selam ohcanıma deysin bebiş nasılben cumartesi hayatımda spor yapmadım taki bugüne kadar valla yarım saat koşmaya yakın tempolu spor yaptım süperdi haneme
dün için 75 dakika
bugün için 30 dakika ekleyebilirsinizonun dışında bayağada dolaştık eşim ve kızımla
gelelim yediklerime
SABAH
1 yumurta ve 40 gr dan oluşan omlet
3 zeytin
5 badem
1 galeta
2 fincan yeşilçay
diyet kekimden 3 lokma:26:
ARA
1 muz
light süt
ÖĞLEN
100 GR küfte
1 ayran
1 dilim ekmek
Ara yemicem doydum çok belki bir hurma yerim
AKŞAMA enginar yicimmmmm
canim inan iyi olsam hic sorun degildi benim icin ama bu hafta hem ruhen hem bedenen pek iyi degilim bu yüzden bu ricamhasretim spor konusunda haklısın bütün yük senin üstünde oluyo cumaya kendimiz bildirsek daha ii.
bugünkü menüm
sabak 1 kase nesfit
öğle kahvaltı
akşam güveç 1 dilim ekmek
ara 1 dilim karpuz yarım muz
spor yapamadım ama piknikteydik çok yoruldum valla epey doğada gezdim ama spor sayılmaz
kizlar herkes kendi sporunu not edip cuma sabahi bildirsin lütfen
kizlar simdi kendime tatlandircili cilek receliyaptim biraz sulu oldu sanki ama olsun,yarina kahvaltida afgiyetle yiycem :)))))
afiyet olsun bende dün kaysı marmetı yaptım ama normal şekerle ,hiç aklıma gelmedi halbuki diyet şekerimde vardı.
bende bugün pazardan cilek aldim,sonra otururken aklima evdeki toz tatlandiricim geldi,bende yaptim hemen :)
hasretim canım noldu sana..kendini iyi hissetmediğini yazmışsınn..bende bugunlerde acayip depresifimm..ya regl olcam diyorum yada havalara bağlıyorumm..umarım farklı bir durumun yokturr
bu arada pazartesi günü tatile gidiyorum inşş..haftasonu evime dönecem..sonraki pazteside memleketime gidecem..2 hafta ordayımm..evde net var ama çoğunlukla yayla kköy dolaşmayı düşünüyorumm..sonuç olarak nasıl yapalım kilo bildirim işini..ben nete girdiğim anda kilo yazarım tabi tartılabilirsem ama cuma konusunda söz veremiyorum...
kaptancım bunu görmedin sanırımmmm
Bugün regli oldum ona rağmen sabah tartıldım 61.9 çooook mutlu oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?