- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Evet, tek öğün yiyince doyurucu olsun diye uğraşıyorum.Afiyet olsun. Ne güzel dolu dolu bir ögün
Yarin de omad varmi? 23 saat mi tutuyorsun sende?
Kızların dediği gibi bence de yeterli kaptanım. Biraz meyve olabilirKizlar aksama yani saat 17 gibi
Orda aksam oldu burda daha Ögle sonu.
Neyse
Yogurtlu Semizotu ve dunden kalan 6-7 kofte yiyecegim. Belki brezilya Bademi eklerim saglikli yag da almis olayim diye.
Yanina baska bisey daha eklesem mi?
Yok veram Türkiyedeyim ben :)Çok güzel bir gün olmuş. Sende yurt dışında mı yaşıyorsun??
Bence 1 meyve ekleyebilirsin yanına
Hic meyveci degilim kizÇok güzel bir gün olmuş. Sende yurt dışında mı yaşıyorsun??
Bence 1 meyve ekleyebilirsin yanına
Benim iyi geciyor. Sporda yaptim ama tamamliyamadim bisiklet programini. Cocuklar ses yapiyorsun diyip durduEvet, tek öğün yiyince doyurucu olsun diye uğraşıyorum.
Ama çok zor bitirdim
Yok yarın omad yapmam, normal devam ederim. Bugün 23 saat oldu evet :)
Senin nasıl gidiyor omad?
Kızların dediği gibi bence de yeterli kaptanım. Biraz meyve olabilirafiyet olsun.
Iste banada oyle geldi. Ne eklenir yanina?Arrietty_ omad yapacaksan o yediklerin az geldi bana, biraz daha ilave yapabilirsin.
Benim yaptığım ekmeği yapabilirsinHic meyveci degilim kiz
Turk armutu ve seftalisi disinda yemem. Ayva yerim ama bulamam. Muz da. Ama omad i biraz keto usulu yapmak istiyorum
Benim iyi geciyor. Sporda yaptim ama tamamliyamadim bisiklet programini. Cocuklar ses yapiyorsun diyip durdu
Aksam tekrar yapacagim
Iste banada oyle geldi. Ne eklenir yanina?
Avokado mu eklesen acabaHic meyveci degilim kiz
Turk armutu ve seftalisi disinda yemem. Ayva yerim ama bulamam. Muz da. Ama omad i biraz keto usulu yapmak istiyorum
Benim iyi geciyor. Sporda yaptim ama tamamliyamadim bisiklet programini. Cocuklar ses yapiyorsun diyip durdu
Aksam tekrar yapacagim
Iste banada oyle geldi. Ne eklenir yanina?
daha ne olsun maşallah@_Vera_ ,Arrietty_
SevgiliSismaniye senden n'aber?
Yorgun bir
anneanneden herkese selamlar...
Gozum acilir acilmaz, limonlu ve pekmezli su icildi.
KAHVALTI:
3.5 y.kasigi sade yulaf
1 y.kasigi dut kurusu
3 cig findik kirilmis
3 badem kirilmis
1 bardak sut
ARA:
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis karnabahar uzerine
Pul biberli ve 1 t.kasigi zeytinyagli yogurt
ARA:
Sade kahve, yaninda 1 adet kuru incir
AKSAM:
Patlican musakka
1 bardak kefir
Limon dilimli yesil cay
Saat 20.00 gibi bir tane elma yerim.
SU: Is yaptikca 2.5 lt ictim, yatana kadar da kalani biter
Yani 3 lt...
SPOR:
4.5 saat dip kose temizlik
270×2=540
20 dk diz egzersizi
20×3=60
540+60= 600 puan
Ne leslie, ne de yuruyus icin halim kalmadi.
Bugun de boyle olsun...
Simit sakıncalı eşim onun yerine ekmek yesen daha iyi olur. Onun haricinde güzel bir gün olmuş. Müsaitlik durumun nasıl bilmiyorum, ona göre simite ceza keseceğim
Erik ve incir ketoya uygun değilBugün menümü yazayım ketoya uygun olmuşmu bi bak bakalım sevgili eşimJaneRizzoli
Sabab 4 kaşık kadar menemen
1 dilim beyaz peynir ve biraz tulum peyniri
2 tane zeytin yeşillik ve domates salatalık
Öğlen 2 tane ceviz 2 tane kuru erik 1 kuru incir hindistancevizi yağlı sade türk kahvemle beraber
Akşam haşlanmış et ve yanında bi kase yoğurt
Suyum 3 lt
Spor 3000 adım 2 mile leslie
Arrietty_ @_Vera_
Aaa mesela böyle ara öğün olarak ne yiyebilirim canım fatsecret de kbh tı 30 olmadı daha iyi sanırım böyle devam bide nohut unlu ekmeğin tarifini verir misin bende yapayım en azından sabah yemek içinErik ve incir ketoya uygun değilzeytin az olmuş. Ben 10-15 tane yiyorum :)
Diğerleri gayet pörfekto :) tebrik ederim güzel başlangıç oldu.
Sen gıderken kac kıloydum hatrlamıyomEvettt :) bugün itibariyle döndüm
Nasılsın görüşmeyeli? Kaç kilo gitti?
Oooo 2 gunluk sacma menume bakma sen tatlımHerkese günaydın kızlar. Dünkü sonuçlardan sonra güzel geçireceğimiz, 0 kaçamaklı ve bol sporlu bir hafta olsun.
esmeriiim eş olmuşuz canım, herkes naralar atıyor birinci biziz diye. Şunlara bir gösterelim birinciliğin en çok kime yakıştığını
Eksiden hiç şüphem yokSen gıderken kac kıloydum hatrlamıyomben yumurta detoksu yaparken burdamıydın sen. 62 ye dustum 63.5 tan kurtulamıyordum bılıyosun
Sımdıde 62 de kurtulamıom
Sen nasılsın eksıylemı dondun
Oooo 2 gunluk sacma menume bakma sen tatlım
Insallah eksıye dusecegız
esmeriiim eşim sen neler yedin dün?
Keto da sadece küçük orman meyvelerine izin var. Yabanmersini-çilek gibi. Diğerlerinin şeker oranı yüksek diye sanırım.Aaa mesela böyle ara öğün olarak ne yiyebilirim canım fatsecret de kbh tı 30 olmadı daha iyi sanırım böyle devam bide nohut unlu ekmeğin tarifini verir misin bende yapayım en azından sabah yemek için
Anladım canım bende yapim onu yiyebiliriz demiKeto da sadece küçük orman meyvelerine izin var. Yabanmersini-çilek gibi. Diğerlerinin şeker oranı yüksek diye sanırım.
Ara öğünde kuruyemiş yiyebilirsin. Fıstık ezmesi yiyorum ben, tatlı isteğimi de bastırıyor.
Nohut unlu ekmekte aslında aklıma geleni koyuyorum ben :) yumurta-yağ-un-dereotu-karbonat-yoğurt
Hepsi göz kararı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?