Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım ben menülerimi paylaştım her gün :) spordan muaf olmak istedim çünkü vaktim yok.
Sular da her gün 2,5 tamamlanıyor
Listede de ekli degil mi ki :))
20jj i azcik aktif ol diye verdim

Ozel olmazsa neden MUAF olmak istiyorsun ogrene bilirmiyim? Paylasman uygun degil ise hergun minik sporlar yapar misin eklesem? Yaparim de lutfen :)) abartmam sayiyi. Söz

hoş geldiniz.Üyelerin sizi tanıması için ilk sayfadaki formu doldurur musunuz?

Öyle teşekkür ederim canım
Ödüller de yapılmış haftaya tammm gaz hazırız
İnşaallah

Merhaba
Nasil Sevindim bilemezsin. Hosgeldin tekrar. Artilar hemen ucsun gitsin hep birlikte :)

Melegimkorusun hemen buldum. Duzenlenecek seyler varsa halledeyim hemen

kırıcı olmadan sözü benim için çok önemli .Kabalığa katlanamıyorum.Malesef kaçıyorum.İki haftada kilo verme işine gelince bir haftadır açım resmen ama vücut geçen yıl çok kilo verdiği için dirençte herhalde gram oynama yok.koruduğuma seviniyorum.

Merhaba kizlar kusura bakmayın hafta sonu eşim evde olduğu için giremiyorum menümü yaziyim hemen

Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı bardak Ballı süt
Salatalik
Bikac tane zeytin

Öğle
Bı kase yoğurt
250 Gr karnabahar haslama

Akşam
Bı kase çorbası
Fırında sebze 7 kaşık
Yarım kase yoğurt

Su 2lt
Spor 5000 adım (250 puan)

Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne

Belki az yemenizden kaynakli? Ac hissetmekde kotu ki halsiz kalmayin
Sizin verilecek pek fazla kilonuz yoktu. 5kilo daha vermekdi degil mi hedefiniz?
Yavas yavas da olsa saglikli sekilde verirsin

Listede de ekli degil mi ki :))
20jj i azcik aktif ol diye verdim

Ozel olmazsa neden MUAF olmak istiyorsun ogrene bilirmiyim? Paylasman uygun degil ise hergun minik sporlar yapar misin eklesem? Yaparim de lutfen :)) abartmam sayiyi. Söz
Ders programım çok düzensiz. Ben hem öğrenci hem öğretmenim. 26 saat ben ders anlatıyorum, 12 ders de kendim aldım. 8e kadar falan sürüyor dersler. Kafam kazan gibi oluyor hiç sporluk halim olmuyor

Afiyet olsun csnin

Bol sebzeli menu. Ne kadar guzel

Ders programım çok düzensiz. Ben hem öğrenci hem öğretmenim. 26 saat ben ders anlatıyorum, 12 ders de kendim aldım. 8e kadar falan sürüyor dersler. Kafam kazan gibi oluyor hiç sporluk halim olmuyor
Ah kiyamam. Ozaman muafsin
Zaten onca kiloyu Sporsuz verdin
Bu kismi gormezden gelin.
Siz spor yapin :))

Belki az yemenizden kaynakli? Ac hissetmekde kotu ki halsiz kalmayin
Sizin verilecek pek fazla kilonuz yoktu. 5kilo daha vermekdi degil mi hedefiniz?
Yavas yavas da olsa saglikli sekilde verirsin
Evet boyum 165 5 kilo versem 60 olsam yeter hedefim mankenlik değil.Giydiklerim yakışsın beden aramayayım ve bir de sağlığım iyi olsun yeter.

Hosgeldin cancagizim
Vucut korumaya almış sanki sok etmelisin

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysun
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 4,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 159cm
Kilonuz: 72 kg
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroid , hamilelik, karbonhidrat sevdalısı olmam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak ve fit görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…