4.takımda olmak ayrıcalıktır diyim hemen bende gazı aldımTeşekkür ederim.Muhabbetiniz hoş ve kibar.Hayatın stresinde kaliteli muhabbetin adresi Kadınlar Kulübü
Çiğ sebze mide rahatsızlığı yapıyor.Çok az kavurmanı asidini almanı tavsiye ederim.Burda hava buzzzzz. Bir süre çiğ sebze yemekten yanayım ve inanılmaz doyurucu bir etkisi var.Pişmiş halinden çok çok daha rahat ediyorum.Bilimsel mantıklı bir açıklaması var mı fikrim yok ama
Geçen yıl 10 kilo vermiştim.Hedefim 60 kilo
Yaa öyle yapayım teşekkür ederim. Pişmiş olarak yiyince daha fazla yiyorum o yüzden kendi kendime böyle bi yol bulmuştum. Ama sağlık her şeyin başı. Teşekkür ederim tekrar.Çiğ sebze mide rahatsızlığı yapıyor.Çok az kavurmanı asidini almanı tavsiye ederim.
Tekrar hosgeldiniz. Ben takim kaptani 2 cocuk annesiyim.Kabül ediyorum.
Hoşbulduk.Teşekkür ederim.Ben bu hafta geç katıldığım için bildirim yapmıyorum herhaldeTekrar hosgeldiniz. Ben takim kaptani 2 cocuk annesiyim.
Yarin yapip Baslangic kilonuzu ekleye biliriz listeyeHoşbulduk.Teşekkür ederim.Ben bu hafta geç katıldığım için bildirim yapmıyorum herhalde
Aslında tam zamanında geldiniz başlangıç kilonuzu yarın bildirip deneme sürecine girebiliyorsunuz hemen. Listede adınızı ekleriz.Hoşbulduk.Teşekkür ederim.Ben bu hafta geç katıldığım için bildirim yapmıyorum herhalde
Maşallah x41 çok çok güzel bir gün tebrik ederim. Hele ki sporlarınız şahaneArrietty_ , @_Vera_
Iyi aksamlar kizlar...
Limon+pekmezli ilik suyla gune basladim.
KAHVALTI:
3.5 yemek kasigi kuru meyveli+yemisli musli
1 bardaktan az sut
Kahvaltidan sonra sade Turk kahvesi
ARA: Limon dilimli yesil cay
OGLE:
Yogurtlu kereviz salatasi
ARA:
10 adet misket uzumu
1 bardak kefir
AKSAM:
2 kepce yagsiz kirmizi mercimek corbasi
1 kucuk porsiyon etli bamya
1 kase ev yogurdu
Yemek sonrasi 1 kupa limon dilimli yesil cay
SU:
3 lt
SPOR:
10779 adim
539 puan
Başlangıç kilom 65Aslında tam zamanında geldiniz başlangıç kilonuzu yarın bildirip deneme sürecine girebiliyorsunuz hemen. Listede adınızı ekleriz.
Çok çok güzel bir alışkanlık aman aman zaten her şeyin fazlası zarar@_Vera_ yillardir 3 lt su iciyorum canim.
Ne eksik, ne fazla.
Unutmamak icin de takip ediyorum.
1. olma adina su zehirlenmesi yasamak istemem.
Aslında leslienin ağırlıkla yaptığı egzersizlerini tavsiye edebilirim size.Bugun netten diz egzersizleri buldum. Denemelik yaptim, guzel calistiriyor.
Yarindan itibaren gunde 3 set yapacagim.
Elinde kol, omuz egzersizleri olan var mi?
Dumbell ile calisacagim.
Bacaklar iyi de, omuz kol yattigim donemde cok zayifladi.Aslında leslienin ağırlıkla yaptığı egzersizlerini tavsiye edebilirim size.
Bacaklar iyi de, omuz kol yattigim donemde cok zayifladi.
Agir egzersiz olmasin istiyorum ve toplam 20-25 dk sursun. Hoplatip ziplatmasin...Bahsettigin bana uyar mi? Ne deyip arayacagim?
Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah sağlıkla ve eğlenerek hedefinize ulaşırsınızGeçen yıl 10 kilo vermiştim.Hedefim 60 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?