- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
Güzel bir gün olmuş canım spagetti ve bulgur bana fazla gelmedi ekmek yok sonuçta öğünlerinde ama su çok azBugün gelemedim bir sürü işim vardı menü verip yatacağım sabah iş var ..
Sabah
Melemen
2 dl çavdar
Çay
1 kk beyaz peynir
Öğle
1/2 porsiyon spagetti
Yoğurt
Akşam
Et sote
4 yk bulgur pilavı
Salata
Ayran
Su 1,5L
Spor yok
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
dün kaptanlar Urfalı ağalar gibi sucuk başına çökmüş ama sporum şahane suyunda öyle kMenu bildirim yazip takimi kapatayim bugünlük
Sabah
2 yumurta icine 1 dilim Cheddar ve Hindi fume yapip sandevic gibi kapadim tavada
Ögle
3yk mantarli Kremali tavuk
2avuc taze ispanak
Aksam
Sucuklu tost
Tost sonrasi felaket bir agirlik basti midem agridi. Ekmek yaramiyor hala inat ediyorum yiyorum
Su
2,7 L
Spor
45dk bikeerg
Direnc bandi ile bacak, ic bacak egzersizleri 20 x2
1 saat yuruyus
12bin adim 600 puan
@_Vera_
Soyle arkamdam temizligi de yapayim
eline sağlık kaptanımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Birgaripanne Sismaniye Ödül MUAF 30M
MUAF@_Vera_ Ödül North River Ödül MUAF
MUAF
MUAFB Beklenen2 Ödül E English_teacherrr Ödül 100İA MUAF 30M
fyzanur MUAF 50M
30 IA
10dk A
@bnnu Canfeb Ödül Alp_BuRc B barga Ödül Mor Vampirella 50IA
MUAFBirgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ 10M
5O M E-brulim Ödül P Periannem Ödül 50M
MUAFHyt-123 @sserendipity MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF CanTorun Anonimmm R Ruhumunfreski Ödül 50M
10dk A
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün üst üste bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
***esmeriiim canim kac gundur yoksun. Iyi misin?
R Ruhumunfreski senide göremedim canim. Umarim hersey yolundadir
su dışında her şey çok güzelgünaydın kızlar
salı menüm
sabah
1 h yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 bardak sade filtre kahve
öğle
1 kase yayla çorbası
4 kuru köfte
1 yemek kaşığı makarna (wallahi daha fazla değil)
Akşam
3 parça kemiksiz tavuk but
1 orta boy haşlanmış patates
su:1,5 lt
spor: ofis ve ev işleri
@_Vera_
hahahahha çok güldüm ama gife değil beni yenmeyi düşünmene
5 km koşu wow helal olsun kaptanımBen evdeyim bugun o yuzden yapabilirim yine. Yapalim yani :)
Birde Karin egzersizi ekleyecegim ustune.
Ben en son gecen yaz 5km kosuya katilmistim. Sakatladim sonra kendimi. Bugun cocuklari birakip yavas yavas basliyacagim kosuya yine. Ardindan yaparim evde egzersizi
umarım en yakın zamanda sorunlar çözülür.gunaydin kizlar
aksam utancimdan menumu yazamadim
ogleden sonraya kadar iyi gidiyordum. esimle tartisinca gozum dondu yemege saldirdim
bugun ve yarin telafi etmeye calisacagim.
cok uzgunum