BiriBu hafta cok patatesci bir takim olduk :)
Bence hafif ve guzel menu. Sadece gözüme carpti patates bu hafta :))
Nasilsin kaptanim?
Iyiyim canim evden cikacagim simdi.Nasilsin kaptanim?
Bugün menün de neler var? Spor olarak neler planladin?
Benim canim sabotajci annem tiramisu yapmis aksam yolladi
O bana bakiyor ben onahönkürerek aglamak istiyorum
Bende iyiyim canim sagol. Sabahin seherinde kalktim yine, calisiyorum :)Iyiyim canim evden cikacagim simdi.
Sen nasilsin?
Spor olarak sadece isten Eve yurumek ve 30dk yavas yavas bisiklet cevirmek olacak.
Menu kismi ise daha hafif.
Su orucuna niyetlendim dun aksam
Yesilcay ile soda karisimi yaptim birde 400ml su bardagi suyumu yavas yavas iciyorum
Tiramisu mucok tehlikeli. Esim e ver yesin :))
Senin planinda neler var
Bende iyiyim canim sagol. Sabahin seherinde kalktim yine, calisiyorum :)
Su orucu cok faydaliymis, bir cok kez duydum ama hic denemedim. Bedenini bütün zehirlerden arindirsin insallah ♥
Kac gün uygulayacaksin?
Benim cadi dün kuru fasülye istedi, pilavsiz onu yerim yanina da salata diye düsündüm. Sabah icin henüz hic bir fikrim yok.
Spor da en azindan bir 2 mile leslie yapayim vaktim olursa diyorum.
Günaydın kızlarrIyiyim canim evden cikacagim simdi.
Sen nasilsin?
Spor olarak sadece isten Eve yurumek ve 30dk yavas yavas bisiklet cevirmek olacak.
Menu kismi ise daha hafif.
Su orucuna niyetlendim dun aksam
Yesilcay ile soda karisimi yaptim birde 400ml su bardagi suyumu yavas yavas iciyorum
Tiramisu mucok tehlikeli. Esim e ver yesin :))
Senin planinda neler var
Bugün sporunu hafif tut canim. Tarti sana yarin güzel bir sürpriz hazirliyorGünaydın kızlarrtartıda 66.8 çıktım sabah gerçekten 67 ve çevresinden kurtulmam lazım. Kardeşimin çok mantıklı bi tavsiyesi var abla bi bacağını keselim en az 20 kg düşersin bi anda tartıda diyor. Ufak ufak mantıklı hee demeye başladım kahvaltımı 1muz 1 kapya olarak yaptım. Yeşil çaya vakit bulamadım dersim var. Odamı toplamamak için balkon masasına çıktım geçtim ama buz gibi. Uyursam ölürüm size kolaylıklar dilerim. Kaptanım bende çorba orucuna gireyim bari. Ya aslında sabahtan niyet etseydik sevaba da girerdik normal oruç tutardık
Günaydın canımGunaydin kizlar. Yarin tarti günü. Sporu bugun abartmayalim yuruyus veya dinlenme günü secebilirsiniz. Yediklerimize dikkat edelim.
Hayirli gunler dilerim
GünaydınGünaydin herkese
Yemeee sakın yarın ödül yaparsın onuNasilsin kaptanim?
Bugün menün de neler var? Spor olarak neler planladin?
Benim canim sabotajci annem tiramisu yapmis aksam yolladi
O bana bakiyor ben onahönkürerek aglamak istiyorum
Insallah. 5 gun diye dusunuyorum. Otofaji kismini atlatayim istiyorum. Boylece iyice temizlenmis Olur vucud.Bende iyiyim canim sagol. Sabahin seherinde kalktim yine, calisiyorum :)
Su orucu cok faydaliymis, bir cok kez duydum ama hic denemedim. Bedenini bütün zehirlerden arindirsin insallah ♥
Kac gün uygulayacaksin?
Benim cadi dün kuru fasülye istedi, pilavsiz onu yerim yanina da salata diye düsündüm. Sabah icin henüz hic bir fikrim yok.
Spor da en azindan bir 2 mile leslie yapayim vaktim olursa diyorum.
Ben alalı 3 seneyi geçti canım kışın evde çocuk varsa özellikle hayat kurtarıcı benimki Beko 1100tl ye almıştım o zaman bazı markalar ucmustu elektrik olarak aylık 30rl fark ediyor geçen sene 20tlydi bu sene 30 diyelimBegendim flasha atayimda baslayim artik
O kadar az su icmisim ki listede bile yokum
Diger listede farkimi gorecegsiniz
Ayy burda o kadar cok yagmur yagdi ki mobilyaciya kurutma makinesi sordu esim
4500 demis
Hangi marka kullaniyorsun keske vaktinde otv kdv indiriminde alsaydik
Canim bende montessoire etkimliklerine baslayacagim cogu evde olan malzemeler
Arkadasla haftaya bulusup yapalim diyoruz oda kizina yapacak
Gecmis olsun canim
Aaa cok iyi fikir, insallah kasla göz arasinda benimkiler yemezYemeee sakın yarın ödül yaparsın onu
Insallah basarili olursun kaptanim, tezahüratlarim, destegim seninleInsallah. 5 gun diye dusunuyorum. Otofaji kismini atlatayim istiyorum. Boylece iyice temizlenmis Olur vucud.
Ben 1 kere basarili oldum 5 gun. Sonra yine niyetlendim ama basarisiz oldu. Uzun bir aradan sonra yine deneyeyim dedim.
Afiyet olsun simdiden
Afiyet olsun canim harika gözüküyorBugun menümde bulut pizza var unsuz ekmesiz yağsız2 yumurta akını 1 çay kaşığı karbonat ile köpük olana kadar çırpın içine 1 yemek kaşığı susuz yoğurt la karıştırın yağlı kağıt üzerine yuvarlak şekilde yayın 200 derecede 15 20 dk da pişiyo çıkınca üstüne salçalı sos ve istediğniz malzemeyi ekleyin peynirler eriyene kadar pişsin ve hazır afiyet olsun
Yok canım ilk kez yaptım tadına bakamadım daha ama güzele benziyo ton balıklı da yaparım seversemAfiyet olsun canim harika gözüküyorbunu ton balik tabanli da yapiyorlar, onu denedin mi hic?
Evet cok lezzetli gözüküyor canim ellerine saglik ♥ deneyince bize de haber verYok canım ilk kez yaptım tadına bakamadım daha ama güzele benziyo ton balıklı da yaparım seversem
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?