bugün tabloyu ben yapamadım malesef kaptanımıza da bildirmeyi unuttum kusuruma bakmaKaptanım ben menülerimi paylaştım her gün :) spordan muaf olmak istedim çünkü vaktim yok.
Sular da her gün 2,5 tamamlanıyor
Listede de ekli degil mi ki :))Kaptanım ben menülerimi paylaştım her gün :) spordan muaf olmak istedim çünkü vaktim yok.
Sular da her gün 2,5 tamamlanıyor
hoş geldiniz.Üyelerin sizi tanıması için ilk sayfadaki formu doldurur musunuz?Merhaba kızlarben aylar aylar önce izine ayrılmıştım. Sonrasında 3-4 kilo artı ile takım dışı başlamıştım ama özel sebepler nedeniyle devam edemedim. Şimdi kararımı vermişken tekrar diyete başlamak istiyorum. Takımla beraber kilo vermek hem daha disiplinli hem de daha eğlenceli oluyor. Bende yarın tartılıp başlamak istiyorum kaptanlarım Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Öyle teşekkür ederim canımCok patates tuketmediysen menun guzel canim
aksam ki ekmek fazla geldi bana
Cekirdek te cok az demissin ammmaa
Umarim omlette un yoktur
Ben yulafla yapiyorum gerci oda cok farkediyor mu bilmem
Gecmis olsun canim umarim iyisindir
Bende evi supurup leslie yapayim
Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmus
Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmese
Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmus
İnşaallahÖdüller de yapılmış haftaya tammm gaz hazırız
MerhabaMerhaba kızlarben aylar aylar önce izine ayrılmıştım. Sonrasında 3-4 kilo artı ile takım dışı başlamıştım ama özel sebepler nedeniyle devam edemedim. Şimdi kararımı vermişken tekrar diyete başlamak istiyorum. Takımla beraber kilo vermek hem daha disiplinli hem de daha eğlenceli oluyor. Bende yarın tartılıp başlamak istiyorum kaptanlarım Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 3,5yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :159
Kilonuz:67,6
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroidi, hamilelik, karbonhidrat sevdam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: sağlıklı beslenme fit olma
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır
kırıcı olmadan sözü benim için çok önemli .Kabalığa katlanamıyorum.Malesef kaçıyorum.İki haftada kilo verme işine gelince bir haftadır açım resmen ama vücut geçen yıl çok kilo verdiği için dirençte herhalde gram oynama yok.koruduğuma seviniyorum.O zaman ben size özetliyim mi ? 1.sayfayı.
Şöyle ki orda bir fotoğraf var cuma günleri bu şekilde fotoğraflı tarhi ve adımızın olduğu görseller ile kilo bildirimi yapıyoruz.Yoksa geçersiz sayılıyor.Eş olayını biliyorsunuz zaten eşimizin menülerine sporlarına kırıcı olmadan yorum yapıyoruz.Sporlarımızı da ordaki puan tablosuna göre puanlıyoruz.Bildirim yapmamak takımımızı kötü etkiliyor 3 kez bildirim cuma kilo bildiriminden bahsediyorum diskalifiye oluyorsunuz bu kuralları editör belirliyor bizim insiyatifimizde değil malesef.Bunun dışında 2 haftalık deneme süreniz var bu sürede aktif olarak takıma katılır ve kilo verirseniz esas yarışma listesine alınıyorsunuz.Listeye alındıktan 2 ay içinde izin yapma hakkınız yok yani listeden ayrılıp dinlenme aranız yok malesef.
Belki az yemenizden kaynakli? Ac hissetmekde kotu kikırıcı olmadan sözü benim için çok önemli .Kabalığa katlanamıyorum.Malesef kaçıyorum.İki haftada kilo verme işine gelince bir haftadır açım resmen ama vücut geçen yıl çok kilo verdiği için dirençte herhalde gram oynama yok.koruduğuma seviniyorum.
Ders programım çok düzensiz. Ben hem öğrenci hem öğretmenim. 26 saat ben ders anlatıyorum, 12 ders de kendim aldım. 8e kadar falan sürüyor dersler. Kafam kazan gibi oluyor hiç sporluk halim olmuyorListede de ekli degil mi ki :))
20jj i azcik aktif ol diye verdim
Ozel olmazsa neden MUAF olmak istiyorsun ogrene bilirmiyim? Paylasman uygun degil ise hergun minik sporlar yapar misin eklesem? Yaparim de lutfen :)) abartmam sayiyi. Söz
Afiyet olsun csninMerhaba kizlar kusura bakmayın hafta sonu eşim evde olduğu için giremiyorummenümü yaziyim hemen
Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı bardak Ballı süt
Salatalik
Bikac tane zeytin
Öğle
Bı kase yoğurt
250 Gr karnabahar haslama
Akşam
Bı kaseçorbası
Fırında sebze 7 kaşık
Yarım kase yoğurt
Su 2lt
Spor 5000 adım (250 puan)
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Ah kiyamam. Ozaman muafsinDers programım çok düzensiz. Ben hem öğrenci hem öğretmenim. 26 saat ben ders anlatıyorum, 12 ders de kendim aldım. 8e kadar falan sürüyor dersler. Kafam kazan gibi oluyor hiç sporluk halim olmuyor
Evet boyum 165 5 kilo versem 60 olsam yeter hedefim mankenlik değil.Giydiklerim yakışsın beden aramayayım ve bir de sağlığım iyi olsun yeter.Belki az yemenizden kaynakli? Ac hissetmekde kotu kihalsiz kalmayin
Sizin verilecek pek fazla kilonuz yoktu. 5kilo daha vermekdi degil mi hedefiniz?
Yavas yavas da olsa saglikli sekilde verirsin
Eminim Kisa surede bunu basaracaksinizEvet boyum 165 5 kilo versem 60 olsam yeter hedefim mankenlik değil.Giydiklerim yakışsın beden aramayayım ve bir de sağlığım iyi olsun yeter.
Aramızda aramızda :)Ah kiyamam. Ozaman muafsin
Zaten onca kiloyu Sporsuz verdin
Bu kismi gormezden gelin.
Siz spor yapin :))
Ahh ahh o kilonun çok üzeriMelegimkorusun hemen buldum. Duzenlenecek seyler varsa halledeyim hemen
Hosgeldin cancagizimMerhaba kızlarben aylar aylar önce izine ayrılmıştım. Sonrasında 3-4 kilo artı ile takım dışı başlamıştım ama özel sebepler nedeniyle devam edemedim. Şimdi kararımı vermişken tekrar diyete başlamak istiyorum. Takımla beraber kilo vermek hem daha disiplinli hem de daha eğlenceli oluyor. Bende yarın tartılıp başlamak istiyorum kaptanlarım Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Vucut korumaya almış sanki sok etmelisinkırıcı olmadan sözü benim için çok önemli .Kabalığa katlanamıyorum.Malesef kaçıyorum.İki haftada kilo verme işine gelince bir haftadır açım resmen ama vücut geçen yıl çok kilo verdiği için dirençte herhalde gram oynama yok.koruduğuma seviniyorum.
Merhaba kizlar kusura bakmayın hafta sonu eşim evde olduğu için giremiyorummenümü yaziyim hemen
Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı bardak Ballı süt
Salatalik
Bikac tane zeytin
Öğle
Bı kase yoğurt
250 Gr karnabahar haslama
Akşam
Bı kaseçorbası
Fırında sebze 7 kaşık
Yarım kase yoğurt
Su 2lt
Spor 5000 adım (250 puan)
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Sağol canımAfiyet olsun csnin
Bol sebzeli menu. Ne kadar guzel
Biraz karbonhidratlı olmuş ama en azından dolu dolu değil o yüzden sorun değil benceMenum
Sabah
Kiymali menemen 6 kasik
2 dilim ekmek
Aksam
Tavuk haslama
1 c makarna
1 kasik pilav
Salata
Sy 7 bardak
Spor 6000 300 p
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?