Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim 3 kere tup bebek yaptirdik olmadi artik baya yiprandim biraz dinlenmeye karar verdim.yok canim sorabilir tabiki

Yegenimdeki demir sorunu dogal pekmez ve hemen her gun yedigi dana etiyle ilacsiz cozuldu.
Ben de yillardir hemen hergun 1 tatli kasigi pekmez yerim.
Ama dogum sonrasi beslenmeyle birlikte katki da gerekebilir.
Aman dikkat, gencler kendinize cok iyi bakin.
Siz iyi olacaksiniz ki, kuzular da iyi olsun...

Bende 3deydi deger. Doktor cok sasirmisti. Zaten berbattim. Gozumu acsam basim donuyor, esim Eve gelene kadar kalkamiyordum yerimden

100mg sabah 100de aksam alarak kendime geldi.
Kabizlik yapmadi Bende ama yapma etkisi var
Doktorunda dedigi o olmustu yuksek doz yazinca.
Eksik etme demiri.

Evet canim 3 kere tup bebek yaptirdik olmadi artik baya yiprandim biraz dinlenmeye karar verdim.yok canim sorabilir tabiki
Rabbim gönlündekini hakkinda hayirli eylesin canim. Allah ol desin yeter ki, hic ummadigin anda gelir mucizen insallah vaktini bekliyor

Rabbim büyük inşallah sen dinlenirken o minik içerde büyümeye baslar ben ne zaman biraksam umudum supriz yaptı inşallah darısı sana olur canım kafanı dinle sonra lazım olacak :)

Alsinda evde soğuk sıkım pekmezde var ama oğluma verirken kendim içmiyorum resmen vurdum duymazim kendime ama bende başlayım sabahları 1tk

Alsinda evde soğuk sıkım pekmezde var ama oğluma verirken kendim içmiyorum resmen vurdum duymazim kendime ama bende başlayım sabahları 1tk
Demir depolarim dolu, eksiklik yok.
Buna ragmen 1 t.k. iciyorum.
Sen onu arttir, beraberinde mandalina, greyfurt, portakal, limon vs ye ki, emilimi iyi olsun.

Kizima der gibi diyecegim.
Bazen gercekten sopalik oluyorsunuz.
Herkes kendi karnina yiyor.
Cocuklar beslenince siz beslenmis olmuyorsunuz.
Ucaklarda oksijen maskesini once ebeveyn kendisi, sonra cocuga takiyor...

3. Olmuşum sporda

North River ben nerede hata yaptım kısmına peşinen yazmana hem güldüm hem üzüldüm. Orada yazabiliyor muyum bilmiyorum burdan yazmak istedim. Doğum kolay bir olay değil nasıl bir mucize kadın bedeni nasıl değişiyor benden bin kat daha iyi biliyorsun. Doğumdan sonra ilk regl hormonların düzene binmesi seni hem fiziksel hemde psikolojik olarak yıprattı ama biz burda bir aileyiz. Tek derdimiz hepimizin çıtır mı çıtır olması. Kilo aldığın için seni asla ama asla yargılamayız sen bizim ailemizden bir parçasın. Kilo almışsan nasıl verebilirsin seni nasıl daha huzurlu hissettierebiliriz bunların yolunu ararız arıyoruz da. Gözünü korkutma biz birlikte bu süreci aşıcaz ve sen yine harika eksiler verdiğin o güzel döneme geri döneceksin. Üzme tatlı canını lütfen. Kıyamam

Bende çok şaşırdm ama baya zorladım kendimi insallah hepimiz böyle erir gideriz
Takdir edilesi bir haftaydı senin için. Eminim haftaya çok çok daha iyisi gelicek. Acaba bende mi chloe thing yapsam pfff çok zor geliyor bana o beceremiyorum esnek de değilim.

G GCA canımm nasıl oldun? Umarım her şey yolundadır merak ediyoruz seni.

MotivatedAlready nasıl gidiyor çıtır hayatın? Nasılsın?

R Ruhumunfreski canım sen bizi unuttun galiba merak ediyoruz umarım bir sıkıntı yoktur.

Yawrukush hep sen mi hal hatır sormaca yapcaksın bugün de ben seni sorayım

Kizlar alt listeyi paylasayim
Esas liste icin butun bildirimleri bekliyorum. Saat 17 e kadar sure var. Yani 28 dk..

B barga bildirimin gecersiz sayiliyor
Mor Vampirella senide izne cikaramam bildirim yapmazsan

stitch (68.9///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
periannem (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 15.10.2020, baslangic kilosu
:71.1, hedef:50
CanTorun (89.5/89//%) Yeni uye,baslangic tarihi:20.10.2020, baslangic kilosu:89.5, hedef:68
bnnu (60.5///%) 695. etapta izne ayrilan uye geri dondu.
esmeriiim (61.8/62.0//%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
fyzanur (55.7/sabit//%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Hyperborea17 (57.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
E-brulim (71.1/71.2//%) 423. Etapta ,bildirimsiz olarak,62.5 kg ile izne ayrilan uye geri dondu.
Anonimmm (72,5/69,9//%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:73, hedef:60
Ruhumunfreski (94.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:94.5, hedef:80
GCA (56.8///%) 698. etapta mezun oldu.
JaneRizzoli
(64.6/64.2//%) baslangic tarihi: 04.06.2020 , baslangic kilosu:76.5, hedef

P Periannem bildirim yapmadin sen canim?

Kaptanım ben bir hata etmişim, geçen hafta 71.7 diye aklımda kalmış 71.8 çıktım bugün +100 değilmiş +700’müş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…