En sevdigim sey patates her türlüsünü severim patates diyeti yok mu yaa onu yapsam yumurta yemekten bi hal oldumBu hafta cok patatesci bir takim olduk :)
Bence hafif ve guzel menu. Sadece gözüme carpti patates bu hafta :))
Yaa hoş geldin dünden beri aklımda hep sen varsın hatta
Valla denedim beğenmedim canım hüsranla sonuç landı tadı pek damak tadıma uymadı diyelim bi daha yapmam sanırımEvet cok lezzetli gözüküyor canim ellerine saglik ♥ deneyince bize de haber ver
Kankimmmm nasılsın günün nasıl geçiyorValla denedim beğenmedim canım hüsranla sonuç landı tadı pek damak tadıma uymadı diyelim bi daha yapmam sanırım
Ay gülüm ya onca sevinmistin de pizza yiyecegine. Cok güldüm yaValla denedim beğenmedim canım hüsranla sonuç landı tadı pek damak tadıma uymadı diyelim bi daha yapmam sanırım
Yaa sorma canımyaa dedim pizza yiycem hemde fit diye nası sevinmiştim ay olmadı yok malesef başka bahara kaldıAy gülüm ya onca sevinmistin de pizza yiyecegine. Cok güldüm ya
İyiyimm kankim valla oğlanı uyuttum dedim leslie yapayım yaptım 2 mile bide pizzamı yiyim dedim cık olmadı sevmedim onu yediğime pişman oldumKankimmmm nasılsın günün nasıl geçiyor
Ayy bende denicektim o pizzadan ühühü üzüldüm vallahi hoş olmamasına. Ne güzel yapmışsın 2 mile cepteİyiyimm kankim valla oğlanı uyuttum dedim leslie yapayım yaptım 2 mile bide pizzamı yiyim dedim cık olmadı sevmedim onu yediğime pişman oldumsen napıyosun keyifler nasıll . akşama mercimek çorba yesem sadece hafif olmuş olurmu sence
Ayy için zor kankim allah kolaylık versin sana da hakkaten . tamamdır o zaman yoğurt süt yemedim kaç gündür bakalım yarına ne olacak merakla bekliyorum. Akşama da çorba içeriz oh misAyy bende denicektim o pizzadan ühühü üzüldüm vallahi hoş olmamasına. Ne güzel yapmışsın 2 mile ceptebenimde gözlerim acıyor artık ekrana bakmaktan bende akşama tarhana içicem bence hafif tutmuş oluruz. 1 kasesi 186 kaloriymiş hem doyurucu hemde besleyici. Yanına havuç rendeleyip üzerine sumak nar ekşisi biraz da varsa kara lahana mükemmel oluyor.
Ama sen dogru tarifi yapmamissin. Sevmezsin tabi. Böeg bu neBugun menümde bulut pizza var unsuz ekmesiz yağsız2 yumurta akını 1 çay kaşığı karbonat ile köpük olana kadar çırpın içine 1 yemek kaşığı susuz yoğurt la karıştırın yağlı kağıt üzerine yuvarlak şekilde yayın 200 derecede 15 20 dk da pişiyo çıkınca üstüne salçalı sos ve istediğniz malzemeyi ekleyin peynirler eriyene kadar pişsin ve hazır afiyet olsun
Yaa süper deneyecem valla kaptanım güveniyorum sanaAma sen dogru tarifi yapmamissin. Sevmezsin tabi. Böeg bu ne
Bak simdi 1 Ton teneke baliginin suyunu /yagini sIk.
1 yumurta ekle. Sarimsak tozu varsa ekle. Biraz tuz. Sonra catal ile cirp Ton tane tane olacak gibi yap.
Yagli kagit a aktar. Baska Yagli kagit al ustune bastir istedigin sekil ve kalinlikta. Tart hamuruna yapar gibi catali batir istersen.
At firina 10dk da kizariyor.
Sonra cikar istedigin gibi doldur ustune birdaha at firina.
Muthis bir tad
Guven bana :))
yagli olanlar var bi de sulu olanlar var.Kızlar bizim bı ton balığı calorisi vardı ya 600 kusurluk dün salataya eklerken baktım suyu süzülmüş 100g i 137 cal diyor küçük ton baliklaei 80g suyunuda suzunce 43g kaldı (tarttim) yani baya düşük kalori aslında ton ekleyince yağ eklemiyorum salataya ben baya karlı aslında tonlu salata
Ay zaten dondum tinerci gibi ellerime hohluyorum. Kamerada odam dağınık çıkıyor toplamamak için saatlerdir balkondayım. Teneke içine odun atıp yakıcaktım tinerci mod onAyy için zor kankim allah kolaylık versin sana da hakkaten . tamamdır o zaman yoğurt süt yemedim kaç gündür bakalım yarına ne olacak merakla bekliyorum. Akşama da çorba içeriz oh mis
Kaptanımız döktürüyordu yineAma sen dogru tarifi yapmamissin. Sevmezsin tabi. Böeg bu ne
Bak simdi 1 Ton teneke baliginin suyunu /yagini sIk.
1 yumurta ekle. Sarimsak tozu varsa ekle. Biraz tuz. Sonra catal ile cirp Ton tane tane olacak gibi yap.
Yagli kagit a aktar. Baska Yagli kagit al ustune bastir istedigin sekil ve kalinlikta. Tart hamuruna yapar gibi catali batir istersen.
At firina 10dk da kizariyor.
Sonra cikar istedigin gibi doldur ustune birdaha at firina.
Muthis bir tad
Guven bana :))
Evet onu bende sonradan fark ettim. Afiyet bal şeker olsun. Benimde canım çekti amaKızlar bizim bı ton balığı calorisi vardı ya 600 kusurluk dün salataya eklerken baktım suyu süzülmüş 100g i 137 cal diyor küçük ton baliklaei 80g suyunuda suzunce 43g kaldı (tarttim) yani baya düşük kalori aslında ton ekleyince yağ eklemiyorum salataya ben baya karlı aslında tonlu salata
Aaa hele diyetisyenler boşa önermiyoKızlar bizim bı ton balığı calorisi vardı ya 600 kusurluk dün salataya eklerken baktım suyu süzülmüş 100g i 137 cal diyor küçük ton baliklaei 80g suyunuda suzunce 43g kaldı (tarttim) yani baya düşük kalori aslında ton ekleyince yağ eklemiyorum salataya ben baya karlı aslında tonlu salata
Allah kankim çok yaşa güldürdün beni tinerci diyo bideAy zaten dondum tinerci gibi ellerime hohluyorum. Kamerada odam dağınık çıkıyor toplamamak için saatlerdir balkondayım. Teneke içine odun atıp yakıcaktım tinerci mod onçorba içem de içim ısınsın
Kaptanımız döktürüyordu yine
Evet onu bende sonradan fark ettim. Afiyet bal şeker olsun. Benimde canım çekti ama
Kaptanım durum şöyle ki 8 aydır filyasyonda çalışan bir sağlık personeliyim ben ama inan ki artık iş yükümüz o kadar arttı ki perişan bir halde oluyorum iş günleri saat kavramımız yok iş ne zaman biterse.. gece 3-4.. ve çok yorucu fiziksel ayrı psikolojik ayrı. O yüzden de bu aralar iyice işten başka bir şey düşünemez ya da vakit ayıramaz oldum. İzin günlerimin yarısı dinlenmekle geçiyor. Dünkü bacak ağrılarım hala geçmedi inan kendimde güç bulduğum an da evdeki işlerle vs ilgileniyorum bu kez de kendime zaman ayırmadığım günler çok bunalıyorum. Biraz karmaşıklardayım bu ara.Isler mi cok yogun? Yenide evlisin aslinda, ona alisma surecide zordur?
Canim Bende calistigim gun pek aktif olamiyorum.
Aksam hemen okuyup birkac cevap yazip menu yazip kaciyorum. Ama aklimda Cuma günü var. Takim arkadaslarima karsi bir sorumlulugum var giremesemde dikkatli olmam gerek diye dusunuyorum.
Yok yok yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?