Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma:60.7
Bugün:60.5
Fark:200 gr
Yüzde :0.33
Tarih kağıdı koyamadım kızlar bebekle zorlanıyorum sabah uyan hazırlan bebeğimi emzir kahvaltı hazırla derken babaannesigil geliyor walla yetişemiyorum kağıt koyup uğraşmaya , sonra da hazırlanıp hızlıca çıkıyorum evden , haftaya yapmaya çalışırım

@_Vera_

Asil listede degilsin canim o yuzden bugun yetisemedin diye takma.
Tebrik ederim ayrica kolay gelsin

Anneannen nasil oldu canim?
Moralini bozma canim birlikte üstesinden gelecegiz ♥
Kizlar kusura bakmayın ben 2020 yi geçip 2021 yazmışm kahvaltı ve sudan sonra fark ettim
Geçen haftaki kilom 72.5 bu hafta 69.5 yüzde oranım yanlıs hesaplamadıysam %4.1 aa ben foto ekleyemedim
Wow tebrik ederim canim cok güzel gitmis. Chloenin videolarini yaparken sarf ettigin caba kendini gösterdi
Tebrikler canim
günaydınlar
Geçen cuma 68.6
Bu cuma 67.4
Fark 1.2
Yuzde 1.74
Veee bir harika sonuc daha

Iyi gunler P Periannem
Umarim iyidir anneannen?
Sinav sonrasi daha aktif olurum diyorsun :) sinava odaklan ama hergun ugra bir selam ver ki unutma bizi

Iste bekledigim bildirim
Bu haftada cok guzel eksi ile gelecegini biliyordum cok dikkatli ve azimlisin

Anneannen nasil oldu canim?

Moralini bozma canim birlikte üstesinden gelecegiz ♥

Wow tebrik ederim canim cok güzel gitmis. Chloenin videolarini yaparken sarf ettigin caba kendini gösterdi

Tebrikler canim

Veee bir harika sonuc daha
Tesekkur ederim.
Eki Görüntüle 2716186
Geçen cuma 67.0
Bu cuma 66.4
Fark 600 gram
Yüzde 0.89
Tebrikler 67 ve çevresinden kurtulmuşsun canim❤

Gunaydin hayirli cumalar
Fazla bir arti degil. Gecen haftada +100 du. Haftaya seytanin bacagini kirarsin :))
Kaptanim ben bugün tam 4 aydir diyetteyim, bu son artilari saymazsak nerdeyse 12 kilo vermisim. Galiba bünyem bana sıkıldım diyor Senin de iznin olursa hafta sonu free takilmak istiyorum, diyetsiz iki gün pazartesi den itibaren yine dört elle sarilmami destekleyecektir diye düsündüm. Pazartesiden itibaren ek olarak her gün spor yapmak var planimda. Insallah evde ki hesabi carsiya uydurabilirim

Harikasin 12 kilo vermek ne demek ve sadece 4ay da.
Neden olmasin ki. Dort Elle sarilmana sebep olacaksa tabii ki. Hem bazen vucudu sasirtmak gerek.
Onay veriyorum bu ise

Harikasin 12 kilo vermek ne demek ve sadece 4ay da.
Neden olmasin ki. Dort Elle sarilmana sebep olacaksa tabii ki. Hem bazen vucudu sasirtmak gerek.
Onay veriyorum bu ise
Her ay 3 kilo vermisim, saglikli bir sekilde gittigini düsünüyorum ama bünye alisti ayni tarz beslenmeye. Kafada da sürekli diyet olunca bunalttim kendilerini galiba sunu bir soklayayim da akli basina gelsin

Canım her zaman güzel eksilerle geldin vücudumuz bazen böyle yapıyor üzülme buna. Haftaya telafi ediceksin
Kizlar kusura bakmayın ben 2020 yi geçip 2021 yazmışm kahvaltı ve sudan sonra fark ettim
Geçen haftaki kilom 72.5 bu hafta 69.5 yüzde oranım yanlıs hesaplamadıysam %4.1 aa ben foto ekleyemedim
Tebrik ederim maşallah bu ne güzel bir eksi
Takıma dönmek sana yaradı hemen eksiler geldi
Vuhuu haftaya gelsin 65
Ayy inşallah

Tesekkur ederim.

Tebrikler 67 ve çevresinden kurtulmuşsun canim❤
Ah ah sabah tartıya çıkarken kendi kendime 67.2 gelicek vera bak görürsün felan diyordum. Bana baya moral oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…