HASRETİM çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bi an önce iyileşirsin umarımnidah listeyi toplamadan 7.takima koydum onlardan rica ettim,kafam kazan gibi atesimde cikmis,benden bugünlük bu kadar..
ayrica yarin ölcüm günü ama burda olamam pazrtesiye kadar vermek isteyenler ölcülerini versin
nidah listeyi toplamadan 7.takima koydum onlardan rica ettim,kafam kazan gibi atesimde cikmis,benden bugünlük bu kadar..
ayrica yarin ölcüm günü ama burda olamam pazrtesiye kadar vermek isteyenler ölcülerini versin
canim geldiysen sen yap,7,takimda kimse yok galiba,not birakrisin orayada yaptigina dahil,valla benim kafa 1 milyon,:)
gecmis olsun dileklerin icnde tesekür ederim canim
haha ben bişe demedim orda öyle yazıyodukilomu yanlış yazmışım 69 değil 59.7:) bijo Allah korusun kız 9kilo hooyyy!!!:)
nidah ben de onlardan aliyim dedim ama koca totomu kaldırıp gidemedim. muhtemelen bitmiştir. bim de bizim yan bina ha pek uzak
ayyy ondan bende istiyorumda evde 3 tane tartı varya 4. yüde alırsam kocam beni napar bilmiyorum azmı gelmişti nidah bende gidip bir baksam bari.bugün bime yağ oranını ölçen tartı gelmiş 20küsür tl di.aldım baktım daa yağ oranım normalin biraz üstü görünüyo sinir oldum:) göbeğimdeki yağlar olmalı!!..spor şart ya..
haha ben bişe demedim orda öyle yazıyodu
mersa 1 kg a yakın vermişsin valla bravo. bu hafta genel durum iyi gibi hadi bakalım sonbahara çıtırız inşallah
yok anam yok hic de abartmadim bilmeyene 81 kiloyum desen bu kafayi yemis derler :)
bugün 1 saat aktif spor yaptım
mersa çok iyi görünüyosun boyun kaç 170in üzerinde galiba
kizlar....tebrik ediyorum hepinizi...biz spor yarisinda yenildik malesef... siz masallah iyi spor yapmissinizbizim toplasak 500 dk bile spor yok:78::78: insallah birdahaki sefere yine karsilasiriz
yasemin genel liste bu hafta bizdeymiş kız:)
ben yapmaya çalışıcam bakalım ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?