- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
63lerdeydin galiba. Yumurta detoksunda ben yoktum :) olsam katılmaya çalışırdım kesinSen gıderken kac kıloydum hatrlamıyomben yumurta detoksu yaparken burdamıydın sen. 62 ye dustum 63.5 tan kurtulamıyordum bılıyosun
Sımdıde 62 de kurtulamıom
Sen nasılsın eksıylemı dondun
Oooo 2 gunluk sacma menume bakma sen tatlım
Insallah eksıye dusecegız
esmeriiim eşim sen neler yedin dün?
Omad ne yawwBugün omad günüydü :)
Ekmekleri yumurta ve tahinle yaptım, köz patlıcan üstü yoğurt, omletin arasında da peynir var yine.
su 1,5 ama 2,5 yaparım ben onu.
Spor yok
E English_teacherrr @_Vera_Arrietty_
Oyy bılıyorum aslında ama ısyerınde tasınmadan dolayı hersey toplandı mecbur hazr yıyoruz yaa ındallah artı cıkmam yrın aclık orucuna mı gırsemSimit sakıncalı eşim onun yerine ekmek yesen daha iyi olur. Onun haricinde güzel bir gün olmuş. Müsaitlik durumun nasıl bilmiyorum, ona göre simite ceza keseceğim
Yiyebilirsin :) çok tavsiye etmiyorlar nohut ununu da ama bizim gibi karbonhidrat beslenmesine alışık kültürlerde çok da abartmadan yenebilecek bir ürün gibi geliyor bana. Yiyorum da :)Anladım canım bende yapim onu yiyebiliriz demi
Omad=tek öğün :)Omad ne yaww
Oyy bılıyorum aslında ama ısyerınde tasınmadan dolayı hersey toplandı mecbur hazr yıyoruz yaa ındallah artı cıkmam yrın aclık orucuna mı gırsem
Hee evet 63.5 tum yumurta detoksuyla 62.5 oldum en son dün 62 idim63lerdeydin galiba. Yumurta detoksunda ben yoktum :) olsam katılmaya çalışırdım kesin
500 gr eksiyle döndüm ben :)
Ama yedim ya. Pasta börek. Abartmadan da olsa yedim yani :)
Aslında tam benlık bılıyomusun tek oğun oğle yesem yeter aksam domates salatalık yeterlıOmad=tek öğün :)
Lowcarb yapma niyetiyle başlayıp yine ketodayımHee evet 63.5 tum yumurta detoksuyla 62.5 oldum en son dün 62 idim
Vay anasını hem ye hemde eksıyle dönsuan ne yapıyorsun keto mu
Taşınma sürecinde çok hareket ediyorsundur, hiç korkma artı değil eksi çıkacaksınOmad ne yaww
Oyy bılıyorum aslında ama ısyerınde tasınmadan dolayı hersey toplandı mecbur hazr yıyoruz yaa ındallah artı cıkmam yrın aclık orucuna mı gırsem
Tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler içinYiyebilirsin :) çok tavsiye etmiyorlar nohut ununu da ama bizim gibi karbonhidrat beslenmesine alışık kültürlerde çok da abartmadan yenebilecek bir ürün gibi geliyor bana. Yiyorum da :)
Ne demek sevgili eşim :)Tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler için
Sen verıyorsun canımm merak etmeLowcarb yapma niyetiyle başlayıp yine ketodayım
Ay gitsin şu son 4 de. Sonra kurtulucam :)
Ayy artı cıkmazsam sukredecem bılıyomusunTaşınma sürecinde çok hareket ediyorsundur, hiç korkma artı değil eksi çıkacaksın
Vardı canım ilaçla azaldı çok şükürAyyy çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Rabbim şifa versin en kısa zamanda bu günler geçer umarım. Nefes darlığı vs var mı?
Çok şükür evdeyim canım iyiyimYaaa çok geçmiş olsun canım durumun iyidir inşallah ya çok üzüldüm
Tamam teşekkür ederim.Kuralları okumuştum.Unutursam hatırlatın lütfen.Mountainsgirl bu hafta sana pek aktif olmayan bir eş verdik ama bu hafta deneme süren olduğu için.Daha önceden katılıp eş olup sonra hiç gelmeyen ve eşini madur eden üyelerimiz oldu maalesef.Bunun önüne geçmek için bu hafta sadece deneme sürendesin.Aktif bir şekilde takıma gelirsen haftaya seni daha aktif biriyle eş yaparız. Deneme süresi sana özel değil bu arada tüm yeni üyelere Kadınlar kulübünden gelen bir kural.
Bende bugun core egzersizi yapmak istiyordum. Cardioyu sabah cikardim aradan.Bende menümü yazayım
Sabah 2 köz kapya tulum peyniri ekmeksiz menemen 3 yk
Öğle 1 nar
Akşam fırında sebze salata 4 tavuk köftesi
Su 2 lt 3 yapcam onu yatana kadar
Sporumu da gece yazayım hepsi bitsin şimdilik 4 mile lesliedeyim ama core egzersizi yapmak istiyorum.
@nanekekikArrietty_
Yuruyus ve leslie gerek kalmamis ki@_Vera_ ,Arrietty_
Sevgili @pisi pisi kopatim senden n'aber?
Yorgun bir
anneanneden herkese selamlar...
Gozum acilir acilmaz, limonlu ve pekmezli su icildi.
KAHVALTI:
3.5 y.kasigi sade yulaf
1 y.kasigi dut kurusu
3 cig findik kirilmis
3 badem kirilmis
1 bardak sut
ARA:
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis karnabahar uzerine
Pul biberli ve 1 t.kasigi zeytinyagli yogurt
ARA:
Sade kahve, yaninda 1 adet kuru incir
AKSAM:
Patlican musakka
1 bardak kefir
Limon dilimli yesil cay
Saat 20.00 gibi bir tane elma yerim.
SU: Is yaptikca 2.5 lt ictim, yatana kadar da kalani biter
Yani 3 lt...
SPOR:
4.5 saat dip kose temizlik
270×2=540
20 dk diz egzersizi
20×3=60
540+60= 600 puan
Ne leslie, ne de yuruyus icin halim kalmadi.
Bugun de boyle olsun...
İyiymiş.Afiyet olsunHalam yapmis bende yemege gittim.
Canım çok basit bir şey
Dujjj diyo ya ruslar1tabak Makarna cok olmuuuus
Su az olmuus
Sende de yok yesillik /salata
Vay vay vay hadi bakalim gorelim birinciyi
Yarin sabah alirim ac karnina@AnonimmmBirgaripanne JaneRizzoli @Ozlemlerhayallar @Beklenen2 E English_teacherrr
Kizlar ölcumleri alinca beni etiketleyin.
Kizlar birinizde yoktu mezura. Alinca eklersiniz bilglerinizi
Eki Görüntüle 2716759
Beslenme seklini anlamaya calisiyorum ama cooook az vucudun korumaya almasin sonra6 Kasım cuma
12.30 > sütlü kahve
13.30> sütlü kahve
18.00> 2 yumurta+ 2 dilim kaşar peyniri+ 3 top peynir+ 1 mandalina+ 1 muz
Su 1 lt civarı sanırımbugün arttıracağım
4500-5000 adım arası
@bnnu
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne
3 gun icinde belli olur canimDün ki o fenaların fenası günümün arkasına bu sabah tartldım Allaha şükür almamışm ama vermemişim deBugün
Ceydos gelmeden donsen iyi olur@fyzanur canım sende takıma geri dönmüşsün. Nasılsın? Nasıl gidiyor iş yerindeki sorunlar umarım çözülmüştür. Ben başladığım yere geri döndüm maalesef70lerdeyim. Bende en kısa zamanda takıma geri döneceğim.
Ellerine saglik canimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @pisi pisi kopatim @_Vera_ Ödül @nanekekik @Beklenen2 E English_teacherrr @fyzanur ?? @Canfeb @Ozlemlerhayallar Ödül JaneRizzoli @Birgaripyolcu06 Arrietty_ E-brulim ?? Muaf Muaf @Smneapdullah Ödül @CanTorun @Anonimmm Ödül Mountainsgirl Birgaripanne Ödül @Periannem esmeriiim ??
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA JaneRizzoli E English_teacherrr - @Canfeb @Beklenen2 200 @_Vera_ @nanekekik 424 @Smneapdullah
@Ozlemlerhayallar1345 Arrietty_ @Anonimmm - @pisi pisi kopatim
@CanTorun535 @Birgaripyolcu06 Birgaripanne 600 @Periannem @bnnu 250 esmeriiim
E-brulim - @fyzanur
Mountainsgirl 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?