Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin canim, iyi dersler

Menü güzel, makarna az, su idare eder, spor yetersiz
ahahahhh güzel bir yorum tam oturan az ve öz yorum
akşam eve gidince bebğimle ilgileniyorum, sonra yemek faslıydı toparlamacaydı derken saat 8-9 oluyor spora dermanım kalmıyor :) ama yapmak istiyorum, burada azimlendikçe yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum

Mecburen kalktim canim, ne kadar erken baslarsam o kadar erken biterim
Sana da hayirli isler ♥
Bugün yine yapalim mi dünkü direncleri?
Ben evdeyim bugun o yuzden yapabilirim yine. Yapalim yani :)
Birde Karin egzersizi ekleyecegim ustune.
Ben en son gecen yaz 5km kosuya katilmistim. Sakatladim sonra kendimi. Bugun cocuklari birakip yavas yavas basliyacagim kosuya yine. Ardindan yaparim evde egzersizi

Anliyorum seni canim, bütün gün yorulunca, kuzuna da hasret kalinca canin istemiyordur.
Bebisinle spor yapsan nasil olur? Hem birlikte vakit gecirmis olursunuz

Gelmis gecmis olsun kaptanim, dikkat et kendine. Yavas yavas yap.
Tamam yapalim dünkünü yine 2 tur dan 20 set olsun minimum.
Karin icin bir önerim var sana, kardesim denemis manyak bir sey abla dedi

Anliyorum seni canim, bütün gün yorulunca, kuzuna da hasret kalinca canin istemiyordur.
Bebisinle spor yapsan nasil olur? Hem birlikte vakit gecirmis olursunuz
bebişim 1 yaşında henüz kendi başına yürüyemiyor ve hayatta bırakmaz beni :) o uyuyunca yapmaya çalışacağım
(bu arada 2 gün önce 1 yaşını doldurdu 1 yaş ne kadar uzak gelirdi buraya yazınca bir mutlu oldum 1 YAŞŞŞŞ )

Tamam minimum oyle olsun cunku 2.video da olursa fazla gelir belki :)
Saklamistim ben bunu ama yapmak nasip olmadi. Ozaman bunu yapayim birde.

Hergün alt Karin calissam fayda eder mi acep
1,5 dk yuru 30sn Kosu olarak deneyecegim. Ve 2 km boyunca diyorum sadece.

Allah bagislasin Rabbim hayirli, saglikli ömür nasip etsin balli lokmana. Iyi ki dogmus
Birlikte yapin derken söyle bir sey kastetmistim canim, tabi sen kendine göre ayarla benim ki sadece bir öneri.
Azimli olman cok güzel

Tabi ki faydasi olur. Bizim en büyük hatamiz bir egzersizi yaptiktan sonra hemen sonuc alacagimizi düsünmemiz. Yani kendi adima konusayim, benim hatam bu. Millet 1 sene spor yapip istedigini elde eder, ben 5 dakika sonra olacak sanirim
Cocuklugum geldi aklima, zayiflamak isteyen bir arkadasim vardi bende buna aklimca öneride bulunuyorum. Tartildik ikimizde sonra dedim ki hadi bir büyük bardak su icelim ardindan 50 jj yapalim. Ikimizde yaptik aradan 5 dakika gecti ve tekrar tartiya ciktik, ben o arada wc ye gittigim icin eksi ciktim o fazla Kiza da diyorum ki sen herhalde hareketleri yanlis yaptin Beklenti seviyemi budur...
Kaptanim runkeeper diye bir uygulama var sana onu tavsiye ederim. Farkli intervallerde programlar secebiliyorsun. Tam senin istedigin 1,5 dakika yürü 30 saniye kos'a uyuyor.

Listenin en basinada yazilmisim kacmayim diye
6,7 sıkım mercimek bana fazla geldi canım
Canim ben yitiksifaya basladim geri
Istedigim kadar yiyebilirim
Ahh canim cok iyi anliyordum seni oglum yuruyur yine kucagimda cok degisen bir sey yok yani
Evde yurume bandin varsa bebeginide kucagina alip yurusene yada esin baksın o sirada evde degerlendir
Maalesef yurume bandim yok olsa cok cok yururdum
Arrietty_ canim olsaydi yapmazmiydim yoksa
Neyse simdiden basla spora yoksa cildin sarkiyor bir sure sonra istahinda kaciyor

Kaptanim liste basinda yaziyor adin ama menülerde hep eksik var Kaptan olarak örnek olalim lütfen

Ss aldim hemen
Istersen bir kac tane daha bulup gönderebilirim canim

Kabızlık problemi yaşayanlar , metabolizma hızını değiştirmek isteyenler için lezzetli ve hafif bir tercih.
Malzemeler:
4 kaşık yoğurt,
2 tatlı kaşığı keten tohumu,
1 çay kaşığı zencefil tozu,
1 çay kaşığı zerdeçal ,
2 adet kuru kayısı,
1/4 armut,
1 küçük boy mandalina hepsini blendıra geçiriyoruz

gunaydin kizlar
aksam utancimdan menumu yazamadim
ogleden sonraya kadar iyi gidiyordum. esimle tartisinca gozum dondu yemege saldirdim
bugun ve yarin telafi etmeye calisacagim.
cok uzgunum
Insallah aranizda ki sorun cözülmüstür canim. Üzülme, zararin neresinden dönersen kardir. Bugün güzel bir menüyle gelecegine eminim
Esinle tartisinca kendini yemekten alikoymak adina spora yüklenmeye calis. Ona kizdikca kos, sinirlendikce üstünde zipladigini hayal edip zipla
Dun dondum ya tamamen bu arada tesekkurler varsa atabilirsin
Ben unutkanim kaptanim, dün demistin dogru
Vaktin olunca bunlara bakabilirsin canim, belki oglusunla birlikte yapabilirsin

Ha Harikasın canım

yok canim bizim sorunlar cozulmez.
ama spor iyi fikirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…