ahahahhh güzel bir yorum tam oturan az ve öz yorumKolay gelsin canim, iyi dersler
Menü güzel, makarna az, su idare eder, spor yetersiz
Ben evdeyim bugun o yuzden yapabilirim yine. Yapalim yani :)Mecburen kalktim canim, ne kadar erken baslarsam o kadar erken biterim
Sana da hayirli isler ♥
Bugün yine yapalim mi dünkü direncleri?
Anliyorum seni canim, bütün gün yorulunca, kuzuna da hasret kalinca canin istemiyordur.ahahahhh güzel bir yorum tam oturan az ve öz yorum
akşam eve gidince bebğimle ilgileniyorum, sonra yemek faslıydı toparlamacaydı derken saat 8-9 oluyor spora dermanım kalmıyor :) ama yapmak istiyorum, burada azimlendikçe yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum
Gelmis gecmis olsun kaptanim, dikkat et kendine. Yavas yavas yap.Ben evdeyim bugun o yuzden yapabilirim yine. Yapalim yani :)
Birde Karin egzersizi ekleyecegim ustune.
Ben en son gecen yaz 5km kosuya katilmistim. Sakatladim sonra kendimi. Bugun cocuklari birakip yavas yavas basliyacagim kosuya yine. Ardindan yaparim evde egzersizi
bebişim 1 yaşında henüz kendi başına yürüyemiyor ve hayatta bırakmaz beni :) o uyuyunca yapmaya çalışacağımAnliyorum seni canim, bütün gün yorulunca, kuzuna da hasret kalinca canin istemiyordur.
Bebisinle spor yapsan nasil olur? Hem birlikte vakit gecirmis olursunuz
Tamam minimum oyle olsun cunku 2.video da olursa fazla gelir belki :)Gelmis gecmis olsun kaptanim, dikkat et kendine. Yavas yavas yap.
Tamam yapalim dünkünü yine 2 tur dan 20 set olsun minimum.
Karin icin bir önerim var sana, kardesim denemis manyak bir sey abla dedi
BOOTY BUILDER® on Instagram: "Partner booty workout 🍑 GIVEAWAY - Do you want to win 8 BootyBuilder bands? Tag a friend you want to gift 4 BANDS to in the comments and like this post within 24h 😍 Comment more times for a higher chance to win! The
18K likes, 1,194 comments - bootybuilder.official on October 29, 2020: "Partner booty workout 🍑 GIVEAWAY - Do you want to win 8 BootyBuilder bands? Tag a friend you want to gift 4 BANDS to in the comments and like this post within 24h 😍 Comment more times for a higher chance to win! The...www.instagram.com
Allah bagislasinbebişim 1 yaşında henüz kendi başına yürüyemiyor ve hayatta bırakmaz beni :) o uyuyunca yapmaya çalışacağım
(bu arada 2 gün önce 1 yaşını doldurdu 1 yaş ne kadar uzak gelirdi buraya yazınca bir mutlu oldum 1 YAŞŞŞŞ)
Tabi ki faydasi olur. Bizim en büyük hatamiz bir egzersizi yaptiktan sonra hemen sonuc alacagimizi düsünmemiz. Yani kendi adima konusayim, benim hatam bu. Millet 1 sene spor yapip istedigini elde eder, ben 5 dakika sonra olacak sanirimTamam minimum oyle olsun cunku 2.video da olursa fazla gelir belki :)
Saklamistim ben bunu ama yapmak nasip olmadi. Ozaman bunu yapayim birde.
Hergün alt Karin calissam fayda eder mi acep
1,5 dk yuru 30sn Kosu olarak deneyecegim. Ve 2 km boyunca diyorum sadece.
Listenin en basinada yazilmisim kacmayim diyeTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Birgaripanne Sismaniye Ödül MUAF 30M
MUAF@_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül MUAF
MUAF
MUAF@Beklenen2 Ödül E English_teacherrr Ödül 100İA MUAF 30M
@fyzanur MUAF 50M
30 IA
10dk A
bnnu @Canfeb Ödül @Ozlemlerhayallar @barga Ödül @MorVampirella 50IA
MUAF@Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ 10M
5O M E-brulim Ödül @Periannem Ödül 50M
MUAF@Smneapdullah @sserendipity MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @CanTorun @Anonimmm @Ruhumunfreski Ödül 50M
10dk A
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün üst üste bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
*** @esmeriiim canim kac gundur yoksun. Iyi misin?
@Ruhumunfreski senide göremedim canim. Umarim hersey yolundadir
Canim ben yitiksifaya basladim geri6,7 sıkım mercimek bana fazla geldi canım
Ahh canim cok iyi anliyordum seni oglum yuruyur yine kucagimda cok degisen bir sey yok yaniahahahhh güzel bir yorum tam oturan az ve öz yorum
akşam eve gidince bebğimle ilgileniyorum, sonra yemek faslıydı toparlamacaydı derken saat 8-9 oluyor spora dermanım kalmıyor :) ama yapmak istiyorum, burada azimlendikçe yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum
Ss aldim hemenAllah bagislasinRabbim hayirli, saglikli ömür nasip etsin balli lokmana. Iyi ki dogmus
Birlikte yapin derken söyle bir sey kastetmistim canim, tabi sen kendine göre ayarla benim ki sadece bir öneri.
Azimli olman cok güzel
Eki Görüntüle 2715154
Kaptanim liste basinda yaziyor adin ama menülerde hep eksik varListenin en basinada yazilmisim kacmayim diye❤
Canim ben yitiksifaya basladim geri
Istedigim kadar yiyebilirim
Ahh canim cok iyi anliyordum seni oglum yuruyur yine kucagimda cok degisen bir sey yok yani
Evde yurume bandin varsa bebeginide kucagina alip yurusene yada esin baksın o sirada evde degerlendir
Maalesef yurume bandim yok olsa cok cok yururdum
Arrietty_ canim olsaydi yapmazmiydim yoksa
Neyse simdiden basla spora yoksa cildin sarkiyor bir sure sonra istahinda kaciyor
Istersen bir kac tane daha bulup gönderebilirim canimSs aldim hemen❤
Dun dondum ya tamamen bu arada tesekkurler varsa atabilirsinKaptanim liste basinda yaziyor adin ama menülerde hep eksik varKaptan olarak örnek olalim lütfen
Istersen bir kac tane daha bulup gönderebilirim canim
Insallah aranizda ki sorun cözülmüstür canim. Üzülme, zararin neresinden dönersen kardir. Bugün güzel bir menüyle gelecegine eminimgunaydin kizlar
aksam utancimdan menumu yazamadim
ogleden sonraya kadar iyi gidiyordum. esimle tartisinca gozum dondu yemege saldirdim
bugun ve yarin telafi etmeye calisacagim.
cok uzgunum
Ben unutkanim kaptanim, dün demistin dogruDun dondum ya tamamen bu arada tesekkurler varsa atabilirsin
bebişim 1 yaşında henüz kendi başına yürüyemiyor ve hayatta bırakmaz beni :) o uyuyunca yapmaya çalışacağım
(bu arada 2 gün önce 1 yaşını doldurdu 1 yaş ne kadar uzak gelirdi buraya yazınca bir mutlu oldum 1 YAŞŞŞŞ)
[/QUOTE
İyi ki doğmuş o zaman minikbenim kide 2 yaşında düşünüyorum bende 2 yıl ne çabuk geçmiş diye
Harikasın canımKabızlık problemi yaşayanlar , metabolizma hızını değiştirmek isteyenler için lezzetli ve hafif bir tercih.
Malzemeler:
4 kaşık yoğurt,
2 tatlı kaşığı keten tohumu,
1 çay kaşığı zencefil tozu,
1 çay kaşığı zerdeçal ,
2 adet kuru kayısı,
1/4 armut,
1 küçük boy mandalina hepsini blendıra geçiriyoruz
Eki Görüntüle 2715157
yok canim bizim sorunlar cozulmez.Insallah aranizda ki sorun cözülmüstür canim. Üzülme, zararin neresinden dönersen kardir. Bugün güzel bir menüyle gelecegine eminim
Esinle tartisinca kendini yemekten alikoymak adina spora yüklenmeye calis. Ona kizdikca kos, sinirlendikce üstünde zipladigini hayal edip zipla
Ben unutkanim kaptanim, dün demistin dogru
Vaktin olunca bunlara bakabilirsin canim, belki oglusunla birlikte yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?