Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** 4. Takım 699. Etap ***

MorVampirella(69.6///%) 1.defa bildirimde bulunmadi.
sserendipity (74.1/74.7/+0.6/-0.810%) Izne ayrilmak istiyor, 1.izin hakki.
_Vera_ (67/66.4/0.6/0.896%)
Smneapdullah (73.2/72.3/0.9/1,230%)
Arietty_ (67/66.85/0.15/0.224%) Tarti degisiminden kaynaklanan 4 kiloluk artis eklenmistir.
Sivaskayseri (104/104.1/+0,1/-0,096%)
@nanekekik (81.2/84.0/+2.8/-3,448%)
pisi pisi kopatim (65.5/65.6/+0.1/-0,153%)
Canfeb (65.4/65.6/+0.2/-0.306%)

Ozlemlerhayallar (68.6/67.4/1.2/1.749%)
barga (72.7///) gecersiz bildirim.
Birgaripyolcu06 (79.8/79.3/0.5/0.627%) Yeni uye, baslangic tarihi:10.10.2020, baslangic kilosu:82, hedef:65

Tanssss (70/69.6/0.4/0.063%)
690. etapta izne ayrilan üye geri döndü, yuzdesi 9'e bölündü.
Beklenen2 (68.8/68.9/+0.1/-0.008%) 681.etapta saglik iznine ayrilan üye geri döndü, yüzdesi 18'e bölündü

4. Takım ortalaması: -%

Birkac degiisklik daha yapilacak buyuk ihtimal.
ama suan ortalama bu durumda

Son düzenleme:
bu hafta sonuncuyuz kesin
haftaya birinci olalim

Kızlar size bişe danışmak istiyorum bi çay var detoks çayı kullananlar memnun bide güvendiğim bir kişiden aldım tavsiyeyi sizce almalımıyım karar veremedim işe yarar mı 155 tl az da değil yani diyetisyen e verdiğim parayı ona vereyim diye düşündüm ama bilemedim bi şekilde kırmak istiyorum şu işi öyle kaçamak larım yok çok fazla sporumu yapıyorum hemde hergün if yapıyorum saat 4 30 dan sonra ağzıma bişe almıyorum baya saat aç kalıyorum daha napcam bilemedim çözüm bulmaya çalışıyorum yardım edin

ben karsiyim boyle seylere.
sagligindan olma.
ne guzel veriyorsun iste. sen devam et boyle. hepimiz takiliyoruz
ama pazartesi baya eksi cikmistin . onu verdin 4 gunde . sen kendin dedin bunu ben iyi beslendin diyince :)

ben karsiyim boyle seylere.
sagligindan olma.
ne guzel veriyorsun iste. sen devam et boyle. hepimiz takiliyoruz
ama pazartesi baya eksi cikmistin . onu verdin 4 gunde . sen kendin dedin bunu ben iyi beslendin diyince :)
Doğru diyosun aslında pazartesinin artısını verdim cumaya kadar canım sıkıldı da ne bilim acaba bir çözüm olurmu diye düşündüm

Hergun, ne yiyip ne iciyorsun aninda yaz.
Ayrica klasik ara ogunlu beslenmeler cok daha saglikli.
Benim anacigim 86 yasinda. 20 yildir seker hastasi ve 20 yildir dr ne dediyse oyle besleniyor.
Daha once her ogun 1 ekmek yiyordu, borekler, corekler, ayak ustu yemeler.
Seker hastasi oldu, beslenmesi aralarla 5-6 ogune cikti. Hem kilo verdi, hem sagligi cok cok iyi.
Bir kac gun uygulanabilir yontemler, beslenme programi olmamali bence. Hic olmadi 3 ogun yenmeli.
Omur boyu simdiki gibi beslenebilecek misin? Beslensen saglikli olur mu? Vsvsvs...

Evet bide öyle mi denesem acaba 3 ana 3 ara şeklinde bide yediklerim tadına baktığım şeyleri de yazmam lazım sanırım

Evet bide öyle mi denesem acaba 3 ana 3 ara şeklinde bide yediklerim tadına baktığım şeyleri de yazmam lazım sanırım
Tad bakma yok. O tadmalarda ne kaloriler aliniyor
Esim yapiyordu onu. Kesti cok sukur. Cok ici kiyilirsa ben ne verirsem onu yiyor.
Adam yillardir biriktirdigi kilolarini tikir tikir veriyor.. Esim oglen yemiyordu. Cok baski yaptim yemesi icin. Daha onceden belirledigimiz seyleri yiyor ve yanina kuruyemis veriyorum, kilo vermesi artti.

E English_teacherrr o caylar da emin ol sihirli degil.
Canini hic sıkma, azar azar vermek her zaman icin saglikli ve kalici. Kilo takibini paylasir misin?
Nasıl kilo takibi ablacım şöylemi mesela ben temmuz 7 de başladım yarın 4 ay olacak ilk 3 ay diyetisyene gittim diyetisyenim çok ilgili olmayınca bıraktım kendim devam ediyorum şuan tam 19 kilo verdim geçen hafta sonu ailem vardı misafir onlarla birlikte yedim malesef ve geçen hafta cuma 104 olan kilom pazartesi 105.3 e çıktı bugun de 104.1 çıktım

Doğru diyosun asıl kiloyu o yemek tadlarına bakmaktan alıyoruz onları kescem aralarda atırştırmayı da kesmem lazım sıkıntıdan yiyesim geliyo

Anneannen nasil oldu canim?

Moralini bozma canim birlikte üstesinden gelecegiz ♥

Wow tebrik ederim canim cok güzel gitmis. Chloenin videolarini yaparken sarf ettigin caba kendini gösterdi

Tebrikler canim

Veee bir harika sonuc daha

Takdir edilesi bir haftaydı senin için. Eminim haftaya çok çok daha iyisi gelicek. Acaba bende mi chloe thing yapsam pfff çok zor geliyor bana o beceremiyorum esnek de değilim.
Aynen ya evet cok zorlayıcı ama bi başlamadan önce ölctüm kendimi bide bugün 2 cm incelmişim ama gel gelelim bugün kendimi biraz şımarttım demisken bari menümü yazayım

Sabah 8 de:2 tane sigara böreği

Öglen:2 tane bisküvidenn yapılan top şeklinde bir cesit tatlı

Saat 16 da 1 kase çorba

Aksam yemegide 6 da: fırında yapılmış 2 tane soslu baget yanında soslu patates azcık yağinada ekmek bandım

Suya gelirsek sadece 4 bardak ama yatana kadar 1.5 litre kadar içecem

Sporda hiiiiç yapmadım gün içinde oarca parça toplam 20 dk lık yürüyüş anca..bugün bi tembellik var üstümde bugün mola mı versem acaba

Kizlar kusura bakmayın ben 2020 yi geçip 2021 yazmışm kahvaltı ve sudan sonra fark ettim
Geçen haftaki kilom 72.5 bu hafta 69.5 yüzde oranım yanlıs hesaplamadıysam %4.1 aa ben foto ekleyemedim

günaydınlar
Geçen cuma 68.6
Bu cuma 67.4
Fark 1.2
Yuzde 1.74

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta: 71.8
Fark: +100
Yüzde: -0,14

Eki Görüntüle 2716172

Eki Görüntüle 2716186
Geçen cuma 67.0
Bu cuma 66.4
Fark 600 gram
Yüzde 0.89

Gunaydın kızlar
gecen cuma 61.800
Bu Cuma. 62.000
Cok artı beklıyordum sukurkı olmamıs ınsallahta olmaz
@Yawrukush Arrietty_

Eki Görüntüle 2716257

Merhaba kizlar

Geçen cuma 79.8
Bu cuma 79.3
Fark -500gr
Yüzde 0.6
Haftaya hedef 78.7

Arrietty_ @_Vera_

Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.3
Fark :1 kg 2 gr

3 ay once bende senin gibi oldum sukur simdi iyiyim
Eki Görüntüle 2716321
Gecen cuma 68.8
Bugun 68.9
Fark +100
Esas listeye donmek istiyorum eş yarismasindada olmak istiyorum
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne

Merhaba hanimlar...
Egzersiz yapip yuruyuse gittim, bugun de sorunsuz tamamladim sukur.

Gecen hafta: 89.5
Bu hafta: 89
Fark: 0.5
%0.55
Eki Görüntüle 2716335

Arrietty_ ben 10. ay yazmisim, ekimden kopusamamisim...
Bende

teşekkürler hatırlatman için Arrietty_

şu şekilde fotoğraf oluyor muydu tarih görünecek şekilde:

geçen cuma: 72.7
bu cuma: 72.4
fark: .3
yüzde: .4
Eki Görüntüle 2716370

Tarti degisikligi sonrasi
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum
Kilo veremeyenler daha aktif olsak sporu arttirsak tatli krizlerine karsi gelsek gercekten kacamaklardan uzak dursak umarim daha iyi bir hafta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…