Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar , dün işten geldim çok yorgundum hemen uyudum , menü yazamadım şimdi yazdım dün ki menümü
@_Vera_ Arrietty_
Yaa hoş geldin dünden beri aklımda hep sen varsın hatta E-brulim e de söyledim. Geçen menünde su 3 bardak vay ben bugün neler ettim kendime yazmıştın çookkk gülmüştüm. Dün depresyona giricem tam ağlıcam aklıma o sözün geliyor bi gülme peşinden. Artık mottom o sözün oldu. Menüler çok güzel spor işten dolayı olmuyor zaten işte aktifsin mükemmel ama su yok su azzzz 3 bardak cezan var

Kankimmmm nasılsın günün nasıl geçiyor
İyiyimm kankim valla oğlanı uyuttum dedim leslie yapayım yaptım 2 mile bide pizzamı yiyim dedim cık olmadı sevmedim onu yediğime pişman oldum sen napıyosun keyifler nasıll . akşama mercimek çorba yesem sadece hafif olmuş olurmu sence

Ayy bende denicektim o pizzadan ühühü üzüldüm vallahi hoş olmamasına. Ne güzel yapmışsın 2 mile cepte benimde gözlerim acıyor artık ekrana bakmaktan bende akşama tarhana içicem bence hafif tutmuş oluruz. 1 kasesi 186 kaloriymiş hem doyurucu hemde besleyici. Yanına havuç rendeleyip üzerine sumak nar ekşisi biraz da varsa kara lahana mükemmel oluyor.

Ayy için zor kankim allah kolaylık versin sana da hakkaten . tamamdır o zaman yoğurt süt yemedim kaç gündür bakalım yarına ne olacak merakla bekliyorum. Akşama da çorba içeriz oh mis

Ama sen dogru tarifi yapmamissin. Sevmezsin tabi. Böeg bu ne

Bak simdi 1 Ton teneke baliginin suyunu /yagini sIk.
1 yumurta ekle. Sarimsak tozu varsa ekle. Biraz tuz. Sonra catal ile cirp Ton tane tane olacak gibi yap.
Yagli kagit a aktar. Baska Yagli kagit al ustune bastir istedigin sekil ve kalinlikta. Tart hamuruna yapar gibi catali batir istersen.
At firina 10dk da kizariyor.
Sonra cikar istedigin gibi doldur ustune birdaha at firina.
Muthis bir tad
Guven bana :))

Yaa süper deneyecem valla kaptanım güveniyorum sana

Kızlar bizim bı ton balığı calorisi vardı ya 600 kusurluk dün salataya eklerken baktım suyu süzülmüş 100g i 137 cal diyor küçük ton baliklaei 80g suyunuda suzunce 43g kaldı (tarttim ) yani baya düşük kalori aslında ton ekleyince yağ eklemiyorum salataya ben baya karlı aslında tonlu salata

yagli olanlar var bi de sulu olanlar var.
sulu olanlar dusuk kalori

Ayy için zor kankim allah kolaylık versin sana da hakkaten . tamamdır o zaman yoğurt süt yemedim kaç gündür bakalım yarına ne olacak merakla bekliyorum. Akşama da çorba içeriz oh mis
Ay zaten dondum tinerci gibi ellerime hohluyorum. Kamerada odam dağınık çıkıyor toplamamak için saatlerdir balkondayım. Teneke içine odun atıp yakıcaktım tinerci mod on çorba içem de içim ısınsın
Kaptanımız döktürüyordu yine
Evet onu bende sonradan fark ettim. Afiyet bal şeker olsun. Benimde canım çekti ama

Aaa hele diyetisyenler boşa önermiyo allah bizi napmasın bide 600 cal diyoz

Allah kankim çok yaşa güldürdün beni tinerci diyo bide

Kaptanım durum şöyle ki 8 aydır filyasyonda çalışan bir sağlık personeliyim ben ama inan ki artık iş yükümüz o kadar arttı ki perişan bir halde oluyorum iş günleri saat kavramımız yok iş ne zaman biterse.. gece 3-4.. ve çok yorucu fiziksel ayrı psikolojik ayrı. O yüzden de bu aralar iyice işten başka bir şey düşünemez ya da vakit ayıramaz oldum. İzin günlerimin yarısı dinlenmekle geçiyor. Dünkü bacak ağrılarım hala geçmedi inan kendimde güç bulduğum an da evdeki işlerle vs ilgileniyorum bu kez de kendime zaman ayırmadığım günler çok bunalıyorum. Biraz karmaşıklardayım bu ara.

Fasülyem fıkır fıkır
içim kıpır kıpır
Diyetdaşlarım siz ne alemdesiniz
Yoksa hala oturduğunuz yerde misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…