- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Kendim vermiş gibi sevindimGünaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederimJaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha
Tatlım bence spordan ben mesela dün 82.9 çıktım bugün 83.2 dün gec saatte dans ve uykusuzluktan bence persembe dinlen spor yapma yada sabahtan fırsatın olursa yürü sadece kilo olmadığına eminiz omad konusunda birşey diyemiyorum yapacaksanda perşembeye sakla derimGünaydın kızlar canım inanılmaz sıkkın
Cuma tartım 66.4
Pazartesi kontrol tartım 67.6 ne yani şaka mı bu?? 67den bıktım usandım artık. Bugün bende OMAD yapcam. Değişiklik olsun.North River eşim sende durumlar nedir
Çok teşekkürler canımGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun
65 geliyor kaptanım
Eşim yeni haftaya güzel bir başlangıç yapalım, bu hafta dikkat edip güzel sonuç alalım. Sen 100 ipsiz atlama ile açılışı yap
Nedir senin bu pazartesi tartısından çektiğinama Cuma’ya gidiyor önemli olan o gülüm
Süper canım tebrik ederim
Cuma’ya 6’lardan kurtuluyorsun
Allahımo nasıl müthiş bir sonuç
Aramıza hoşgeldinizbaşarılar diliyorum
İnşallah cumaya da daha fazla gitmiş olur kaptanım valla rahatladım tartıyı görünceOy oy kiz bu ne sahane bir donuc
Dun dediydim dimi - 2gorursun diye. Ama cumaya demistim
Harikasin
Çok teşekkür ederim canım bende inanamadım ama çok da mutlu oldum böyle devam inşallahE English_teacherrr o nasıl güzel bir sonuç maşallah
Inşallah canım hepimiz kurtulalım pis yağlardanÇok teşekkür ederim canım bende inanamadım ama çok da mutlu oldum böyle devam inşallah
İnşallahhh canımInşallah canım hepimiz kurtulalım pis yağlardan
Hahaha kapya biber bağımlılık yapıyor ama sabahları da çok güzel gidiyor. Peynir zeytinden başka bi tat arıyorum hep en masum olanı kapya
Ne guzel bir eksiGunaydin 4. Takim citirlari
Ise gitmeden Pazartesi kontrol tartimi paylasayim
Cuma 66.85
Pazartesi 66.35
Fark - 500 gr
Umarim Cumaya 66 i gorurum ve cok yapmismaz 66
Gece regl de oldum. Cumaya regl sisligi de kalmaz
Birakmadi seni 67. Cumaya 65 gorursun insallah.Günaydın kızlar canım inanılmaz sıkkın
Cuma tartım 66.4
Pazartesi kontrol tartım 67.6 ne yani şaka mı bu?? 67den bıktım usandım artık. Bugün bende OMAD yapcam. Değişiklik olsun.North River eşim sende durumlar nedir
Guzel bir eksi.Şahane tablolarımız oluşmuş
Sıklıkla giremiyorum bu ara kontrol yazıp gideyim
Geçen cuma: 60.5
Bugün:60.2
@_Vera_
Tebrikler sanaGünaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederimJaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha
Guzel bir eksi canim.
Karbonhidrat ı en aza indirgiyosun canım mesela sabahları ben nohut tan ekmek yaptım onlardan yiyorum filan nette daha ayrıntılı bilgi var ama genel olrak böyle protein ağırlıklı besleniyosunNe guzel bir eksi
Birakmadi seni 67. Cumaya 65 gorursun insallah.
Guzel bir eksi.
Tebrikler sanaBu keto nasil birsey bende denemek istiyorum
Guzel bir eksi canim.
Makarna pilav birer kaşık aldığın için bence sorun değil güzel olmuşMenum
Sabah
Kiymali menemen 6 kasik
2 dilim ekmek
Aksam
Tavuk haslama
1 c makarna
1 kasik pilav
Salata
Sy 7 bardak
Spor 6000 300 p
Arrietty_ @_Vera_ @Birgaripyolcu06
Aramıza hoşgeldin canım4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysun
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 4,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 159cm
Kilonuz: 72 kg
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroid , hamilelik, karbonhidrat sevdalısı olmam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak ve fit görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet
Oo cumaya super eksi gelir o zamanGunaydin 4. Takim citirlari
Ise gitmeden Pazartesi kontrol tartimi paylasayim
Cuma 66.85
Pazartesi 66.35
Fark - 500 gr
Umarim Cumaya 66 i gorurum ve cok yapmismaz 66
Gece regl de oldum. Cumaya regl sisligi de kalmaz
Şahane tablolarımız oluşmuş
Sıklıkla giremiyorum bu ara kontrol yazıp gideyim
Geçen cuma: 60.5
Bugün:60.2
@_Vera_
:) Tebrikler kızlar
Bu güünn çookk daha fazla spor yapmam lazımmHaftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyorum soyle bir tabloya bakinca. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Toplam @pisi pisi kopatim 2 2 JaneRizzoli 2,5 1,5 1,5 5,5 North River 2 2,5 3 7,5 @Beklenen2 1,5 2,5 3,5 7,5 @Birgaripyolcu06 2 2 4 @Tanssss 1,2 1,2 2,4 Arrietty_ 2 2,8 2,2 7 @Anonimmm @CanTorun 3 3 6 @Mountainsgirl 2 2,5 4,5 E English_teacherrr 2 3 3,5 8,5 Alp_BuRc 2 2 2 6 Hyt-123 3 2,5 3 8,5 @Canfeb 2 2 4 @vera 3 3 6 esmeriiim 2 2 E-brulim 1,5 1,5 @bnnu @Periannem 1 1,5 2,5 @fyzanur 1,5 1,5
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @pisi pisi kopatim @_Vera_ Ödül North River Ödül @Beklenen2 Ödül E English_teacherrr @fyzanur @Canfeb :nazar; Alp_BuRc Ödül JaneRizzoli 20 JJ @Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ E-brulim Ödül MUAF MUAF Hyt-123 Ödül 50 S @CanTorun @Anonimmm Ödül MUAF 20 S @Mountainsgirl 20 S @Tanssss Ödül 30 S @Periannem 20 S esmeriiim Ödül 20 S
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
JaneRizzoli @Mountainsgirl @Periannem @Anonimmm Hyt-123 esmeriiim @Tanssss
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA JaneRizzoli E English_teacherrr 360 310 @Canfeb @Beklenen2 200 730 @_Vera_ North River 1723 1299 1340 Hyt-123
Alp_BuRc 2795 1500 (-100) 635(-200) Arrietty_ @Anonimmm 500 815 (-100) 915 @pisi pisi kopatim
@CanTorun1225 1200 617 @Birgaripyolcu06 @Tanssss 870 670 (-100) @Periannem @bnnu 250 esmeriiim
E-brulim - @fyzanur
@Mountainsgirl600 300(-100)
Evettt özür dülerim eşiiimm ama bu gün affetiricem kendimii sözzzBen senin menulerini suyunu ve sporlarini seviyorum. Tebrikler
Sayende kapya bibere baslayacagim artik. menun guzel
Guzel bir menu
Esim sen ne yaptin boyleHem borek hem cips
Guzel bir menu
Menun guzel
Tesekkur ederim canim.
Tebrikler
Tesekkur ederim. Yarindan itibaren yapacagimKarbonhidrat ı en aza indirgiyosun canım mesela sabahları ben nohut tan ekmek yaptım onlardan yiyorum filan nette daha ayrıntılı bilgi var ama genel olrak böyle protein ağırlıklı besleniyosun
Cok bi artin yok. Moralini bozma
esim sana guveniyorumEvettt özür dülerim eşiiimm ama bu gün affetiricem kendimii sözzz
1 saat yürüyüş 2 ml leslie yaptım bileTebrikler800 gram ne guzel bir eksi
Tesekkur ederim. Yarindan itibaren yapacagimGuzel eksi gormek istiyorum.
Cumaya guzel sonuc alirsin insallah.
esim sana guveniyorum. Sen yaparsin bugun.
Görürsün inşallah canım cumaya daha çok varTebrikler800 gram ne guzel bir eksi
Tesekkur ederim. Yarindan itibaren yapacagimGuzel eksi gormek istiyorum.
Cumaya guzel sonuc alirsin insallah.
esim sana guveniyorum. Sen yaparsin bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?