Durumunu çok iyi anlıyorum canım. Senin için çok zor bir süreç ama geçecek bu günler eminim. Yani geçen benim kardeşim pozitif çıktığında gece 2de geldiler sabahtan beridir geziyoruz ev ev ancak size sıra geldi dediler adamlar bitmiş haldeydi. İstersen seni izine ayırıp liste dışında devam ettirelim bildirim konusunda vs sorun yaşıyosan. Ama ben listede bizimle devam etmeni gönülden isterimKaptanım durum şöyle ki 8 aydır filyasyonda çalışan bir sağlık personeliyim ben ama inan ki artık iş yükümüz o kadar arttı ki perişan bir halde oluyorum iş günleri saat kavramımız yok iş ne zaman biterse.. gece 3-4.. ve çok yorucu fiziksel ayrı psikolojik ayrı. O yüzden de bu aralar iyice işten başka bir şey düşünemez ya da vakit ayıramaz oldum. İzin günlerimin yarısı dinlenmekle geçiyor. Dünkü bacak ağrılarım hala geçmedi inan kendimde güç bulduğum an da evdeki işlerle vs ilgileniyorum bu kez de kendime zaman ayırmadığım günler çok bunalıyorum. Biraz karmaşıklardayım bu ara.
Ooo bi enerji bi enerji hayırdır?? Ben oturduğum yerde değilim tabiki şuan yatıyorum hep oturmak olmazFasülyem fıkır fıkır
içim kıpır kıpır
Diyetdaşlarım siz ne alemdesiniz
Yoksa hala oturduğunuz yerde misiniz
.çok güzel bir gün olmuşKızlar aktif olamicam bu gün görümceme gidiyorum ve orda telefon hiç çekmiyorrondan dolayı menümü şimdi yazıcam
Sabah 1 hy 3 zeytin 1 dilim ekmek iki çatal peynir 3 bardak çay şekersiz
16.00
4 kanat salata
Akşamda
1 porsiyon hünkar beğendi ve salata yiyorum kızlar saat 18.30 da
3 litre su içtim ama akşama kadar 4 lt olur yarın yazarım
Spor yok
Olsun canım tartı öncesi spor yapmaman daha iyi. Menün güzel. İnşallah yarın güzel sonuç alırsınKızlar aktif olamicam bu gün görümceme gidiyorum ve orda telefon hiç çekmiyorrondan dolayı menümü şimdi yazıcam
Sabah 1 hy 3 zeytin 1 dilim ekmek iki çatal peynir 3 bardak çay şekersiz
16.00
4 kanat salata
Akşamda
1 porsiyon hünkar beğendi ve salata yiyorum kızlar saat 18.30 da
3 litre su içtim ama akşama kadar 4 lt olur yarın yazarım
Spor yok
Fasulyelerin pıt pıt attığını görünce içim coştu galibaDurumunu çok iyi anlıyorum canım. Senin için çok zor bir süreç ama geçecek bu günler eminim. Yani geçen benim kardeşim pozitif çıktığında gece 2de geldiler sabahtan beridir geziyoruz ev ev ancak size sıra geldi dediler adamlar bitmiş haldeydi. İstersen seni izine ayırıp liste dışında devam ettirelim bildirim konusunda vs sorun yaşıyosan. Ama ben listede bizimle devam etmeni gönülden isterim
Ooo bi enerji bi enerji hayırdır?? Ben oturduğum yerde değilim tabiki şuan yatıyorum hep oturmak olmaz
.çok güzel bir gün olmuşazıcık kasların dinlensin sporsuz iyi olmuş
Isındım ısındım vallahi yarın ki tartıyı çok merak ediyorum. Bakalım ne gösterecek. Sen neler yaptın günün nasıl geçti?Olsun canım tartı öncesi spor yapmaman daha iyi. Menün güzel. İnşallah yarın güzel sonuç alırsıngörümcen de güzel bir akşam geçirmeni diliyorum
Fasulyelerin pıt pıt attığını görünce içim coştu galibabugün yatma günü Veram en güzelini yapıyorsun yat yatabildiğin kadar ısındın mı?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Mountainsgril
İsim (İsteğe Bağlı ):Mountainsgril
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 ve 17
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :1.66
Kilonuz:65
Hedef kilonuz
Kilo alma hikayeniz :Geçen yıl üç ayda 10 kilo verdim.Bir yıldır kilomu koruyorum.Günlük 1600 kalori üzerine çıkmamaya gayret ediyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Sağlık ve güzellik için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?Hayır.
Bende çok merak ediyorum. İnşallah takımca mutlu olursuz eksilerdenIsındım ısındım vallahi yarın ki tartıyı çok merak ediyorum. Bakalım ne gösterecek. Sen neler yaptın günün nasıl geçti?
Çok erken bitirmişsin canım niye öyle? Çok da az olmuş. Bugün meyve ve sebzeye ağırlık vermişsinHemmen menümü bildireyim
Sabah 1 muz 1 kapya biber
Öğle 1 nar
Akşam 2 havuç karalahana ile salata 1 kase tarhana çorbası
Ara 1 avuç leblebi ile dukan birası
Spor 00000000
Su 3 lt.
2 kuru incir yiyim mi sizce çok canım çekiyor
Arrietty_
Burda hava buzzzzz. Bir süre çiğ sebze yemekten yanayım ve inanılmaz doyurucu bir etkisi var.Pişmiş halinden çok çok daha rahat ediyorum.Bilimsel mantıklı bir açıklaması var mı fikrim yok amaBende çok merak ediyorum. İnşallah takımca mutlu olursuz eksilerdenişi bitirdim yemek yaptım, birazdan kızı alacağım kreşten. Bugün hava çok güzel belki biraz gezeriz. Gerçi acıktımda
Çok erken bitirmişsin canım niye öyle? Çok da az olmuş. Bugün meyve ve sebzeye ağırlık vermişsinYarın bunun etkisini tartıda göreceksin. İnciri de istiyorsan ye zararı olmaz.
Afiyet olsunBurda hava buzzzzz. Bir süre çiğ sebze yemekten yanayım ve inanılmaz doyurucu bir etkisi var.Pişmiş halinden çok çok daha rahat ediyorum.Bilimsel mantıklı bir açıklaması var mı fikrim yok ama
Cok zor bir surecden geciyorsun. Ne kadar yogun oldugunu anliya biliyorum.Kaptanım durum şöyle ki 8 aydır filyasyonda çalışan bir sağlık personeliyim ben ama inan ki artık iş yükümüz o kadar arttı ki perişan bir halde oluyorum iş günleri saat kavramımız yok iş ne zaman biterse.. gece 3-4.. ve çok yorucu fiziksel ayrı psikolojik ayrı. O yüzden de bu aralar iyice işten başka bir şey düşünemez ya da vakit ayıramaz oldum. İzin günlerimin yarısı dinlenmekle geçiyor. Dünkü bacak ağrılarım hala geçmedi inan kendimde güç bulduğum an da evdeki işlerle vs ilgileniyorum bu kez de kendime zaman ayırmadığım günler çok bunalıyorum. Biraz karmaşıklardayım bu ara.
Durumunu çok iyi anlıyorum canım. Senin için çok zor bir süreç ama geçecek bu günler eminim. Yani geçen benim kardeşim pozitif çıktığında gece 2de geldiler sabahtan beridir geziyoruz ev ev ancak size sıra geldi dediler adamlar bitmiş haldeydi. İstersen seni izine ayırıp liste dışında devam ettirelim bildirim konusunda vs sorun yaşıyosan. Ama ben listede bizimle devam etmeni gönülden isterim
Bu aralar izin kullansam güzel olacak aslında. Burdan ayrı kalmayı sevmiyorum ama gelemediğim zaman bir de onun vicdanı ekleniyor üzerime.. 1.5 saattir yatıyorum arada uyuyorum farketmeden düzensiz bir dönem ve burda yazamadığım beni yoran bir dönemCok zor bir surecden geciyorsun. Ne kadar yogun oldugunu anliya biliyorum.
Burasi hakkinda dusuncelerin nedir ben onu merak ediyorum.
Ben corona nin Ilk aylarinda cok yogundum. 30 saat calisirken haftada 55e kadar cikmisti. Suan Turkiye de vaka sayisi yukseldikce dahada yogunsunuz.
Ben o donem hicbirseye yetisemiyor senin dedigin gibiydim.
Ne takima ne kendime yararim vardi.
Izin dusunur musun?
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| 20M | ||||||
@pisi pisi kopatim | Ödül MUAF | 30M | MUAF | MUAF | ?? | ||
@_Vera_ | Ödül | ||||||
@nanekekik | Ödül | MUAF | MUAF | MUAF | |||
B Beklenen2 | Ödül | ||||||
@Sivaskayseri | Ödül | 100İA MUAF | 30M | ||||
| 50M | 30 IA | 10dk A | ||||
| ?? | ||||||
| Ödül | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | ||
@Ozlemlerhayallar | |||||||
B barga | Ödül | ?? | |||||
| 50IA | MUAF | |||||
| Ödül | ||||||
| 10M | 5O M | |||||
| Ödül | ||||||
P Periannem | Ödül | 50M MUAF | ?? | ||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF |
| |||||||
| |||||||
R Ruhumunfreski | Ödül | 50M | 10dk A | ?? |
İsim | Toplam Su |
| 18 lt |
| 16 lt |
R Ruhumunfreski | 3 lt |
| 13.7 lt |
| 2.2 lt |
| 18 lt |
@Ozlemlerhayallar | 13.5 lt |
@nanekekik | 5.6 lt |
@_Vera_ | 14.5 lt |
@Tekrar dene | 4.5 lt |
B Beklenen2 | 14.5 lt |
@pisi pisi kopatim | 4 lt |
| 10.5 lt |
@Sivaskayseri | 17 lt |
| 7lt |
| 8 lt |
| 7.5 lt |
P Periannem | 3.5 lt |
B barga | 2.5 lt |
Kullanici | Leslie | Adım | Toplam |
@Sivaskayseri | 8mil | 4000 | 1145 |
| |||
@_Vera_ | 12mil | 22.000 adım | 2565 |
@pisi pisi kopatim | |||
B Beklenen2 | 3mil | 5500 | 740 |
@nanekekik | 1mil | 105 | |
| |||
@Ozlemlerhayallar | 48.000 adım | 2400 | |
B barga | 2 saat yürüyüş | 480 | |
| 25000 | 1250 | |
| 30 dk yürüyüş+19000 adım | 1070 | |
| 67650 adım | 3382 | |
| 2 mil | 24500 adım | 1435 |
P Periannem | |||
| 9 mil | 1saat 40 dk yürüyüş+50Bin adım | 4270 |
@Tekrar dene | |||
| |||
| 1 saat yürüyüş+6000 adım | 540 | |
| 6 mil | 35 dk yürüyüş+44163 adım | 2452 |
| 2 mil | 1saat 10 dk yürüyüş | 520 |
R Ruhumunfreski | 2 mil | 40 dk yürüyüş+15700 Adım | 1.155 |
Cok zor bir surecden geciyorsun. Ne kadar yogun oldugunu anliya biliyorum.
Burasi hakkinda dusuncelerin nedir ben onu merak ediyorum.
Ben corona nin Ilk aylarinda cok yogundum. 30 saat calisirken haftada 55e kadar cikmisti. Suan Turkiye de vaka sayisi yukseldikce dahada yogunsunuz.
Ben o donem hicbirseye yetisemiyor senin dedigin gibiydim.
Ne takima ne kendime yararim vardi.
Izin dusunur musun?
Sen kendin hatirliyor musun 1 mi 2 mi izin kullandin? Haziran da katildin aramiza. Evlendigin de izne ciktin mi göremedim. Cikmadiysan bu aksam veya yarin sabah fotograf da Kullanici ismin ve tarih ile birlikte bildirim yap, izne cikaralim seni.Bu aralar izin kullansam güzel olacak aslında. Burdan ayrı kalmayı sevmiyorum ama gelemediğim zaman bir de onun vicdanı ekleniyor üzerime.. 1.5 saattir yatıyorum arada uyuyorum farketmeden düzensiz bir dönem ve burda yazamadığım beni yoran bir dönem
Maalesefki kizim bagimli oldu yas yagmur iyice tv kolik olmus bugun daha iyi gozlemledim bende oyuncaklarini degistirdim bir kismini kaldiriyorum diger kismi ile sonra da tam tersi boylece surekli oyuncak almiyorumBen alalı 3 seneyi geçti canım kışın evde çocuk varsa özellikle hayat kurtarıcı benimki Beko 1100tl ye almıştım o zaman bazı markalar ucmustu elektrik olarak aylık 30rl fark ediyor geçen sene 20tlydi bu sene 30 diyelim
Geçen sene anasınıfı yaşından önce gitti bu sene covid ve bebekten dolayı göndermedim yüzmeye yazdıralim dedik covidden kurs açılmadı henüz bizde etkinlik takvimi olan kitaplar vs aldım evde iki çocukluk anasınıfı malzemesi var yapalım yoksa çocuk iyice TV ye yapışacak
Teşekkür ederim.Muhabbetiniz hoş ve kibar.Hayatın stresinde kaliteli muhabbetin adresi Kadınlar KulübüAramıza hoş geldiniz.Ben kaptan yardımcısı vera.Birlikte çok güzel kilolar veririz umarım.İşleyiş ve takımla ilgili sorulaınız varsa yanıtlayabilirim.
Kabül ediyorum.Mountainsgirl hosgeldiniz
Ilk sayfada ki kurallari dikkatli okumanizi tavsiye ederim. Kabul ediyordaniz, kabul ediyorum yazmaniz yeterlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?