Kahvaltıdan sonra malesef boyle olmak zorunda oldu neyse artk bu hafta bundan hesaplayayim
Asil listede degilsin canim o yuzden bugun yetisemedin diye takma.Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma:60.7
Bugün:60.5
Fark:200 gr
Yüzde :0.33
Tarih kağıdı koyamadım kızlar bebekle zorlanıyorum sabah uyan hazırlan bebeğimi emzir kahvaltı hazırla derken babaannesigil geliyor walla yetişemiyorum kağıt koyup uğraşmaya , sonra da hazırlanıp hızlıca çıkıyorum evden , haftaya yapmaya çalışırım
@_Vera_Eki Görüntüle 2716161
Iste bekledigim bildirimgünaydınlar
Geçen cuma 68.6
Bu cuma 67.4
Fark 1.2
Yuzde 1.74
Anneannen nasil oldu canim?iyi geceler herkese, bu haftam çok düzensiz geçti lütfen kusura bakmayın. Anneannemin yanındaydım, şükür büyük bir sorunu yok ama yalnız kalmak istemedi. Benim de hazır sınavıma 2 hafta kalmışken kampa gireyim dedim. Diyet ise çok da yalan oldu diyemem, yine dikkat etmeye çalıyorum ama günüm düzensizleşti. Özellikle sınava yaklaştıkça stresle birlikte açlığım da arttı. Bir de 3 ay oldu regl olmayalı. Yarın kadindoguma gideceğim. Kendimi şiş hissediyorum. Kilo veremememde bu da etkili olabilir.
Kaptanım bu geçen haftada boyle geçti, beni mazur görün lütfen, inşallah gelecek haftaya çok iyi neticeleri gireceğim :)
@_Vera_
Arrietty_
@Tanssss
Moralini bozma canim birlikte üstesinden gelecegiz ♥Günaydın kızlar evden erken çıkmam gerek o yüzdenbildirim yapan ilk ben olacağım sanırım ve o da pek iç açıcı değil hem hedefe ulaşamadım hemde 100 gr artı utanıyorum neden böyle oldu bende anlamadım ama canım sıkıldı çok hemde
Geçen cuma 104
Bugun 104.1
Fark +100 gr
Arrietty_ takımıda kötü etkiledim özür dilerim
Wow tebrik ederim canim cok güzel gitmis. Chloenin videolarini yaparken sarf ettigin caba kendini gösterdiKizlar kusura bakmayın ben 2020 yi geçip 2021 yazmışm kahvaltı ve sudan sonra fark ettim
Geçen haftaki kilom 72.5 bu hafta 69.5 yüzde oranım yanlıs hesaplamadıysam %4.1 aa ben foto ekleyemedim
Tebrikler canimGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Tarih kağıdı koyamadım kızlar bebekle zorlanıyorum sabah uyan hazırlan bebeğimi emzir kahvaltı hazırla derken babaannesigil geliyor walla yetişemiyorum kağıt koyup uğraşmaya , sonra da hazırlanıp hızlıca çıkıyorum evden , haftaya yapmaya çalışırım
Veee bir harika sonuc dahagünaydınlar
Geçen cuma 68.6
Bu cuma 67.4
Fark 1.2
Yuzde 1.74
Iyi gunler P Periannemiyi geceler herkese, bu haftam çok düzensiz geçti lütfen kusura bakmayın. Anneannemin yanındaydım, şükür büyük bir sorunu yok ama yalnız kalmak istemedi. Benim de hazır sınavıma 2 hafta kalmışken kampa gireyim dedim. Diyet ise çok da yalan oldu diyemem, yine dikkat etmeye çalıyorum ama günüm düzensizleşti. Özellikle sınava yaklaştıkça stresle birlikte açlığım da arttı. Bir de 3 ay oldu regl olmayalı. Yarın kadindoguma gideceğim. Kendimi şiş hissediyorum. Kilo veremememde bu da etkili olabilir.
Kaptanım bu geçen haftada boyle geçti, beni mazur görün lütfen, inşallah gelecek haftaya çok iyi neticeleri gireceğim :)
@_Vera_
Arrietty_
@Tanssss
Vuhuu haftaya gelsin 65
Gunaydin hayirli cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta: 71.8
Fark: +100
Yüzde: -0,14
Eki Görüntüle 2716172
Iste bekledigim bildirim
Bu haftada cok guzel eksi ile gelecegini biliyordumcok dikkatli ve azimlisin
Tesekkur ederim.Anneannen nasil oldu canim?
Moralini bozma canim birlikte üstesinden gelecegiz ♥
Wow tebrik ederim canim cok güzel gitmis. Chloenin videolarini yaparken sarf ettigin caba kendini gösterdi
Tebrikler canim
Veee bir harika sonuc daha
Tebrikler
Kaptanim ben bugün tam 4 aydir diyetteyim, bu son artilari saymazsak nerdeyse 12 kilo vermisim. Galiba bünyem bana sıkıldım diyorGunaydin hayirli cumalar
Fazla bir arti degil. Gecen haftada +100 du. Haftaya seytanin bacagini kirarsin :))
Harikasın kankim maşallah
Harikasin 12 kilo vermek ne demekKaptanim ben bugün tam 4 aydir diyetteyim, bu son artilari saymazsak nerdeyse 12 kilo vermisim. Galiba bünyem bana sıkıldım diyorSenin de iznin olursa hafta sonu free takilmak istiyorum, diyetsiz iki gün pazartesi den itibaren yine dört elle sarilmami destekleyecektir diye düsündüm. Pazartesiden itibaren ek olarak her gün spor yapmak var planimda. Insallah evde ki hesabi carsiya uydurabilirim
Her ay 3 kilo vermisim, saglikli bir sekilde gittigini düsünüyorum ama bünye alisti ayni tarz beslenmeye. Kafada da sürekli diyet olunca bunalttim kendilerini galibaHarikasin 12 kilo vermek ne demekve sadece 4ay da.
Neden olmasin ki. Dort Elle sarilmana sebep olacaksa tabii ki. Hem bazen vucudu sasirtmak gerek.
Onay veriyorum bu ise
Canım her zaman güzel eksilerle geldin vücudumuz bazen böyle yapıyor üzülme buna. Haftaya telafi ediceksinGünaydın kızlar evden erken çıkmam gerek o yüzdenbildirim yapan ilk ben olacağım sanırım ve o da pek iç açıcı değil hem hedefe ulaşamadım hemde 100 gr artı utanıyorum neden böyle oldu bende anlamadım ama canım sıkıldı çok hemde
Geçen cuma 104
Bugun 104.1
Fark +100 gr
Arrietty_ takımıda kötü etkiledim özür dilerim
Tebrik ederim maşallah bu ne güzel bir eksiKizlar kusura bakmayın ben 2020 yi geçip 2021 yazmışm kahvaltı ve sudan sonra fark ettim
Geçen haftaki kilom 72.5 bu hafta 69.5 yüzde oranım yanlıs hesaplamadıysam %4.1 aa ben foto ekleyemedim
Takıma dönmek sana yaradı hemen eksiler geldiGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Ayy inşallahVuhuu haftaya gelsin 65
Ah ah sabah tartıya çıkarken kendi kendime 67.2 gelicek vera bak görürsün felan diyordum. Bana baya moral oldu❤
Tesekkur ederim.
Tebrikler67 ve çevresinden kurtulmuşsun canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?