Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok ya benim kuzen 44kg göğüsler iki katıydı zaten 6 kgsu meme diyorduk ama kucultturdu omuzları çok ağrıyordu kendi zayıfladikca yük oldu memeler
Ya bende meme kalmadı hedefime ulaşsam dümdüz olucam galiba 85ten 80e düştüm o bile bol geliyor artık

Ya bende meme kalmadı hedefime ulaşsam dümdüz olucam galiba 85ten 80e düştüm o bile bol geliyor artık
Zayıf halinde nasıldı kaç bedendi benim 53 kgda 75 b ydi şimdi sütten dolayı 90 ama emzirme bitince yine düşerim 75 e ama küçük memenin avantajı emizme ile bile çok deforme olmuyor

Zayıf halinde nasıldı kaç bedendi benim 53 kgda 75 b ydi şimdi sütten dolayı 90 ama emzirme bitince yine düşerim 75 e ama küçük memenin avantajı emizme ile bile çok deforme olmuyor
Zayıf halim yok ki anamdan şişman doğdum ben

Maalesefki kizim bagimli oldu yas yagmur iyice tv kolik olmus bugun daha iyi gozlemledim bende oyuncaklarini degistirdim bir kismini kaldiriyorum diger kismi ile sonra da tam tersi boylece surekli oyuncak almiyorum
Bende çok yaparım değişiklik ama bizim ilk çocuk diye babası hunharca oyuncak doldurdu , teyzesi ,dedesi derken odasında yer yok ve bir o kadarda depoda var . Resmen müsriflik oyuncaktan çok babayla oynuyor

Boyumuz aynıymış genceciksin daha ahh senin yaşında olsam varya unide 47 kgydim o zaman dümdüz oluyor ama 53 çok iyi oluyor 53 e düşünce foto at bize
53e ne zaman düştüm bilmiyorum ama o kadar düşmem bence ya 60 görsem bana yeter diyorum

Bugünkü felaket menüm yazmaya da korkuyorum persembe bu menü hic olmadi biliyorum
Sabah 2 yumurta biraz kasar 1 dilim ekmek
Aksam
2 lahmacun 1 domates
Su 2.5 lt
Spor 3000 adim
Aksam yemeye bi yere davetliydik lahmacun yapmislardi corba falan da yoktu Allahtan kola vardi onu icmedim domatesle yedim bu olmadi biliyorum
Arrietty_ @_Vera_

Aslında şöyle bir menü olmuş
Sabah 350 400 kalori felan protein felan dengeli
Akşam 449 kaloriden 2 lahmacun 898 kalori
Totalde 1200 hadi 1500 olsun ama karb ağırlıklı yine de pek aman aman etki ediceğini sanmıyorum bol suda iyi

Gecmis olsun canim

Ben 85 90 giyiyordum hamilelik 2 emzirme 105 110 oldu simdi 95 azicik bol oluyor
Evet canim doneyim artik ya ama bugun var ya felaket bir menüm var yarin nolcak bilmiyom
Yarin daha dikkatli olursun canim
Sen 60 i gör daha fazlasını isteyeceksin emin ol verebildigin kadar ver sonra vermek daha zor bak ablalarina can cekisiyorum
Amaaan hic deme bir izne ciktim sabitim Allah tan ama veremiyorum daha fazla
2 ogun cok da sey deil yani

iyi geceler herkese, bu haftam çok düzensiz geçti lütfen kusura bakmayın. Anneannemin yanındaydım, şükür büyük bir sorunu yok ama yalnız kalmak istemedi. Benim de hazır sınavıma 2 hafta kalmışken kampa gireyim dedim. Diyet ise çok da yalan oldu diyemem, yine dikkat etmeye çalıyorum ama günüm düzensizleşti. Özellikle sınava yaklaştıkça stresle birlikte açlığım da arttı. Bir de 3 ay oldu regl olmayalı. Yarın kadindoguma gideceğim. Kendimi şiş hissediyorum. Kilo veremememde bu da etkili olabilir.
Kaptanım bu geçen haftada boyle geçti, beni mazur görün lütfen, inşallah gelecek haftaya çok iyi neticeleri gireceğim :)
@_Vera_
Arrietty_
Birgaripanne

Sen iyi ol yeterli canim
Haftaya toparlariz

Günaydın kızlar evden erken çıkmam gerek o yüzdenbildirim yapan ilk ben olacağım sanırım ve o da pek iç açıcı değil hem hedefe ulaşamadım hemde 100 gr artı utanıyorum neden böyle oldu bende anlamadım ama canım sıkıldı çok hemde
Geçen cuma 104
Bugun 104.1
Fark +100 gr
Arrietty_ takımıda kötü etkiledim özür dilerim

Eklentiler

• 20201106_070449.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 25
Gunaydin canim
Gecen hafta guzel kilo vermistin.
Arada vucud duraklamaya giriyor

Hayirli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…