Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim.Muhabbetiniz hoş ve kibar.Hayatın stresinde kaliteli muhabbetin adresi Kadınlar Kulübü
4.takımda olmak ayrıcalıktır diyim hemen bende gazı aldım yarın tartımız var o konuda biraz kafalar karışıyor. Bu şekilde kilonuz tarih ve kullanıcı adınızın görüneceği bir fotoğraf ile bildirim yapmanız lazım

Burda hava buzzzzz. Bir süre çiğ sebze yemekten yanayım ve inanılmaz doyurucu bir etkisi var.Pişmiş halinden çok çok daha rahat ediyorum.Bilimsel mantıklı bir açıklaması var mı fikrim yok ama
Çiğ sebze mide rahatsızlığı yapıyor.Çok az kavurmanı asidini almanı tavsiye ederim.

Çiğ sebze mide rahatsızlığı yapıyor.Çok az kavurmanı asidini almanı tavsiye ederim.
Yaa öyle yapayım teşekkür ederim. Pişmiş olarak yiyince daha fazla yiyorum o yüzden kendi kendime böyle bi yol bulmuştum. Ama sağlık her şeyin başı. Teşekkür ederim tekrar.

Hoşbulduk.Teşekkür ederim.Ben bu hafta geç katıldığım için bildirim yapmıyorum herhalde
Aslında tam zamanında geldiniz başlangıç kilonuzu yarın bildirip deneme sürecine girebiliyorsunuz hemen. Listede adınızı ekleriz.

Arrietty_ , @_Vera_

Iyi aksamlar kizlar...

Limon+pekmezli ilik suyla gune basladim.

KAHVALTI:
3.5 yemek kasigi kuru meyveli+yemisli musli
1 bardaktan az sut

Kahvaltidan sonra sade Turk kahvesi

ARA: Limon dilimli yesil cay

OGLE:
Yogurtlu kereviz salatasi

ARA:
10 adet misket uzumu
1 bardak kefir

AKSAM:
2 kepce yagsiz kirmizi mercimek corbasi
1 kucuk porsiyon etli bamya
1 kase ev yogurdu

Yemek sonrasi 1 kupa limon dilimli yesil cay

SU:
3 lt

SPOR:
10779 adim
539 puan

Maşallah x41 çok çok güzel bir gün tebrik ederim. Hele ki sporlarınız şahane

Bugun netten diz egzersizleri buldum. Denemelik yaptim, guzel calistiriyor.
Yarindan itibaren gunde 3 set yapacagim.
Elinde kol, omuz egzersizleri olan var mi?
Dumbell ile calisacagim.
Aslında leslienin ağırlıkla yaptığı egzersizlerini tavsiye edebilirim size.

Iyi akşamlar arkadaşlar Bugunki menüm şu şekilde tam da tartıya bir kala kaçamak yaptım ‍♀

kahvaltım 8.00: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yarim kk peynir 4 zeytin

Öglen 12.30: 1 kase çorba

Saat 15.30 gibi kaçamak 3 tane içli köfte ve arkasina da yattım uyudum

Akşam yemeği yemedim neskafe içiyorum şuan 2 litre suyum bitti yatana kadar 1 lt daha

Spor olarak yarım saat ev işi ve 10 dk kol egzersizi yaptım birazdan chole ting bacak ve karın ve 15 dk leslie yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…