- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
Ama az içince de vücut ödem tutmaz mı ki bilemedim menü ve spor olarak harika bir gün
Canim. Sen iyi olda,Gerisini hallederiz. Zor bir surecten gectin. Varsin artida ol. Yapacak birsey yok.Yarından ıtıbaren normal duzenıme donmek ıstıyorum kızlar eş lıstesıne gırmek doyetıme sporuma dönmek ıstıyorum cunku boyle hıc ıyı degılım kıloda aldım ne kadar aldım bılmıyorum tartımın pili bitmiş alayım yarın
Arrietty_ bana toparlanmam ıcın bıeyler oner lütfeennn yumurta detoksumu yapsam Olur muki
Birgaripanne lısteye benıde eklermisın canım
Bence Canini sIkacak bisey yok ortada. Gayet dengeliselam kizlar
dunku menumu utana sikilanda olsa yazayim
sabah
1 dlm.ekmek
menemen
1 tane zuber (muadil)
ogle
salata
1 dolu tabak tam bugday makarna
2 wasa arasi fistik ezmesi
sutlu kahve
su 2 lt
spor 4800 adim
bugunku menum
sabah 1 yumurta ile yulaf kepegi krebi
1 yumurta
maydonoz
2 kasik yogurt ile omlet
filtre kahve
ogle
ton baligi salatasi
aksam 17.30
1 tabak shirataki noodle
2 kofte
ayran
su 2 lt
spor 3500 adim
Evet canım öyle zaten bınada sıkıntı olacagını sanmıyorum bıraz evham yaptık hepımız hakkı olarak bına 11 katlı olunca ekstra korktu herkesHer çatlak kolon da bile olsa hasar anlamına gelmiyor boya sıva hatta bazen depremde köşebentler kayıyor 3 cm kadar boyuna yarık var gibi duruyor kolonda kirişte. Boş duvarlarda olan çatlakların hele hiçbir anlamı yok çünkü o duvar ustasının işi ne kadar baştan savma yaptığını gösterir. Çatlak olan yeri kazıdığınızda beton yüzdede derinlemesine devam ediyorsa sıkıntılıdır. Umarım belediyeden gelenlerde olumsuz bişey söylemez. İş yerinizi de çevre şehirciliğe şikayet etme hakkınız var.
Oohoo depremın ertesı gunu bıle çalıştık. Özel sektör acımasız maalesef. Deprmın oldugu gun can havlı herkes işten cıkıp aılesıne koştu ertesı gun devam dedıler. Bak resımde daire onu iç binanın. Bırsuru yere vıdyo attık ama alanen sıkayet etmedı kımse. Cumartesı nasılsa taşıncaz kafasında herkes bugunde sallandık mesela herkes hıssetmemıs amaCanim. Sen iyi olda,Gerisini hallederiz. Zor bir surecten gectin. Varsin artida ol. Yapacak birsey yok.
Yarin silbastan diyip birlikte duzeni oturturuz yine. Hem beslenme hem spora
Ne durumdasin? Iyiyiz dedin ama ise mi gidiyorsun hala boyle durumda?
Sagol canım cok tatlısın ınsallah bıran once toparlarım saldım çayıra sacma sapan duygu degısımlerınden bırgun ac gezıyorum bırgun ekmek arası yıyorjmCanim. Sen iyi olda,Gerisini hallederiz. Zor bir surecten gectin. Varsin artida ol. Yapacak birsey yok.
Yarin silbastan diyip birlikte duzeni oturturuz yine. Hem beslenme hem spora
Ne durumdasin? Iyiyiz dedin ama ise mi gidiyorsun hala boyle durumda?
Yine iyisin bence.Sagol canım cok tatlısın ınsallah bıran once toparlarım saldım çayıra sacma sapan duygu degısımlerınden bırgun ac gezıyorum bırgun ekmek arası yıyorjm
İyi akşamlar fıstıklar menümü yazayım
Sabah(10:30)
2 yumurta 1kk peynir 2 minik salatalık
Öğle(14:00)
1 kase salata 4yk patlican yemeği
Ara(16:00)
2 wasa arası 1kk peynir
Akşam(18:00)
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
Su:3 lt spor: 30dk Leslie + 5 dk dans kızı kanguraya koyup birlikte yaptık bu kadar dayandı @Arrietyy @_Vera_Birgaripanne
Salatalık ye gülüm onun kalorisi çok düşükya ben çok açım
Kulağa hoş geliyorBu arada karnabahar kisiri varmis, deneyip begenen var mi? Sanki guzel olacak gibi...
Kaptanım bir şey yememişsin ki, su orucunu bozmamış gibi olmuşYalan olan su orucu sonrasi menü
Ceyrek haslanmis Karnibahar
2 y. K yogurt
4 yk kiyma
2dilim kurutulmus elma
2L su
8bin adim 400 puan
15dk bisiklet cevirmece
@_Vera_Birgaripanne
Çok hafif geçmiş canım süper, yarına inşallah tartı sevindirecek seni
Harika bir gün olmuş. Kuzuyla da dans çok eğlenceli olmuşturİyi akşamlar fıstıklar menümü yazayım
Sabah(10:30)
2 yumurta 1kk peynir 2 minik salatalık
Öğle(14:00)
1 kase salata 4yk patlican yemeği
Ara(16:00)
2 wasa arası 1kk peynir
Akşam(18:00)
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
Su:3 lt spor: 30dk Leslie + 5 dk dans kızı kanguraya koyup birlikte yaptık bu kadar dayandı @Arrietyy @_Vera_Birgaripanne
Sagol canım cok tatlısın ınsallah bıran once toparlarım saldım çayıra sacma sapan duygu degısımlerınden bırgun ac gezıyorum bırgun ekmek arası yıyorjm
Su tarifi gordum ve hosuma gitti
Hilal Soykan✨✨ on Instagram: "Günaayydııınnnn💖Bugün kahvaltıda ıspanaklı omlet var. Besleyici ve lezzetli👌👌Güzel bir gün olsun herkes için🎈"
4,277 likes, 90 comments - diyetleyen.kiz on November 3, 2020: "Günaayydııınnnn💖Bugün kahvaltıda ıspanaklı omlet var. Besleyici ve lezzetli👌👌Güzel bir gün olsun herkes için🎈".www.instagram.com
Canım gelmiş geçmiş olsun tekrar. Her şey normale dönsün eminim ki çok kısa sürede toparlayacaksın.Sagol canım cok tatlısın ınsallah bıran once toparlarım saldım çayıra sacma sapan duygu degısımlerınden bırgun ac gezıyorum bırgun ekmek arası yıyorjm
İnşaallah canım teşekkür ederimSalatalık ye gülüm onun kalorisi çok düşük
Kulağa hoş geliyordenemedim ama güzel olabilir gibi
Kaptanım bir şey yememişsin ki, su orucunu bozmamış gibi olmuş
Harika bir gün olmuş. Kuzuyla da dans çok eğlenceli olmuştur
45 kgye göre göğüsler silikon benceHepinize iyi geceler diyetdaşlarım
Yarın eksilerle mutlu uyanmanız dileğiyle
Eki Görüntüle 2716087
Canım sling alsam mı almasam mi diye çok düşündüm keşke alip baştan alistirsaydim kanguruyu bile yeni yeni kabulleniyor ve hiç bana bakmayacak hep dışa dönük bakacak . Çok pahalıya almadım aslında gayette uygun aldım su bel destekli kalın kemeelilerden ama çok rahat ilk başta acaba ben ziplarken bacaklarını acıyıp izmi yapar diye düşündüm ama hicbirsey olmadı hatta gaz çıkarmasına bile yardımcı oldu zıplamakNorth River masallah cok hafif gecirmissin bence.
Leslie ve kanguru da dans da super olmus :)
Hangi kanguruyu kullaniyorsun?
Ben sirf sling de cocuk tasimak icin hamile kalirdimama son hamilelik ve dogum sonrasi gozum korktu
Yegenime aldim her Firsat da tasiyorum :))
Yok ya benim kuzen 44kg göğüsler iki katıydı zaten 6 kgsu meme diyorduk ama kucultturdu omuzları çok ağrıyordu kendi zayıfladikca yük oldu memeler45 kgye göre göğüsler silikon benceoff dikkatimi çeken şeye bak
45 de gözüm yok bana bunun tersi de yeterHepinize iyi geceler diyetdaşlarım
Yarın eksilerle mutlu uyanmanız dileğiyle
Eki Görüntüle 2716087
Evet hergun yapacağız artık oğlum bizden çok terledi çevremizde oynarken herkese iyi geldi bu iş :)Salatalık ye gülüm onun kalorisi çok düşük
Kulağa hoş geliyordenemedim ama güzel olabilir gibi
Kaptanım bir şey yememişsin ki, su orucunu bozmamış gibi olmuş
Harika bir gün olmuş. Kuzuyla da dans çok eğlenceli olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?