Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

delü:)))
kaldır totoyu belki kalmıştır gıı
he valla kaldırsam ii olcaktı da kalkmak istemedi benim bi suçum yok. hadi kalk dedim yok böle iyiymiş :)) akşam eşimle çıkıcaz tosuna bişeyler alıcaz hiç yazlığı yok.. o zaman bakim kaldıysa tabi..

ben de kaçamak yaptım da oynadı elif abla dediğini uyguladım zati..
maşallah abi de pek zayıfmış adama yemek mi vermiyosun bakim cık cık

kizlar....tebrik ediyorum hepinizi...biz spor yarisinda yenildik malesef... siz masallah iyi spor yapmissiniz bizim toplasak 500 dk bile spor yok:78::78: insallah birdahaki sefere yine karsilasiriz
teşekkür ederiz yalnız sen de iyi kilo vermişsin maşallah devam pes etmek yokk

bu ay bende ölçü verecem geçen ay tembellikten ölçüp vermemiştimm..vereyim ölçüleride siz ölçü görün:)

Kardeşşşşş takıımııımmmm Bu hafta aldığınız güzel dereceden dolayı hepinizi tebrik ediyorum.Ben 7. takımdan Nev,haftaya spor yarışında rövanşı taçlandırıcaz takım olarak.Ayyy meydan okudum,hemen kaçıyım takımımaaa

bugün bime yağ oranını ölçen tartı gelmiş 20küsür tl di.aldım baktım daa yağ oranım normalin biraz üstü görünüyo sinir oldum:) göbeğimdeki yağlar olmalı!!..spor şart ya..

nidah bende gittim ve 4. tartıyı aldım ama o oranları yapamadım kafam çok karışıktı bide beni çokk fazla gösterdi yaa canım sıkıldı.

bu günki menümüde yazayım pek bişeye benzemiyor ama,
sabah:1 yumurtayla çok azcık yağlı omlet peynir domates yarım dilim ekmek
ara:yok
öğlen:ananas peynir
ara:3 tane yağsız börek
akşam:1 tane börek (börekleri fırına gönderdim dışı tamamen yağsız içindede azıcık yağ var küçük kayık börekler)
çok düzensiz biliyorum ama canım çokkk börek istediiii

nidah bende gittim ve 4. tartıyı aldım ama o oranları yapamadım kafam çok karışıktı bide beni çokk fazla gösterdi yaa canım sıkıldı.

beni de 400-500gr fazla gsterdi sanki diğer tartıma göre:)

bilgilerimi girdim yaşımı-boyumu falan kaydettim bissürü değer çıkıyo başta benimde kafam karıştı sonra anladım:)

günaydın kızlar spora devammı ediliyo ?gerçi ben tatile çıkıyorum yarından itibaren 2-3 hafta yokumm..

bu arada 2.olduğumuzu bilionuz dimii 4.takım herhafta destan yazıyo canım

selam kıslarr kahvaltımı 1 yumurta+40 gr light peynirden oluşmuş bir omletle yaptım
3 zeytin ve 1 galeta çok azda dün yaptığım diyet kekten aşırdım 3 lokma falan ama malum günler yaklaşıyor benim:26:

bende yarın tatile çıkıyorum 2 hafta yokum dönüşte baslıyorum bomba gibi:) son 1 ayda 2.700 kg vermişim benim için rekor bu, normalde yavas yavas veriyorum

bu arada gökçen gözün aydın 59ları da gördün ya artık 49ları hedeflersin sen:) tebrik ediyorum seni ve tüm kilo verenleri

sağol tatlım:))

yağ oranı %25küsür,%26 falan yazdı
kitapçığa göre %24ün üstü şişkoymuş:)

ama netten baktım %30a kadar iyidir diyoo

bilmiiim yaaa...yaz bakim zeyno senin yağ oranı ne

aslında doğru aralık ne onu bilsek?!

günaydın kızlar spora devammı ediliyo ?gerçi ben tatile çıkıyorum yarından itibaren 2-3 hafta yokumm..

bu arada 2.olduğumuzu bilionuz dimii 4.takım herhafta destan yazıyo canım

canim ozaman seni bu hafta geri dönmek üzere ayiriyomuyuz?

evet valla derecelerimiz cok güzel disardan bakildiginda sakin bi takim olarak gözüksekde herkes üstüne düsen görevi yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…