Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@MorVampirella
sserendipity
B barga

Kizlar izne ayirmam icin fotografli bildirim yapmaniz gerek.
Yoksa sizi izne ayiramiyorum

Sadece kucuk bir hatirlatma
tesekkurler kaptanciiim. aklimda ama o kadar yogun bir gun geciriyorum ki. okulda da nobetciyim. son 3 gundur dikkat ediyordum ilk defa arti bildirim yapcam sabahin nurunda tartilip ciktim onun da etkisiyle artidayim biraz daha bekleseydim en azindan sabit olabilirdim. cok uzgunum.. ozur dileyerek bildirim yapiyorum
gecen hafta 74.1
bu hafta 74.7
fark +0.6
%+0.80
artı gelince yuzdeyi yanlış hesaplamis olabilirim.
izne cikmak istiyorum zeynepcim. biliyorum artiyla doncem ama bu siralar cikmam lazim. yetisemiyorum dikkat de edemiyorum

Eklentiler

• 20201106_130227.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 24
Anneannen nasil oldu canim?
Doktorun dediği yaşına göre ve geçirdiği krize göre durumu iyiymiş. Ama bir adım attığında bile nefesi kesiliyor. Kullandığı bir sürü ilaç var. Kalp ile alakalı değil onu anladık. Pazartesi akciğerlere bakılacak sanırım. Teşekkür ederim sorduğunuz için :)

Iyi gunler P Periannem
Umarim iyidir anneannen?
Sinav sonrasi daha aktif olurum diyorsun :) sinava odaklan ama hergun ugra bir selam ver ki unutma bizi
Kalp durumu iyiymiş, yaşına ve geçirdiği krize göre ama yine de hasta. Annem de anlayamadı sorunu. Akciğerlere bakılacak sanırım. Teşekkür ederim sorduğunuz için, bugün adliye stajımı başlattım. Her gün adliyedeyim artık. Daha düzenli olacak söz.
Maalesef verdiğim kiloları da almışım. Kadın doğuma bugün gidemedim ama pazartesi gideceğim. Belki de bununla alakalı olabilir. 3 ay uzun bir zaman regl olmak için normalde bu şekilde değildi.

Cuma Hedef Tablosu
KullaniciGecen Cuma kgPazartesi Kontrol kgCuma Hedef kgCuma TartısıDurum
Arrietty_ 63 kg67 kg (Tarti degisikligi)66,5 kg66.95
@Sivaskayseri104 kg105,3 kg103 kg104.1
E-brulim 71,1 kg71.4 kg70.5 kg71.8
@Ozlemlerhayallar68,6 kg68.5 kg67.8 kg67.4
fyzanur 55,7 kg56,6 kg55 kg55.7
Birgaripyolcu06 79,8 kg79,8 kg79.3 kg79.3
B Beklenen2 68,8 kg69,3 kg68,3 kg68.9
@_Vera_67.0 kg66.5 kg ( Sali bildirim)66.5 kg66.4

KIZLAR BU HAFTA TAKIMDA HEMEN HEMEN HERKES + GELDİ.BUNUN SEBEBİ SİZCE NEDİR TAKIM OLARAK NEREDE HATA YAPIYORUZ.DURUMUMUZ HİÇÇÇÇ İÇ AÇICI DEĞİL.

Hyt-123 tebrik ederim canim hem sporda hem su da götürmüssün yarisi
Burnum acayip hirs kokusu aliyor, eee adin bosuna pisi pisi kopatim degil Sen haftaya fena sollayacaksin herkesi
Insallah ordan da bir sey cikmaz, Allah sifasini versin canim.

Ayyyy iki defa birincilik gurur duydum kendimle yaaa

Çoookk teşekkür ederim canımm

Evett
t

Eline saglik Veracigim

Şimdi hastaneden geldim kaptanım anneannemi getirdim çocuklari anneme bırakıp . Demir de tüm değerlerde yerlerdeydi en son doğum sonrası kendim de hemogram baktirdim iki saat sonra çıkacak

15 kiloyu verince benimde omuzlar cok agrimisti

Sağol canım rabbim bütün çocuklarımızı korusun gelecekleri güzel olsun inşallah .
Canım ablacim 21 günde bir liste değiştiriyordu diyetisyen bende mesela bı hafta bakliyat vermiyordu değişiklik olsun şaşırdın diye öyle yapabilirsin ama aralıklı oruçta uzun vadede sonuç veriyor bende öyleydi en azından 3 günde etki eder mi bilemem
Geçmiş olsun canım aynı anneannem biraz önce götürdüm doktora gidince hemen iyileşecegim sanıyor annemi çok yormuş kan versem bulurlar derdimi diye ama nafile böbrekler iflas etmek üzere hala avuç avuç ilaç içiyor , nefes darlığı var ve hepsi normal yaşlılıktan diyorlar ama gönlü olsun diye kan verdirdim bugün

Şimdi hastaneden geldim kaptanım anneannemi getirdim çocuklari anneme bırakıp . Demir de tüm değerlerde yerlerdeydi en son doğum sonrası kendim de hemogram baktirdim iki saat sonra çıkacak
Insallah sonucun güzel cikar canim
Amin insallah

Insallah sonucun güzel cikar canim

Amin insallah
Demir yerlerdedir kesin kabizlik yapıyor diye düzgün kullanmadım ilacı , saçlarımda doğumdan sonra acayip dökülüyor birşeyler yolunda değil kesin artık başka ilaç isteyeceğim gebelikteki kabızlık yapmamıştı hiç

Deneme yanilma ile bulacagiz artik.
Sebze ve etin yenme zamanlarini da degistirebilirmisiz...
Aksam sebze, oglen et gibi.
Veya haslanmis yumurtadan bir hafta kadar uzak kalabilirmisiz.
Dedigim gibi hazir oldugumda deneyecegim. Guzel sonuc alirsam ne alâ...

Tesekkur ederim canim...

O kabizlik cok fena oluyor bende demir ilacindan dolayi yasadim. Magnezyum önermisti benim doktorum, demir kabizlik yapiyorsa magnezyum onu dengelermis. Hamilelikte hangi ilaci kullanmistin canim?

Senin sonuclarin zaten hep güzel abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…