Ya bende meme kalmadı hedefime ulaşsam dümdüz olucam galiba 85ten 80e düştüm o bile bol geliyor artıkYok ya benim kuzen 44kg göğüsler iki katıydı zaten 6 kgsu meme diyorduk ama kucultturdu omuzları çok ağrıyordu kendi zayıfladikca yük oldu memeler
Zayıf halinde nasıldı kaç bedendi benim 53 kgda 75 b ydi şimdi sütten dolayı 90 ama emzirme bitince yine düşerim 75 e ama küçük memenin avantajı emizme ile bile çok deforme olmuyorYa bende meme kalmadı hedefime ulaşsam dümdüz olucam galiba 85ten 80e düştüm o bile bol geliyor artık
Zayıf halim yok kiZayıf halinde nasıldı kaç bedendi benim 53 kgda 75 b ydi şimdi sütten dolayı 90 ama emzirme bitince yine düşerim 75 e ama küçük memenin avantajı emizme ile bile çok deforme olmuyor
Bende çok yaparım değişiklik ama bizim ilk çocuk diye babası hunharca oyuncak doldurdu , teyzesi ,dedesi derken odasında yer yok ve bir o kadarda depoda var . Resmen müsriflik oyuncaktan çok babayla oynuyorMaalesefki kizim bagimli oldu yas yagmur iyice tv kolik olmus bugun daha iyi gozlemledim bende oyuncaklarini degistirdim bir kismini kaldiriyorum diger kismi ile sonra da tam tersi boylece surekli oyuncak almiyorum
Boyumuz aynıymış genceciksin daha ahh senin yaşında olsam varyaZayıf halim yok kianamdan şişman doğdum ben
53e ne zaman düştüm bilmiyorum ama o kadar düşmem bence yaBoyumuz aynıymış genceciksin daha ahh senin yaşında olsam varyaunide 47 kgydim o zaman dümdüz oluyor ama 53 çok iyi oluyor 53 e düşünce foto at bize
Sen 60 i gör daha fazlasını isteyeceksin emin ol verebildigin kadar ver sonra vermek daha zor bak ablalarina can cekisiyorum53e ne zaman düştüm bilmiyorum ama o kadar düşmem bence ya60 görsem bana yeter diyorum
Aslında şöyle bir menü olmuşBugünkü felaket menüm yazmaya da korkuyorum persembe bu menü hic olmadi biliyorum
Sabah 2 yumurta biraz kasar 1 dilim ekmek
Aksam
2 lahmacun 1 domates
Su 2.5 lt
Spor 3000 adim
Aksam yemeye bi yere davetliydik lahmacun yapmislardi corba falan da yoktu Allahtan kola vardi onu icmedim domatesle yedim bu olmadi biliyorum
Arrietty_ @_Vera_
15 kiloyu verince benimde omuzlar cok agrimistiYok ya benim kuzen 44kg göğüsler iki katıydı zaten 6 kgsu meme diyorduk ama kucultturdu omuzları çok ağrıyordu kendi zayıfladikca yük oldu memeler
Gecmis olsun canimEvet canım öyle zaten bınada sıkıntı olacagını sanmıyorum bıraz evham yaptık hepımız hakkı olarak bına 11 katlı olunca ekstra korktu herkes
Oohoo depremın ertesı gunu bıle çalıştık. Özel sektör acımasız maalesef. Deprmın oldugu gun can havlı herkes işten cıkıp aılesıne koştu ertesı gun devam dedıler. Bak resımde daire onu iç binanın. Bırsuru yere vıdyo attık ama alanen sıkayet etmedı kımse. Cumartesı nasılsa taşıncaz kafasında herkes bugunde sallandık mesela herkes hıssetmemıs ama
Ben 85 90 giyiyordum hamilelik 2 emzirme 105 110 oldu simdi 95 azicik bol oluyorZayıf halinde nasıldı kaç bedendi benim 53 kgda 75 b ydi şimdi sütten dolayı 90 ama emzirme bitince yine düşerim 75 e ama küçük memenin avantajı emizme ile bile çok deforme olmuyor
Yarin daha dikkatli olursun canimEvet canim doneyim artik ya ama bugun var ya felaket bir menüm var yarin nolcak bilmiyom
Amaaan hic deme bir izne ciktim sabitim Allah tan ama veremiyorum daha fazlaSen 60 i gör daha fazlasını isteyeceksin emin ol verebildigin kadar ver sonra vermek daha zor bak ablalarina can cekisiyorum
2 ogun cok da sey deil yaniBugünkü felaket menüm yazmaya da korkuyorum persembe bu menü hic olmadi biliyorum
Sabah 2 yumurta biraz kasar 1 dilim ekmek
Aksam
2 lahmacun 1 domates
Su 2.5 lt
Spor 3000 adim
Aksam yemeye bi yere davetliydik lahmacun yapmislardi corba falan da yoktu Allahtan kola vardi onu icmedim domatesle yedim bu olmadi biliyorum
Arrietty_ @_Vera_
Sen iyi ol yeterli canimiyi geceler herkese, bu haftam çok düzensiz geçti lütfen kusura bakmayın. Anneannemin yanındaydım, şükür büyük bir sorunu yok ama yalnız kalmak istemedi. Benim de hazır sınavıma 2 hafta kalmışken kampa gireyim dedim. Diyet ise çok da yalan oldu diyemem, yine dikkat etmeye çalıyorum ama günüm düzensizleşti. Özellikle sınava yaklaştıkça stresle birlikte açlığım da arttı. Bir de 3 ay oldu regl olmayalı. Yarın kadindoguma gideceğim. Kendimi şiş hissediyorum. Kilo veremememde bu da etkili olabilir.
Kaptanım bu geçen haftada boyle geçti, beni mazur görün lütfen, inşallah gelecek haftaya çok iyi neticeleri gireceğim :)
@_Vera_
Arrietty_
Birgaripanne
Gunaydin canimGünaydın kızlar evden erken çıkmam gerek o yüzdenbildirim yapan ilk ben olacağım sanırım ve o da pek iç açıcı değil hem hedefe ulaşamadım hemde 100 gr artı utanıyorum neden böyle oldu bende anlamadım ama canım sıkıldı çok hemde
Geçen cuma 104
Bugun 104.1
Fark +100 gr
Arrietty_ takımıda kötü etkiledim özür dilerim
Yani duraklama mı sanmıyorum ne yapmam lazım onu da bilemiyorum bu haftaGunaydin canim
Gecen hafta guzel kilo vermistin.
Arada vucud duraklamaya giriyor
Hayirli gunler
Moralini bozmaYani duraklama mı sanmıyorum ne yapmam lazım onu da bilemiyorum bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?