Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlaaaar napıyorsunuz..sporda 1. mi olmuşuz ne güzel inşallah böyle devam eder..

ya adam gibi gelip 2 kelam edemiyorum buraya ne zaman rahata ercem ben :)))

selam ohcanıma deysin bebiş nasılben cumartesi hayatımda spor yapmadım taki bugüne kadarvalla yarım saat koşmaya yakın tempolu spor yaptım süperdi haneme
dün için 75 dakika
bugün için 30 dakika ekleyebilirsinizonun dışında bayağada dolaştık eşim ve kızımla
gelelim yediklerime
SABAH
1 yumurta ve 40 gr dan oluşan omlet
3 zeytin
5 badem
1 galeta
2 fincan yeşilçay
diyet kekimden 3 lokma:26:
ARA
1 muz
light süt
ÖĞLEN
100 GR küfte
1 ayran
1 dilim ekmek
Ara yemicem doydum çok belki bir hurma yerim
AKŞAMA enginar yicimmmmm

canim bu hafta benden hayir yok.o yüzden sporlarinizi kendiiniz not edin lütfen

hasretim spor konusunda haklısın bütün yük senin üstünde oluyo cumaya kendimiz bildirsek daha ii.
bugünkü menüm
sabak 1 kase nesfit
öğle kahvaltı
akşam güveç 1 dilim ekmek
ara 1 dilim karpuz yarım muz

spor yapamadım ama piknikteydik çok yoruldum valla epey doğada gezdim ama spor sayılmaz

canim inan iyi olsam hic sorun degildi benim icin ama bu hafta hem ruhen hem bedenen pek iyi degilim bu yüzden bu ricam

bende bugün pazardan cilek aldim,sonra otururken aklima evdeki toz tatlandiricim geldi,bende yaptim hemen :)

hasretim canım noldu sana..kendini iyi hissetmediğini yazmışsınn..bende bugunlerde acayip depresifimm..ya regl olcam diyorum yada havalara bağlıyorumm..umarım farklı bir durumun yokturr

hasretim canım noldu sana..kendini iyi hissetmediğini yazmışsınn..bende bugunlerde acayip depresifimm..ya regl olcam diyorum yada havalara bağlıyorumm..umarım farklı bir durumun yokturr

sagol canim ama benimki malesef farkli biraz,ailevi sorunlar yasiyorum esimmle ilgili degil ailesiyle ilgili.esimin destegiyle atlaticam ins

yasemin sıkıntıları atlatırsınız canım tez vakitte inş..

beni dediğin gibi geri dönmek üzere ayırırsan sevinirim :)

kızlar hepinize kolay gelsin inş artılarla dönmem tatilden kilomu korumaya çalışcam :) siz olmasanız çoktan salardım ben valla:)

seçim sonuçları da türkiyemiz için hayırlı olur inş,öpüyorum hepinizii

kaptancım bunu görmedin sanırımmmm

nerdesiniz kızlar hu huuuuuuuuuuuuuuuuu yaz geldi mayıştınız mı bakim :) hani menüler hanii..

Selam hanımlarrr
Haftasonu yazdıklarınızı okudum.Sabahtan beri net yok ancak gelebildi.Ama genede kesiliyor.Biran önce yazayımda problemsiz göndereyim.
cumartesi
sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin nescafe
öğlen 3-4 çatal tonbalığı az ekmek ve 1 biber
akşam misafir vardı börek kısır....... yazmıyorum gittiiiiiii
pazar
sabah 2 dlm ekmek peynir yumurta zeytin domates 1 brd çay
akşamüstü 1 bök +1 ince dlm meyveli turta nescafe
akşam 3 çatal zeytinyağlı fasulye ve 3 çatal kısır.
bugün
sabah 1 dlm ekmek peynir biber salatalık ve nescafe
dahada birşey yemedim
Cumartesi sporum yok .Bütün gün ayaktaydım misafir gelecek diye hazırlık yaptım.allahtan kızlar yardım ettiler.Hesapta cuma akşamı hazırlayacaktım.Ufaklığın sene sonu gösterisi akşam 7.30 da başladı ve 11 kadar sürdü.Rezilimiz çıktı.Başımın ağrısından midem bulanıyordu.Uyu uyuyamadım yemek birşey y,yemediğim içinde ilaç alamadım.Sabahı sabah ettim.Eh sonrası cumartesi gecesi saat 2,30 kadar ayaktaydım.Yatmam 4 buldu.
Pazar günü 30 dk. yürüdüm.
bugünde yapamadım.Hastamı olacağım anlamadım ki bu havada üşüyorum.

Kızlaarr mayısın 25 den beri reglim devam ediyor.ağustos başı tatile gideceğiz diye düzenleyici bir ilaç istedim dr.dan. O da verdi.Hesapta yan etkisi en az olan ilaçmış.geçen hafta dr. gittim durumu söyledim."azaldıysa sorun yok.devam et dedi."azaldı da kesilmediiiiii.......Yahuuu bu kadın olmak ne zor iş.Adamlar "yazın tatile gideceğiz bana tarih söyle ona göre erken rezervasyon yapacağım "diyor.Bizde kurmalı saatiz ya hep böyle dakik gününde gelir.Offf offf bıktım ilaçlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…