Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok çiğ havuç yediğim zaman midem ağrıyor, acaba asit nedeniyle mi?
Günde 6 havuç yediğim oluyor benim midemde öyle bişey yok galiba bağırıyor ordan sıkıntı yok aplacımm gönder gelsinn geel geeel topla gel

selam kizlar
dunku menumu utana sikilanda olsa yazayim

sabah
1 dlm.ekmek
menemen

1 tane zuber (muadil)

ogle
salata
1 dolu tabak tam bugday makarna

2 wasa arasi fistik ezmesi
sutlu kahve

su 2 lt
spor 4800 adim

bugunku menum
sabah 1 yumurta ile yulaf kepegi krebi
1 yumurta
maydonoz
2 kasik yogurt ile omlet
filtre kahve

ogle
ton baligi salatasi

aksam 17.30
1 tabak shirataki noodle
2 kofte
ayran

su 2 lt
spor 3500 adim

E-brulim oglende kerevizi dorde boldum, buhar aparatina koyup hafifce pisirdim. Sonra da rendeleyip, yogurtladim. Ohh misss...
Cigden de yapiyorum ama, illa ki gaz yapiyor. Yarin da karnabahar gunum. Buyuk ihtimal onu da bu sekilde pisiririm. Ne gaz yapiyor, ne baska rahatsizlik. Besin degerlerini de guzelce muhafaza ediyor...

bence kaçamak olmamış içli köfte sayısı az dengelemişsin yarın tartıda harika bir eksi göreceğine eminim çok azimle başladın ve çok çok iyi gidiyorsun.Gönülden tebrik ederim seni
çok güzel bir gün ama dur o da ne su diyor 2 lt diyor tebrik ederimmmmm
aslında çarşamba da öyle aman aman kötü bir gün değil bugün daha güzel geçmiş.Ben yarın eksi göreceğine inanıyorum.

Arkadaşın dediği gibi buharda pişirebilirsin.Havuç güçlü bir antioksidan.Faydalı ancak çiğ gaz yapıyor.
Teşekkür ederim
Günde 6 havuç yediğim oluyor benim midemde öyle bişey yok galiba bağırıyor ordan sıkıntı yok aplacımm gönder gelsinn geel geeel topla gel
havuçlar halay çekiyor sende
Karnabaharı haşlayıp yiyorum ablacım, suyunu da içiyorum faydalıymış diye okudum. O şekilde hiç zararını görmedim. Bir tek havuçta farkettim midemin rahatsız olduğunu. Buhar da pişirmek en sağlıklısı

ya ben çok açım

Bu arada karnabahar kisiri varmis, deneyip begenen var mi? Sanki guzel olacak gibi...

carsamba degil de baska gun olsa bana da kotu gelmezdi de carsamba karbonidrata agirlik verince sonu kotu oluyor
benim de az da olsa umudum var eksi olacagima :)

Çok geçmiş olsun. Evinizde yakınlarınız da bişey yoktur umarım. Gerçekten çok zor bir durum. Çok çok geçmiş olsun tekrar

esmeriiim cok gecmis olsun. Etkilenmez mi insan. Ben hic yasamadim deprem ama tv de haberleri izlemeye bile dayanamiyorum.
Kendini hazir hissedince gel

Çok çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin
Cok teşekkür ederim hepınıze kızlar allah hoc kımseye yasatmasın evımızde bısey yok bı daırede catlak falan denıyor beledıye gelecek beklıyoruz. Evdeyız ama bısey cıkacagını sanmıyorum. Isyerı cok kotu durumda ne bakan var ne soyleyen calısıyoruz oyle

Yarından ıtıbaren normal duzenıme donmek ıstıyorum kızlar eş lıstesıne gırmek doyetıme sporuma dönmek ıstıyorum cunku boyle hıc ıyı degılım kıloda aldım ne kadar aldım bılmıyorum tartımın pili bitmiş alayım yarın
Arrietty_ bana toparlanmam ıcın bıeyler oner lütfeennn yumurta detoksumu yapsam Olur muki
Birgaripanne lısteye benıde eklermisın canım

Çok üzücü ama malesef insanlarımızin çıkarları canlarımız dan daha önemli

Her çatlak kolon da bile olsa hasar anlamına gelmiyor boya sıva hatta bazen depremde köşebentler kayıyor 3 cm kadar boyuna yarık var gibi duruyor kolonda kirişte. Boş duvarlarda olan çatlakların hele hiçbir anlamı yok çünkü o duvar ustasının işi ne kadar baştan savma yaptığını gösterir. Çatlak olan yeri kazıdığınızda beton yüzdede derinlemesine devam ediyorsa sıkıntılıdır. Umarım belediyeden gelenlerde olumsuz bişey söylemez. İş yerinizi de çevre şehirciliğe şikayet etme hakkınız var.

Ama az içince de vücut ödem tutmaz mı ki bilemedim menü ve spor olarak harika bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…