Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

63lerdeydin galiba. Yumurta detoksunda ben yoktum :) olsam katılmaya çalışırdım kesin
500 gr eksiyle döndüm ben :)
Ama yedim ya. Pasta börek. Abartmadan da olsa yedim yani :)

Omad ne yaww
Simit sakıncalı eşim onun yerine ekmek yesen daha iyi olur. Onun haricinde güzel bir gün olmuş. Müsaitlik durumun nasıl bilmiyorum, ona göre simite ceza keseceğim
Oyy bılıyorum aslında ama ısyerınde tasınmadan dolayı hersey toplandı mecbur hazr yıyoruz yaa ındallah artı cıkmam yrın aclık orucuna mı gırsem

Anladım canım bende yapim onu yiyebiliriz demi
Yiyebilirsin :) çok tavsiye etmiyorlar nohut ununu da ama bizim gibi karbonhidrat beslenmesine alışık kültürlerde çok da abartmadan yenebilecek bir ürün gibi geliyor bana. Yiyorum da :)

63lerdeydin galiba. Yumurta detoksunda ben yoktum :) olsam katılmaya çalışırdım kesin
500 gr eksiyle döndüm ben :)
Ama yedim ya. Pasta börek. Abartmadan da olsa yedim yani :)
Hee evet 63.5 tum yumurta detoksuyla 62.5 oldum en son dün 62 idim
Vay anasını hem ye hemde eksıyle dön suan ne yapıyorsun keto mu

Hee evet 63.5 tum yumurta detoksuyla 62.5 oldum en son dün 62 idim
Vay anasını hem ye hemde eksıyle dön suan ne yapıyorsun keto mu
Lowcarb yapma niyetiyle başlayıp yine ketodayım
Ay gitsin şu son 4 de. Sonra kurtulucam :)

Omad ne yaww

Oyy bılıyorum aslında ama ısyerınde tasınmadan dolayı hersey toplandı mecbur hazr yıyoruz yaa ındallah artı cıkmam yrın aclık orucuna mı gırsem
Taşınma sürecinde çok hareket ediyorsundur, hiç korkma artı değil eksi çıkacaksın

Yiyebilirsin :) çok tavsiye etmiyorlar nohut ununu da ama bizim gibi karbonhidrat beslenmesine alışık kültürlerde çok da abartmadan yenebilecek bir ürün gibi geliyor bana. Yiyorum da :)
Tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler için

Lowcarb yapma niyetiyle başlayıp yine ketodayım
Ay gitsin şu son 4 de. Sonra kurtulucam :)
Sen verıyorsun canımm merak etme
Hızla kurtulursunn
Taşınma sürecinde çok hareket ediyorsundur, hiç korkma artı değil eksi çıkacaksın
Ayy artı cıkmazsam sukredecem bılıyomusun
Sen ne tur beslenme uyguluyorsun ben ıkı oğün yapıyordum ama 3 gunluk bır yumurta detoksuna gıresım var benı o toparlar ancak

Tamam teşekkür ederim.Kuralları okumuştum.Unutursam hatırlatın lütfen.

Bende bugun core egzersizi yapmak istiyordum. Cardioyu sabah cikardim aradan.
Aksam tekrar cardio yerine core yaparim derman kalirsa
Yuruyus ve leslie gerek kalmamis ki
esmeriiim bugun cok hafif olmus sanki
Evet 1 simit var ama tek Carb o :)

JaneRizzoli ekmegin tarifini yazarmisin canim?
Yapayim onuda.
Gerci simdiden yarin ki menüm belli
Canım çok basit bir şey
1 yumurtayı blenderda iyice çırpıp üzerine 3-4 yemek kaşığı tahin koyup yine çırpıyorsun. Tuz ve karbonat koyup kaşıkla karıştırıp fırın kabına koyuyorsun. 175 derecede 10dk.

Selam kizlar sabahtan beri 10 defa girdim bir turlu alintilari cevaplayamadim yogun bir haftasonu geciriyorum da siparislerim artti Allah a sukurler olsun

1tabak Makarna cok olmuuuus
Su az olmuus
Sende de yok yesillik /salata
Dujjj diyo ya ruslar
Yogunluktan duzene oturtamadim ki yarindan itibaren esim evde olacak aksam yemeklerinde
Duzene girerim artik
@Beklenen2 günaydın eşim seninle çok gizli planlar yapıp rakipleri alt etmemiz lazim
Vay vay vay hadi bakalim gorelim birinciyi

Yarin sabah alirim ac karnina
Beslenme seklini anlamaya calisiyorum ama cooook az vucudun korumaya almasin sonra
Dün ki o fenaların fenası günümün arkasına bu sabah tartldım Allaha şükür almamışm ama vermemişim de Bugün
3 gun icinde belli olur canim
Ceydos gelmeden donsen iyi olur
Ellerine saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…