasipse aksama da esimle yaparim.
Aslolan olabildigince hareketli olmak ve beslenme seklimizi en saglikli hale getirip, omur boyu oyle devam etmek.
Yoksa cok dusuk kalorilerle baskulde dusuk sayilari gormek mumkun.
Ya sonra?
Sagligimizdan olacagimiz gibi, bikkinlik yasayip verilen kilolari fazlasiyla geri alabiliriz.
Kilo verme isi, sabir isi.
Benim sloganim bu...
Evet canim. Bu hafta yarisinda leslie ve adim hesapliyoruzKızlar spor puanına günlük attığımız adımı da ekliyor muyuz yoksa spor olsun diye yaptıklarımız mı
Iste bu
Feyzos ben senin ekmek olayina Ilk geldigimde takilirdim ama veriyordun kilo. Dedigin gibi 3 veya 4 dilim ile.ekmek çok kötü oldu çekimser kalma hiç , 7 dilim çok fazla benim için bile . 4 dilimi geçirince kilo alıyorum
napiyim her pazartesi 2 kg arti olunca 200 gr a sevindimSenden Bekledigim birseydi. Okadar guzel ilerliyorsun ki. Azmine hayranim
Hedefine Kisa surede ulasacaksin. Benden önce mezun olursun
Cok guldum mesajina
Okadar haklisin ki. Tartiya bakip moral bozmak yok. Saglikli beslendim suyumu da aksatmadim diyorsan elbet o eksi gelir
Evet canim. Bu hafta yarisinda leslie ve adim hesapliyoruz
Iste butebrik ederim canim
Feyzos ben senin ekmek olayina Ilk geldigimde takilirdim ama veriyordun kilo. Dedigin gibi 3 veya 4 dilim ile.
Ama 7 dilim hakkaten cok olmus
10dk adimlama yaparsan bu aksam veya yarin sevinirimsevindir bu acemiyi
Eli masali seniSularımızı içmeyi unutmuyoruz değil mi çıtırlarrrrr
Bence cumaya harika eksi gelecekKizlar kusura bakmayın tartı sonucumu yazmayi unuttum ev işine dalıp
Cuma 79.8 bugün de aynı sabit malesef
İçiliyor kaptanım
Leslie de yapıldı 15 dakika. Vaktim olunca tekrar yapacağım. Yoga da yaptım ama pek beğenemedim sıkıcı geldi biraz. Leslie yaparım daha iyi
Oyt. Cok gecmis olsun. Ben cektireli baya oldu ama hala hatirliyorum o aci ve sureci. Dinlen sen canim
Okadarcik pide den bisey olmaz. Dengeli beslenme olmus. Sadece su az. Ama sende farkindasinBugün dışardaydım suyu hiç içemedim bugün toplam 500 ml anca olmuşturama yatana kadar 1.5 tl içecem toplam 2 olsun en azndan
Sabah:1 dilim yumurtalı ekmek 3 zeytin
Öglen:Yemem için çok çok zorlanıldım ısrarların karşınsnda hatır için yedim çeyrek kıymalı pide
Akşam:1 kepçe çorba 1 kase karnabar yemeği 1 dilim ekmek yarım soğan
Sporum yok daha sadece 10 dk yürüyüş saat 8 gibi chole ting karın ve bacak yapacam 15 dk da leslie
Ne kadar guzel bir haber bu. Muthis bir duygudur eminim. Tebrik ederim canimİyi akşamlarrr çok mutluyum evlenmeden önceki kabanıma giremiyodum resmen ve bugun bi denemek istedim kolları azcık dar olmakla beraberolduuuu ve kışa kadar ben girerim bunun içine demiştim başardım . yaza kadar da istediğim kiloya gelirim ben bu gazla
Diyecek soz yok. Hepsi harikaGirmişken menümü de yazayım malum 4 30 da bitiyo benim yeme işi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle köz patlıcanlı yoğurtlu salata
Ara kuru erik 2 tane
Akşam kuru dut ve kuru üzümlü yulaf lapası
Suyum 3 lt
Spor 4 mile leslie 1 saat ev temizliği 540 puan sanırım toplam doğrudur umarım
Arrietty_ @_Vera_
Teşekkür ederim canımÇok severim salataları. Afiyet olsun harika görünüyor. Bende bu aralar havuç rendeleyip sumak limon nar ekşisi ile yiyorum ona taktım
Yine harika bir gün canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?