Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar aktif olamicam bu gün görümceme gidiyorum ve orda telefon hiç çekmiyorr ondan dolayı menümü şimdi yazıcam
Sabah 1 hy 3 zeytin 1 dilim ekmek iki çatal peynir 3 bardak çay şekersiz
16.00
4 kanat salata
Akşamda
1 porsiyon hünkar beğendi ve salata yiyorum kızlar saat 18.30 da
3 litre su içtim ama akşama kadar 4 lt olur yarın yazarım
Spor yok

Durumunu çok iyi anlıyorum canım. Senin için çok zor bir süreç ama geçecek bu günler eminim. Yani geçen benim kardeşim pozitif çıktığında gece 2de geldiler sabahtan beridir geziyoruz ev ev ancak size sıra geldi dediler adamlar bitmiş haldeydi. İstersen seni izine ayırıp liste dışında devam ettirelim bildirim konusunda vs sorun yaşıyosan. Ama ben listede bizimle devam etmeni gönülden isterim
Fasülyem fıkır fıkır
içim kıpır kıpır
Diyetdaşlarım siz ne alemdesiniz
Yoksa hala oturduğunuz yerde misiniz
Ooo bi enerji bi enerji hayırdır?? Ben oturduğum yerde değilim tabiki şuan yatıyorum hep oturmak olmaz
.çok güzel bir gün olmuş azıcık kasların dinlensin sporsuz iyi olmuş

Olsun canım tartı öncesi spor yapmaman daha iyi. Menün güzel. İnşallah yarın güzel sonuç alırsın görümcen de güzel bir akşam geçirmeni diliyorum
Fasulyelerin pıt pıt attığını görünce içim coştu galiba bugün yatma günü Veram en güzelini yapıyorsun yat yatabildiğin kadar ısındın mı?

Isındım ısındım vallahi yarın ki tartıyı çok merak ediyorum. Bakalım ne gösterecek. Sen neler yaptın günün nasıl geçti?

Hemmen menümü bildireyim
Sabah 1 muz 1 kapya biber
Öğle 1 nar
Akşam 2 havuç karalahana ile salata 1 kase tarhana çorbası
Ara 1 avuç leblebi ile dukan birası
Spor 00000000
Su 3 lt.
2 kuru incir yiyim mi sizce çok canım çekiyor
Arrietty_

Isındım ısındım vallahi yarın ki tartıyı çok merak ediyorum. Bakalım ne gösterecek. Sen neler yaptın günün nasıl geçti?
Bende çok merak ediyorum. İnşallah takımca mutlu olursuz eksilerden işi bitirdim yemek yaptım, birazdan kızı alacağım kreşten. Bugün hava çok güzel belki biraz gezeriz. Gerçi acıktımda
Çok erken bitirmişsin canım niye öyle? Çok da az olmuş. Bugün meyve ve sebzeye ağırlık vermişsin Yarın bunun etkisini tartıda göreceksin. İnciri de istiyorsan ye zararı olmaz.

Aramıza hoş geldiniz.Ben kaptan yardımcısı vera.Birlikte çok güzel kilolar veririz umarım.İşleyiş ve takımla ilgili sorulaınız varsa yanıtlayabilirim.

Burda hava buzzzzz. Bir süre çiğ sebze yemekten yanayım ve inanılmaz doyurucu bir etkisi var.Pişmiş halinden çok çok daha rahat ediyorum.Bilimsel mantıklı bir açıklaması var mı fikrim yok ama

Burda hava buzzzzz. Bir süre çiğ sebze yemekten yanayım ve inanılmaz doyurucu bir etkisi var.Pişmiş halinden çok çok daha rahat ediyorum.Bilimsel mantıklı bir açıklaması var mı fikrim yok ama
Afiyet olsun ne kadar devam ettirmeyi düşündün bu şekilde?

Cok zor bir surecden geciyorsun. Ne kadar yogun oldugunu anliya biliyorum.
Burasi hakkinda dusuncelerin nedir ben onu merak ediyorum.
Ben corona nin Ilk aylarinda cok yogundum. 30 saat calisirken haftada 55e kadar cikmisti. Suan Turkiye de vaka sayisi yukseldikce dahada yogunsunuz.
Ben o donem hicbirseye yetisemiyor senin dedigin gibiydim.
Ne takima ne kendime yararim vardi.

Izin dusunur musun?

Bu aralar izin kullansam güzel olacak aslında. Burdan ayrı kalmayı sevmiyorum ama gelemediğim zaman bir de onun vicdanı ekleniyor üzerime.. 1.5 saattir yatıyorum arada uyuyorum farketmeden düzensiz bir dönem ve burda yazamadığım beni yoran bir dönem

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
IsimCuma CumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
Birgaripanne 20M
@pisi pisi kopatimÖdül MUAF30M

MUAF
MUAF ??
@_Vera_Ödül
@nanekekikÖdül MUAF
MUAF

MUAF
MUAF
B Beklenen2 Ödül
@SivaskayseriÖdül 100İA MUAF30M
fyzanur MUAF50M
30 IA
10dk A
bnnu ??
Canfeb Ödül MUAFMUAFMUAFMUAF
@Ozlemlerhayallar
B barga Ödül ??
Mor Vampirella 50IA

MUAF
Birgaripyolcu06 Ödül
Arrietty_ 10M
5O M
E-brulim Ödül
P Periannem Ödül 50M
MUAF
??
Hyt-123
sserendipity MUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
CanTorun
Anonimmm
R Ruhumunfreski Ödül 50M
10dk A??

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün üst üste bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
P Periannem canım seninde bildirimlerin çok düzensiz lütfen düzenli yapmaya çalış
R Ruhumunfreski canım bugün 3. bildirim yapmayışın umarım her şey yolundadır.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

SU YARIŞMAMIZ
Y
arışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.

@CanTorun ŞUANA KADAR en çok suyu içen çıtır.Kendisini tebrik ederim.
KIZLAR SON 2 GÜNÜMÜZ SULARA ÇOOOK DİKKAT EDELİM.

Çarşamba Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA

KullaniciLeslieAdımToplam
@Sivaskayseri8mil40001145
esmeriiim
@_Vera_12mil22.000 adım2565
@pisi pisi kopatim
B Beklenen2 3mil5500740
@nanekekik1mil105
fyzanur
@Ozlemlerhayallar48.000 adım2400
B barga 2 saat yürüyüş480
Mor Vampirella 250001250
Birgaripyolcu06 30 dk yürüyüş+19000 adım1070
Arrietty_ 67650 adım3382
E-brulim 2 mil24500 adım1435
P Periannem
Hyt-123 9 mil1saat 40 dk yürüyüş+50Bin adım4270
@Tekrar dene
sserendipity
Canfeb 1 saat yürüyüş+6000 adım540
CanTorun 6 mil35 dk yürüyüş+44163 adım2452
Anonimmm 2 mil1saat 10 dk yürüyüş520
R Ruhumunfreski 2 mil40 dk yürüyüş+15700 Adım1.155

KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.

CanTorun ve Hyt-123 şuan beraberesiniz su yarışında yarın kader günü kazanan 2000 puan alır ama lütfen kazanmak için 4.5 ltden fazla için zarar vermeyin vücudunuza.Berabere kalırsanız yine 2000 puanı bölüşeceksiniz.

Sen kendin hatirliyor musun 1 mi 2 mi izin kullandin? Haziran da katildin aramiza. Evlendigin de izne ciktin mi göremedim. Cikmadiysan bu aksam veya yarin sabah fotograf da Kullanici ismin ve tarih ile birlikte bildirim yap, izne cikaralim seni.
Boyle psikolojini bozma. Biz seni izinde olsan da aramizda gormek isteriz. Listede olunca sorumluluk aldigimiz icin kendini kotu hissediyorsun pek aktif olamadigin icin

Maalesefki kizim bagimli oldu yas yagmur iyice tv kolik olmus bugun daha iyi gozlemledim bende oyuncaklarini degistirdim bir kismini kaldiriyorum diger kismi ile sonra da tam tersi boylece surekli oyuncak almiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…