Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit
öğle kahvaltı :1 poaça 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı kadar tahin domates salatalık
ara 1 küçük muz
akşam kıymalı 1 tabak kabak yemeği

2 gündür spor da yok yarın yapım bari

merabalar kızlar çok şükür atlattık secimleri sabah 5 gece 1 öldüm ayaklarım kırıldı vallaa benim diyettte rezil oldu dün tüm gün hamur yedim yiiycek bişey bulamadık ne yazııkisz nasılsınız nasıl gidio diyetler

Hayır ben diskalifiye olmadım bundan 1 yılönce 9.takımı kurdum 3 aya yakın yönettim kaptandım bir cuma günü tüm grupların hesaplamasının yapılma sırası bizdeymiş ve eskiden bunun planı yoktu bizde bilmeden yapmadık grubumuzu dağıttılar haksızlık yaptılar.Sonrasında bana ve diğer arkadaşlara istediğimiz bir grupta devam edebileceğimiz söylendi.Eğer problem olacaksa gruptan ayrılıyım sanırım birileri ürktü yine benden :)))))

yok canim ürkme yok,panik yok..püsküüt diskalifiye listesini hazirlamis orda seninde adinda var o yüzden sordum ama madem takim kapandi ve isze baska takmlara gecmeniz söylendi ozaman problem yok,aslinda benim hatam bu soruyu benim sana basta sormam lazimdi,9.takimdan ayriuldigin kiloyla giris yapmaliydik neyse artik olan oldu.biyre gitmene gerek yok

huuuuuuuuuu kilar nerdesiniz,bu ne böyle takimda in cin top oynyo,istifa edicem sonunda kaptanlikdan.küstüm oynamiyorum diycem sonunda heeeeeee :))

hani ölcüler bakim

bugünkü meüm sabah 1 kase nesfit
öğle 1 yumurtalı omlet
akşam (arkadaşa gidicem orda yediklerimi akşama sayıcam

dün yarım saat yürüyüş yaptım bugünde 40 dk plates arkadaşa giderken de yarım saat yürürüm gibi

ölçü bildirimi
bel:79
göbek:86
kalça:101
simit:96
basen:96
bacak:58
göğüs:95
daha öncekine göre 2-3 santim incelme var ama daha çok incelmeye ihtiyacım var

Günaydınnn güzell takımımmm muckkkkkk

sabah 6.30 da yürüyüşe gittim oh mis 1 saat yürüdüm
10 gbi pilates yapıyım dedim 20 dk dayanbildimm yorulmuşum ağrıyo heryerim:))

kahvaltıda 2 tane çok küçük patates, peynir, domates yedim . 1-2 lokma ekmek.

amaninnn olcu zamani mi geldi eyvah

yarin sabah yazim ama onceki olculerimi kayit etmemisim..

ölçü bildirimi
bel:79
göbek:86
kalça:101
simit:96
bacak:58
göğüs:95

daha öncekine göre 2-3 santim incelme var ama daha çok incelmeye ihtiyacım var

liineva 12.05
ölçülerim:
bel:83
göğüs:100
kalça:104
bacak:60
simit:97
basen:101

canim cok güzel incelmissin tebrik ederim

Son düzenleme:
bunlarda benden

bel:70
göbek:75
simit:85
kalca:99
bacak:56.5

11.05.11

bel 70
göbek 75
simit 85
kalca 102
basen 98
bacak 59

yukari tarafda bi icreaat yok malesef

Son düzenleme:
hasretim nerelerdesin canım özlettin kendini topice ugramıyorsun merak ettim bişiy mi oldu diye seni burda görünce sevindim

hasretim nerelerdesin canım özlettin kendini topice ugramıyorsun merak ettim bişiy mi oldu diye seni burda görünce sevindim

canim tesekür ederim mutlu ettin beni,topige not birakmistim ama görmedin heralde,malum yaz geldi yogunluk basladi 2 taraf yetisemiyorum,burda kaptan oldugum icin burayi birakamadim mecbur orayi birakdim ama arada gelip okujyorum sizi,sana özel mesaj aticaktim kapali sanirim atamadim,ordada yazamadim alakasiz olcak diye,yazman iyi oldu aslindA .) facen varmi diye soracaktim sana :)

bel en ince yerimi oluyor :74
göbek olarak deliğin 2 parmak altı 85
kalça 99
basen ne oluyor:26:
göğüs 90
bacak neresini ölçücez

bel en ince yerimi oluyor :74
göbek olarak deliğin 2 parmak altı 85
kalça 99
basen ne oluyor:26:
göğüs 90
bacak neresini ölçücez
evet bel en ince yer.

basen poponun hemen alti 2 bacagin birlesimi :)

bacak en kalin yerden poponun hemn altindan tek bacak olarak,bu arada ölcülerimiz ayni :)
kızlar iştahım acayip acıldı herşeyi yiyesim var resmen kavga ediyorum kendimle yeme diyeee....

ansaaa sana güveniyorum bu kavgayi sen kazanicaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…