Neden canım kötü mü oldun?Su orucu yalan oldu
Hakkınız ödenmez canım valla inşallah bu günler çabucak biter gider diyelimKaptanım durum şöyle ki 8 aydır filyasyonda çalışan bir sağlık personeliyim ben ama inan ki artık iş yükümüz o kadar arttı ki perişan bir halde oluyorum iş günleri saat kavramımız yok iş ne zaman biterse.. gece 3-4.. ve çok yorucu fiziksel ayrı psikolojik ayrı. O yüzden de bu aralar iyice işten başka bir şey düşünemez ya da vakit ayıramaz oldum. İzin günlerimin yarısı dinlenmekle geçiyor. Dünkü bacak ağrılarım hala geçmedi inan kendimde güç bulduğum an da evdeki işlerle vs ilgileniyorum bu kez de kendime zaman ayırmadığım günler çok bunalıyorum. Biraz karmaşıklardayım bu ara.
Yoo. Pis bogazima yenik dustumNeden canım kötü mü oldun?
Dinlenme günü olmus tamMENÜM
SABAH
Kahve eşliğinde 2 yulaflı diyet bisküvi
ARA
2 havuç, 1 avocado, 2 domates, 6 bademli zeytin, kk peynir
AKŞAM
2 kepçe kuru fasülye, 2 yk pilav, salata (roka ve kırmızı lahanalı)
SU
2 litre
SPOR
yok - şaka gibi 2000 adım atmışım
Yapma yaYoo. Pis bogazima yenik dustum
Teşekkür ederim kaptanım, inşallah yarın tartıya yansır.Dinlenme günü olmus tam
Pilav da absrtmamissin o yuzden begendim bugun ki menuyu
Kötü bir şey yoktur inşallah canımBende menümü yazıp kaçayım keyfim yok hiç bugun sabah 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir birazcık tulum peyniri 1 çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle bulut pizza
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 5 tane lahana sarması ama küçüklerdi çok
Ara 2 3 tane kuru erik 1 tane kuru incir
Suyum 3 lt
Spor 3 mile leslie
Arrietty_ @_Vera_
Sağol canım genel diyelim he yaptım valla sporu da öyle ağır değildir diye düşündüm tartıya etki etmezYapma yasağlık olsun, tekrar denersin. Hatta belki katılmak isteyen biri olur birlikte yapılırsa dayanması da daha rahat olur
Teşekkür ederim kaptanım, inşallah yarın tartıya yansır.
Kötü bir şey yoktur inşallah canım
Maşallah, son gün diye sporunu eksik etmemişsin
Çook teşekkür ederim balımOlsun canım tartı öncesi spor yapmaman daha iyi. Menün güzel. İnşallah yarın güzel sonuç alırsıngörümcen de güzel bir akşam geçirmeni diliyorum
Fasulyelerin pıt pıt attığını görünce içim coştu galibabugün yatma günü Veram en güzelini yapıyorsun yat yatabildiğin kadar ısındın mı?
Çookk teşekkür ederim canımDurumunu çok iyi anlıyorum canım. Senin için çok zor bir süreç ama geçecek bu günler eminim. Yani geçen benim kardeşim pozitif çıktığında gece 2de geldiler sabahtan beridir geziyoruz ev ev ancak size sıra geldi dediler adamlar bitmiş haldeydi. İstersen seni izine ayırıp liste dışında devam ettirelim bildirim konusunda vs sorun yaşıyosan. Ama ben listede bizimle devam etmeni gönülden isterim
Ooo bi enerji bi enerji hayırdır?? Ben oturduğum yerde değilim tabiki şuan yatıyorum hep oturmak olmaz
.çok güzel bir gün olmuşazıcık kasların dinlensin sporsuz iyi olmuş
İnşallah geçer gider güzel günler önümüzdedir inşallahHakkınız ödenmez canım valla inşallah bu günler çabucak biter gider diyelim
Sagol canim, inceleyecegim...CanTorun ablacım bunlara da bir göz at istersen, belki sana uygun olan hareketler vardır aralarında
Tori Busa on Instagram: "GOOD MORNING😃 i don’t know what’s wrong with me but since my mini vacation it’s been a little hard to get back into my normal routine remind yourself of your goals and get back on track:) YOU GOT THIS! 👊🏻 👏🏻Alt single arm b
1,296 likes, 17 comments - toribusa_fit on November 4, 2020: "GOOD MORNING😃 i don’t know what’s wrong with me but since my mini vacation it’s been a little hard to get back into my normal routine remind yourself of your goals and get back on track:) YOU GOT THIS! 👊🏻 👏🏻Alt single arm bicep curl...www.instagram.com
Jess on Instagram: "Shoulders 🔥 You gotta love a good shoulder burn! I haven’t been able to do a shoulder workout for awhile and I miss it! My physical therapist says 6-8 more weeks off. So I put these exercises together for you so that at least you
3,621 likes, 134 comments - gunning4fitness on November 2, 2020: "Shoulders 🔥 You gotta love a good shoulder burn! I haven’t been able to do a shoulder workout for awhile and I miss it! My physical therapist says 6-8 more weeks off. So I put these exercises together for you so that at least you...www.instagram.com
Alex Rice | Workouts on Instagram: "It’s Mondaaaaay and we’re hitting some boulder shoulders!! Let’s goooo 👊🏼 throw any of these into an upper body workout or a shoulder day!! Don’t forget to like and save for later! What’re you training today?? - ⬇️
24K likes, 175 comments - alexricee on November 2, 2020: "It’s Mondaaaaay and we’re hitting some boulder shoulders!! Let’s goooo 👊🏼 throw any of these into an upper body workout or a shoulder day!! Don’t forget to like and save for later! What’re you training today?? - ⬇️⬇️⬇️ 1️⃣ 3 sets / 15 3/4...www.instagram.com
QUEENTEAM | Alexia Clark on Instagram: "YOU NEED TO TRY THIS UPPER BODY WORKOUT! 💪🏼❤️💪🏼 Comment below and let me know what you want next! . . 1. Double Circle Press: make sure you keep your elbows at a 90degree angle especially on the circle! Use lig
1,408 likes, 23 comments - queenteam on November 3, 2020: "YOU NEED TO TRY THIS UPPER BODY WORKOUT! 💪🏼❤️💪🏼 Comment below and let me know what you want next! . . 1. Double Circle Press: make sure you keep your elbows at a 90degree angle especially on the circle! Use light/medium weight . 2. Pulse...www.instagram.com
tartıya eksi olarak yansısın inşallahSağol canım genel diyelim he yaptım valla sporu da öyle ağır değildir diye düşündüm tartıya etki etmez
Az ve öz olmuş canım, cumaya yakışır
Çok çok güzel bir gün maşallah canımBende menümü yazıp kaçayım keyfim yok hiç bugun sabah 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir birazcık tulum peyniri 1 çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle bulut pizza
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 5 tane lahana sarması ama küçüklerdi çok
Ara 2 3 tane kuru erik 1 tane kuru incir
Suyum 3 lt
Spor 3 mile leslie
Arrietty_ @_Vera_
Leslienin tartıya olumsuz etki edeceğini sanmıyorum. Yarın çok güzel bir sonuç alacaksın eminim.Sağol canım genel diyelim he yaptım valla sporu da öyle ağır değildir diye düşündüm tartıya etki etmez
Yine harika bir gün sporu da çok güzel tutmuşsun
Bizi bırakma ama her müsait olduğunda yaz buraya. Burası senin takımın@_Vera_ veram siz beni liste dışına alın arada gelirim yine ama günlük yazma sorumluluğum azalsın biraz güç bulayım kendimde yine gelicek bu süreçte de boşlamayacağım ..
Rica ederim.Geçen yıl diyet yaparken bol çiğ sebzeli salatalar yedim,ama onlar da açlığın verdiği stresle birleşmiş gaz yapdı.Yaa öyle yapayım teşekkür ederim. Pişmiş olarak yiyince daha fazla yiyorum o yüzden kendi kendime böyle bi yol bulmuştum. Ama sağlık her şeyin başı. Teşekkür ederim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?