Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim. Sen iyi olda,Gerisini hallederiz. Zor bir surecten gectin. Varsin artida ol. Yapacak birsey yok.
Yarin silbastan diyip birlikte duzeni oturturuz yine. Hem beslenme hem spora
Ne durumdasin? Iyiyiz dedin ama ise mi gidiyorsun hala boyle durumda?

Bence Canini sIkacak bisey yok ortada. Gayet dengeli
Adim ve su miktarinda oyle

Kizlar yarin e unutmayin tarti bildirimi seklinin degistigini.

Fotograf da Kullanici isminiz ve günün tarihi olan not olmali. Yoksa gecersiz sayilir paylasim

Ben TR saati 16 da evde olurum.

*** 4. Takım 699. Etap ***

MorVampirella(69.6///%) Izne ayrilmak istiyor, 1.izin hakki.
sserendipity (74.1///%) Izne ayrilmak istiyor, 1.izin hakki.
_Vera_ (67///%)
Smneapdullah (73.2///%)
Arietty_ (63///%) Tarti degisiminden kaynaklanan ... kiloluk artis eklenmistir.
Sivaskayseri (104///%)
Nanekekik (81.2///%)

pisi pisi kopatim (65.5///%)
Canfeb (65.4///%)

Ozlemlerhayallar (68.6///%)
barga (72.7///%) Izne ayrilmak istiyor, 2.izin hakki.

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 699. Etap***

Tanssss (70///%)
690. etapta izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 9'e bolundu.
Birgaripyolcu06 (79.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:10.10.2020, baslangic kilosu:82, hedef:65
stitch (68.9///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
periannem (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 15.10.2020, baslangic kilosu
:71.1, hedef:50

CanTorun (89.5///%) Yeni uye,baslangic tarihi:20.10.2020, baslangic kilosu:89.5, hedef:68
bnnu (60.3///%) 695. etapta izne ayrilan uye geri dondu.
Beklenen2 (68.8///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
esmeriiim (61.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
fyzanur (55.7///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Hyperborea17 (57.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
E-brulim (71.1///%) 423. Etapta ,bildirimsiz olarak,62.5 kg ile izne ayrilan uye geri dondu.

Anonimmm (73/72.5//%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:73, hedef:60
Ruhumunfreski (94.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:94.5, hedef:80
GCA (56.8///%) 698. etapta mezun oldu.

Evet canım öyle zaten bınada sıkıntı olacagını sanmıyorum bıraz evham yaptık hepımız hakkı olarak bına 11 katlı olunca ekstra korktu herkes
Oohoo depremın ertesı gunu bıle çalıştık. Özel sektör acımasız maalesef. Deprmın oldugu gun can havlı herkes işten cıkıp aılesıne koştu ertesı gun devam dedıler. Bak resımde daire onu iç binanın. Bırsuru yere vıdyo attık ama alanen sıkayet etmedı kımse. Cumartesı nasılsa taşıncaz kafasında herkes bugunde sallandık mesela herkes hıssetmemıs ama

Eklentiler

• E7468060-4C84-4DBF-80F3-BD8930F14237.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
İyi akşamlar fıstıklar menümü yazayım

Sabah(10:30)
2 yumurta 1kk peynir 2 minik salatalık

Öğle(14:00)
1 kase salata 4yk patlican yemeği

Ara(16:00)
2 wasa arası 1kk peynir

Akşam(18:00)
1 kase yayla çorbası
1 kase salata

Su:3 lt spor: 30dk Leslie + 5 dk dans kızı kanguraya koyup birlikte yaptık bu kadar dayandı @Arrietyy @_Vera_ Birgaripanne

Sagol canım cok tatlısın ınsallah bıran once toparlarım saldım çayıra sacma sapan duygu degısımlerınden bırgun ac gezıyorum bırgun ekmek arası yıyorjm

Sagol canım cok tatlısın ınsallah bıran once toparlarım saldım çayıra sacma sapan duygu degısımlerınden bırgun ac gezıyorum bırgun ekmek arası yıyorjm
Yine iyisin bence.
Sabah hasla 2 yumurta yanina bol yesillik zeytin :)) acalim yeni sayfamizi boylece

Fotografi gordum. Is yeri tasinacaksa insan izin verir ozaman kadar. Vicdansizlar, risk almayi goze aliyorlar resmen..

North River masallah cok hafif gecirmissin bence.
Leslie ve kanguru da dans da super olmus :)
Hangi kanguruyu kullaniyorsun?
Ben sirf sling de cocuk tasimak icin hamile kalirdim ama son hamilelik ve dogum sonrasi gozum korktu

Yegenime aldim her Firsat da tasiyorum :))

ya ben çok açım
Salatalık ye gülüm onun kalorisi çok düşük
Bu arada karnabahar kisiri varmis, deneyip begenen var mi? Sanki guzel olacak gibi...
Kulağa hoş geliyor denemedim ama güzel olabilir gibi
Yalan olan su orucu sonrasi menü

Ceyrek haslanmis Karnibahar
2 y. K yogurt
4 yk kiyma

2dilim kurutulmus elma

2L su
8bin adim 400 puan
15dk bisiklet cevirmece

@_Vera_ Birgaripanne
Kaptanım bir şey yememişsin ki, su orucunu bozmamış gibi olmuş
Çok hafif geçmiş canım süper, yarına inşallah tartı sevindirecek seni
Harika bir gün olmuş. Kuzuyla da dans çok eğlenceli olmuştur

işte bu yedirir kendini
Canım gelmiş geçmiş olsun tekrar. Her şey normale dönsün eminim ki çok kısa sürede toparlayacaksın.

İnşaallah canım teşekkür ederim

Canım sling alsam mı almasam mi diye çok düşündüm keşke alip baştan alistirsaydim kanguruyu bile yeni yeni kabulleniyor ve hiç bana bakmayacak hep dışa dönük bakacak . Çok pahalıya almadım aslında gayette uygun aldım su bel destekli kalın kemeelilerden ama çok rahat ilk başta acaba ben ziplarken bacaklarını acıyıp izmi yapar diye düşündüm ama hicbirsey olmadı hatta gaz çıkarmasına bile yardımcı oldu zıplamak

Evet hergun yapacağız artık oğlum bizden çok terledi çevremizde oynarken herkese iyi geldi bu iş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…