Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CanTorun ablacım bunlara da bir göz at istersen, belki sana uygun olan hareketler vardır aralarında

MENÜM
SABAH

Kahve eşliğinde 2 yulaflı diyet bisküvi
ARA
2 havuç, 1 avocado, 2 domates, 6 bademli zeytin, kk peynir
AKŞAM
2 kepçe kuru fasülye, 2 yk pilav, salata (roka ve kırmızı lahanalı)
SU
2 litre
SPOR
yok - şaka gibi 2000 adım atmışım

Hakkınız ödenmez canım valla inşallah bu günler çabucak biter gider diyelim

Dinlenme günü olmus tam
Pilav da absrtmamissin o yuzden begendim bugun ki menuyu

Bende menümü yazıp kaçayım keyfim yok hiç bugun sabah 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir birazcık tulum peyniri 1 çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle bulut pizza
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 5 tane lahana sarması ama küçüklerdi çok
Ara 2 3 tane kuru erik 1 tane kuru incir
Suyum 3 lt
Spor 3 mile leslie
Arrietty_ @_Vera_

Yoo. Pis bogazima yenik dustum
Yapma ya sağlık olsun, tekrar denersin. Hatta belki katılmak isteyen biri olur birlikte yapılırsa dayanması da daha rahat olur
Dinlenme günü olmus tam
Pilav da absrtmamissin o yuzden begendim bugun ki menuyu
Teşekkür ederim kaptanım, inşallah yarın tartıya yansır.
Kötü bir şey yoktur inşallah canım
Maşallah, son gün diye sporunu eksik etmemişsin

Sağol canım genel diyelim he yaptım valla sporu da öyle ağır değildir diye düşündüm tartıya etki etmez

Çook teşekkür ederim balım

Çookk teşekkür ederim canım

Bu arada yeni gelen arkad Sagol canim, inceleyecegim...

Çok çok güzel bir gün maşallah canım
Sağol canım genel diyelim he yaptım valla sporu da öyle ağır değildir diye düşündüm tartıya etki etmez
Leslienin tartıya olumsuz etki edeceğini sanmıyorum. Yarın çok güzel bir sonuç alacaksın eminim.
Iyi aksamlar
@_Vera_ Arrietty_
Sabah 2 yumurta omlet peynir
Ogle 2 yk tavuk pilav
Aksam salata
Su 1.5 litre 1 ltr yeşilçay dekots
Spor 4.000 adim
Yine harika bir gün sporu da çok güzel tutmuşsun
@_Vera_ veram siz beni liste dışına alın arada gelirim yine ama günlük yazma sorumluluğum azalsın biraz güç bulayım kendimde yine gelicek bu süreçte de boşlamayacağım ..
Bizi bırakma ama her müsait olduğunda yaz buraya. Burası senin takımın kaptanımızla konuştuk bildirimine yazıcaz iznini canım

Yaa öyle yapayım teşekkür ederim. Pişmiş olarak yiyince daha fazla yiyorum o yüzden kendi kendime böyle bi yol bulmuştum. Ama sağlık her şeyin başı. Teşekkür ederim tekrar.
Rica ederim.Geçen yıl diyet yaparken bol çiğ sebzeli salatalar yedim,ama onlar da açlığın verdiği stresle birleşmiş gaz yapdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…